Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Gasselte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Gasselte heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Gasselte u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Gasselte of directe omgeving.

17 klanten uit Gasselte bevelen een bij Casius in Gasselte aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Gasselte bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Gasselte staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Gasselte:

Boerderij deels slopen

In de jaren 50 is onze boerderij 10 meter verlengd. Nu willen wij de boerderij weer in originele staat brengen en de boerderij weer 10 meter korter maken. Breedte boerderij is iets meer dan 12 meter. Te slopen gedeelte bestaat uit deel, koestal en paardenstallen. Deels halfsteens en steens muren. Gebinten met oplangen en pannendak met asfalt. Er moet nog met de gemeente gesproken worden en daar zou ik graag hulp bij willen.

Zolderverbouwing

Wij hebben plannen om onze zolder te verbouwen tot slaapkamer van de ouders met een scheidingswand tussen de kamer en de trap. Ook is het de bedoeling een dakkapel te plaatsen (kunststof). Aangezien we nog flink wat andere verbouwing kosten hebben, willen we eerst weten wat een eventuele zolder verbouwing ons gaat kosten, voordat we überhaupt kunnen starten met de zolder. Graag verneem ik uw reactie.

Aanbouw aan een bungalow

Wij zitten in het aankooptraject van een vrijstaande bungalow uit bouwjaar 1964. Wij hebben er inmiddels een optie op. Wij willen daar een L-vormige aanbouw laten maken van 3 meter breed en 8 meter lang, en om de hoek 6 meter lang en 3 meter breed. Het gaat om in totaal 33 m². De bungalow is op een plaatfundering gebouwd. Er moet voor de aanbouw een geïsoleerde betonnen plaat worden gestort, die aansluit op de huidige vloer. Er moet een plat dak op, aansluitend op het bestaande dak. Verder moeten er 2 stukjes muur gemetseld worden. De buitenzijde van de aanbouw moet verder in kozijnen met glas en twee maal twee openslaande deuren worden uitgevoerd. Er kan vergunningsvrij worden gebouwd. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Verbouwen boerderij

Gedeelte boerderij gedeelte douche aftimmeringen gelijk het gedeelte kan huren, voor 3 jaar of langer,eventuweel ook schuur ruimte mogelijk,huur/gas/ elektr en water in over,liefst vrijgezel/of alle twee werkkend. alroundtimmerman,leeftijd tussen 25/50 jaar, boerderij ligt in gebied A en Hunze insresse. 0646272827vg rieks

Renovatie vakantiehuis, rotte vloerdelen/balken 70m2 repareren en elektra aanpassen

Het gaat om een houten vakantiehuisje uit de 70er jaren. Het huis staat op betonnen palen en heeft een houten vloer van platen. Sommige platen zijn niet goed meer en de vloer lijkt teveel te bewegen. Mogelijk zijn er steunbalken of delen daarvan verrot. Ook is er houtrot zichtbaar aan de randen, dit dient vervangen/gerepareerd te worden. De vloer bestaat m.i. uit platen, dan islotatiemateriaal en dan weer platen. OSB of underlayment? onder de vloer loopt tevens de hete luchtverwarming en er zijn uitsparingen in de houten platen voor de roosters. Het gaat om zo'n 70m2 aan vloeroppervlakte die bekeken moet worden en eventueel vervangen. Daarnaast is er in de badkamer elektriciteit aangebracht die m.i. niet veilig is. Er zijn enkele stalen wanden waar een aarding.

erfafscheiding plaatsen

Schutting vervangen

Verbouwing zolder. Dit is nu nog een ...

Verbouwing zolder. Dit is nu nog een lege ruimte en willen hier een aantal slaapkamers in aan laten brengen en een badkamer. Tevens dient er isolatie te worden aangebracht onder de rieten kap.

Woning is plusminus 1050 m3 exclusief ...

Woning is plusminus 1050 m3 exclusief een kelder van 60 m2. De woning moet voorzien worden van houten kozijnen. Op de begane grond en in de badkamer boven willen we vloerverwarming. Naast de woning moet een losse garage voor 2 auto's gebouwd worden.

Renovatie badkamer - douchegedeelte in ...

Renovatie badkamer - douchegedeelte in ieder geval en wellicht meer. Het huis heeft een badkamer op de eerste verdieping (op een houten vloer waarop getegeld is) waar lekkage onstaan is wat tijdelijk opgelost is door de vorige bewoners, maar waar wij een professionele renovatie/vervanging van de badkamer gewenst achten om toekomstige lekkage te voorkomen. Sleuteloverdracht tussen 1 april en 1 mei, dus aanvang rond die tijd zou prettig zijn.

we willen graag een nieuwe woning zeten ...

we willen graag een nieuwe woning zeten op een kavel van 500 m2 kunt u misschien een paar voorbeelden geven van woningen die u gebouwd heeft we hebben wel een paar wensen.maar dit is geheel nieuw voor ons.

Willen op een bestaande uitbouw met plat ...

Willen op een bestaande uitbouw met plat dak (wat berekend is op een opbouw) een opbouw plaatsen met schuine kap moet een doorgang gemaakt worden met het bestaande huis (Wordt dus een slaapkamer). Moet uit veel kozijnwerk bestaan. Met daarvoor een balkon wat tevens als overkapping van het terras kan dienen.

Uitbreiding bestaande bouw. Keuken wordt ...

Uitbreiding bestaande bouw. Keuken wordt woonkeuken, extra slaapkamer en berging. Alles platdak, nieuwe dak moet verweven worden met bestaande bouw en garagedak.