Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Emmer Compascuum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Emmer Compascuum heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Emmer Compascuum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Emmer Compascuum of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Emmer Compascuum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: prefab woning realiseren, bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, 4 garages bouwen, onderkelderde aanbouw met hellingbaan realiseren, woning bouwen, het ontwikkelen van een schuur op een kavel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Emmer Compascuum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Emmer Compascuum:

Raam en kozijn plaatsen in blinde muur

Op onze zolder zit een blinde muur waar we een kozijn en een raam met dubbel glas van een goede kwaliteit in geplaatst willen hebben. Liefst kunststof. Het raam moet open kunnen en er moet een ventilatieopening in. Afmetingen raam ongeveer 64 x 90 cm, of iets groter. Toegang aan de buitenkant via plat dak, te bereiken met ladder. Tegen de buitenmuur zitten kunststof rabatdelen. Nadat het kozijn en het raam zijn geplaatst moet een en ander zo worden afgewerkt dat alles er weer netjes uit ziet.

Fundering maken voor een aanbouw

Het moet een fundering worden voor een aanbouw van 5,40 bij 3.90 meter worden gemaakt en daar gelijk naast een garage van 8.10 bij 3.50 meter. Fundering moet in een deel, doorlopend. Vast grond zit op 60 a 70 cm. Lang het huis is de achterzijde goed bereikbaar, via de oprit.

Uitbreiding serre

De bestaande serre van pakweg ruim 3,50 m breed en 1.40 m diep willen we vergroten tot een totale diepte van 3m a 4m. Verwarming van de ruimte? Glazen wanden? Fundering? Graag kom ik in contact met bedrijven voor advies, mogelijkheden en vervolgens uitvoering.

Moderniseren woning

Moderniseren woning. Plaatsen van een keuken, leidingwerk ligt goed, gaat puur om het plaatsen van keukenkasten ed. Toilet: nieuwe fontein en toilet plus tegelwerk. Badkamer van 2,5 bij 2,5 meter vernieuwen met douchecabine en badmeubel plus tegelwerk wanden en vloer. Leidingwerk zit als het goed is op de juiste plaats. Plafond platen plaatsen in slaapkamers, ongeveer 30 m2. En verdere kleine reparaties. Keuken, badkamer- en toiletmaterialen zullen we zelf aanschaffen.

Kelder bouwen

Kelder onder nieuw te bouwen huis. Oppervlak 200 m2, 6 kelderwanden (rechthoek met hoek er uit). Wanddikte 36 cm, keldervloerdikte 40 cm (wapening vloer r16x150x150 boven en r12x150x150 onder). Tekeningen en berekeningen gereed, vergunning door gemeente verleend. Berekeningen voor kelder wanden door leverancier te leveren.

Renoveren van de woning

Het plaatsen van de fundering en metselen en voegen van de gehele woning. Plus eventueel later ook nog het plaatsen van een nieuw dak met dakkapel.

Aanbouw en garage verbouwen!

Graag zouden wij de aanbouw en garage toevoegen aan ons huis. Hierbij moeten een aantal zaken gerealiseerd worden. Wij zijn opzoek naar een serieus klussenbedrijf/aannemer die ons hierbij wil helpen en advies wil geven. Gaat om werkzaamheden als fundering, metselwerk, dakwerk, deur/kozijnen ed. Helemaal afgebouwd.

Aanbouw aan de woning aan achterzijde; ...

Aanbouw aan de woning aan achterzijde; afmeting 9m bij 3,5. Cascobouw. Fundering, metselwerk, plat dak, afwerking doen we zelf. En een verbouwing van Garage. Deze staat er al, muur verwijderen, nieuwe muur plaatsen en twee ramen plaatsen. Zodat garage bij aanbouw kan worden betrokken.

Nieuw huis bouwen. Vrijstaande woning, ...

Nieuw huis bouwen. Vrijstaande woning, volledig onderkelderd, hal met vide, woonkamer, studeerkamer, open keuken met bijkeuken. Op de etage 3 slaapkamers, badkamer. Afmetingen 8.00m x 15.00m. Tevens dubbele garage. Tussen woning en garage poort. Regio Emmen. Tekeningen beschikbaar.

We hebben vorig jaar verbouwd, en er ...

