Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Buinerveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Buinerveen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Buinerveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Buinerveen of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Buinerveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Buinerveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Buinerveen:

Draagmuur verwijderen

Er moet een draagmuur verwijderd worden en een ijzeren balk geplaatst worden. Ongeveer 4 meter breed en 2.65 meter hoog. Er is nog geen vergunning, klant weet ook niet of dit nodig is.

Aanbouw aan woning

Het betreft de aanbouw bij de keuken, afmeting 3 x 7 meter met plat dak. Doorbraak is reeds aanwezig (dubbele terrasdeuren) dit is een nieuw kunststof kozijn (3 jr) welke weer gebruikt moet worden in de buitenmuur van de aanbouw. In de aanbouw komt geen keuken, dit wordt het zitgedeelte, wel elektra. Naast de terrasdeuren komt er nog een buitendeur aan de korte kant. Graag casco, afwerken wordt in eigen beheer gedaan. Betonfundering, heien hoeft niet. Vergunning nog niet aangevraagd - geen omgevingsvergunning nodig denk ik.