Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Een te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Een heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Een u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Een of directe omgeving.

12 klanten uit Een bevelen een bij Casius in Een aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Een bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: tussenwoning laten bouwen, volledig huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, vrijstaande woning bouwen, notariswoning nieuw bouwen, kelders bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen, nieuwbouw woning bouwen, kerk verbouwen naar onzelfstandige kamers, bouwen op een plat dak, 100m2 Aanbouw dijkwoning, kelder maken onder bestaande woningen of tuinen, nieuwe schuurwoning bouwen, bouw van een enkellaags houtskelet woning, zelfbouwproject op een kavel, nieuw te bouwen tussenwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of bouw en nieuwbouw in Een staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Een:

Asbest daken slopen

Nog goed harde platen ongeveer 400 M2.

Asbest verwijderen

Er zit vermoedelijk pical-plaat (asbest? ) opeen deurkant van de vlieringkast, waar tevens de cv ketel hangt. Dit willen wij er graag af hebben.

Schuimbetonvloer storten in de eetkamer

Ik woon in een oude boerderij waar de vloer in de eetkamer nogal deint, ook al heb ik hem wat strakker geprobeerd te maken. Ik wil de vloer er nu uit halen en er ongeveer 10 m³ schuimbeton laten aanbrengen van 0,5 meter. Daarop moet een werkvoer komen zonder vloerverwarming. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Nieuwe schuurwoning bouwen

Wij willen een schuurwoning laten zetten op een kavel van 518 m2 wij denken aan een afmeting van 8 x 14 meter en een goothoogte van 3,5 meter en een totale hoogte van 7,5a8 meter wat zijn de mogelijkheden? De kavel ligt in Meppel

Asbest laten verwijderen uit stalle

Het betreft een boerderij en diverse schuren die voorzien zijn van asbestplaten. Ik denk ongeveer 300 m2. De boerderij staat in Drenthe en is van mijn schoonouders.

Garage bouwen

De fundering ligt er al, beton op heipalen. De garage zal 3 bij 6 meter worden en 3.20 meter hoog en halfsteens. Er zal een wandcontractdoos geplaatst moeten worden en aan de voorzijde een garagedeur en aan de achterzijde een loopdeur. We willen graag een extra koelkast en vriezer in de garage neerzetten. Zorgt dit ervoor dat de garage vorstvrij blijft, of is er extra isolatie nodig?

Draagmuren slopen

We hebben belangstelling voor een flat op de 2e verdieping in een gebouw van 9 verdiepingen in Amersfoort. Indien er 2 tussenmuren kunnen worden gesloopt, overwegen we deze flat te kopen. Het gaat ons om 2 dragende muren. De 1e muur is de afscheiding van de keuken met een slaapkamer. Het liefst de hele muur laten vervallen, tegen smalle steunmuren hebben we geen groot bezwaar. De muur is ca, 5.50 meter breed en ca. 2.50 meter. hoog. De 2e muur is de muur tussen de woonkamer en de slaapkamer. In principe is daar reeds een soort doorgang van een opening van ca. 1.90 meter. breed en ca. 2 meter. Hoog. De huidige bewoners hebben daar een schuifdeur van gemaakt. Deze 'toog' zouden we willen verbreden naar ca. 3 meter, richting balkon. De latei aan de bovenkant, voor de steunbalk, willen we zo minimaal mogelijk houden qua hoogte. Maar wat wel verantwoord is natuurlijk. Graag ontvangen wij een offerte inclusief bouwvergunning aanvraag en berekening, afvoeren puin, etc.

Zandcement dekvloer verwijderen

Wij willen graag een prijs opgave voor het verwijderen van een zandcementdekvloer van 60 mm dik en ongeveer 300 m² wat zijn hier de kosten van per m².

Golfplaten met asbest laten verwijderen

Het gaat om de schuur waar ongeveer 90 m2 asbest golfplaten op liggen. Achter de schuur staan een paar bomen verder is er veel ruimte om de schuur. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig. De platen moeten worden verwijderd en afgevoerd. Het plan is om volgend voorjaar te vervangen.

Asbestplaten op schuur weghalen

Ik wil graag 100 m2 asbest golfplaten op een schuur die geheel vrijstaand is laten verwijderen. Inclusief afvoeren van materialen.

Achterzijde uitbouwen

Ik wil een uitbouw maken van 4 bij 5 meter. Achtergevel, begane grond. Opmetselen, beton storten, strakke plafond afwerking (op 1 strakke hoogte) dakconstructie oftewel gewoon de uitbouw maken. Inclusief de lichtkoepel. Word dan ook een nieuw dak geplaatst dus het wordt een project en iedereen werkt tijdens samen. Dak en dakkapel wordt geplaatst wanneer zij bijna klaar zijn staat de uitbouw klaar en moet de afwerking van regenafvoer en dak in elkaar overlopen. Pui erin achterzijde en deur, BAM klaar. Ook graag de vergunning plus tekeningen indienen bij de gemeente Assen. Wel via mij omdat ik hierin contacten heb, makkelijker acceptatie. Daarnaast gewoon no nonsens, gun jullie de opdracht als jullie mij ook wat gunnen. Werk zelf in de renovaties, kozijnmeesters et cetera wil door jullie laten bouwen en pui en voordeur door ons laten plaatsen. Leidingen et cetera in eigen beheer alsook plaatsen van de pui en voordeur dus. Ik wil dat het metselwerk of skeletbouw wordt afhankelijk van de prijs.

