Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hollandscheveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hollandscheveld heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hollandscheveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hollandscheveld of directe omgeving.

17 klanten uit Hollandscheveld bevelen een bij Casius in Hollandscheveld aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hollandscheveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Hollandscheveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hollandscheveld:

Schuur afbreken en nieuwe schuur bouwen

wil graag een houten schuur van 7.50 bij 5 meter met een veranda. Binnenin geïsoleerd met een zoldertje.

Uitbouw keuken

Een uitbouw fundering maken bestaande uit twee delen in een L vorm. Afmeting 2.40 x 2.60 meter buitenmaat. Er moet een gemetselde aanbouw geplaatst worden. De ondergrond is zand of turf, vroeger een bos geweest. Een plat, dicht dak aanbrengen. Graag in de offerte een splitsing van delen: fundering, aanbouw zetten en de afwerking binnen. De kozijnen en ramen van kunststof bestel ik zelf.

Houten funderingsbalken herstellen

Alle houten funderingsbalken moeten gecheckt en waar nodig hersteld worden. Tevens moet fundering in een deel van de woonboerderij aangebracht worden. Totale woonoppervlakte is 88 m2. Goed bereikbaar.

Garage tot slaapkamer en doucheruimte verbouwen

De garage en berging willen wij gaan ombouwen tot slaapkamer en badkamer. De garage is 6 bij 3 meter waarbij de eerste 2 meter garage zal blijven. Er zal een opening gemaakt moeten worden tussen de berging en de garage. In de berging zal er een douche, toilet en wastafel geplaatst moeten worden. Er is een koud water leiding aanwezig, de warm water leiding ligt wel in de buurt en dient te worden doorgetrokken. Daarnaast zal er een afvoer gemaakt moeten worden voor het toilet. De berging en de slaapkamer dienen te worden geïsoleerd en de wanden, plafond en vloer moeten worden afgewerkt. Hier hebben wij nog geen ideeën over en overleggen dit graag met de vakman. Wij weten niet of er een vergunning aangevraagd dient te worden.

Asbest laten verwijderen

Het betreft het verwijderen en het afvoeren van asbest golfplaten. De kapschuur is goed bereikbaar en de oppervlakte is ongeveer 175 m2. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Het betreft een bungalow die te koop ...

Het betreft een bungalow die te koop staat en waar onze belangstelling naar uit gaat. Heeft een plat dak, is gebouwd in 1965. Het dak van de woning moet volledig vernieuwd worden. De slaapkamers, douche en toilet zijn klein en oud. Wens is om de woning aan deze zijde met 1 à 1,5 meter te verbreden over de volle lengte (11 meter)van de woning. Woonkamer is groot genoeg. Kleine keuken met ruime bijkeuken, samen een mooie ruimte voor een keuken, keuken moet vernieuwd worden. Nu alleen gaskachels en geiser, wens is CV met warmwater voorziening. Deel van de kozijnen van de woning moet verniuewd worden. Woning staat op een ruime kavel, plekje trekt ons. We willen graag een indicatie van de te verwachten kosten.

Het gaat om een een grote zolder in een ...

Het gaat om een een grote zolder in een woonboerderij in Hollandscheveld/Hoogeveen. Diverse dingen moeten hier gebeuren.

vrijstaande woning met grote garage voor ...

vrijstaande woning met grote garage voor 2 auto's met werkbank open keuken en royale woonkamer met aansluitende hobbieruimte.