Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Doldersum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Doldersum heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Doldersum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Doldersum of directe omgeving.

11 klanten uit Doldersum bevelen een bij Casius in Doldersum aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Doldersum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Doldersum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Doldersum:

Aanbouw aan nieuwbouwwoning

(Zie tekening) Aanbouw aan bestaande woning. Doorgang is al bestaand kozijn in woning. Buitenmuren bekleed met Siberisch Larix van foreco Waxed Wood Gold. Deur in halletje is schuifpui. Van binnenuit gezien schuivend gedeelte aan de linkerkant. Overkapping heeft dezelfde hoek als halletje. Uitbouw moet aangesloten worden op bestaand warmte systeem (vloerverwarming) en elektra. Huisje moet voldoen aan de goede isolatie waarden. Ramen in het huisje mogelijk tripple glas. Lange ramen in de West en Zuid gevel moeten op een dusdanige hoogte geplaatst worden, dat zittend naar buiten kan worden gekeken (voorstel kozijn begint op 90 cm van vloer en hoogte buitenmaten kozijn zijn 77 cm. Ook afhankelijk van dikte kozijn. Dakconstructie moet dusdanig zijn dat, direct of later, op het huisje een sedum dak kan worden aangebracht. Niet op de overkapping. Hoogte dak maximaal 2,71 meter. Ingang huisje geen deur maar open verbinding naar halletje Op de plaats van de aanbouw is een fundering aanwezig welke mogelijk gedeeltelijk bruikbaar is.