Schoorsteen en schouw slopen

Schoorsteen + schouw slopen. Het huis staat nu te koop , zie : voor fotos Ik denk dat de schoorsteen asbest bevat. Graag wil ik een budget prijs voor het verwijderen van de komplete schoorsteen

CV-ruimte ontdoen van asbest

Asbest verwijderen uit een CV ruimte van 10 m2. Het zijn platen die tegen de schuine wand, op de balk en achter de CV geplaatst zijn. Ze zijn gewit. Een foto van de hoek waar de CV hangt is beschikbaar. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt.

Asbest golfplatendak verwijderen van garage

Wij willen de golfplaten laten verwijderen en de garage is ongeveer 8 meter bij 2,30 meter. Weerskanten dak opp. Vlak

Draagmuur naar keuken openbreken

Kunt u een offerte maken voor het verwijderen van een draagmuur naar de keuken . De muur is ongeveer 2.50 meter breed en 2.50 meter hoog. Er zal een steunbalk geplaatst moeten worden en het afvoeren van het puin dient separaat vermeld te worden op de offerte.

Twee draagmuren slopen

Twee draagmuren slopen, waarvan 1 ongeveer 48 m2 is en de tweede ongeveer 8 m2.

Draagmuur eruit zagen

Wij willen graag een draagmuur eruit van 9.m2

Dragende muur slopen

De draagmuur is 17 cm dik 2,66 meter hoog en 2,70 meter breed De muur is van gestort beton en er dient een steunbalk geplaatst te worden. Hert afvoeren van het puin doen wij zelf.

Asbesthoudende golfplaten verwijderen van een schuurdak

Ik heb bij mijn woning een schuur met op het dak ongeveer 300 m² asbesthoudende golfplaten. Ik wil dit dak in mei of juni 2018 laten saneren. Ik beschik nog niet over een asbestinventarisatierapport. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel een bezoekje op prijs.

Deur in de woonkamer dichtmaken en afwerken

Wij hebben 2 deuren in de woonkamer. Daarvan willen wij er graag een dicht laten maken met behulp van gasbeton blokken. En daarnaast netjes afwerken.

Asbest afvoerpijp verwijderen

Het betreft het verwijderen van een waarschijnlijke asbest afvoerpijp van ongeveer 3 meter. De pijp loopt van het plafond van de douche naar het dak. Graag laten wij deze pijp zo snel mogelijk verwijderen.

Nieuwe woning opknappen

Badkamer van 5 m2 wil ik opnieuw laten betegelen, zowel de vloer als de wanden. Tevens moet het badkamermeubel vervangen worden. De keukenvloer van 15 m2 is nu van laminaat en ik wil graag een pvc vloer. Wandpaneel van 4 bij 2,5 meter monteren in de woonkamer. In de slaapkamer van 4,90 bij 2,70 meter moet ook de laminaat vloer door een pvc vloer worden vervangen. Tevens wil ik het houtwerk buiten laten oliën of waxen, er moet even gekeken worden wat het beste is. Graag ontvang ik een offerte.

Draagmuur slopen

Slopen draag muur 4 m2 (1,60 breed x 2,60 hoog) De muur is van 20cm dik beton. Ik ben er niet zeker van of het een draagmuur is maar omdat op zelfde locatie boven ook een muur staat ga ik er vanuit. De muur moet op verantwoorde wijze verwijdert worden incl afvoeren. Offerte zonder en met stalen balk. Huis bjr 1979/rijtje.

Asbestdak verwijderen van een loods

Schuur van 14 x 20 meter ontdoen van golfplaten. Wat is de de prijs voor het afvoeren van de platen (zelf demonteren)? En wat is de prijs voor het geheel verwijderen van de platen (laten verwijderen)? De werkplek is goed bereikbaar de afvoer van het afval is voor de vakman, maar moet eerst worden overlegd.

Betonvloeren aanbrengen in en achter een woning

Ik ben een oude vrijstaande woning uit bouwjaar 1954 aan het renoveren. Het wordt een MECwoning. In de woning dient een betonnen vloer gestort te worden op de begane grond. De afstand straat tot voordeur is 2 meter. De vloer krijgt 3 verschillende diktes. Er is een deel van 40 m² van 20 cm, 18 m² van 11 cm en 4 m² van 5 cm dik. In het geheel is het 1 vloer. De wapening met daarop vloerverwarming leg ik zelf aan. Wel laat ik graag de binnenwanden voorzien van een isolatiestrook. Als 2e vloer wil ik achter de woning een betonvloer van 10 cm dik laten aanbrengen van 6 x 6 meter. Ook deze plek is goed bereikbaar. Graag zie ik uw advies en bijbehorende prijsopgave tegemoet. Ook hoor ik graag wanneer u tijd hebt voor deze klus. In mijn planning kan die rond eind oktober worden uitgevoerd.