We hebben vorig jaar verbouwd, en er moet nog een balkon geplaatst worden liefst van smeed ijzer of een ander alternatief, we zoeken iemand die dat kan uitvoeren op een proffesionele manier. Waar het balkon moet komen is de muur versterkt dus plaatsing is geen probleem maar wie kan dat. Balkon voor slaapkamer. Wij wonen in Emmercompascuum dus reageren graag vanuit die omgeving.

het moet een soort klompenhok voor een ...

het moet een soort klompenhok voor een achterdeur worden van aluminium met twee zijkanten die los kunnen plus minus 2 meter bij 2.50meter

Het betreft een verouderd pand waar e.a. ...

Het betreft een verouderd pand waar e.a. moet gebeuren:twee badkamers vernieuwd ,een keuken zodanig voor bewerken dat er een keuken geplaatst kan worden,voordeur vervangen voor een houten + 3 ramen van kunstof terug naar hout +rest ramen nakijken +ramen boven van dubbel glas voorzien,vloeren boven underlaymend vervangen.Puin om het huis verwijderen, "gravel"verwijderen uit tuin .Hek plaatsen om tuin openhaard inzet vervangen,schilderwerk in en om het huis dakkapellen nakijken,dakpannen+eventueel panlatten vervangen,eventueel radiatoren c.v. vervangen of verplaatsen.Als er nog budget over is eventueel extra verdieping op de garage plaatsen.Wastafels op slaapkamers vervangen en w.s. 2 verwijderen

Wij gaan een serre bouwen van 6,5 bij ...

Wij gaan een serre bouwen van 6,5 bij 2,5 meter. Voorzijde + 1 Zijzijde tegen bestaande muren. Er moet een muurtje rondom van 0,60 cm hoog worden gemetseld met 4 poeren. De benodigde fundering moet worden gemaakt. De aanwezige kunstof kozijnen moeten worden geplaats, deuren worden afgehangen en de hele hout constructie voor de serre moet worden gemaakt. Het dak doen wij zelf.

Uitbreiding bestaande woning,Tgv grote ...

Uitbreiding bestaande woning,Tgv grote schuur is aantal m2 hoe dan ook te groot voor een platdak bijgebouw. Daarom moet uitbreiding + bestaande berging onder de hoofdkap getrokken worden

- 2 middel dakramen in de zolder - ...

- 2 middel dakramen in de zolder - Zolder afwerken met + 7 stopcontacten en 2 lichtaansluitingen - Het plaatsen van een tussen muur met deur in de zolder naar de nwe slaapkamer - Televisiekabel naar de zolder - 2e toilet met wasbak in een aparte ruimte op de 1e verdieping - Televisiekabel doortrekken naar 3 slaapkamers op de 1e verdieping - Telefoonkabel doortrekken naar 1 slaapkamer op de 1e verdieping

Het gaat om het bouwen van een (dubbele) ...

Het gaat om het bouwen van een (dubbele) garage met puntdak En het verbouwen van een berging. Deze heeft nu een plat dak en dat moet een punt dak worden.

Badkamer: plafondafwerking, tegelwerk, ...

Badkamer: plafondafwerking, tegelwerk, sanitair plaatsen Toilet: plafondafwerking, tegelwerk, sanitair plaatsen Hal: plafondafwerking Kamer: Draagmuur gedeeltelijk wegbreken en ondersteuning plaatsen Electriciteit: 2 extra groepen in meterkast en extra elektrapunten in keuken en kamer plaatsen Plafonds: kamer en keuken afwerken

Aanbouw met plat dak aan bestaande ...

Aanbouw met plat dak aan bestaande woning. Aanbouwgrootte: ± 3 meter bij 3,5 meter. In de nieuwe aanbouw moet gecreerd worden: halletje, toilletruimte, doucheruimte. Incl. al het leiding werk. (badkamer, fundering, dakbedekking, tussenwanden, loodgieterij, elektriciteit, verlichting, ramen, deuren, toilet, metselwerk, goten?, stucwerk, verwarming, ventilatie, isolatie)

Plaatsen van een dakkapel over de ...

Plaatsen van een dakkapel over de breedte van het dak, verdeeld over 3 vetrekken. Geen plat maar hellend dak op het dakkapel. Breedte ongeveer 6 meter, 3 ramen 2 uitzetramen.