Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Emmen of directe omgeving.

589 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, vrijstaande woning bouwen, notariswoning nieuw bouwen, kelders bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen, nieuwbouw woning bouwen, kerk verbouwen naar onzelfstandige kamers, bouwen op een plat dak, 100m2 Aanbouw dijkwoning, kelder maken onder bestaande woningen of tuinen, nieuwe schuurwoning bouwen, bouw van een enkellaags houtskelet woning, zelfbouwproject op een kavel, nieuw te bouwen tussenwoning, huis bouwen met aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of renovatie in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Emmen:

Draagmuren slopen

We hebben belangstelling voor een flat op de 2e verdieping in een gebouw van 9 verdiepingen in Amersfoort. Indien er 2 tussenmuren kunnen worden gesloopt, overwegen we deze flat te kopen. Het gaat ons om 2 dragende muren. De 1e muur is de afscheiding van de keuken met een slaapkamer. Het liefst de hele muur laten vervallen, tegen smalle steunmuren hebben we geen groot bezwaar. De muur is ca, 5.50 meter breed en ca. 2.50 meter. hoog. De 2e muur is de muur tussen de woonkamer en de slaapkamer. In principe is daar reeds een soort doorgang van een opening van ca. 1.90 meter. breed en ca. 2 meter. Hoog. De huidige bewoners hebben daar een schuifdeur van gemaakt. Deze 'toog' zouden we willen verbreden naar ca. 3 meter, richting balkon. De latei aan de bovenkant, voor de steunbalk, willen we zo minimaal mogelijk houden qua hoogte. Maar wat wel verantwoord is natuurlijk. Graag ontvangen wij een offerte inclusief bouwvergunning aanvraag en berekening, afvoeren puin, etc.

Twee draagmuren slopen

Twee draagmuren slopen, waarvan 1 ongeveer 48 m2 is en de tweede ongeveer 8 m2.

Betonvloer met wapeningsnetten storten en vlinderen

Graag een offerte voor een betonvloer inclusief wapeningsnetten circa 130 m2 en 10 cm dik storten en afwerken (vlinderen). Het gaat om een betonvloer gestort over een bestaande vloer in een loods.

Prefab kelder bouwen

Wij wouden graag een prijs van een prefab kelder. Die wij in de tuin naast ons huis willen. Wij zorgen zelf voor het gat. Het gaat dus alleen om het plaatsen van een kelder. Van ongeveer 4 meter bij 8 meter. Er hoeven verder ook geen sparingen of dozen in. Met

Fundering voor serre aanleggen

Fundering voor serre: 12m lang, eerste 6 m - 2,5m breed en resterende 6 m - 3,5m breed. Dus totale oppevlakte: 36m2. De fundering hoeft NIET op heipalen geplaatst te worden.

Kelder bij een nieuwbouwhuis bouwen

Ik zit momenteel in de voorbereidingsfase voor de bouw van onze nieuwe woning. Ik ben aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor het bouwen van een kelder onder de woning en wat de kosten daarvan zijn. Ik weet nog niet wat voor soort kelder ik wil en of die onderdeel zal uitmaken van de fundering. Ik krijg graag advies en uw prijsopgave voor enkele standaardmaten.

Balkondeur maken

Ik wil graag een balkon laten maken op onze al bestaande uitbouw. In een bestaand raamkozijn moet een deur gemaakt worden en er moet een balkonhek geplaatst worden. Ik wil graag dat het puin wordt afgevoerd.

Beton storten op zand

Beton storten op zand ten behoeve van de vloer van een houten garage. Het gaat om 50 m2 op zandgrond. Circa 14 cm dik, inclusief bewapening.

Betonvloer laten storten of gieten

Wij willen in onze tuinkamer/serre van 4 bij 5 meter graag een betonvloer laten storten. Waar later een plavuizen op gelijmd kunnen worden. Er ligt nu zand.

Wand plaatsen in de hal

Ik wil graag een simpele tussenwand van 135 x 250 centimeter groot laten plaatsen met daarin een opdek binnendeur van 78 centimeter breed. Boven de deur wil ik een mat glazen plaat laten plaatsen.

Tussenwand verwijderen, muur plaatsen en stucen

Ik heb een appartement op de 1e verdieping. Ik wil daar graag een scheidingswandje van ongeveer 1 meter breed van stucplaat met een kozijn met schuifdeur laten verwijderen. Verder moet een kozijn met een opdekdeur in de slaapkamer verwijderd worden. Die kozijnopening moet daarna gedicht worden met Giboblokken. Ik wil het stucwerk van de wanden en het plafond weer netjes laten afwerken. Er zijn ook nog wat andere plekken waar het stucwerk gerepareerd moet worden. Ik maak graag een afspraak zodat het werk hier even kan worden ingemeten en ontvang daarna uw offerte. In overleg kan ik eventueel zelf de afvalmaterialen afvoeren.

