Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Emmen of directe omgeving.

621 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, het ontwikkelen van een schuur op een kavel, bungalow bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor veranda- en serrebouw, verbouwing of renovatie in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Emmen:

Serre achterzijde realiseren

Het gaat om het realiseren van een tuinkamer serre breedte 5500 mm, diepte 3500 mm, voorzijde moet rusten op 2 staanders. Zowel voor als zijkanten voorzien van schuifwanden die op slot kunnen, het geheel in glas uitgevoerd. Er is geen fundering nodig. Een vergunning is naar mijn weet ook niet nodig. Graag de serre van aluminium. Graag een prijsindicatie.

Vlizotrap vervangen door een vaste trap en een muur verplaatsen

Wij willen twee dingen laten uitvoeren. Het ene is het verplaatsen van een muur. Het betreft een overloop van 1.91 x 2 meter. Verplaatsen van muren op de overloop zodat het 1.91 x 3 meter wordt. Ik denk dat het geen draagmuur is, maar dat weet ik niet zeker. Dan willen we een vaste trap plaatsen en gat op zolder vergroten/dichtmaken waar nu een vlizotrap zit. Ik gok dat het plafond ongeveer 2,35 meter is, het huis is uit '93. Of de trap een kwart draai nodig heeft weet ik niet, ik zou graag daar advies over willen hebben. De trap wil ik waarschijnlijk van hout. Alle muren dan ook afwerken.

Spouwmuurvervuiling schoonmaken

In 100 jaar oude woning dienen de spouwmuren schoongemaakt te worden. Spouwmuurvervuiling aanwezig, daardoor is geen na-isolatie mogelijk. Met knipvoeg.

Hobbykamer en schuur realiseren

Aan de achterzijde van de woning zit nu een schuur. Deze schuur van ongeveer 6 meter lang dient te worden verwijderd maar de linker muur, afscheiding met de buurman, moet blijven staan. Hierna zal deze muur tot 13 meter doorgetrokken moeten worden voor het realiseren van een hobby kamer. Deze ruimte zal 2.70 meter breed moeten worden. Hier mag er vloerverwarming geplaatst worden, gas- en waterleiding worden doorgetrokken en de wanden en plafond gestuukt. Ook de CV ketel dient te worden verplaatst en hebben wij voorkeur voor 3 a 4 kozijnen . Aan de achterzijde moet er een schuur gemaakt worden van 6.25 meter land en 3 meter breed zodat de hobbykamer en schuur een L vorm krijgt. Voor het geheel zal er een vergunning aangevraagd moeten worden.

Betonvloer laten storten in een schuur

Onze bestaande veranda heeft een verrotte vloer. De vloer zijn we er nu aan het uithalen en we willen deze laten vervangen voor een betonnen vloer wat goed is afgewerkt. De veranda staat op stiepen. De vloer zijn balken met daarop houten platen met gelijmde buitentegels er op. De houten vloer en tegels verzakken en we willen de gehele vloer laten vervangen door beton met daarop tegels of iets dergelijks. Of alleen een betonnen afwerklaag. In het dichte gedeelte van de veranda moeten wel tegels gelegd worden. Graag ontvangen we een prijsindicatie met daarbij de omschrijvingen van het werk. Heeft u mogelijk een andere idee om de vloer te vervangen dan horen wij dit ook graag. We willen in de toekomst geen verzakkingen en zoeken een definitieve oplossing. Mogelijk kunnen we zelf het voorwerk verrichten. De voorbereiding doen we dus zelf. Het gaat om totaal zo'n 35 m2 vloer.

Uitbouwen aan achterzijde woning

Wij willen een achter aanbouw. 2. 5 bij 4 meter en benieuwd naar de prijzen bij jullie.

Asbestzeil verwijderen

In de bijkeuken ligt 10,5 m2 niet hechtgebonden asbestzeil (verlijmd) en er zit 15 m2 hechtgebonden asbestplafondplaten gespijkerd. Aan de grenzende garage zit ook 15 m2 plafondplaat gespijkerd. Totaal dus 40,5 m2 asbest. Er is al een asbest rapport en een vergunning.

Erker achter de woning aanbouwen

Wij willen een erker aan de achter zijde maat ongeveer 6 meter breed 1 meter diep

Uitbouw plus opbouw maken

Ik zou graag een bijkeuken met deur en raam (3 x 2.5 meter) en een opbouw (met plat dak) voor een slaapkamer willen laten bouwen. Wij hebben een rijtjeshuis van 2 verdiepingen met een plat dak. Aan wat voor kosten moeten we denken?

Draagmuren slopen

Wij willen graag de keuken wat groter maken, maar hiervoor moet een (denken we) draagmuur wijken. Kunt u een inschatting geven van hoe een ons dit gaat kosten inclusief afwerking?

Boerderij verbouwen

Kunt u mij een kostenraming geven voor het verbouw van de boerderij conform bijgevoegde schets. Afmeting plattegrond 14.90 x 10.90 meter. Buitenmuren zijn deels steens en halfsteens dus moeten geïsoleerd worden dmv voorzetwand. Verdieping eerst maar achterwege laten, wel de trap meenemen. 2 kolommen dienen te worden vervangen. 4 stuks gebinten moeten verlaagd worden om verdiepingshoogte te krijgen. Huidige betonvloer is stampbeton op zand, vloer vervangen door geïsoleerde betonvloer.

