Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Eelde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Eelde heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Eelde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Eelde of directe omgeving.

69 klanten uit Eelde bevelen een bij Casius in Eelde aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Eelde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, het ontwikkelen van een schuur op een kavel, bungalow bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Eelde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Eelde:

Schuur verbouwen voor b&b

De boerderijschuur dient te worden voorzien van een verdiepingsvloer. De werkbare vloer zal ongeveer 10 bij 18 meter zijn. Er zullen hier 4 bed & breakfast kamers gerealiseerd moeten worden. Elke kamer dient te worden voorzien van een badkamer met douche, wastafel en toilet. Verder dienen de kamers te worden afgewerkt. De fundering van de schuur zal moeten worden gecontroleerd. Voor de werkzaamheden hebben wij een meldingsplicht.

Fundering maken voor een carport langs de garage

Ik wil 28 m2 (ongeveer 5m3) beton gestort hebben voor een fundering onder een carport. Deze dient dan gelijk als ondervloer voor de carport.

Uitbouw aan achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren van 1,8 m bij 5 m.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen graag een uitbouw realiseren van 5 × 4 x 2,30 meter met 2 keer een 1 m2 transparant raam in plafond. En over de gehele breedte van 5m. Ramen met een grote schuifdeur

Muur uitbreken en deur verplaatsen

Ik wil graag de achterdeur 70 centimeter opzij verplaatsen. Het is een half steens muur dus zonder spouw. Hetzelfde kozijn en de deur moeten weer gebruikt worden alleen de deur draait nu naar binnen open en dat wil ik graag andersom hebben.

Goed geisoleerde aanbouw maken als geluidsstudio

Aan de achterzijde tegen de garage willen we een goed geïsoleerde aanbouw, in verband met te realiseren geluidsstudio, van ongeveer 5 meter breed en 7 meter diep laten plaatsen. Met plat dak. Er zit al een gat in achtergevel waar een nieuwe kozijn en deur in geplaatst moet worden. Verder is er 1 raam voor daglicht voldoende. De binnenwanden willen wij graag laten stuken. Het is onbekend of er een vergunning nodig is.

Aanbouw plaatsen

Gemetselde aanbouw met veel glas. Ik wil graag aan aanbouw laten plaatsen aan de achterkant van mijn huis naast de bijkeuken. De aanbouw wordt ongeveer 4 meter breed en 4,5 meter diep. Omdat de aanbouw tegen de bijkeuken aankomt hoeft er maar 1 kant gemetseld te worden en de achterkant wil ik van zoveel mogelijk glas. De aanbouw wordt een plat dak maar wel zo gemaakt dat er in de toekomst en verdieping opgebouwd kan worden. Het geheel hoeft niet gestuct te worden.

Uitbouw aan een woning realiseren

Wij wonen in een 2 onder 1 kap woning waarbij er een balkon is van 2 bij 3.5 meter. Deze ruimte zouden wij graag bij de woonkamer betrekken. De muren dienen hiervoor verplaats te worden en openslaande deuren geplaatst. De 2 radiatoren dienen te worden verwijderd en er zal 1 radiator terug geplaatst moeten worden. Daarnaast dient er een deur in de keuken verwijderd te worden en hier zal er een kozijn geplaatst moeten worden. Het geheel zal daarna moeten worden afgewerkt. Er is nog geen informatie over het aanvragen van een vergunning.

Complete verbouwing van de woning

Ik wil graag een prijsopgave voor een huis dat we op het oog hebben: - een brede dakkapel laten plaatsen (5 meter); het is voor op de tweede verdieping van het huis; - een uitbouw van 3 breed en 1,5 meter diep op de begane grond; met veel glas, onderste deel gemetseld en fundering; - radiatoren beneden vervangen door vloerverwarming + gietvloer; de vloer is 3 x 9 meter na uitbouw; - vernieuwde badkamer; alles eruit en vernieuwen: douche wastafel en wasmachine eruit en douche, bad en tweede toilet maken en alles opnieuw betegelen. Het tweede toilet is boven het toilet op de begane grond (oppervlakte 3 x 2 meter).

Oude woonboerderij slopen

Een oude grote woonboerderij/bouwval slopen. Het is al een bouwval maar moet nu tot de grond gelijk worden gemaakt. Het betreft een oude boerderij met rietendak. Leidingwerk en dergelijke zit er nog in, is wel al afgesloten. Het is een grote woonboerderij van ongeveer 500 vierkante meter.

