Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Dwingeloo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Dwingeloo heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Dwingeloo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Dwingeloo of directe omgeving.

34 klanten uit Dwingeloo bevelen een bij Casius in Dwingeloo aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Dwingeloo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², kruipruimte uitgraven tot kelder, nieuwbouw woning bouwen, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een enkelzijdige nokverhoging/dakopbouw realiseren, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Dwingeloo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Dwingeloo:

Aanbouw vervangen en daar een dakopbouw op realiseren

Ik zoek een aannemer die onze bestaande uitbouw kan vervangen. Op de nieuwe aanbouw moet een dakopbouw komen die vanuit de eerste verdieping bereikbaar moet zijn. De aan/opbouw moet 340 bij 571 cm groot worden. Dit moet beide casco worden opgeleverd en we zien graag kunststof kozijnen terug in de uit/opbouw. Dit moet plaatsvinden aan de achterzijde van onze woning. Het is onduidelijk of de bestaande fundering sterk genoeg is voor de werkzaamheden.

Serre maken

Ik wil een serre van 5 x 3 meter aan de achterzijde van de woning laten bouwen. Het materiaal mag in overleg. De vloer moet door de vakman worden verzorgd. Het moet wel een geïsoleerde vloer zijn. Ik wil ook elektra in de serre hebben.

Betonvloer slopen

Werkzaamheden - slopen van betonnen oppervlakte van in totaal 9 m2. - beton is 8 cm dik en niet gewapend - beton ligt in de vorm van een tunneltje van 200 x 160 x 60 cm tussen hoofdwoning en bijgebouw

Opening maken in een steunmuur

Ik heb een twee-onder-een kapwoning gekocht waarvan ik op 1 augustus de sleutel krijg. Ik kan er vanaf 1 juli al terecht om wat klussen voor te bereiden. Er is in de woonkamer daar wat weinig lichtinval en daarom wil ik een grote opening laten maken in de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer. Er zal ook een steunbalk geplaatst moeten worden. Ik maak graag een afspraak om in juli even in de woning te kijken en het werk te bespreken.

Woonhuis verbouwen

In mijn woonhuis dienen meerdere verbouwingen uitgevoerd te worden: - Leggen 45x45cm vloertegels in bijkeuken (nu zeil), saunaruimte (nu laminaat), entreehal (nu lamelparket) en toilet (nu kleine tegels). Bij elkaar ca. 20 m2; vloertegels zijn al gekocht. - Vernieuwen toilet (wandtegels, hangtoilet, fonteintje); wandtegels zijn al gekocht. - Maken nieuwe douchehoek op de plaats van de oude; wandtegels, douchebak, sifon, en thermostaatkraan en douchestang en -kop zijn al gekocht. - Maken openslaande deuren naar de tuin. - Verleggen elektra op zolder (wcd aanleggen). - Afhangen nieuwe binnendeur. Graag ontvang ik vrijblijvend een verbouwofferte.

Nieuwbouw van een voorhuis aan een ...

Nieuwbouw van een voorhuis aan een boerderij

2 onder 1 kap.

2 onder 1 kap.

Uitbreiding woonkamer met 5 meter diep ...

Uitbreiding woonkamer met 5 meter diep en 4 meter breed met daarboven een puntdak waarin een slaapkamer (volgens officiele regels een onbenoemde ruimte). In de uitbreiding van de woonkamer komen 3 ramen en een schuifpui. Verdiepingsvloeren van beton tevens dient de huidige woonkamer vloer te worden vervangen door beton (nu hout)