Betonvloer wegbreken

Ivm met een eventuele aankoop van een huis wil ik graag een offerte voor het wegslopen van een betonvloer. De oppervlake bedraagt ongeveer 100 m2 op de begane grond van een bungalow. Het gaat om een vloer met hollebaksteen in beton gestort met daartussen bewapening. Volgens mij ook wel perfora of nehobo vloer genoemd. Bovenop deze vloer ligt vloerverwarming uit 1985 met daartussen nog een dunne laag polysteren als isolatie. Ik zou graag een indicatie prijs ontvangen voor het slopen en afvoeren van de vloer. Graag per email.

Draagmuren slopen

We hebben belangstelling voor een flat op de 2e verdieping in een gebouw van 9 verdiepingen in Amersfoort. Indien er 2 tussenmuren kunnen worden gesloopt, overwegen we deze flat te kopen. Het gaat ons om 2 dragende muren. De 1e muur is de afscheiding van de keuken met een slaapkamer. Het liefst de hele muur laten vervallen, tegen smalle steunmuren hebben we geen groot bezwaar. De muur is ca, 5.50 meter breed en ca. 2.50 meter. hoog. De 2e muur is de muur tussen de woonkamer en de slaapkamer. In principe is daar reeds een soort doorgang van een opening van ca. 1.90 meter. breed en ca. 2 meter. Hoog. De huidige bewoners hebben daar een schuifdeur van gemaakt. Deze 'toog' zouden we willen verbreden naar ca. 3 meter, richting balkon. De latei aan de bovenkant, voor de steunbalk, willen we zo minimaal mogelijk houden qua hoogte. Maar wat wel verantwoord is natuurlijk. Graag ontvangen wij een offerte inclusief bouwvergunning aanvraag en berekening, afvoeren puin, etc.

Twee draagmuren slopen

Twee draagmuren slopen, waarvan 1 ongeveer 48 m2 is en de tweede ongeveer 8 m2.

Betonvloer met wapeningsnetten storten en vlinderen

Graag een offerte voor een betonvloer inclusief wapeningsnetten circa 130 m2 en 10 cm dik storten en afwerken (vlinderen). Het gaat om een betonvloer gestort over een bestaande vloer in een loods.

Prefab kelder bouwen

Wij wouden graag een prijs van een prefab kelder. Die wij in de tuin naast ons huis willen. Wij zorgen zelf voor het gat. Het gaat dus alleen om het plaatsen van een kelder. Van ongeveer 4 meter bij 8 meter. Er hoeven verder ook geen sparingen of dozen in. Met

Fundering voor serre aanleggen

Fundering voor serre: 12m lang, eerste 6 m - 2,5m breed en resterende 6 m - 3,5m breed. Dus totale oppevlakte: 36m2. De fundering hoeft NIET op heipalen geplaatst te worden.

Kelder bij een nieuwbouwhuis bouwen

Ik zit momenteel in de voorbereidingsfase voor de bouw van onze nieuwe woning. Ik ben aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor het bouwen van een kelder onder de woning en wat de kosten daarvan zijn. Ik weet nog niet wat voor soort kelder ik wil en of die onderdeel zal uitmaken van de fundering. Ik krijg graag advies en uw prijsopgave voor enkele standaardmaten.

Balkondeur maken

Ik wil graag een balkon laten maken op onze al bestaande uitbouw. In een bestaand raamkozijn moet een deur gemaakt worden en er moet een balkonhek geplaatst worden. Ik wil graag dat het puin wordt afgevoerd.

Beton storten op zand

Beton storten op zand ten behoeve van de vloer van een houten garage. Het gaat om 50 m2 op zandgrond. Circa 14 cm dik, inclusief bewapening.

Betonvloer laten storten of gieten

Wij willen in onze tuinkamer/serre van 4 bij 5 meter graag een betonvloer laten storten. Waar later een plavuizen op gelijmd kunnen worden. Er ligt nu zand.

Wand plaatsen in de hal

Ik wil graag een simpele tussenwand van 135 x 250 centimeter groot laten plaatsen met daarin een opdek binnendeur van 78 centimeter breed. Boven de deur wil ik een mat glazen plaat laten plaatsen.

Tussenwand verwijderen, muur plaatsen en stucen

Ik heb een appartement op de 1e verdieping. Ik wil daar graag een scheidingswandje van ongeveer 1 meter breed van stucplaat met een kozijn met schuifdeur laten verwijderen. Verder moet een kozijn met een opdekdeur in de slaapkamer verwijderd worden. Die kozijnopening moet daarna gedicht worden met Giboblokken. Ik wil het stucwerk van de wanden en het plafond weer netjes laten afwerken. Er zijn ook nog wat andere plekken waar het stucwerk gerepareerd moet worden. Ik maak graag een afspraak zodat het werk hier even kan worden ingemeten en ontvang daarna uw offerte. In overleg kan ik eventueel zelf de afvalmaterialen afvoeren.

Verlaagd plafond met spots maken en afwerken

Wij willen in ons toilet graag een verlaagd plafond waar spotjes in worden verwerkt. Graag inclusief afwerken en stuccen. Afmeting ongeveer 1 meter bij 1.5 meter.

Leistenen vloer laten verwijderen

Wij willen graag de leistenen vloer verwijderen. Deze is in de specie gelegd en er zit vloerverwarming onder. Het gaat om bijna 90 m2. Graag met een container voor het afvoeren van het puin. En wat komt eroverheen voor het egaliseren?