Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor fundering op veengrond voor blokhut:

Fundering op veengrond voor blokhut

Ik laat een blokhut van 30m2, 5 x 6 m op veengrond en een berging van 10 m2, 2 x 5 m. Blokhut (voor bewoning) met lessenaarsdak, hoge kant over 6m wordt 3.50 m hoog, lage kant 3.00 m. Berging met lessenaarsdak, hoge kant over 5m wordt 2.50 m hoog, lage kant 2.20m. Er ligt een betonrand van 10 x 5 en daar aan vast een betonrand van 2.50 x 5 m. Deze is ongeveer 50 cm breed en 5 cm hoog. Ik vind funderen met EPS een aantrekkelijk idee, maar weet niet of dat haalbaar is.
Onze klant uit Eelderwolde (Drenthe) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering op veengrond voor blokhut uit heel Nederland:

Fundering voor nieuw te bouwen huis

Wij zijn aan het kijken voor het plaatsen van de complete fundering voor ons huis met een oppervlakte van +/- 140 m2. Graag zouden wij een richtprijs willen hebben voor de totale fundering. De grondsoort is veengrond. De vergunning regel ik zelf. Ik weet niet welke fundering er nodig is. Eventueel zou ik voor de 1e verdieping betonplaten willen laten bouwen.

Fundering en betonplaten realiseren in een veengrond tuin

Wij willen in ons nieuwe huis de veengrond in de tuin (afmeting 4,80 x 6 meter) ophogen en voor structurele oplossing gaan dat het niet meer verzakt. Wat is hiervoor nodig en wat zijn de kosten? Na het leggen van de fundering willen we in de tuin een inbouw trampoline. Het materiaal voor het ophogen en de fundering graag in onderling overleg

Ontwerp en realisatie van een grote tuin

Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een ontwerp kan realiseren voor mijn tuin op veengrond. Het zal onder andere bestaan uit een fundering voor een weggezakt terras, een oude terras vervangen 40 m2. (verzakt ) zou graag een terras en zitgedeelte aan het water hebben. Betreft een moderne tuin. Zelf inmiddels een schutting geplaatst. Tevens een nieuw terras aan het huis.

Het herstellen van een fundering van een boerderij

Ik zoek een aannemer die een een boerderij uit 1880 die op staal gebouwd is, opnieuw kan funderen. De boerderij is 296 m2 en alleen het voorhuis is 153,8 m2. Het huis is op veengrond gebouwd.

Fundering maken voor tuinoverkapping en bestrating

Oppervlakte circa 7 x 6 meter. Veengrond.

Fundering voor tuinkamer op veengrond

We hebben een fundering nodig voor een tuinkamer los van het huis, in de tuin, van 7,5 x 3 meter. We hebben te maken met veengrond in de omgeving van Oostzaan. Wij zaten zelf te denken aan een betonnen plaat met een dikte van 25 cm een lengte van 8 meter en een breedte van 3,5 meter. Wellicht adviseren jullie iets anders? Wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de kosten daarvan?

Serre achterzijde bouwen

Wij willen een casco, aluminium of houten serre aan de achterkant van ons huis. De afmetingen zijn breed 5,00 mtr, diep 3,00 mtr. Het woonhuis staat op veengrond. Er is geen vergunning nodig. Verder moet er elektra in komen, en een fundering. Er hoeft niet gestuct te worden.

Onderheid terras aan huis maken

Voor ons nieuwbouwhuis in Roelofarendsveen ben ik aan het kijken naar opties om ons terras te onderheiden (veengrond). Het huis zal pas volgend jaar opgeleverd worden. Wij willen dan een terras van ca 3m50 bij 3m50 wat grenst aan onze woning, Het wordt een terras met houtlook keramiek tegels, dus ik denk dat een betonnen fundering nodig is aangezien we ze niet op zand willen leggen? Graag hoor ik of jullie werkwijze een optie voor ons zal zijn? en wat is de kostenindicatie waaraan ik moet denken?

Hardhouten fundering plaatsen

Ik wil een hardhouten fundering frame zonder vloer laten plaatsen van 4 bij 3 meter. Deze moet op veengrond worden geplaatst. Dit zal voor een tuinhuisje zijn.

Fundering aanleggen

Ik wil een fundering laten leggen voor een uitbouw van 4 bij 5,9 meter en 10 meter hoog. De uitbouw zal 3 verdiepingen hebben dus moet de fundering die op veengrond aangelegd gaat worden met beton worden gelegd.

Partners

Partners van Casius