Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gieten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Gieten heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Gieten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Gieten of directe omgeving.

64 klanten uit Gieten bevelen een bij Casius in Gieten aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gieten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: 6 x opbouw, oude woning afbreken en nieuwe woning bouwen, bouwen van woning, huis bouwen, kelder als woonruimte realiseren, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, complete dakopbouw garage, achtergevel met 1 verdieping optrekken in een schuin hellend dakvlak, kelder bouwen, casco pand verbouwen tot cafetaria, dakopbouw plat dak, dakopbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of zolderverbouwing in Gieten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gieten:

Vloertegels verwijderen

Ik heb een woonkamer van 150 vierkante meter en wil de oude tegels verwijderen en de vloerverwarming uiteraard behouden. Wat is uw prijs opgave van deze klus.

Plafond verlagen

Schuin plafond verlagen naar een horizontaal plafond. Afmetingen: 7 meter x 3 meter. Op een ander aansluitend deel schuin plafond nieuw plafond aanbrengen. Afmeting 7 meter x 2 meter. Maken van 2 koven i.v.m. 2 aanwezige dakramen (90 cm x 70 cm). Aanbrengen van isolatie (8 cm). Regelwerk hout of metaal. Plafondplaten kant en klaar die geen schilderbeurt moeten hebben. Graag opgave van mogelijkheden (constructie, plafondplaten) en prijsindicatie.

Betonvloer in de woning laten storten

Het storten van een vloer in de woning, het is een vloer voor de keuken. Afmeting 7.3 x 3 meter en met een dikte van 10 cm. Drukvaste isolatie. Bouwstaal vloerverwarmingsbuizen aanbrengen. Op de vloer worden gasbetonblokken binnenwanden gelijmd. De voorbereidingen worden zelf uitgevoerd. Later komt er nog een zandcement dekvloer overheen. De ruimte is meer dan 19 meter van de weg dus waarschijnlijk is een mini betonpomp nodig.

Er komen scheuren in de muren van de ...

Er komen scheuren in de muren van de losstaande garage en er is iets met het dak. Enkelsteense muren en een pannendak. Reparatie nodig.

Plaatsen vaste trap. Zolder verbouwen ...

Plaatsen vaste trap. Zolder verbouwen tot slaapkamer: leidingen doortrekken, totale afwerking installatie van nieuwe badkamer in slaapkamer 1e verdieping.

Op een woon/werk kavel in Assen willen ...

Op een woon/werk kavel in Assen willen we een nieuw huis en werklokatie bouwen in het plan Messchenveld. De kavel is 1350 m2 groot. Verder zijn er door de gemeente Assen een aantal regels opgesteld m.b.t. de bouw.