Bovenverdieping verbouwen

Onder de rieten kap is op dit moment een lege ruimte. Hier zouden wij graag 3 slaapkamers en 1 badkamer creëren. In de rieten kap zouden wij aan de achterzijde 2 grote en aan de voorzijde 3 kleine dakkapellen realiseren. Daarnaast zal de huidige draagconstructie ook aangepast moeten worden. De totale oppervlakte ligt tussen de 70 en 80 m2. Graag ontvangen wij na een afspraak een offerte met alle onderdelen apart vermeld. Dit betekent, de dakkapellen, het veranderen van de draagconstructie, de indeling van de slaapkamers en het plaatsen van een badkamer.

Het gaat om een bestaande serre die we ...

Het gaat om een bestaande serre die we graag omgebouwd zien tot een stenen aanbouw van de woning (dit i.v.m. lekkage, te warm of te koud). We zouden er graag een schuifpui in willen hebben, aan een zijkant een paar grotere ramen en een dicht dak met eventueel twee lichtkoepels. Dak zou vanaf aangebouwde bijkeuken kunnen doorlopen. Wij denken dat een fundering aanwezig is. Elektra en vloerverwarming is aanwezig. Afwerking zou zelf gedaan kunnen worden. De serre meet 400 bij 450 cm.

Ik wil mijn boeiplanken vervangen door ...

Ik wil mijn boeiplanken vervangen door Trespa, samen met mijn buurman. Twee onder een kap. DE trespa hebben we al gekocht, maar onze klusjes man heeft om diverse reden afgezegd en dus zitten wij zonder. Het gaat om ongeveer 60 tot 70 meter. Waarschijnlijk moet het oude hout er af en nieuwe latten erop. Daar tegen aan het trespa. Het gaat dus vooral on het vervangen en plaatsen. Terspa moet niet meegereknd worden in het materiaal.

Uitbouw aan de achterkant van ons huis ...

Uitbouw aan de achterkant van ons huis van ca 4,3 meter diep en 3 breed met plat mastieken dak op gelijke hoogte (2,7 meter) als bestaande bijkeuken. Zij spouw muur, -loodrecht op ons huis- gemetseld. Lengte 4,3 meter. Andere lange (4,3 meter) muur grenst 2,5 meter aan de bestaande bijbouw. De overige ca 2 meter welke nog voorbij de bestaande bijbouw steekt moet gemetseld worden (of geheel dragend kozijn?) met daarin 2 smalle ramen met dubbele beglazing. Achterwand moet 2 openslaande deuren bevatten met dubbele beglazing. De grond is veengrond. Huidige bijbouw heeft een fundering van ca 1meter diep. Misschien een mogelijkheid voor een duitse-fundering. Gat van ca 1meter, dan geelzand en aantrillen, dan een broodjesvloer en uiteindelijk de afdekvloer. Vr. gr R. Matter

Het doorbreken van twee muren en deze ...

Het doorbreken van twee muren en deze ondersteunen door u-balk.(nieuwe slaapkamer) Oude badkamer slopen. Nieuwe badkamer aanleggen (16m2) Water af-en aanvoer realiseren. Vloerverwarming aanleggen. Muur (1.85m) tussen wastafel en douche plaatsen. Riolering naar nieuw toilet aanleggen. Betegelen (tekeningen en maatvoering reeds aanwezig) Nieuwe toegangsdeur plaatsen. 3 deuren in gang vernieuwen (ophogen) Alle ramen bovenverdieping voorzien van termopane beglazing. Stucwerk muren opnieuw uitvoeren. Plafonds voorzien van kunststof en verlichting. Houten vloerdelen plaatsen in 2 slaapkamers

Schoorsteen renovatie van gemetselde ...

Schoorsteen renovatie van gemetselde schoorsteen bj 1968

Grote houten schuifpui (ong. 3.80m ...

Grote houten schuifpui (ong. 3.80m breed, ong. 2.20m hoog) (1972) is door foutief leggen van terras (te hoog) gaan rotten aan de onderkant van de pui. Wij zouden graag willen weten, of het mogelijk is om deze pui deels (de onderkant en deel van staanders) te vervangen c.q. repareren

Prefab dakkapel plaatsen met kunststof ...

Prefab dakkapel plaatsen met kunststof kozijnen. Dakhelling is 30 graden, dakkapel mag tussen de 2,5 en 3 meter breed zijn. Locatie: aan achterkant van 2-onder-1-kap-woning.

uitbreiding van een 2 onder 1 kap ...

uitbreiding van een 2 onder 1 kap woning,een extra kamer beneden +een douche en een kamer of studeerkamer boven

Betreft: aanbouw aan bestaande woning

Betreft: aanbouw aan bestaande woning