Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Geesbrug te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Geesbrug heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Geesbrug u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Geesbrug of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Geesbrug bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of bouw en nieuwbouw in Geesbrug staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Geesbrug:

Betonvloer tbv uitbreiding recreatiebungalow aan laten leggen

Voor de uitbreiding van mijn recreatiewoning (houtskeletbouw) is een betonnen vloer (met isolatie aan onder- en zijkant) nodig van circa 700 bij 300 cm. De vloer kan op staal worden aangelegd, de zandlaag ligt op 60-80 cm diepte. Wat betreft de verdere bouw bespreek ik graag de mogelijkheden met de aannemer, maar het gaat in eerste instantie alleen om uitbreiding van de betonvloer.

Vrijstaande woning op bedrijventerrein ...

Vrijstaande woning op bedrijventerrein te Geesbrug, voorheen wortelwasplaat. Beneden: badkamer, woonkamer, slaapkamer, eetkeuken, kantoor, bijkeuken. 1e verdieping: 4 slaapkamer, douche. 2e verdieping: zolder (ten groote van 1 slaapkamer)

Boerderij uit 50-er jaren (klein ...

Boerderij uit 50-er jaren (klein voorhuis met grote deel): deel moet verbouwd worden tot woonhuis en voorhuis moet gerenoveerd worden. Dus dakisolatie, dakkapellen, gevels isoleren, binnenwanden en etage bouwen, sanitair en electra aanleg e.d.