Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Erica te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Erica heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Erica u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Erica of directe omgeving.

29 klanten uit Erica bevelen een bij Casius in Erica aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Erica bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning, huis op vrij kavel bouwen, mantelzorgwoning in Almere, dakopbouw op een plat dak + aanbouw, een uitbouw realiseren en een dakkapel plaatsen, uitbouw en een opbouw realiseren, uitbouw achterzijde, kelder onder woning, hele huis verbouwen en renoveren, uitbouw achterzijde, dak opbouw (plat dak), uitbouw of serre aan achterzijde woning, een extra verdieping bouwen, opbouw op aanbouw plaatsen, dakopbouw plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, renovatie of verbouwing in Erica staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Erica:

Fundering aanleggen

Stroken fundering met broodjes vloer bouwen voor loghuis 12 x 9 0.80

Golfplaten met asbest verwijderen

Ik heb een schuur van 5.50 bij 12 meter met asbesthoudende golfplaten. Golfplaten verwijderen en afvoeren. De golfplaten hoeven niet vervangen te worden, ik ga de schuur afbreken.

Compleet verbouwen van de woning

Ik heb een oude tussenwoning die opgeknapt dient te worden. Zowel binnen als buitenwerk Liefst bellen!

Serre plaatsen

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag de overkapping laten veranderen in een serre. Deze zal 7 bij 5 meter moeten gaan worden. Er dient een betonnen vloer gestort te worden en de zijkant en voorkant dient gedicht te worden met glas. Aan de voorzijde willen wij graag een schuifdeur zodat wij op deze wijze nog naar de tuin kunnen gaan. Verder hoeft deze niet afgewerkt te worden.

Puntdak plaatsen op aanbouw met plat ...

Puntdak plaatsen op aanbouw met plat dak, slaapkamer boven maken, 2 andere slaapkamers samenvoegen, nieuwe trap opgang naar boven, badkamer en wc vervangen en verplaatsen en extra wc plaatsen, bijkeuken maken, nieuwe keuken plaatsen, vloer verwarming, voordeur verplaatsen, achterdeur verplaatsen, studeerkamer maken, ramen in kamer plaatsen.