Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor houten funderingsbalken herstellen:

Houten funderingsbalken herstellen

Alle houten funderingsbalken moeten gecheckt en waar nodig hersteld worden. Tevens moet fundering in een deel van de woonboerderij aangebracht worden. Totale woonoppervlakte is 88 m2. Goed bereikbaar.
Onze klant uit Hollandscheveld (Drenthe) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten funderingsbalken herstellen uit heel Nederland:

Tuinhuis laten opkrikken en fundering vernieuwen

Tuinhuis van 20 m2 laten opkrikken. Houten funderingsbalken liggen direct op grond en zijn verrot. Wij willen graag deze vervangen en deze op betontegels en poeren zetten. Hiervoor zou het tuinhuis 30 cm opgekrikt moeten worden. Alle voorbereidende werkzaamheden, als het slopen van de oude vloer en het afgraven rondom, kunnen wij zelf uitvoeren. Opkrikken, poeren en nieuwe balken plaatsen. Er zijn foto's beschikbaar. Op een tuincomplex. Vanaf de parkeerplaats is het via een pad te voet bereikbaar. Er staan karren om spullen op te laden.

Heien, funderingsbalken en betonvloer aanleggen

We willen een woning laten bouwen, er moeten 16 palen onder 12 meter en een BG-vloer, inclusief isolatie en cementdekvloer. Maat van de woning is 8.5 x 13 meter. Er komt een houten huis op de fundering van 32 ton. Is allemaal goed toegankelijk.

Serre repareren

Er is sprake van condensatie vanwege een koudebrug. Fundering loopt ononderbroken door in de woning en houten vloer sluit aan tegen fundering. De buitenzijde van de fundering neemt in de winter de koude buiten-temperatuur op. Warme binnenzijde van de fundering gaat hierbij condenseren. Zowel de houten vloerbalken, de houten vloer en het parket sluit aan tegen de fundering en neemt het condensvocht op. Hemelwater in combinatie met storm kan over de fundering en onder het serrekozijn naar binnen worden geperst. De bovenzijde van de fundering is volledig vlak, er is geen opstand aanwezig die dit water kan weren. Dit binnendringende water raakt direct de vloerbalken of het parket. Een gebrek aan ventilatie onder de vloer van de serre. Er is maar één ventilatiekoker aangebracht, dit is onvoldoende om een vochtig klimaat onder de vloer (kruipruimte) tegen te gaan. Ook moet er een ventilatie trek worden gecreëerd. Kan alleen als in de funderingsbalk van voormalige achtergevel gaten worden geboord, zodat er een trek ontstaat vanuit de fundering onder de serre met de ventilatieopeningen in de voorgevel. Omdat kopers voornemens zijn om de parketvloer te vervangen, kan herstel plaatsvinden. Als het parket is verwijderd, adviseren we om de houten vloer van de serre te verwijderen. Hierdoor is de kruipruimte bereikbaar tussen de vloerbalken. Ook moet de houten balklaag worden geïnspecteerd en indien de balken wat doorhangen, kunnen deze verstevigd worden door ze aan beide zijden op te klampen. Wij hebben de situatie in de kruipruimte niet kunnen beoordelen, maar achten het aannemelijk dat de houten vloer-balken met oplegschoenen aan de fundering zijn bevestigd. Wij adviseren om balken in te korten zodat deze minimaal 50mm vrij zijn van de fundering. Vervolgens de fundering aan de binnenzijde isoleren en de isolatie door te laten lopen achter de balk. Nieuwe houten vloer en funderingsbalken vervangen. Dorpel op buitenkant kozijn plaatsen. Opstaande rand binnenzijde maken.

Vloerbalken bewerken en vloer leggen

Het huis heeft houten vloerbalken en houten funderingsbalken die last hebben van zwam. Ook is er wat optrekkend vocht op een stukje muur. Ik wil de zwam laten bestrijden, het optrekkend vocht tegengaan en een nieuwe vloer leggen. Er is tot nu toe alleen met een camera naar de balken gekeken. De kruipruimte is deels bereikbaar. De vloer is (woonkamer + keuken) 33,9 m2 groot.

