Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor fundering op veengrond voor blokhut:

Fundering op veengrond voor blokhut

Ik laat een blokhut van 30m2, 5 x 6 m op veengrond en een berging van 10 m2, 2 x 5 m. Blokhut (voor bewoning) met lessenaarsdak, hoge kant over 6m wordt 3.50 m hoog, lage kant 3.00 m. Berging met lessenaarsdak, hoge kant over 5m wordt 2.50 m hoog, lage kant 2.20m. Er ligt een betonrand van 10 x 5 en daar aan vast een betonrand van 2.50 x 5 m. Deze is ongeveer 50 cm breed en 5 cm hoog. Ik vind funderen met EPS een aantrekkelijk idee, maar weet niet of dat haalbaar is.
Onze klant uit Eelderwolde (Drenthe) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering op veengrond voor blokhut uit heel Nederland:

Funderingsherstel boerderij uit 1900

Het gaat om het herstellen van de fundering van vrijstaande boerderij uit 1900 op veengrond. Momenteel is alleen de keuken verzakt. Graag advies van een ervaren funderings-specialist.

Fundering tuinhuis

Wij willen een tuinhuis plaatsen op veengrond. De dragende grond zit op 12-13m diepte. Het gaat l-vormig worden (zie afbeelding) Het tuinhuis wordt 6 bij 3 m met een veranda van 4 bij 3.5 m.

Fundering voor houten chalet maken

Wij willen op veengrond een houten vakantiehuisje bouwen. Het lijkt ons handig om een betonnen fundering daaronder te laten maken. Het huisje is 70 m2 bij 10m2 en er moeten aansluitingen voor water, riool en elektra komen. Kunt u een prijsindicatie geven?

Warmtepomp plaatsen

Er komt een diepe kelder en nieuwe fundering onder het hele pand, 100 m², 1,5 meter in het grondwater, veengrond.

Fundering plus vloer uitbouw

Wij willen een geïsoleerde sluis/ gang maken tussen het huis en nu nog schuur. Schuur wordt deels kantoor en er komt t.z.t. een badkamer in. Gaat nu eerst specifiek om een sluis en de fundering. De sluis zal 3 meter breed en ongeveer 9,5 á 10 meter lang zijn . De ondergrond bestaat uit veengrond en de vaste grondlaag zit op ongeveer 3 meter diep. Dus er moet eerst geheid worden. Graag ook advies of het beter is om een betonnen vloer of een houten vloer te leggen.

Fundering tuinhuis

Wij gaan onze veranda verwijderen en hier een tuinhuis laten plaatsen van 450cm bij 300cm. Hiervoor hebben wij een fundering nodig in de veengrond. De tuin is goed bereikbaar via de poort, maar t.z.t. zal ook de schutting er uit kunnen.

Verzakking van de uitbouw stabiliseren

Het gaat om een aanbouw van 6 meter breed en 3 meter diep. Deze is destijds niet voorzien van heipalen en is gaan zakken. Deze willen we stabiliseren zodat deze niet meer verder zal zakken. Hiervoor willen we ook graag dat deze van buiten gestabiliseerd wordt. Wij hebben een betonnen fundering met een vorstrand. Wij hebben veengrond. Bijgevoegd de bouwtekeningen van de aanbouw.

Kunststof serre plaatsen

Wij hebben het koopcontract getekend voor ons nieuwe hoekhuis. Daar willen wij een serre laten bouwen. Graag de serre in kunststof met HR+ of HR++ glas uitvoeren. Aan de bovenzijde van de serre versterkt glas ter bescherming van vallende dakpannen. De afmetingen voor de serre: 2,5 meter diep, 5,91 meter breed. Serre wordt geplaatst op veengrond, hiervoor zal fundering nodig zijn neem ik aan. Serre graag plaatsen als een aanbouw (tegen de woning aan geplaatst, muur hoeft hierbij niet te worden doorbroken). Optioneel vloerverwarming. Hiervoor is geen vergunning nodig. Graag horen we van mogelijke andere opties. Voor de aanvraag voor het bouwdepot hebben wij een prijsindicatie nodig. Alvast bedankt.

Fundering met schroefpalen en betonvloer maken voor terrastegels en tuinhuis

Wij gaan dit jaar onze tuin veranderen en wensen een terras met tegels (525 x 350 cm) voorin de tuin en achterin de tuin een overkapping/tuinhuis met een glazen schuifwand met twee kleine terrassen (circa 17,5m2 en 12,5m2). De afmeting van de overkapping/tuinhuis zijn ongeveer 500 cm x 360 cm, een gesloten achterwand met twee zijwanden en een glazen schuifwand over de gehele 500 cm. Gewicht is onbekend. Daarnaast komen twee kleine terras en van 15m2 en 20 m2. We wensen voor deze terrassen en tuinhuis een sterke, degelijke, duurzame fundering wordt geplaatst, aangezien het in onze buurt jaarlijks verzakt (mm). Graag ontvangen wij informatie / offerte voor deze werkzaamheden over schroeffundering en de funderingseisen op veengrond.

Fundering realiseren in veengrond voor uitbouw achterzijde woning

Er moet een fundering gelegd worden voor een aanbouw van 8.24 bij 3 meter. Het is een enorme tuin die vrij toegankelijk is dus dit moet geen probleem zijn voor uw apparatuur. Het gaat om een tuin met veengrond.

Partners

Partners van Casius