Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Dalerpeel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Dalerpeel heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Dalerpeel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Dalerpeel of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Dalerpeel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, funderingsherstel met kelder realiseren - casco oplevering, renovatie en uitbouw aan tussenwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Dalerpeel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Dalerpeel:

Laminaatvloer en agnesplafond vervangen

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant een laminaatvloer en een agnesplafond verwijderen en opnieuw plaatsen. Laminaatvloer: Verwijderen oude vloer en afvoeren. Het oppervlak is 51,38m2. Er dienen ook plinten gelegd te worden. Het aantal strekkende meters is niet bekend. De ondervloer hoeft naar alle waarschijnlijkheid niet opnieuw gelegd te worden. Agnesplafond: Verwijderen oude plafond en afvoeren. Het oppervlak is 28,8m2. Het plafond moet met stucwerk afgewerkt worden. Praxis zal de materialen leveren en wenst enkel een offerte voor de arbeid. Opdracht door Praxis volgt kort na ontvangst en akkoord offerte.

Het gaat om aansluiting van water en ...

Het gaat om aansluiting van water en electra van woonhuis naar tuinhuis. Er liggen al leidingen die ws voldoende zijn. In het tuinhuis moet een douchecabine en douchebak geplaatst worden en 4m2 tegelwerk voor de achterwand. Wateraansluiting voor keukenblok, douche en buitenkraan en aansluiten geiser of boiler. In het tuinhuis het plaatsen van een stoppenkast en het plaatsen van plusminus 6 enkele/dubbele stopcontacten, 2 dimmers, 3 lichtknoppen. Leidingen kunnen in de wand en onder de vloer worden gelegd, beide zijn nog niet afgewerkt.

eenvoudige woning met daar aanvast een ...

eenvoudige woning met daar aanvast een ruimte voor atelier/galerie. Vrijstaande garage met ruimte voor sanitaire voorzieningen tbv campinggasten