Verlaagd plafond met spots maken en afwerken

Wij willen in ons toilet graag een verlaagd plafond waar spotjes in worden verwerkt. Graag inclusief afwerken en stuccen. Afmeting ongeveer 1 meter bij 1.5 meter.

Leistenen vloer laten verwijderen

Wij willen graag de leistenen vloer verwijderen. Deze is in de specie gelegd en er zit vloerverwarming onder. Het gaat om bijna 90 m2. Graag met een container voor het afvoeren van het puin. En wat komt eroverheen voor het egaliseren?

Bijkeuken isoleren en afwerken

Wij hebben een bijkeuken van ongeveer 3 x 4 meter, die halfsteens is gemetseld. Wij willen de wanden en vloer laten isoleren en daarna laten afwerken met wand- en vloertegels. Er moet ook een lichte lekkage via het dak worden verholpen. Wij maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna uw offerte.

Aanbouw met glazen schuifpui bouwen

Ik woon in een hoekwoning in een rijtjeshuis. Het gaat om een huurwoning, ik heb toestemming van de verhurende partij. We willen aan de achterkant van de woning graag een aanbouw met glazen schuiframen/harmonicadeuren. Het beste is om een afspraak te maken om ter plaatse te kijken wat de mogelijkheden zijn. Qua breedte zitten we rond de 5-6 meter. Qua diepte ongeveer 2-3 meter. Ik woon in een stenen bouw.

Red cedar gevelbekleding en dakramen vernieuwen

Ik wil mijn gevelbekleding laten vervangen. Western red ceder. Het gaat om 15 m2 op de bovenverdieping van ons huis. Tevens wil ik 2 dakramen laten vervangen.

Pukkels op het plafond verwijderen

Het gaat om het plafond van de keuken en van de woonkamer. Hier zitten pukkels op. Waarschijnlijk ligt de bewapening te dicht aan het oppervlak. Hierdoor worden er delen metaal door het plafond gedrukt. Ik wil graag het plafond laten repareren en laten afwerken. Er zitten 6 pukkels in de woonkamer (plafond 45 m2), de keuken is ongeveer 25 m2.

Dakramen en schuifdeuren op zolder maken

We willen twee keer twee vergunningsvrije grote dakramen die iets naar buiten geplaatst worden (uitzet-kiepramen) van Fakro. Ramen van 78 x 160 cm. Er zitten nu twee ramen, die moeten verplaatst worden naar het deel van het dak bij de gang. En kastruimte onder het dak maken. Er zijn nu platen tegenaan gezet. We willen er schuifdeuren voor hebben. Over lengtes van ongeveer 2, 2 en 4 meter.

Opening in een draagmuur maken

Dragende muur opvangen. Opening (grote toog) maken tussen woonkamer en keuken

Doorgang van keuken naar garage maken

Het gaat om een doorgang te maken van boven keukenblad opening maken en zijkant doorgang naar de andere kamer wat voorheen garage was laag plafond. Ongeveer 2 bij 3 meter. Is draagmuur. Bericht via mail aub.

Astbest schoorsteenpijp verwijderen en vervangen

Op de 2e verdieping in ons nieuwe huis loopt een asbest schoorsteenpijp, deze willen wij graag laten verwijderen en vervangen. Wat zijn de kosten hiervan ongeveer?

Bouwen van een kelder

Een nieuwe kelder maken (er is nog geen kelder). 6 bij 7 meter.

Betonvloer storten onder de overkapping

Ik wil graag onder de overkapping een betonvloer laten storten, ongeveer 15 m2. Er liggen nu stenen die mogelijk kunnen blijven liggen. Ik zou graag een indicatie van de kosten van de verschillende mogelijkheden krijgen.

Plafond met waterschade vervangen

De binnenzijde van het plafond dient te worden vervangen. Er is een lekkage van het dak dat door de buren vergoed dient te worden. Het gipsplaten plafond is 3.50 bij 2 meter. Tevens dient de lichtkoepel van 45 bij 70 cm vervangen te worden. Graag ontvang ik een offerte inclusief de materialen.

Scheidingswand plaatsen op zolder

We hebben een scheidingswand op de zolder maar deze moet op een andere plaats komen, de lengte van de wand zal ongeveer 4 meter zijn. En we willen er een deur in, er zit nu een vouwdeur in misschien kunnen wij deze behouden.