Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit De Kiel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in De Kiel heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in De Kiel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in De Kiel of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit De Kiel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, fundering met boorpalen realiseren, kostprijs voor houten prefabwoning, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, een aantal grote verbouwklussen bij een woning realiseren, casco bouwen water en winddicht, kelder van 50 m2, het totaal renoveren van 4 appartementen, uitbouw achterzijde huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of bouw en nieuwbouw in De Kiel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in De Kiel:

Schoorsteen laten slopen

Hierbij vraag ik een offerte op voor het slopen van het onderste gedeelte van een schoorsteen in de woonkamer. De afwerking doen wij daarna zelf. Daarnaast dient er een stenen schuur met een houten dak draagconstructie van ongeveer 15 m2 te worden verwijderd. De stenen gevels van de schuur zijn 2 meter hoog. Het afval van de schoorsteen en van de schuur dienen te worden afgevoerd.

Slopen van een oud huisje, uitgraven van ...

Slopen van een oud huisje, uitgraven van de grond (zandgrond) grondwaterstand -9 mtr, totaal uit te graven 10 x 15 en 2mtr diep. Souterrain is in eerste instantie van toepassing, onder maaiveld 1.80 en boven maaiveld 1 mtr. Hierop zal in volgend stadium een Finse houtbouw geplaatst gaan worden. In souterrain een klein gedeelte voor een auto met oprit naar buiten.