Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Bovensmilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Bovensmilde heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Bovensmilde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Bovensmilde of directe omgeving.

17 klanten uit Bovensmilde bevelen een bij Casius in Bovensmilde aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Bovensmilde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of bouw en nieuwbouw in Bovensmilde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Bovensmilde:

Funderingherstel van een uitbouw

Ik zoek een aannemer die de fundering van een uitbouw kan herstellen. Het gaat om een uitbouw van 4 bij 4 meter. Het gaat om een gemetselde uitbouw aan de zijkant van de woning. De uitbouw is aan het verzakken. sondeerrapport

Fundering zandgrond nieuwbouw

Wij laten een nieuwbouwhuis bouwen. Het huis wordt houtskeletbouw en gerealiseerd op zandgrond, afmetingen 9 x 11 meter (twee verdiepingen). Kunnen jullie een schatting geven van de kosten hiervan? Ik wil alleen een schatting.

Garage ombouwen tot appartement

Ik wil onze garage ombouwen tot een app. Incl douche, wc en keuken.

kavel 682 m2. geen wolfskap, geen ...

kavel 682 m2. geen wolfskap, geen boerderette. traditioneel gebouwd, woonkeuken, 5 slaapkamers, grote garage. bijkeuken, serre,

Eigentijdse woning met veel ...

Eigentijdse woning met veel leefkwaliteit. Multifunctionele beganegrond. Open structuur. Licht, lucht...leven. Comfort, modern. Materialisering modern in landelijke omgeving.

We willen een vrijstaande woning bouwen, ...

We willen een vrijstaande woning bouwen, het liefst in jaren 30 stijl. Minimaal 3 slaapkamers, 4 zou mooi zijn. Badkamer (met veel licht) op 1e verdieping, grote woonkamer (met vloerverwarming en open haard) tuingericht, open keuken, veel licht in grote woonkamer. Met ruime garage voor auto en motor en met bij-keuken.

Het verbouwen van een bestaande carport ...

Het verbouwen van een bestaande carport naar een in spouw uitgevoerde stenen garage en het doortrekken van een gevelstuk en bijtrekken van een fietshok bij garage. Het plaatsen van een automatische garage deur en het plaatsen van een beveiligde achterdeur als toegang tot garage. Een en ander uitgevoerd in schoonmetselwerk en degelijk geisoleerd