Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Buinen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Buinen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Buinen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Buinen of directe omgeving.

11 klanten uit Buinen bevelen een bij Casius in Buinen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Buinen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in Buinen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Buinen:

Fundering maken voor vrijstaand gebouw naast woning

Afmeting is 5. 80 x 5. 80 meter. Beton fundering waarop hout skelet komt, met pannen dak. Alleen betonrand, geen vloer.

Kelder verhogen en vergroten

We hebben een bestaande kelder waarin we nu niet kunnen staan. Hoogte is ongeveer 1.60 meter. En dan 2 meter bij 4 meter. Mooiste zou zijn om de kelder zo te maken dat je er kunt staan en/of gelijktijdig iets groter te maken met bijvoorbeeld 12 m2. Ik wil de hoogte graag verhogen van 2 meter.

Houten of aluminium overkapping plaatsen

Graag offerte voor houten en aluminium overkapping van 6 x 3 meter. We willen het zelf monteren.

Lekkage aan de serre oplossen

Ik heb lekkage aan mijn serre (voorkant) het probleem is dat we niet kunnen ontdekken waar het vandaan komt als het regent lekt het niet altijd. Serre is van aluminium en in 2011 gezet. Bedrijf die het geplaatst heeft is failliet.

Reparatie

Twee schuine dakramen moet en vervangen worden en de garage deur heeft aan de buitenkant een verfje nodig.

Vervanging dakramen en verven

Twee dakramen, vrij grote, 1.20m ongeveer, moeten vervangen worden op zolder (laag schuin dak op eerste verdieping) inclusief levering. En een garagedeur aan de buitenkant verven.

Nieuwbouw 2 onder 1 kap woning

Wens is een nieuwbouw van een 2 onder 1 kap, (nog) geen medebouwer, in onderhandeling over kavel te Nieuw-Buinen. Ongeveer 6,5m breed. Een standaard cataloguswoning.

Hallo Ben op zoek naar iemand die ...

Hallo Ben op zoek naar iemand die voor mij achter het huis een overkapping kan maken. 7,5 m bij 3,5 a 4m. Van hout.

houtenvloer verwijderen, een nieuwe ...

houtenvloer verwijderen, een nieuwe betonnen vloer maken(broodjesvloer)en tevens een fundering plaatsen waar op een aquarium komt te staan,wij zelf leggen de vloerverwarming waarna de aannemer weer een afdekvloer moet storten en de plavuizen leggen

Nieuw te bouwen vrijstaande woning, ...

Nieuw te bouwen vrijstaande woning, werkkamer op de begane grond, tuingericht wonen, open haard voorbereiding, ruime keuken (ivm kookeiland), ruime badkamer op de eerste etage, vaste trap naar de tweede verdieping (minimaal stahoogte), binnendoor naar de garage, brede garage met zolder. Half-casco, zelf afbouwen. Vergunning is verleend

Wij willen graag 5 meter bij onze ...

Wij willen graag 5 meter bij onze bestaande woning aanbouwen, 1e verd. 2 slp. kamers creëeren, nw. trap naar verdieping, BG, nieuwe badkamer en toilet en uitbreiding van de woonkamer. Wij hebben wel al ruwe tekeningen. Willen wel graag in exact dezelfde bouwstijl aanbouwen. Wij zoeken een aannemer die het algeheel kan verzorgen dus ook de dakbedekking/electriciteit/sanitair etc.