Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Dalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Dalen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Dalen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Dalen of directe omgeving.

12 klanten uit Dalen bevelen een bij Casius in Dalen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Dalen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning laten bouwen, bouw 6 tiny houses, nieuwbouw casco realiseren, dak opbouw voor 3 woningen en eventueel dubbele uitbouw, funderingsherstel en kelderbouwen, uitbouw achterzijde en dakopbouw, cosmetische renovatie van onze nieuw aangekochte woning, dakopbouw platdak 50m2, nieuwbouw kelder en fundering voor passiefbouw, uitbouw realiseren, terras onderkelderen, opbouw plat dak, uitbouw achterzijde bouwen, uitbouw achterzijde woning, uitbouw woonkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of renovatie in Dalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Dalen:

Asbest daken slopen

Nog goed harde platen ongeveer 400 M2.

Kelder storten die als fundering kan dienen

Gaat om. Een kelder tussen het huis en de schuur. Er komt een aanbouw bovenop dus bij hij moet als fundering dienen. Het zal een kelder worden voor opslag van proviand en andere kleine dingen. Afmetingen: 330 x 480 cm ongeveer. Het grondwater zit op 160 cm.

Geïsoleerde serre plaatsen

Ik wil graag een geïsoleerde woonserre van ongeveer 5 meter breed en 2.50 meter diep aan de achterzijde van de woning. Inclusief doorbraak van de bestaande achterpui (dit is voor driekwart glas, er zit een radiator in en er lopen buizen die verlegd moeten worden). Ik wil graag een serre van deels kunststof en deels glas. De fundering zullen we zelf maken.

Houtworm en boktor bestrijden

Graag willen wij een vrijblijvende globale schatting van de kosten voor boktor/houtworm bestrijding. Er zijn wel gaatjes zichtbaar maar geen poeder. Het gaat om een woning met rieten kap. De afmeting van de woning is 12 bij 9 meter. Deze woning staat te koop en wij willen deze misschien kopen. Bekijken op locatie is dus niet mogelijk.

Asbestplaten van de stallen verwijderen

Wij denken eraan om een oude boerderij te kopen maar op de stallen liggen ABC platen 50 jaar oud. Graag een kostenprognose voor verwijdering. Bij elkaar is het 1200 m2. Er moeten geïsoleerde dakpanplaten op. De locatie is goed bereikbaar. Graag contact per mail.

1 kamer/kantoor, verwarming aanleggen, ...

1 kamer/kantoor, verwarming aanleggen, muren isoleren en aftimmeren. Boekenkasten en planken aanbrengen.

semi bungalow , op de begane grond, ...

semi bungalow , op de begane grond, slaapkamer en badkamer