Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Coevorden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Coevorden heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Coevorden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Coevorden of directe omgeving.

101 klanten uit Coevorden bevelen een bij Casius in Coevorden aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Coevorden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Coevorden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Coevorden:

Kleine slaapkamer uitbouwen dmv opbouw garage

Wij willen graag een verdieping op onze (aangebouwde) garage realiseren zodat wij onze kleinste slaapkamer kunnen uitbreiden en evt een vaste trap naar zolder kunnen realiseren. Compleet/casco is in overleg. Er moet wel elektra in, en de buitenkant moet van steen zijn. De maten van de garage zelf zijn 6 x 3 meter.

Bouw bungalow

Wij willen eens weten wat het kost om een bungalow te bouwen. Er moeten minimaal 2 slaapkamers in komen, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 1 toilet. Ik ga er vanuit dat de kavel 250 m2 is. Graag compleet met afwerking aan de binnenkant, stucwerk, elektra etc, en een fundering. Binnenkant houtskelet. Ik heb nog geen bouwtekeningen, afmetingen of vergunningen.

Schoorsteen verwijderen en dak dichten

De schoorsteen die op de 3 woonlagen aanwezig is wil ik graag laten verwijderen en het puin laten afvoeren. Ook de schoorsteen op het dak dient te worden verwijderd en het dak gedicht. De afwerking van de muren zal ik door derden laten uitvoeren.

Schoorsteen renoveren en noklekkage verhelpen

Graag willen wij onze schoorsteen laten renoveren er is lekkage in de nok. Het betreft metselwerk, lood en top laag. Eventueel is het ook mogelijk om het dak in zijn geheel te vlakken gezien het rookkanaal niet echt nodig is. Graag zouden wij met u een afspraak willen maken om zo de mogelijkheden te kunnen bespreken en een prijsopgave te kunnen ontvangen. De woning is 12 meter hoog.

Betonlaag aanbrengen inde woning

We hebben grind in de kamer keuken en gang. Grind met een coating.

Verwijdering asbest dak en plaatsen nieuwe dakplaten

Het gaat om een asbest dak met golfplaten. Graag verwijderen en vervangen. Betreft een schuur van c.a. 20 bij 25 meter, van drie kanten bereikbaar.

Keuken slopen, afvoeren en nieuwe keuken voorbereiden

Graag offerte voor het slopen van de keuken, deze afvoeren en nieuwe keuken voorbereiden: - De volledige keuken slopen, inclusief alle apparatuur. - De muren stuken: in totaal circa 12 m2. - Het plafond schilderen, 12 m2. - De muren behangen, ook 12 m2 - Elektra aanleggen voor nieuwe apparatuur: aansluiting van de combi-magnetron verleggen en nieuwe aansluiting voor combi-stoomoven maken. Ook komt er een inductiekookplaat in. De keuken is nog niet afgeroepen, dan duurt het 15 weken voordat hij er is. Dus medio of tweede helft van mei moet het uitgevoerd worden.

Aanbouw met onderkeldering plaatsen

Wij willen een aanbouw van 7 x 3 meter aan ons bestaande huis. Deze willen we onderkelderen. Wat kost dit ongeveer? Aanbouw staat er dus nog niet. Het gaat om een casco bouw, ramen en deuren zijn aanwezig. Onderkelderen is geen must.

Kelder met standaard maat plaatsen

De oude schuur gaan wij zelf verwijderen. Hierna zal er een nieuwe schuur geplaatst gaan worden en daaronder willen wij een prefab kelder laten plaatsen. De kelder zal 9 bij 4 meter gaan worden en 2.30 meter hoog. De afwerking mag separaat vermeld worden op de offerte.

Muur met toog laten maken

Wij willen een muurtje/afscheiding van ongeveer 5 meter breed tussen de keuken en de woonkamer laten plaatsen. Wij willen in de muur graag een boog.

2-onder-1-kap woning bouwen

We zijn op zoek naar een aannemer om een 2 onder 1 kap te bouwen. Oppervlakte woning moet +- 6 bij 11 zijn (binnenmaten), garage (geïsoleerd en met deur) berging (geisoleerd) moet hoogbouw zijn met vaste trap naar zolder. Vloerverwarming beneden, radiatoren boven. Muren voorzien van stucwerk. Plafonds moeten geschuurd worden. Raamkozijnen van kunstof, voordeur van hout. Schuifpui in keuken naar tuin. Badkamer en toilet doen we zelf evenals de keuken.

