Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Exloo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Exloo heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Exloo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Exloo of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Exloo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, het ontwikkelen van een schuur op een kavel, bungalow bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Exloo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Exloo:

Asbest golfplatendak verwijderen van garage

Wij willen de golfplaten laten verwijderen en de garage is ongeveer 8 meter bij 2,30 meter. Weerskanten dak opp. Vlak

Begane grondvloer vervangen in de woning

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van de gehele verdiepingsvloer op de begane grond van een woning in aankoop. De huidige begane grond bestaat deels uit hout, deels uit beton. De vloer moet in zijn geheel gesloopt en vervangen worden. Het gaat hierbij om ongeveer 100 vierkante meter. De ondergrond is zand. Er zijn nu 10 ruimtes aanwezig op de begane grond, dit moeten er 2 worden.

Woning en schuur slopen en afvoeren

Ik heb een bouwkavel met een woning en een schuur. Wil de huidige bebouwing slopen en het sloopmateraal laten afvoeren. Het betreft een semi bungalow met oppervlak van 82 m2 en een schuur van 50 m2. Beide alleen begane grond met een pannendak. Het sloopmateraal is baksteen, dakpannen en stalen ledigen en radiatoren. Geen asbest of andere vervuilende stoffen. De woning en de schuur zijn goed toegankelijk. Water en elektra laat ik zelf afkoppelen. Ik wil graag een indicatie van kosten.

Betonvloer voor tuinhuisje aanbrengen

Betonvloer voor tuinhuisje van 3 bij 4 m met luifel van 3.5 x 3.5 m.

In boerderij gedeelte van boven etage ...

In boerderij gedeelte van boven etage gaan gebruiken. Deze is nu niet als woon/slaap gedeelte te gebruiken ivm gebinte die te laag zitten. Construktie aanpassen zodat verdieping te gebruiken is als woon/slaap gedeelte Trap naar boven maken. Dakisolatie.

Wij hebben een oude boerderij gekocht ...

Wij hebben een oude boerderij gekocht die gerenoveerd moet worden. De boerderij is goed uit de keuring van VEH gekomen maar er dienen de nodige aanpassingen te worden uitgevoerd. Onder andere isolatie, muren verplaatsen, cv ketel verplaatsen, dakgoten plaatsen, een aanbouw maken etc. Het zou fijn zijn als een aannemer al in januari aan het binnenwerk kan beginnen, aangezien wij tijdelijk in een apartement op het terrein gaan wonen.

2Meter bij de woning aantrekken. Dak ...

2Meter bij de woning aantrekken. Dak verlengen en vernieuwen. Eventueel dakkapel plaatsen.