Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Assen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Assen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Assen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Assen of directe omgeving.

1246 klanten uit Assen bevelen een bij Casius in Assen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Assen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning bouwen, nieuwbouw Almere realiseren, tussenwoning bouwen, privé sauna laten bouwen, bouwen twee onder een kap woning, nieuw klein huis bouwen, huis laten bouwen, renovatie van appartementen, nieuw te bouwen woning laten bouwen, kantoor met garage, berging en carport bouwen, vrijstaande woning nieuw laten bouwen, huis op een kavel laten bouwen, prefab kelder bouwen, gehele verbouwing van een boerderij, boerderij renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Assen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Assen:

Deur en opening in de spouwmuur maken

Ik zoek iemand voor het maken van een deuropening van bijkeuken naar garage (nu is garage alleen via buitenom bereikbaar). Naast het maken van deze opening ook een kozijn met deur plaatsen van bijkeuken naar de garage. Garage krijgt vloerverwarming en is geïsoleerd. Tevens een tweede opening maken van circa 750 x 2100 mm in de slaapkamer van de begane grond, deze krijgt geen kozijn dus blijft open! In beide gevallen moet rekening worden gehouden dat het een spouwmuur betreft en dat deze dragend is. vrijstaande woning en begane grond.

Schouw verwijderen

Verwijderen van onze schouw en het daarna repareren/stuccen van de muur en plafond. Eerste verdieping en begane grond. Geen asbest. Op de zolder moet versteviging aan worden gebracht. Graag verwijderde materiaal afvoeren en de muur weer dicht maken.

Dakopbouw op de garage bouwen

We overwegen om op onze garage een slaapkamer te maken, dit afhankelijk van de kosten. Om deze overweging te maken hebben we behoefte aan een indicatie van de kosten. Bijgevoegd zijn documenten die een impressie geven van wat wij voor ogen hebben. Ook bijgevoegd tekeningen van de woning en garage met maatvoeringen. Ter plaatse van de 2 smalle ramen in de zijgevel van de bovenverdieping zal een doorgang gemaakt moeten worden. In overleg mag alles afgewerkt worden door de vakman.

Schoorstenen verwijderen van het dak

Schoorsteen van het dak verwijderen. Dak weer mooi dicht maken (dak pannen en afvoer van CV weer plaatsen). Rest van de schoorsteen in het huis laten zitten. In verband met plaatsen van zonnepanelen. Optioneel is afvoeren van de materialen, dit ligt aan de meerprijs.

Plafond herstellen na waterschade

Ik wil graag mijn plafond laten herstellen. Ik heb waterschade gehad en nou moet er een stuk van vijf vierkante meter vervangen worden. Ook dient deze opnieuw gestuct te worden.

Waterschade repareren aan plafond en vloer

Wij hebben waterschade aan het plafond. Dus delen van het plafond moeten vervangen worden en opnieuw gestuct worden.

Slaapkamer op zolder realiseren

Op zolder (9 meter lang 6 meter breed) willen we een slaapkamer realiseren. Er moet een muur met deur geplaatst worden en extra stopcontacten. Graag advies van de vakman voor wat betreft de materialen en indeling.

Uitbouw of serre achter de woning realiseren

Wij willen een uitbouw/serre realiseren aan de achterzijde van ons huis. 6 bij 3 meter.

Aanbouw, extra verdieping en/of garage bouwen

In verband met mogelijke aankoop woning willen we een prijsindicatie voor verbouw. We willen een aanbouw van de woning aan de achterzijde van ongever 20 a 25 m2. Eventueel met verdieping voor extra slaapkamer. Daarnaast willen we graag een garage. Eventueel daar een verdieping op voor extra slaapkamer. Dus wanneer mogelijk 4 offertes. Uitbouw zonder en met verdieping, garage zonder en met verdieping.

Eternit leien verwijderen

Op mijn vrijstaande woning liggen eternit dakleien. Deze wil ik graag laten verwijderen en afvoeren. Hierna zullen er nieuwe daklatten geplaatst moeten worden en nieuwe leien. Er is nog geen inventarisatierapport aangevraagd. De oppervlakte is ongeveer 350 m2.