Sloopwerkzaamheden in Duitsland uit laten voeren

Werken jullie ook in Duitsland (grensgebied Coevorden)

Deur in een dragende muur maken

Deur maken in een dragende muur van keuken naar garage

Doorgang naar de garage maken

Ik wil graag een doorgang van keuken naar garage. Dit betreft een dragen de muur. De garage is tegen de woning aangebouwd.

Serre aanbouwen

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning waar ik aan de achterzijde een keuken en eetkamer heb. Het is daar vrij donker en ik wil er daarom een serre aan laten bouwen van 5 meter breed en 3 meter diep. Ik wil er ook een houtkachel in plaatsen, met een dakdoorvoer door het serredak, waarna de afvoerpijp langs de gevel van de woning omhoog kan lopen. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen en mij te adviseren over de mogelijkheden. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.

Aanbouw aan het woonhuis plaatsen

Gemetselde aanbouw met veel glas. Afmeting 3,5 meter bij 3 meter

Verwijderen van een draagmuur

Wat kost het om de draagmuur van keuken naar kamer door te breken en te stutten?

Stenen aanbouw aan de woning bouwen

Wij willen een aanbouw van 2.40 meter breed, 2,50 a 2,65 meter hoog en 2 a 3 meter diep. Steen geïsoleerd. Met 1x deur en 1x raam.

Stenen aanbouw aan de woning bouwen

Ik wil een aanbouw aan mijn woning van 3m lang 2m breed, 2m65 hoog, steen geisoleerd. Met 1x raam en 1x deur.

Splitsen van de zolder, woonkamer en keuken

Het gaat om twee klussen: -Het opsplitsen van een ruime zolderkamer in twee aparte kamers. Afwerking zoals schilderen en sauzen doen we zelf. Deze klus is inclusief het vervangen van een dakraam en het plaatsen van een nieuw dakraam. -Andere klus betreft het splitsen van de woonkamer en keuken, door het plaatsen van een muur, waarin wij openslaande deuren kunnen plaatsen. Afwerking: muren gestukadoord opleveren, zodat wij zelf laminaat en plavuizen kunnen leggen.

Draagmuur verwijderen

Ik wil een draagmuur verwijderen tussen de keuken en woonkamer i.v.m. het plaatsen van een nieuwe keuken. Vanuit de woonkamer is de keuken inmiddels open via een 'boog' in de draagmuur. De boog en de rest van de muur zou ik graag laten verwijderen. Ongeveer 5-10 cm naast de deurpost blijft behouden.

Fundering en vloeren vernieuwen

Wij willen een huis kopen maar de fundering en vloeren dienen vernieuwd te worden. Nu ligt er een koude vloer op zandgrond met gemetselde fundering. Oppervlakte van de vloer is 130 m2. Graag een prijsopgave hiervoor. NB: project direct over de grens bij Coevorden.

Veranda aan woning plaatsen

Wij zouden graag een veranda van 5 bij 3 meter aan de woning laten plaatsen. Deze dient inclusief verlichting, spotjes, gemonteerd te worden. De plaatsing is in Duitsland vlak over de grens bij Schoonebeek, 5 km vanaf de grens. Het betreft het leveren en het plaatsen van de veranda.

Schuur uitbreiden en muur metselen

Er moet een schuurtje verdubbeld worden en een schutting moet vervangen worden door een muur. Het nieuwe stuk schuur heeft de afmeting van 2,6 x 2,4 meter en is 3 meter hoog aflopend naar 2,18 meter en heeft een pannendak. De muur is 5,4 meter lang en 2,15 meter hoog. Schuur is van halfsteens muren, moet ook zo aangebouwd worden.. Er moet in de schuur een deur verplaatst worden en een nieuwe dichte deur geplaatst worden en een stuk muur waar de deur in zit, moet verwijderd worden. Ik heb hier nog zo'n 700 stenen liggen.

Renovatie woning

Op 2 september hopen wij aan de slag te kunnen metonze nieuwe woning. Het sloopwerk zullen wij zelf uitvoeren. Zaterdag 20 juli a.s. willen wij vrijblijvend graag een uurtje door de woning gaan om zo ) te kunnen bepalen wat de werkzaamheden hiervan is. Op basis van de ontvangen kostenindicatie zal een keuze worden gemaakt met wie wij die bewuste ochtend tussen 11:00 en 12:00 uur de woning willen doorlopen. De werkzaamheden betreffen: - dakkapel van 2.5 meter plaatsen met dakisolatie - van de zolder een 2de verdiepingmaken met een vaste trap - elektra aanleggen - badkamer van 4 m2 renoveren - dedouche slaapklamer vernieuwen tot inloopdouche - nieuwe rechte keuken van 5 meter plaatsen - schouw verwijderen en stuken - 2 dubbel glas ramen vernieuwen.