Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit De Wijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in De Wijk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in De Wijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in De Wijk of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit De Wijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of renovatie in De Wijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in De Wijk:

Fundering schuur

We willen een schuur bouwen van 4x8 meter. Hiervan wordt 1 deel ( 4 meter) schuur het andere deel wordt een geïsoleerd deel. Fundering incl aansluitingen electra en water. Het moet een betonnen, geïsoleerde fundering worden.

Draagmuur slopen en een steunbalk plaatsen

Draagmuur van 2. 10m b x 2. 60 m h verwijderen + steunbalk plaatsen draagmuur van 3. 30m b x 2. 60 m h verwijderen + steunbalk plaatsen inclusief puin afvoeren.

Casal metalen schouw verwijderen

Voor het inbouwen van een nieuwe hoge HR-houtkachel dient de bestaande metalen schouw, tot plafondhoogte, van de open haard gedemonteerd worden van de 80 cm brede, vrij in de ruimte staande, gemetselde schoorsteen. De openhaard zweeft, verankerd in schoorsteen, met een betonnen plateau 20 cm boven de vloer.

Overkapping controleren op houtworm

We hebben buiten een overkapping van larikshout waar we op meerdere plaatsen geknaag om ons heen horen. Ook zijn er op een paar plekken de welbekende gaatjes te zien. De overkapping is 4 bij 6 meter.

Kale winkelruimte afwerken

Voor een KALE winkelruimte van ongeveer 130 m2 in de omgeving van Meppel zoeken wij een aantal bedrijven of personen, die ons kunnen adviseren en de betreffende verlangde werkzaamheden kunnen gaan uitvoeren: Er is alléén een meterkast is met de binnenkomst van elektra en waterleiding. Verder is er een afgesloten betegelde natte ruimte, met twee aparte toiletten en een wasbak. Deze is compleet ingericht en gebruiksklaar! In de vloer is vloerverwarming verwerkt met warmte en koeltechniek systeem. In de winkel komt een modewinkel (kleding) gecombineerd met kadoartikelen. Wij zoeken voor het compleet maken een aantal disiplines van werkzaamheden. Er moet een luchtbehandelingssysteem in komen. Er moet een systeemplafond in

Vervangen plat dak op keuken, tevens ...

Vervangen plat dak op keuken, tevens verhogen -aansluiten op naastgelegen mee te vernieuwen dak. Boei vernieuwen, garantieplaatwerk geen trespa. Verplaatsen binnenmuur, 1.30 opzij over een lengte van ruim 4mtr. Maken van 2 inbouwkasten aan een kant van muur en schuifwand aan andere kant. Verplaatsen wasmachineaansluitingen, ophogen keukenvloer (10cm) tevens demonteren en hermonteren van huidige keuken. verplaatsen van buitenraampje. tegelen op vloer, stucwerk en evt ook de slaapkamer van muurverf icm vezelbehang. plafonds stucen of kantenklaar platen. Verplaatsen,vernieuwen radiatoren en evt vloerverwarming 20m2. Dak isoleren! Liefst een bedrijf dat in alles kan voorzien,op korte termijn en met een korte werktijd. Wij willen evt zelf voorwerk zoals sloopwerk doen. voorkeur bouw in mei

Een aanbouw aan het huis onderverdeelt ...

Een aanbouw aan het huis onderverdeelt in een schuur en keuken. Er moet een door braak gemaakt worden in de buiten muur om de keuken uit tebreiden. Het moet schilder klaar opgeleverd worden met div electrische punten, vloer en muren geissoleerd met een deur in de schuur en een raam in de keuken. Het betreft een platdak. De muren kunnen opgemetselt worden of hout skelet bouw.

Wij willen van een plat dak, dat ...

Wij willen van een plat dak, dat vervangen moet worden graag een offerte voor een simpel punt dak. De Nok hoogte 2m. De breedte 4m en de lengte 6.20. Ik wil hier graag 3 à 4 spanten met lice gordingen. Deze aftimmeren met 9mm plaatwerk en deze voorzien van dakpanprofiel platen. Ook moeten er dakgoten zik of plastic omheen en de voor en achterkant moet worden afgewerkt met metselwerk of houten afwerking. olatie is niet van toepassing. Ook willen wij een nieuwe garagedeur laten plaatsen. 2.65 breed en 2.20 hoog is de dagmaat. Graag een offerte/ indictie op basis van eventueel zelfwerkzaamheid.

wij willen een badkamer bij het huis ...

wij willen een badkamer bij het huis aanbouwen. wat gaat dat ongeveer kosten. excl het sanitair of incl. het sanittair de nieuwe badkamer komt dan naast het huis naast de slaapkamer en zal een douche toilet en wasbak moeten bevatten. in een zo beperkt mogelijke ruimte.