Blokhut plaatsen

De vuren houten geïmpregneerde blokhut, met lessenaarsdak moet worden opgebouwd in onze voortuin. Dit op een plek die reeds is geprepareerd is en er is voldoende werkruimte. Breedte van de schuur is 290 centimeter, de diepte van 250 centimeter en de hoogte van 219 centimeter. De wanddikte van deze blokhut is 28 millimeter. Funderingsbalken plaatsen, een dubbele deur erin aan de voorkant en op het dak afwerken met de daksingles. Deze vuren houten blokhut wordt geleverd als bouwpakket inclusief glaswerk (2x in de deur) en 13 m2 dakleer. Graag ontvang ik een offerte inclusief tijdsbestek.

Betonvloer / Fundering voor blokhut storten

Ik heb een tuinhuis met een overkapping. Het tuinhuis is 650 x 300 cm en heeft een 28 mm dik houten dak, met 1 staander. Hiervoor wil ik graag een fundering / vloer waar het geheel op komt te staan (met funderingsbalken van hardhout). Graag een prijsopgave voor het aanbrengen/storten van deze vloer.

Vochtige kruipruimte isoleren met schelpen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het aanbrengen van schelpen in de kruipruimte van mijn woning. De oppervlakte van de kruipruimte is ongeveer 80 m2. De kruipruimte is op het moment vochtig maar er is geen water op de bodem. De ventilatie lijkt op orde te zijn maar in een kamer was de houten vloer zo aangetast dat deze vervangen moest worden. Een bouwkundige keuring heeft aangetoond dat de funderingsbalken nog wel in goede conditie verkeren.

Schuur opknappen

We hebben een houten tuinschuur op een camping, het gaat om een schuur van 2 x 2 meter. De onderste planken moeten worden vernieuwd, het liefst op composieten funderingsbalken, die zitten er nu niet onder, en bij de deur wijken de planken, ik heb begrepen dat de deur eruit moet de planken laten zakken en de deur bijschaven en er opnieuw inhangen. Graag inclusief materiaal, de dikte van de planken weet ik niet precies, iets van 20 mm, en composieten fundering, en uurloon, vaste prijs. Optioneel verven van de blokhut erbij vermelden, roomwit met donkergroene kozijnen raam en deur.

Tuinhuis Madeliefje laten plaatsen

Ik wil een tuinhuisje van Karwei "Madeliefje" laten plaatsen op een nieuw bestrate tegelvloer! Wellicht dient het huisje op funderingsbalken geplaatst te worden. Het tuinhuis Madeliefje 263x180 cm is een tuinhuis van vurenhout met een lessenaarsdak. Een lessenaarsdak zorgt ervoor dat regen die op het dak valt er via de achterzijde afloopt. Het regenwater is dan ook gemakkelijk op te vangen in een regenton. Ook is een dergelijk dak onderhoudsvrij. Het tuinhuis is 263 bij 180 centimeter groot en heeft een wanddikte van 13 millimeter. De dubbele deur van 173 bij 156 cm zorgt ervoor dat ook grote spullen gemakkelijk naar binnen kunnen worden gebracht. De ruiten zijn gemaakt van transparant kunststof. Het tuinhuis Madeliefje 263x180 cm wordt overigens geleverd inclusief een bijpassende houten vloer, dakleer en hang- en sluitwerk. Het tuinhuisje kan daardoor snel in gebruik genomen worden.

Tuinhuisje in elkaar zetten en plaatsen

- In elkaar zetten en plaatsen van het tuinhuisje inclusief bijbehorende accessoires (o.a. windverankeringsset en dakshingles); - Het tuinhuisje is een (stapel/ bouwpakket) en heeft de volgende afmetingen: 2.5 meter x 2.0 meter (een foto van het tuinhuisje en de technische specificaties zijn bijgevoegd); - Het deel van de tuin (max. 3 meter bij 3 meter) waar het tuinhuisje komt te staan, moet waterpas worden gemaakt (d.w.z. bestaande stenen tegels opnieuw leggen en eventueel verplaatsen naar de juiste locatie in de tuin) en de bijgeleverde houten funderingsbalken moeten op maat worden gezaagd en gelegd. Graag ontvang ik een offerte inclusief eventueel benodigd additioneel materiaal (NB hierboven genoemde accessoires, spijkerset en montagekit worden bij het bouwpakket meegeleverd). Het huisje zou binnen 1 tot 2 weken geplaatst moeten worden.