Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Eext te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Eext heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Eext u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Eext of directe omgeving.

12 klanten uit Eext bevelen een bij Casius in Eext aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Eext bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, het ontwikkelen van een schuur op een kavel, bungalow bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of zolderverbouwing in Eext staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Eext:

Betonvloer in garage storten

Graag willen wij beton laten storten voor onze garagevloer. Dikte wordt ongeveer 100 mm. De oppervlakte van de garagevloer is 7 x 3 meter. De toplaag is direct de afwerklaag, er komt geen dekvloer meer overheen. Het stuk waar gestort moet worden is al uitgevlakt en de isolatie plus wapening is al aangebracht. Gaat om een vloer op zand. De garage is direct via de oprit te bereiken.

Renovatie / verbouw

Slaapkamer aftimmeren op zolderruimte en plaatsen deurkozijn, van wcruimte een washok maken, van doucheruimte een wc maken en van slaapkamer (houtenvloer) een badkamer realiseren.

Het volledig verbouwen van een 2 onder 1 ...

Het volledig verbouwen van een 2 onder 1 kap woning van beide woningen. Waarna 1 woning verkocht zal worden en de andere als woonhuis wordt gebruikt. Eerst een ontwerp/berekening voor deze verbouwing door een architecht/bouwkundige.

we moeten een vaste trap maken maar er ...

we moeten een vaste trap maken maar er is weinig ruimte over op de overloop om een trap te maken. een gedeelte van de zolder is al geisoleerd. Het tweede gedeelte nog niet. De dakramen, 2, moeten vervangen worden door grotere dakramen.