Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Borger te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Borger heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Borger u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Borger of directe omgeving.

22 klanten uit Borger bevelen een bij Casius in Borger aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Borger bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Borger staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Borger:

Schilder- en vloerwerk in de woning

Ik wil een aantal klussen laten doen. Ten eerste het sauzen van de muren en ten tweede het leggen van laminaat, inclusief ondervloer en plinten. Het totaal te leggen laminaat is 70 m² en betreft twee slaapkamers, de hal, de keuken en eet/woonkamer. Het sauzen betreft de eet/woonkamer en twee slaapkamers en de hal. Slaapkamer 1 is 3.075 x 4.490, slaapkamer 2 is 2.275 x 3.090 meter, de eet/woonkamer is 4.861 x 7.200 meter en de hal is 7.114 x 1.650 meter.

Leuke klus maar eerst een offerte. Het ...

Leuke klus maar eerst een offerte. Het reinigen van dakpannen en dan voorzien van een bescherming coatinglaag. Met een garantie van minstens 10 jaar!! Het gaat om VIJF woningen, drie vrijstaande en twee onder één kap. Totale oppervlakte is 650 m2, het gaat om sneldekkers pannen.

Het betreft een loods van 300m2 en 6 ...

Het betreft een loods van 300m2 en 6 meter hoog. Daar wil ik graag een verdieping in hebben. De constructie is daar toegankelijk voor om de verdieping ook belastbaar te maken. Het gaat om een constructie van H-profielen afgewerkt met houten dragers een een goede beloopbare vloer (geen beton)ook zal er een trap geplaatst moeten worden. Hiervan alles zou ik graag een offerte willen ontvangen om een begroting te kunnen maken.

Uitbreiding woonkamer, met daar bovenop ...

Uitbreiding woonkamer, met daar bovenop uitbreiding kamers op de 1e verdieping

De binnenzijde van de boerderij dient ...

De binnenzijde van de boerderij dient volledig aan de eisen des tijds te gaan voldoen. Vraag is of de bestaande binnenmuren behouden moeten/kunnen blijven of dat de gehele binnenkant gesloopt moet worden. Er moet ook een bovenverdieping komen, die is er nu niet. Het gaat dus om een complete binnenverbouwing waarbij we de volgende wensen hebben: woon-eet keuken, woonkamer met openhaard, hal met ballustrade, opkamer met kelder, ouderslaapkamer met inloopkast en badkamer, studeerkamer, bijkeuken. Op de bovenverdieping 4-5 slaapkamers met douche en toilet. Er moeten dakramen in de rieten kap. De boerderij is 30 meter lang, hiervan willen we ong. 15 meter gaan gebruiken, de rest blijft deel. Beneden vloerverwarming. Het betreft een Rijksmonument!

Bestaande garage uitvoeren in ...

Bestaande garage uitvoeren in dubbelsteens (isoleren); uitbreiding van slaapkamer op garage met: grote inloopkast, verwarming d.m.v gashaard en uitbreiding c.v., aanleggen benodigde electra en telefoon+TV, dakontwerp conform betaande woning (wolfseind), voorgevel slaapkamer houtskelet en achtergeven schuinaflopend pannendak; bestaande platte dak van dakkapel voorzien van schuinaflopend dak met dakpannen. Plaatsen dakraam op zolder.