Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Erm te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Erm heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Erm u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Erm of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Erm bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Erm staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Erm:

Draagmuur verplaatsen en H-balk aanbrengen

Het gaat om een verbouwing van en een uitbouw aan een bestaande woning. Zie tekening. De oude tekening geeft aan een buitenmuur van 6 meter, deze moet naar 9 meter. De andere muur moet naar 12,50 meter. Fundatie ligt er. Op een afstand van 2,28 meter staat een draagmuur, over de gehele breedte van het huis. Deze moet verplaatst worden naar 3,09 (ongeveer). De keuken moet verlengd worden. Er staat een draagmuur vanaf de keuken via slaapkamer naar het raam. Deze moet ook verplaatst worden. Het gehele oppervlak van de 9 meter tot de vaste schoorsteen, deze mag NIET verplaatst worden, en van de 12,50 meter ook weer naar de schoorsteen, moet gebruikt worden. Het gaat alleen om de draagbalken en eventueel het dak. Zie tekeningen. Het werk moet na 16 september starten.

Tekening + evt. uitvoering uitbouw vakantie woning

Verbouwen van een vakantiewoning: vergroten van 55 m2 naar 80 m2. Volgens een vaststaande tekening. Eén kant wordt hout, met twee klapraampjes, voorkant glas en de achterkant moet opgemetseld worden. Vloer kan van hout. Een binnenwand moet uitgebroken worden en in het nieuwe gedeelte moeten twee slaapkamers komen. Dit kan met een gipswand. Graag een offerte voor een bouwtekening, wat je nodig hebt voor vergunningaanvraag, met sterkteberekening. Ook aannemer met tekenaar in een of later apart verschillende aannemers.

betreft een recreatie woning, gehele ...

betreft een recreatie woning, gehele controle en uitvoeren van de werkzaamheden. verwarming, nalopen buizen en lek opsporen ramen deuren, vervangen van ramen en deur die aangetast zijn door en verot zijn. electra, stopconacten en verlichtingsknopen maken en herstellen

Het gaat om een uitbreiding van 30 ...

Het gaat om een uitbreiding van 30 vierkante meter bij een houten vakantiewoning. Werkzaamheden betreffen: Spouwmuur metselen van 3m bij 3m en fundering aanleggen(30m2); Buiten de muur wordt een houten raamwerk gemaakt, waarin kozijnen kunnen worden geplaatst. Het gaat totaal om 3 kozijnen. Dakwerk: houten balken plaatsen en butimen laag/platen leggen. Binnenafwerking doe ik zelf. De gemeente heeft de vergunning verleend en de werkzaamheden moeten starten in april 2008.