Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor bar slopen en vloer herstellen:

Bar slopen en vloer herstellen

Ik zou graag een bar willen laten slopen. Deze bar heeft ongeveer een lengte van 4 meter lang. Het is een rechte bar die vooral bestaat uit hout. Hier zit de tapinstallatie nog in en zo zit er vooral ook ijzeren elementen aan voor de afwerking. Deze bar moet netjes afgebroken worden en de vloer moet ook netjes weer worden afgewerkt ivm met een nieuwe functie van de ruimte.
Onze klant uit Beilen (Drenthe) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bar slopen en vloer herstellen uit heel Nederland:

Slopen van een draagmuur

De muur tussen de keuken en de woonkamer is een draagmuur. Deze muur heeft op dit moment een toog maar wij willen hier een bar realiseren. Er zal een gedeelte tussen het plafond en de ontstaande bar verwijder moeten worden van 1.20 hoog en 4.35 breed. Hier na zal er ook een steunbalk geplaatst moeten worden. De afwerking doen wij zelf. Aan de linker zijde van de toog dient er een stuk van 50 cm verwijderd te worden. Er is een tekening beschikbaar.

Muur verwijderen

Ik wil graag een groot stuk van de muur in de keuken slopen en er een bar van maken Zou graag een offerte hiervoor willen ontvangen Het betreft een appartement in Amstelveen

Deel van een dragende muur slopen

Binnenkort krijgen we de sleutel van een nieuwe woning. De woning zit in het verlengde van de hal, gescheiden door een draagmuur van het achterste gedeelte van de woonkamer. We willen graag een gedeelte van die draagmuur slopen om een soort van bar/opening met keukenblad tussen de keuken en de woonkamer te maken. In de bijlage een foto met daarin in het rood globaal het idee aangegeven. We zitten nog niet in de woning. Exacter kan nog even niet.

Bar slopen

We zouden graag een offerte willen aanvragen van het slopen van meerdere barren. De barren zijn getimmerd. Hierbij zijn de tapinstallaties en dergelijke al weggehaald het gaat dus enkel om de behuizing en aankleding van de bar. De materialen worden in principe gerecycled en zouden we graag terug zien. Graag zouden we een prijsopgave krijgen voor een last minute aanvraag als een aanvraag die 1 maand van te voren wordt geplaatst. Graag een prijs per meter of een uurprijs.

Slopen van bar, inbouwkasten en aangrenzende muur

Ik zou gaarne een offerte en mogelijkheden ontvangen voor het volgende: het wegslopen van een aangebouwde eetbar in de woonkamer (vast tussen plafond en vloer), 2 relatief kleine inbouwkasten (ongeveer 1 meter breed x 2.3 meter hoog) met aangrenzend stuk niet dragende muur. Daarnaast ook graag opties voor het plaatsen van een kozijn in een bestaande, niet dragende muur (restant weg te breken) van ongeveer 2,5 meter breed bij 1,5 meter hoog.

Sloopwerk voor verbouwing laten uitvoeren

Muur slopen 60 m2; Balkon slopen 19 m2; Houten vloer slopen 256 m2; Bar slopen 4 m2; Tegels verwijderen 20 m2. Alle materialen ook afvoeren. Graag een indicatie per email sturen.

Bar tussen keuken en woonkamer maken

Ik heb een dichte keuken en wil de muur naar de woonkamer gedeeltelijk slopen en er een bar van maken met verlichting in een koof erboven. De maten van het te slopen gedeelte is ongeveer 3.75 x 1.50.

Draagmuur keuken openbreken

Wij willen van de dichte keuken, een open keuken maken zonder de huidige keuken te slopen. Deze is nog in zeer goede staat. Opties zijn of de gehele muur weghalen OF alleen de bovenkant verwijderen, zodat er een bar geplaatst kan worden. Het betreft gedeeltelijk een draagmuur. Graag advies en mogelijkheden over de mogelijkheden/constructies. 17 Mei krijgen de we de sleutel, daarna willen we dit zo snel mogelijk laten doen.

Verbouwen discotheek

Discotheek krijgt een nieuwe indeling. Er moeten sloopwerkzaamheden plaatsvinden (slopen van barren, wand, vloer, bestaand meubilair) en heropbouw van bar, verhogingen aanbrengen in vloer, verven van wanden en plafond, elektriciteit (verlichting) aanleggen.

Het gaat om een drive-in woning uit 1962 ...

Het gaat om een drive-in woning uit 1962 met woonkamer en keuken op eerste verdieping. Huis nog niet gekocht, graag eerst indicatie van verbouwings kosten. Keuken (4,00 x 2,05 m.) ligt parallel aan de gang. Woonkamer (4,25 x 4,25 m.) grenst aan zowel de gang als de keuken. Keuken en woonkamer worden gescheiden door een toog/bar. Gang en woonkamer worden gescheiden door deur + kozijn. Ik wil de tussenwanden er uit laten slopen zodat de gang als leefruimte kan worden gebruikt. Dus toog/bar weg, deur + kozijn weg en de tussenwand tussen keuken en gang. Dit moet ook zodanig afgewerkt worden dat de vloer, plafond en muren egaal zijn, zodat het schilderklaar is. Ik weet niet of de tussenwanden draagmuren zijn, dus dat moet uitgezocht worden. Foto's en plattegrond evt. beschikbaar