Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor asbest golfplatendak verwijderen van garage:

Asbest golfplatendak verwijderen van garage

Wij willen de golfplaten laten verwijderen en de garage is ongeveer 8 meter bij 2,30 meter. Weerskanten dak opp. Vlak
Onze klant uit Exloo (Drenthe) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest golfplatendak verwijderen van garage uit heel Nederland:

Asbest verwijdering van een vrijstaande schuur

Ik heb een vrijstaande schuur met een golfplatendak er op. Deze platen wil ik laten verwijderen. Het oppervlakte is 300m2. De schuur ligt geheel vrij van obstakels in een omheinde wei. Er staan geen bomen, geen struiken... zeer eenvoudig bereikbaar. Platen zijn geschroefd, verwijdering is uiterst eenvoudig. Een asbest inventarisatie likt mij overbodig daar de rest van de schuur bestaat uit enkel houten spanten en een betonnen vloer/muur. Wat ik zelf mag verwijderen en afvoeren wil ik voor mijn rekening nemen.. Kunt u mij iets over de kosten vertellen? Oja de platen zijn 1,70x1,00m. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit het afval zelf weg.

Asbest golfplatendak vervangen

Bij onze woning is een aanbouw met een asbesthoudend golfplatendak. Het is een oppervlakte van 102 m2. Graag ontvangen we van u een offerte om dit te vernieuwen. Asbestinventarisatie rapport en sloopmelding van de gemeente zijn al geregeld.

Vervangen van een schuurdak inclusief asbestsanering

Ik heb bij mijn woning een schuur met daarop een asbest golfplatendak van ongeveer 130 m² met een dakhelling van ongeveer 20 graden dat ik wil laten vervangen. Ik ben nog niet in het bezit van een asbestinventarisatierapport. Ik ben op zoek naar een hoofdaannemer, die de totale klus voor mij kan coördineren en de uitvoering door derden aanstuurt. Het asbest moet gesaneerd worden, er moet enig houtwerk worden vervangen en daarna een nieuwe dakbedekking worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Asbest golfplatendak van garage verwijderen

Goede dag ik ben bezig met een huis te kopen. Daar staat een garage met een golfplatendak van ongeveer 91 m2. Nu is dus de vraag wat kost dit om het te laten verwijderen.

Asbest golfplatendak van schuur verwijderen

Het golfplaten dak van asbest dient verwijdert te worden. Ik wil dit voor een gunstige prijs laten doen.

Asbest uit een golfplatendak verwijderen

Wij hebben een dak van ongeveer 700 m2 met asbest golfplaten. Deze platen willen we graag laten verwijderen. Graag een prijsopgave.

Golfplatendak op een fietsenschuur vervangen

Ik wil het dak van ons houten fietsenschuurtje laten vervangen (deze stamt uit 1998). Er liggen nu golfplaten op. Daar zitten paar scheuren en een gat in. Ik weet niet zeker of er asbest in verwerkt zit. Ik zou de platen willen laten vervangen door nieuwe golfplaten. Oppervlak is 3 bij 4 meter, het gaat om een licht hellend dak.

Asbest laten verwijderen

Wij hebben een schuur van 15 x 6 meter met een golfplatendak van circa 105 m2. Het dak is aan 1 zijde goed bereikbaar, aan de andere zijde is een veranda met een plat dak aangebouwd. In de schuur is een zolder aanwezig waardoor de afvoer van de golfplaten redelijk eenvoudig kan geschieden. Er moeten nieuwe, geïsoleerde platen geplaatst worden. Er is nog geen asbestinventarisatierapport.

Golfplatendak vervangen op een paardenstal

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van de golfplaten op het dak van onze paardenstal. Wij hebben een asbestsaneringsrapport op laten maken en er is geen asbest aangetroffen. Het dak is 10 x 24 meter groot.

Bijgebouwen slopen

Slopen van bijgebouw. Dak heeft asbest golfplaten. Twee buitenmuren moeten worden gesloopt als ook twee binnenmuren. Onder de vloer is een gierkelder geplaatst die ook verwijderd moet worden. Het bijgebouw heeft een stalen constructie. Achter dit bijgebouw moet nog een afdak worden gesloopt dat ook een asbest golfplatendak heeft met een stalen constructie. Afmeting bijgebouw 6 x10 meter. Afdak 7x3 meter