Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Fluitenberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Fluitenberg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Fluitenberg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Fluitenberg of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Fluitenberg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: prefab woning realiseren, bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, 4 garages bouwen, onderkelderde aanbouw met hellingbaan realiseren, woning bouwen, het ontwikkelen van een schuur op een kavel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of bouw en nieuwbouw in Fluitenberg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Fluitenberg:

Fundering stabiliseren

Er is bij onze voordeur één hoek, waar na jaren geleden uitgevoerde werkzaamheden, de binnenmuur wat verzakt, zodat de voordeur steeds weer klemt. Na het binnen graven van een gat onder de tegels, blijkt dat daar toen zeer lokaal de losse zandgrond is weg gezakt. Op die hoek willen wij dus wat betere stabiliteit hebben, voordat we dit gat weer met cement of beton weer kunnen dichten. Een betrekkelijk kleine klus eigenlijk, die waarschijnlijk met een paar grondinjecties geklaard kan worden.

Serre achterzijde realiseren

Het gaat om het realiseren van een tuinkamer serre breedte 5500 mm, diepte 3500 mm, voorzijde moet rusten op 2 staanders. Zowel voor als zijkanten voorzien van schuifwanden die op slot kunnen, het geheel in glas uitgevoerd. Er is geen fundering nodig. Een vergunning is naar mijn weet ook niet nodig. Graag de serre van aluminium. Graag een prijsindicatie.

Montage badkamer

Wij willen een badkamer met een dubbele wastafel (met electr.aansluiting) badkamer meubel spotjes hangtoilet en inloopdouche (regendouche) realiseren. De standaard waterleidinguitgangen die afgedopt zijn zullen gebruikt worden en de standaard posities van toilet, douche en wastafel zullen zoveel mogelijk gebruikt worden.

Vlizotrap vervangen door een vaste trap en een muur verplaatsen

Wij willen twee dingen laten uitvoeren. Het ene is het verplaatsen van een muur. Het betreft een overloop van 1.91 x 2 meter. Verplaatsen van muren op de overloop zodat het 1.91 x 3 meter wordt. Ik denk dat het geen draagmuur is, maar dat weet ik niet zeker. Dan willen we een vaste trap plaatsen en gat op zolder vergroten/dichtmaken waar nu een vlizotrap zit. Ik gok dat het plafond ongeveer 2,35 meter is, het huis is uit '93. Of de trap een kwart draai nodig heeft weet ik niet, ik zou graag daar advies over willen hebben. De trap wil ik waarschijnlijk van hout. Alle muren dan ook afwerken.

Chalet renoveren

Het gaat om een verwaarloosde chalet van 50 m2. Woon/keuken en 3 slaapkamers. Bekende problemen: Afgelopen winter heeft de afvoer vanaf het dak verstopt gezeten, daardoor is het er lekkage binnen geweest, het plafond ziet er niet echt mooi meer uit. • Bij de uitbouw is door een storm afgelopen najaar een stuk kunststof uit de gevel gewaaid • Er zit een gat in het dak van de badkamer, vermoedelijk door lekkage i.c.m. lopen op het dak. Water wat hier binnenkomt gaat overigens door een putje in de vloer weer weg. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om deze chalet weer leefbaar te maken.

Klein nieuwbouwhuis bouwen

Graag een offerte voor een klein nieuwbouwhuis (7.50 bij 11.50) met drie slaapkamers. Graag ontvangen wij een offerte voor een gemetselde optie, hout skeletbouw of prefab. Wij hebben ongeveer een budget van 175.000 euro. Is het mogelijk om hier een nieuwbouw voor te laten zetten? Graag horen wij van u. We hebben de intentie om later dit jaar het huis te laten bouwen.

Kamer op garage bouwen

Wij willen graag een kamer laten bouwen op onze garage. Afmetingen van de garage zijn 6,32m (+1,55m carport) * 2,80. Graag ontvangen wij advies over de mogelijkheden en kosten. Welke o.a. onderstaande betreft: - Type opbouw (steen, hout etc.) - Plat dak, schuin (steil of 'normaal'). - Isolatie - Afwerking (wel/niet met stucwerk, elektriciteit etc). - Mogelijkheid voor bergruimte boven de bijgebouwde kamer - Ondersteuning bij het aanvragen van voorziening. Vergunning opnemen in de offerte. Ik wil graag een complete oplevering.

