Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Elim te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Elim heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Elim u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Elim of directe omgeving.

17 klanten uit Elim bevelen een bij Casius in Elim aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Elim bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Elim staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Elim:

Fundering voor woning laten maken

Wij gaan een nieuwe woning bouwen en wij zouden hiervoor graag een offerte aanvragen voor de fundering. Ik weet nog niet wat voor fundering er moet komen. Het bodemonderzoek is er al. De vergunning en alles is al binnen.

Muren uitbreken, kozijnen plaatsen, vloerverwarming aanleggen, tegelen

We zijn opzoek naar aannemers die in de eerste 2 weken van augustus de volgende werkzaamheden kunnen doen: 1. Buiten muur gat maken en plaatste openslaande deuren, 320 cm. 2. Moederhaard verwijderen en ketel installeren 3. Vloerverwarming plaatsen 4. Vloertegels leggen, ongeveer 40 m 5. Badkamer tegelen 6. Binnenmuur, dragen, doorgang vergoten.

Aanbouw keuken

Wij willen graag een aanbouw tussen het huis en de schuur (zie foto's). Hier willen we zelf een nieuwe keuken plaatsen. We willen de aanbouw casco gebouwd hebben. Wel moet er gas en waterleidingen aangesloten worden. De exacte maten heb ik nog niet. Gemetselde muren, fundering en een plat dak. Denk niet dat er geheid moet worden.

Nieuwe woning plus schuur. Kavel 270 m2 ...

Nieuwe woning plus schuur. Kavel 270 m2 vloeropp ongeveer 60m2.

Rietendak vervangen voor dakpannen en ...

Rietendak vervangen voor dakpannen en metselen van een garage.

IN 3 paardestallen moet een betonvloer ...

IN 3 paardestallen moet een betonvloer gestort worden.Een gedeelte heeft een vloer maar moet door hoogte verschil verhoogt worden.Het grootste hoogte verschil is ongeveer 50 cm.Kan eventueel digitale fotoos toesturen om het in beeld te brengen.

We zouden graag willen weten, wat een ...

We zouden graag willen weten, wat een woning exclusief grond zo'n beetje moet gaan kosten. We willen hierbij graag ook vergelijk tussen alles bouwen/ casco bouwen, waarbij we dan bij de laatste de woning zelf af zullen gaan bouwen.