Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor fundering nieuwbouw woning realiseren:

Fundering nieuwbouw woning realiseren

Ik wil graag fundering voor een te bouwen huis 7.7 x 10.1 m realiseren. De inhoud wordt 385 m3, van houtstapelbouw 115 mm. Er komt isolatie (Rc >3,5) en (LT) vloerverwarming. Ik heb sonderings gegevens. Geen idee wat voor soort fundering er nodig is, ik laat mij graag adviseren. Momenteel ligt er nog helemaal niets.
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering nieuwbouw woning realiseren uit heel Nederland:

Vrijblijvende offerte fundering nieuwbouw

Via deze weg vragen wij graag een vrijblijvende offerte aan voor de fundering van ons nieuwbouw huis op de Vijverberg te Doetinchem. De tekeningen van ons huis, de constructieberekeningen, het geotechnisch onderzoek en de statische berekeningen zou ik graag toesturen, maar kan enkel een bestand toesturen via de website. Maar kan ik later nog doen. Vereisten verder voor de fundering: - Het advies is een fundering op palen tov funderingsadvies - Moet voldoen aan de constructieberekeningen - Tenminste 18 cm massief beton bevatten ivm de verankering van het huis - Onze aannemer moet weten welk systeem jullie dan gebruiken voor de aansluitingsdetails van ons huis met houtskeletbouw Hoop zsm iets van u te vernemen.

Onderkelderen bestaande nieuwbouwhuis

Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn als we ons bestaande nieuwbouw hoekhuis (2009) willen laten onderkelderen. Het huis heeft een betonnen fundering en betonnen palen. We zitten te denken aan +/- 50 m2.

Muurtje tussen de tuin met de buren metselen

We willen graag een muurtje tussen onze tuin en die van de buren van 4 meter lang en 2 meter hoog. Het zou leuk zijn als het einde een kleine verbreding heeft. Deze moet dan netjes worden afgevoegd. De steen moet wel netjes zijn omdat we ze aan beide kanten zien, hoeft niet gestuct te worden. Vooraf zou wel een fundering gestort moeten worden, dit kan ik eventueel zelf doen. Er staat nu niets, het is namelijk nieuwbouw. Het is een 2-onder-1-kapwoning. In juli krijgen wij de sleutel, vanaf dan zou de klus gestart kunnen worden.

Garage aan nieuwbouw woning

We willen graag aan onze (nog op te leveren) nieuwbouwwoning een garage laten plaatsen. Het betreft ca. 3*6 meter binnen maat. Plat dak, hoogte van het dak ca 2.9m (buitenzijde) Aan de achter-zijkant een loop deur met glas Aan de voorzijde 2 dichte openslaande deuren Er is nog geen fundering. Aan 1 zijkant zou 4,5 meter van de buitenmuur van de woning gebruikt mogen worden. Vloer en dak geïsoleerd, de rest doen we zelf. Vloer van beton Planning april 2021 We zijn erg benieuwd naar een kosten indicatie hiervoor.

Twee glazen erkers realiseren bij een hoekwoning

Thans ben ik in afwachting van de oplevering van onze nieuwbouw woning. De woning betreft een hoekwoning en wij zouden graag onze woning willen voorzien van twee glazen serre's/erkers van 250 bij 50 en 300 bij 100 cm. Hier is nog geen fundering voor gemaakt. Dit zou ik graag met houten kozijnen willen hebben.

Erker zijkant woning

Graag een casco, stenen erker aan de zijkant van de woning met de maten 5 x 1.5 m. Inclusief fundering. Het betreft een nieuwbouw woning die in april 2021 wordt opgeleverd. Alvast bedankt.

Grondwater put slaan voor (hand)pomp

Op mijn nieuwbouw kavel wil ik graag een waterput laten slaan voor een (hand)pomp. Het adres bevindt zich in Flevoland waar het grondwater op circa 1m onder het maaiveld wordt gehouden en op basis van het sonderingsonderzoek voor onze fundering weten we dat er zich een zandplaat bevindt op circa 6 meter onder het maaiveld (bovenste laag uiteraard klei, want Flevoland). Kavel is toegankelijk met zwaar materieel indien noodzakelijk. Ik dacht dat wij ook meldingsplicht hebben, een vergunning zal niet nodig zijn. Graag ontvangen we een offerte voor het slaan van de pijpen om het grondwater naar boven te halen, de pomp is niet nodig.

Uitbouw achterzijde woonkamer

Ik wil een aanbouw aan de woonkamer laten bouwen, daar ik deze erg klein vind. Het is een nieuwbouw woning. Graag compleet afgewerkt met elektra, stucwerk, een fundering, glas en aluminium. Maten 5.40 x 2.40 meter.

Fundering plaatsen

Ik ben bezig met nieuwbouw. Na het heiwerk dienen de funderingswerkzaamheden uitgevoerd te worden. Ik ben op zoek naar een bedrijf die dit kan doen. Kunt u een offerte opstellen voor de funderingswerkzaamheden (van palen tot bovenkant vloer)? Alvast bedankt.

Fundering onder de schutting

Wij willen een schutting plaatsen. Betonnen palen en onderste 30 cm beton. Verder houten Schotten. Maar omdat het bij ons veengrond is en nieuwbouw, willen we palen slaan en dan een fundering. De fundering moet 9 meter lang worden.

Partners

Partners van Casius