Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Havelte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Havelte heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Havelte u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Havelte of directe omgeving.

28 klanten uit Havelte bevelen een bij Casius in Havelte aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Havelte bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, veranda- en serrebouw of verbouwing in Havelte staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Havelte:

Kelder bouwen

Ik wil graag een casco kelder laten bouwen, zonder elektra en stucwerk. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al aangevraagd. Zie foto voor de afmetingen. Ik ontvang graag een offerte.

Overkapping voor chalet woning realiseren

Voor mijn chalet woning wil ik de overkapping waar nu de keuken in zit graag vervangen door een nieuwe. De oude haal ik zelf weg. Ik wil het deels van hout in verband met de keuken en het washok (dit kunnen we eventueel zelf zetten), deels schuifpui en -ramen. Door hersenbloeding liefst dak die zonwerend is en die niet warmer wordt dan de temperatuur buiten. Afmeting circa diepte: 4 m x breedte 9 m x hoogte 2,2 m (inclusief keuken en washok). Een fundering en vergunning zijn hiervoor niet nodig. Elektra is er al, water en gas ook. Het moet wel geïsoleerd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Asbest verwijderen

Ik zoek een partij die mij een beeld kan geven van de kosten voor het verwijderen van asbest onder de gehele kapconstructie. Ook is er een schuur met asbest golfplaten van ongeveer 35 m2. Ik zoek een partij die mij hier mee op weg kan helpen.

Asbest verwijderen

Asbest verwijderen: we hebben een schoorsteen en we willen graag een houtkachel plaatsen. Nu blijkt dat de pijp van asbest is. Ongeveer 2 verdiepingen hoog.

Draagbalk met houtrot repareren of vervangen

Bij de bouwkeuring is vandaag houtrot vastgesteld in de draagbalk (T stuk van rond 100 x 50 cm, zeer ruim geschat ten opzichte van de zichtbare plek) van een opbouw boven een garage. Wat kost vervangen van de gehele balk (nu in 3 delen gelegd) danwel reparatie van het aangetaste deel? De balk is aan de buitenkant van de constructie dus hoeft niet gesloopt te worden om erbij te komen. De plek zit bij de rechterhoek van het balkon/hekje op de foto. Het huis is onder voorbehoud gekocht dus ik wil graag weten wat de kosten zouden worden.

Verdiepingsvloer vervangen

Wij willen graag 40 m2 houten vloer vervangen door een beton vloer. Het gaat om de begane grond. De rest van het huis heeft wel al betonnen vloeren.

Uitbouw woning

Aanbouw huis met slaapkamer -badkamer.Door vacanties vertraagd helaas

Aanbouw met zadeldak bouwen

We willen graag een aanbouw aan de woning laten bouwen. Afmeting ongeveer 8 meter bij 3.80 meter. Aanbouw aan de zijkant van de woning. Gemetselde aanbouw met zadeldak. 1 deur en raam. Er hoeft niet geheid te worden. Wel een fundering aanleggen. In de aanbouw moet een berging, kleine kamer en badkamer komen. Binnenzijde van de aanbouw ook afwerken en dus ook wanden plaatsen, vloer, elektra, CV, badkamer etc. Vergunning is aanwezig.

Vervangen dakgoten en buiten schilderwerk

Vervangen dakgoten, er zitten nu zinken dakgoten, ik weet niet of dit ook zink moet blijven. Graag advies hierover. Het gaat om ongeveer 12 meter goot. Buiten-schilderwerk: kozijnen, deuren, omlijsting goot etc. Eventueel wat houtrot reparaties en andere kleine reparaties. Het betreft een vrijstaande woning.

Een schuifpui van ongeveer 6.50 meter ...

Een schuifpui van ongeveer 6.50 meter breed. De pui moet bestaan uit drie delen waarvan er 2 kunnen schuiven dus het gedeelte dat open kan is ongeveer 4.30 meter. Het glas moet bestaan uit veiligheidsglas. Gaat om een nieuwe schuifpui en er zit momenteel niets.

Woonhuis, landhuisstijl. Wil graag in ...

Woonhuis, landhuisstijl. Wil graag in contact komen met een architect. In eerste instantie om te horen wat de gangbare kosten zijn voor een architect wanneer deze mijn woning ontwerpt. Ben nog in de beginfase en wil begroten wat de kosten voor een architect zijn.

Wij hebben interesse in een woning ...

Wij hebben interesse in een woning bouwjaar '56. Het huis ziet er van buiten redelijk goed uit, maar met name van binnnen moet er het een en ander gerenoveerd worden. Badkamer, toilet (2x), vloeren, plafonds en ramen vervangen voor dubbelglas. Daarnaast willen we 1 van de garage boxen gebruiken als kamer. Graag willen wij inzicht krijgen in wat deze werkzaamheden gaan kosten. Op deze manier weten wij wat we max. voor het huis willen betalen en wat de kosten van renovatie zullen zijn.

Badkamer opnieuw renoveren. Hebben we ...

Badkamer opnieuw renoveren. Hebben we duur laten doen door een slechte klusser, nu ergens lekkage en vocht. Moet waarschijnlijk weer geheel vernieuwd worden. De klusser komt naar herhaaldelijk verzoek uiteraard niet meer opdagen.

Het pand uit 1938 bestaat uit een ...

Het pand uit 1938 bestaat uit een woonhuis met een aanbouw. De aanbouw moet gedeeltelijk gesloopt worden. Het restant van de aanbouw moet aangepast worden aan het woonhuis. In het huis moeten nieuwe ramen en een nieuwe voordeur geplaatst worden. We hebben een zelfgemaakte tekening over de gewenste situatie. Echter voor het aanvragen van de bouwvergunning hebben we uitgewerkte tekeningen nodig.

Kelder: dichten lekkage en reparatie ...

Kelder: dichten lekkage en reparatie steunbalk Sloop: aantal dragende tussenwanden en aanbouw (gedeeltelijk) Goten: nieuwe dakgoot door sloop aanbouw Vloeren: aanleggen dragende vloer bij kelde (2 m2) Beglazing: aanbrengen dubbelglas in een aantal kozijnen Gevel: herstel geven i.v.m. vochtbruggen (een paar), plaatsen nieuwe gevel na sloop gedeeltelijke aanbouw Dakbedekking/loodgieter: vervanging platdak door puntdak op resterende aanbouw ramen/deuren: verplaatsen voordeur, maken van meerdere nieuwe ramen en één deur in gevel trappen: plaatsing nieuwe trap Verder uitvoeren werkzaamheden i.v.m. bouwkundig rapport

Grote verandering/opknappen nieuw ...

Grote verandering/opknappen nieuw aangekocht huis periode 28 juli t/m 10 augustus: Dakkapel plaatsen, bijna hele huis schilderen en stucen, Parket schuren en lakken, Keuken plaatsen, Aanbrengen uitgang voor afzuigkap.

dfg

dfg