Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hollandscheveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hollandscheveld heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hollandscheveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hollandscheveld of directe omgeving.

12 klanten uit Hollandscheveld bevelen een bij Casius in Hollandscheveld aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hollandscheveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, vrijstaande woning bouwen, notariswoning nieuw bouwen, kelders bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen, nieuwbouw woning bouwen, kerk verbouwen naar onzelfstandige kamers, bouwen op een plat dak, 100m2 Aanbouw dijkwoning, kelder maken onder bestaande woningen of tuinen, nieuwe schuurwoning bouwen, bouw van een enkellaags houtskelet woning, zelfbouwproject op een kavel, nieuw te bouwen tussenwoning, huis bouwen met aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing of bouw en nieuwbouw in Hollandscheveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hollandscheveld:

Het betreft een bungalow die te koop ...

Het betreft een bungalow die te koop staat en waar onze belangstelling naar uit gaat. Heeft een plat dak, is gebouwd in 1965. Het dak van de woning moet volledig vernieuwd worden. De slaapkamers, douche en toilet zijn klein en oud. Wens is om de woning aan deze zijde met 1 à 1,5 meter te verbreden over de volle lengte (11 meter)van de woning. Woonkamer is groot genoeg. Kleine keuken met ruime bijkeuken, samen een mooie ruimte voor een keuken, keuken moet vernieuwd worden. Nu alleen gaskachels en geiser, wens is CV met warmwater voorziening. Deel van de kozijnen van de woning moet verniuewd worden. Woning staat op een ruime kavel, plekje trekt ons. We willen graag een indicatie van de te verwachten kosten.

Het gaat om een een grote zolder in een ...

Het gaat om een een grote zolder in een woonboerderij in Hollandscheveld/Hoogeveen. Diverse dingen moeten hier gebeuren.

vrijstaande woning met grote garage voor ...

vrijstaande woning met grote garage voor 2 auto's met werkbank open keuken en royale woonkamer met aansluitende hobbieruimte.