Aan-uitbouw keuken-woonkamer

Wij willen een stuk aan ons huis bouwen. Diep 4 m, breed 5 m. en een plat dak. Eèn muur staat (garagemuur). Compleet/casco , elektra en stucwerk etc zijn in overleg. De buitenkant moet gemetseld zijn, en er moet een halve fundering gelegd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Kelder bouwen

Ik wil graag een casco kelder laten bouwen, zonder elektra en stucwerk. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al aangevraagd. Zie foto voor de afmetingen. Ik ontvang graag een offerte.

Winkelpand ombouwen naar horecapand

Ik wil een winkelpand van circa 120 m2 ombouwen naar een horeca gelegenheid. Hiervoor wil ik graag in contact komen met de juiste aannemer. Het gaat daarbij om het bouwen van een keuken, een toiletgroep, en een bar. Tevens moet er mechanische ventilatie aangelegd worden. Ik zorg ervoor dat de winkel gestript is voordat de werkzaamheden kunnen beginnen.

Huis bouwen landelijke stijl

Wij willen graag in een nieuw huis laten bouwen. Graag een degelijk maar niet te duur huis. We zijn ons aan het oriënteren wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Voor nu denken we aan een van 6 meter breed bij 9,5 m lang. Dit heeft ook een beetje met de indeling te maken, zodat wij er zoveel mogelijk uit kunnen halen. Ik ga ervan uit dat er een vergunning nodig is. Van wat ik heb gehoord van lokale aannemers is het niet nodig om te heien, maar dit weten wij niet zeker. Graag een casco oplevering. Wel wind- en waterdicht, inclusief plaatsen toilet en eventueel douche, in ieder geval de aansluitpunten. We houden van een landelijke stijl en traditionele bouw.

Een woning voorzien van een dakopbouw

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op een woning. Dit wordt een 2e verdieping. De opbouw moet ongeveer 1118 bij 750 mm worden. In de opbouw moeten 3 kamers en een berging aanwezig zijn. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. De opbouw moet een houtenskelet hebben.

Nieuwbouwwoning onderkelderen

Graag laat ik mijn nog te bouwen nieuwbouwwoning geheel onder kelderen. De diepte komt op ongeveer 2.85 mtr, de kavel ligt ongeveer 1.50 mtr hoger dan de waterstand van de wijk er naast. Doel is om een deel van de kelder te gebruiken als garage, een deel om apparatuur neer te zetten en een deel als opbergruimte. Ik weet niet of er vergunning nodig is. Of er een fundering moet komen weet ik ook niet. Graag een complete oplevering.

Serre realiseren

Wij willen graag een serre van 2500 mm diep en 3500 mm breed met harmonicadeuren. Er is geen vergunning nodig. Ik zit te denken aan een houten constructie, maar zou graag de prijs van hout en aluminium willen weten. De serre moet een verlenging van de woonkamer worden, dus de vloer moet gelijk worden. Er moet een beton vloer (fundering) in en een cementdekvloer. Graag een casco opbouw, maar graag zou ik ook de prijs van een complete opbouw willen weten. Graag zou ik rond april 2020 willen beginnen. We hebben nu een schuifpui, die gaat eruit, dan moet er een stalen balk in, doen jullie dit ook?

Fundering maken voor een woning

Ik zou graag een prijsopgave willen van een fundering voor het huis zoals in de tekening, traditionele bouw nog zonder constructieberekening

Fundering nieuwbouw woning realiseren

Ik wil graag fundering voor een te bouwen huis 7.7 x 10.1 m realiseren. De inhoud wordt 385 m3, van houtstapelbouw 115 mm. Er komt isolatie (Rc >3,5) en (LT) vloerverwarming. Ik heb sonderings gegevens. Geen idee wat voor soort fundering er nodig is, ik laat mij graag adviseren. Momenteel ligt er nog helemaal niets.

Fundering voor tuinhuis/ garage realiseren

Ik heb een fundering nodig voor garage/ tuinhuis. De ondergrond is zand. Het gaat om 50 m2. Het is nog bouwgrond, het huis moet nog gebouwd worden. Ik weet nog niet of er een vergunning nodig is.

