Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Eerste Exloermond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Eerste Exloermond heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Eerste Exloermond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Eerste Exloermond of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Eerste Exloermond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of renovatie in Eerste Exloermond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Eerste Exloermond:

Fundering voor houten garage realiseren in een achtertuin

Ik zoek een aannemer die een fundering kan realiseren voor een houten garage van 6 bij 6 meter groot. Dit moet plaatsvinden in de achtertuin die goed bereikbaar is. De fundering van de oude schuur is verzakt, dus er moeten waarschijnlijk wel een aantal lange palen geslagen worden ten behoeve van de fundering.

Asbestdak verwijderen van een loods

Schuur van 14 x 20 meter ontdoen van golfplaten. Wat is de de prijs voor het afvoeren van de platen (zelf demonteren)? En wat is de prijs voor het geheel verwijderen van de platen (laten verwijderen)? De werkplek is goed bereikbaar de afvoer van het afval is voor de vakman, maar moet eerst worden overlegd.

Kamer isoleren

Wij willen onze slaapkamer (4m bij 4m) gaan isoleren. Het gaat hierbij om een kamer met drie halfsteens buitenmuren van 3 meter hoog en een houten vloer en plafond. In totaal zitten er in de buitenmuren 4 ramen. De manier waarop wij willen isoleren is als volgt (van buiten naar binnen): Muur - damp open folie - raster (metal stud 75mm) met isolatie - dampwerende folie - gipsplaat Naast het isoleren willen wij ook het plafond met gips afgewerkt hebben waarbij de houten balken zichtbaar blijven. Het zou helemaal prettig zijn als u ook nog wat installatiewerk in uw pakket heeft. Voordat er geïsoleerd kan worden moeten er namelijk eerst 4 radiatoren verwijderd worden waarvan er, na het isoleren, weer twee teruggeplaatst moeten worden. Deze radiatoren worden op dit moment bediend met een aparte thermostaatknop waardoor we in de kamer de temperatuur los van de rest van het huis kunnen regelen. Dit systeem willen wij er tussenuit hebben. We willen graag dat er op de twee radiatoren die teruggeplaatst worden thermostaatkranen geplaatst worden. Als laatste willen we ook graag drie stopcontacten, een schakelaar en een lichtpunt in de kamer. In principe zouden wijzelf ook een eind kunnen komen met de klus, maar omdat er door omstandigheden enige haast is en omdat wij verwachten dat een vakman het allemaal iets netter kan dan wij zoeken wij op deze manier iemand die de klus wil doen. Uiteraard is het mogelijk om even langs te komen om de situatie te bekijken. Wat ons betreft is het ook mogelijk om dit en/of de klus in het weekend te doen, maar dit hoeft uiteraard niet. Met vriendelijke groet en b.v.d. voor de reacties,

Het is de bedoeling dat er een openhaard ...

Het is de bedoeling dat er een openhaard of hout kachel in de kamer komt maar door de vele ramen en de vorm van de ruimte en het uitzicht vauit bepaalde hoeken is het moeilijk om een goede plek hiervoor te vinden. De hele woning wordt verbouwd en hiervoor zijn we bezig met bouwkundig ontwerper. Voor bovenstaande klus zoeken we interieur ontwerper die de woonkamer kan indelen.