Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Beilen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Beilen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Beilen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Beilen of directe omgeving.

62 klanten uit Beilen bevelen een bij Casius in Beilen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Beilen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of zolderverbouwing in Beilen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Beilen:

Maken van betonnen fundering voor schuur/loods op staal

Het gaat om het maken van betonnen fundering voor schuur/loods op staalfundering. Afmetingen zijn: 7 x 12 meter. Er moet een standaard vloer (geïsoleerd) komen. Er hoeft niets verwijdert te worden, uitgraven wordt ook al gedaan. Het is makkelijk te bereiken. Ik ben opzoek naar iemand voor binnen de 1-3 weken die dit zou kunnen uitvoeren.

Montage badkamer

Wij willen een badkamer met een dubbele wastafel (met electr.aansluiting) badkamer meubel spotjes hangtoilet en inloopdouche (regendouche) realiseren. De standaard waterleidinguitgangen die afgedopt zijn zullen gebruikt worden en de standaard posities van toilet, douche en wastafel zullen zoveel mogelijk gebruikt worden.

Fundering maken voor een woning

Ik zou graag een prijsopgave willen van een fundering voor het huis zoals in de tekening, traditionele bouw nog zonder constructieberekening

Bar slopen en vloer herstellen

Ik zou graag een bar willen laten slopen. Deze bar heeft ongeveer een lengte van 4 meter lang. Het is een rechte bar die vooral bestaat uit hout. Hier zit de tapinstallatie nog in en zo zit er vooral ook ijzeren elementen aan voor de afwerking. Deze bar moet netjes afgebroken worden en de vloer moet ook netjes weer worden afgewerkt ivm met een nieuwe functie van de ruimte.

Zolderkamer op zolder maken

Grote zolder met kantelraam. 2 onder 1 kap van Groothuis. Afwerking zolder.

Draagmuur doorbreken

Tussen de woonkamer en kleine kamer staat een draag muur. De totale muur is 3.50 meter breed en 3.10 meter hoog. Er zal een gedeelte van 2 meter breed verwijderd moeten worden en 2.50 meter hoog. In dit stuk muur zit op dit moment een deur. Eventueel dient alles afgewerkt te worden.

Slaapkamer ombouwen naar 2 kamers

Slaapkamer ombouwen naar 2 kamers: Scheidingswand plaatsen (ca. 3,2x2,6m), extra radiator plaatsen, doorgang maken naar overloop (betonmuur), kozijn + deur plaatsen. Lichtschakelaar in nieuwe wand, 2xwcd en CAI aansluiting.

Bezig met aankoop boerderij in Beilen. ...

Bezig met aankoop boerderij in Beilen. Het is een bouwval. Moet vanaf grond af aan opnieuw opgebouwd worden. Kan zelf veel want kom uit de bouw, begeleiding en advies nodig bij het bouwproces. Dus zoek een aannemer voor uitvoering en het aanleveren van ramen en deuren, kozijnen en allerlei andere materialen. Nieuwe electra installatie, nieuwe CV, loodgietereij, ook metselwerk, dakwerken, draagconstructies, vloeren wanden etc. Zijn druk met de gemeente bezig om alles rond te krijgen.

Er wordt door een trappenfabriek een ...

Er wordt door een trappenfabriek een vaste trap naar de zolder geplaatst. Ten behoeve hiervan moet er een nieuw trapgat gemaakt worden en het oude gat waar nu een vlizotrap zit moet dicht gemaakt worden. Het betreft een houten zolder, de woning is houtskeletbouw.

Nieuw te bouwen woning in dezelfde stijl ...

Nieuw te bouwen woning in dezelfde stijl als de al bestaande boederij. geplaatst op een minicamping. woning voor eigenaar camping. Gezin met vijf kinderen dus elk een eigenslaapkamer. Tevens twee badkamers. een voor de kids en een voor de ouders. droom is een openhaard ide het gehele huis verwarmd. dus geen radiatoren. mooie vide. schets hiervan is aanwezig.

Boerderij uit 1852 te Beilen ...

Boerderij uit 1852 te Beilen Drenthe. Verbouwing gewenst alleen in het woonhuis gedeelte (in redelijke goede staat). Belangrijkste items: nieuwe keuken plus bijkeuken onder en badkamer boven. Huidige keuken is veel te klein (2,55m bij 2m) Daarom willen deze keuken en naast gelegen douche (2,55 bij 1,50m) en een gedeelte van de boerderijdeel erachter betrekken om tot een grote keuken te maken (ca. 3.45 bij 4.5 m). Keuken is reeds besteld. Op de 1e verdieping bevinden zich 4 gelijke vierkante kamers. Daarnaast moet er een 5e ruimte komen - een badkamer boven het nieuwe keukengedeelte dat nu nog deel is. Dit houdt in: onder keuken doortrekken, degelijk plafond erop en daarboven komt dan de badkamer (meest logische indeling).

Wij willen een huis laten bouwen in ...

Wij willen een huis laten bouwen in Zwartemeer, met 5 slaapkamers boven, eentje beneden, 2 badkamers (simpele beneden en een wat luxere boven) met een gesloten keuken !

woning casco bouwen dus wind en water ...

woning casco bouwen dus wind en water dicht doen zelf de afwerking huis liefst type landhuis met aangebouwde garage/ slaapkamer/badkamer beneden