Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gees te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Gees heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Gees u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Gees of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gees bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, het ontwikkelen van een schuur op een kavel, bungalow bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Gees staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gees:

Fundering voor een houten garage maken

Ik wil een houtengarage bouwen met een stenen/betonnen fundering. Op de fundering een 50 cm hoge borstwering. Afmeting 1000 x 450 cm

Fundering en betonvloer plaatsen

Ik wil een garage schuur /bouwen. De lengte zal 10 meter worden en de breedte 4.50 meter overstek van 1 meter. Dus totaal 5.50 meter breed. Graag ontvang ik een offerte voor het maken van een fundering en storten van een betonnen vloer 45 m². De achtertuin is goed bereikbaar.

Fundering voor serre maken

Wij hebben een serre gekocht van 5 x 3 meter die tegen de achterkant van het huis wordt geplaatst. Wij willen graag weten wat alleen het plaatsen van een fundering kost? De fundering zal misschien iets groter moeten worden. De woning staat op zandgrond. Op 15 juni krijgen we de sleutel, dan moet het zo snel mogelijk uitgevoerd worden.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

6 meter breed x3 meter + openslaande deuren moet keuken inkomen.

Op een bestaande bungalow (12 x 6,5 m) ...

Op een bestaande bungalow (12 x 6,5 m) met plat dak (nu 3m hoog en bekleed met geisoleerde platen en bitumen), een houten kap (puntdak - tot 8 meter) plaatsen met geisoleerde dakpanplaten die geisoleerd zijn, incl. houten trap naar boven en 2 veluxramen.