Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor hobbykamer en schuur realiseren:

Hobbykamer en schuur realiseren

Aan de achterzijde van de woning zit nu een schuur. Deze schuur van ongeveer 6 meter lang dient te worden verwijderd maar de linker muur, afscheiding met de buurman, moet blijven staan. Hierna zal deze muur tot 13 meter doorgetrokken moeten worden voor het realiseren van een hobby kamer. Deze ruimte zal 2.70 meter breed moeten worden. Hier mag er vloerverwarming geplaatst worden, gas- en waterleiding worden doorgetrokken en de wanden en plafond gestuukt. Ook de CV ketel dient te worden verplaatst en hebben wij voorkeur voor 3 a 4 kozijnen . Aan de achterzijde moet er een schuur gemaakt worden van 6.25 meter land en 3 meter breed zodat de hobbykamer en schuur een L vorm krijgt. Voor het geheel zal er een vergunning aangevraagd moeten worden.
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hobbykamer en schuur realiseren uit heel Nederland:

Uitbreiding opzij nieuwbouwwoning; stuk ...

Uitbreiding opzij nieuwbouwwoning; stuk tussen woning en berging. Verplaatsen meterkast; hal, keuken komen in uitbreiding alsook een hobbykamer(dit is bij de schuur) en voorzieningen treffen voor een douche ruimte De bestaande losstaande berging wordt opgenomen in het plan. In de hal komt de meterkast en toilet (staan nu in de woning). Er moet voor de uitbreiding nog een fundering komen. Metselwerk, plat dak, deuren en er is gedetaileerde bouwtekening aanwezig. Voor zover mogelijk afwerken binnen.