Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Dalerpeel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Dalerpeel heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Dalerpeel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Dalerpeel of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Dalerpeel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², nieuwbouw woning bouwen, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Dalerpeel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Dalerpeel:

Laminaatvloer en agnesplafond vervangen

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant een laminaatvloer en een agnesplafond verwijderen en opnieuw plaatsen. Laminaatvloer: Verwijderen oude vloer en afvoeren. Het oppervlak is 51,38m2. Er dienen ook plinten gelegd te worden. Het aantal strekkende meters is niet bekend. De ondervloer hoeft naar alle waarschijnlijkheid niet opnieuw gelegd te worden. Agnesplafond: Verwijderen oude plafond en afvoeren. Het oppervlak is 28,8m2. Het plafond moet met stucwerk afgewerkt worden. Praxis zal de materialen leveren en wenst enkel een offerte voor de arbeid. Opdracht door Praxis volgt kort na ontvangst en akkoord offerte.

Het gaat om aansluiting van water en ...

Het gaat om aansluiting van water en electra van woonhuis naar tuinhuis. Er liggen al leidingen die ws voldoende zijn. In het tuinhuis moet een douchecabine en douchebak geplaatst worden en 4m2 tegelwerk voor de achterwand. Wateraansluiting voor keukenblok, douche en buitenkraan en aansluiten geiser of boiler. In het tuinhuis het plaatsen van een stoppenkast en het plaatsen van plusminus 6 enkele/dubbele stopcontacten, 2 dimmers, 3 lichtknoppen. Leidingen kunnen in de wand en onder de vloer worden gelegd, beide zijn nog niet afgewerkt.

eenvoudige woning met daar aanvast een ...

eenvoudige woning met daar aanvast een ruimte voor atelier/galerie. Vrijstaande garage met ruimte voor sanitaire voorzieningen tbv campinggasten