Overkapping voor chalet woning realiseren

Voor mijn chalet woning wil ik de overkapping waar nu de keuken in zit graag vervangen door een nieuwe. De oude haal ik zelf weg. Ik wil het deels van hout in verband met de keuken en het washok (dit kunnen we eventueel zelf zetten), deels schuifpui en -ramen. Door hersenbloeding liefst dak die zonwerend is en die niet warmer wordt dan de temperatuur buiten. Afmeting circa diepte: 4 m x breedte 9 m x hoogte 2,2 m (inclusief keuken en washok). Een fundering en vergunning zijn hiervoor niet nodig. Elektra is er al, water en gas ook. Het moet wel geïsoleerd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwbouw metselen

Graag zou ik een vrijstaande nieuwbouwhuis van 3 etages laten metselen. Er zijn ongeveer 20,000 stenen nodig. Het huis wordt gebouwd. De vergunning en tekening zijn rond. De stenen kan ik eventueel zelf regelen.

Uitbouw zij- / achterzijde van twee-onder-een-kapwoning

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. Zie bijlagen voor de bestaande en nieuwe situatie. Er is een vergunning nodig. Deze moet nog geregeld worden. Er is fundering nodig, ik denk beton stroken. De constructie graag van metselwerk. Oplevering graag casco, installatiewerk doe ik zelf, op het dakwerk na.

Muur uitbreken, schoorsteen verwijderen en isolatie aanbrengen

Op zolder in de nok zit er nog een stuk schoorsteen, deze willen we graag verwijderen. En daar ook dakisolatie en mogelijk vloerisolatie aanbrengen. Daarnaast beneden een stuk muur uitbreken zodat we een boog of rechthoek krijgen om door te lopen naar de keuken. De sleutel is vanaf 14 november beschikbaar en willen dan de klus laten uitvoeren. Oppervlakte niet bekend.

Serre aanbouw

Wij willen een serre aanbouw bij onze tussenwoning, het gaat dan om een serre van 37 m2. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en het moet van hout zijn. Ik heb hier geen vergunning voor nodig.

Aanbouw woning plus verbouwing huis

Het gaat om meerdere opdrachten. De eerste opdracht zou gaan om het realiseren van een uitbouw van 24 m2 bij de woning. Hierin komt badkamer (2.40 m bij 3.60 m) en een slaapkamer (3.60 m bij 3.60 m). Er is een meldplicht. Graag oplevering compleet. De constructie van hout en er is een betonnen fundering nodig. Tevens moet de huidige woning worden gerenoveerd inclusief verplaatsen wanden. Er gaan 2/3 muurtjes uit (kunnen wij zelf doen). Er moeten 2 muurtjes van 3.60 m breed geplaatst worden. Daarnaast wordt de oude keuken gesloopt (kunnen wij zelf doen). Hier moet een nieuwe keuken in. Graag mogelijkheid om inductie te koken, dus een perilex stopcontact en wellicht ook een paar nieuwe groepen in de meterkast (als dit nodig is). Graag zouden wij ook de leidingen laten omleggen, we weten nog niet hoe deze omgelegd moeten worden, dit ligt aan de nieuwe keuken. Graag zouden wij ook een nieuwe vloerverwarming willen hebben. Er ligt een betonnen fundering met nu laminaat erop. Laminaat halen we zelf weg. De vloerverwarming moet onder een houten vloer kunnen die wij graag zouden laten leggen. Als laatste zouden wij ook graag een nieuw plafond erin willen hebben. Het plafond is in totaal 10.60 bij 6 m.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw aan de achterkant van het huis realiseren van ongeveer 4,5 m bij 6 meter. Er kan direct gestart worden met de bouw. Ik weet niet zeker of er een vergunning nodig is, maar ik denk het niet. Graag betonnen vloeren en stenen muren. Ik weet niet welke fundering er nodig is. Oplevering graag compleet, dus inclusief stucwerk en elektra.

Fundering schuur

We willen een schuur bouwen van 4x8 meter. Hiervan wordt 1 deel ( 4 meter) schuur het andere deel wordt een geïsoleerd deel. Fundering incl aansluitingen electra en water. Het moet een betonnen, geïsoleerde fundering worden.