Achterzijde uitbouwen

Ik wil een uitbouw maken van 4 bij 5 meter. Achtergevel, begane grond. Opmetselen, beton storten, strakke plafond afwerking (op 1 strakke hoogte) dakconstructie oftewel gewoon de uitbouw maken. Inclusief de lichtkoepel. Word dan ook een nieuw dak geplaatst dus het wordt een project en iedereen werkt tijdens samen. Dak en dakkapel wordt geplaatst wanneer zij bijna klaar zijn staat de uitbouw klaar en moet de afwerking van regenafvoer en dak in elkaar overlopen. Pui erin achterzijde en deur, BAM klaar. Ook graag de vergunning plus tekeningen indienen bij de gemeente Assen. Wel via mij omdat ik hierin contacten heb, makkelijker acceptatie. Daarnaast gewoon no nonsens, gun jullie de opdracht als jullie mij ook wat gunnen. Werk zelf in de renovaties, kozijnmeesters et cetera wil door jullie laten bouwen en pui en voordeur door ons laten plaatsen. Leidingen et cetera in eigen beheer alsook plaatsen van de pui en voordeur dus. Ik wil dat het metselwerk of skeletbouw wordt afhankelijk van de prijs.

Dragende muur slopen

De draagmuur is 17 cm dik 2,66 meter hoog en 2,70 meter breed De muur is van gestort beton en er dient een steunbalk geplaatst te worden. Hert afvoeren van het puin doen wij zelf.

Deur in de woonkamer dichtmaken en afwerken

Wij hebben 2 deuren in de woonkamer. Daarvan willen wij er graag een dicht laten maken met behulp van gasbeton blokken. En daarnaast netjes afwerken.

Nieuwe woning opknappen

Badkamer van 5 m2 wil ik opnieuw laten betegelen, zowel de vloer als de wanden. Tevens moet het badkamermeubel vervangen worden. De keukenvloer van 15 m2 is nu van laminaat en ik wil graag een pvc vloer. Wandpaneel van 4 bij 2,5 meter monteren in de woonkamer. In de slaapkamer van 4,90 bij 2,70 meter moet ook de laminaat vloer door een pvc vloer worden vervangen. Tevens wil ik het houtwerk buiten laten oliën of waxen, er moet even gekeken worden wat het beste is. Graag ontvang ik een offerte.

Dakplaten plaatsen op een veranda

Wij hebben aan de achterzijde van onze woning tussen 2 schuren een veranda gebouwd met aan de bovenzijde houten liggers en dwarsbalken. We hebben er nu een zeil op liggen, maar willen er graag een goed dak op. We denken daarbij aan polycarbonaat kanaalplaten of lichtdoorlatende golfplaten. De maat van het dak is ongeveer 360 cm breed en 400 cm diep. Het is een dak dat schuin afloopt. We laten de klus hier graag even goed inmeten en ontvangen daarna uw plan van aanpak en offerte.

Draagmuur eruit laten slopen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van een draagmuur van 3,30 meter.

Uitbouw op het garagedak bouwen

We zouden graag een offerte willen voor een uitbouw van de oppervlakte van het garagedak en de bijkeuken. Bedraagt een oppervlakte van 6 x 3 meter en 3 x 2 meter.

Woonhuis met bijgebouw slopen

Wat kost het om een heel huis, inclusief bijgebouwen te laten slopen? Huis moet nog worden aangekocht. Bij interesse kan ik u de link naar Funda sturen.

Schoorsteen compleet verwijderen

Het rookkanaal en de schoorsteen op het dak wil ik graag laten verwijderen. De woning heeft 3 woonlagen en op elke laag graag het rookkanaal laten verwijderen. Het gat op het dak dient te worden gedicht, de andere openingen zal ikzelf gaan dichten. Het puin dient door de vakman te worden afgevoerd.

Draagmuur slopen

Draagmuur slopen van ongeveer 12 m2 + afvoer van puin.

Draagmuur verwijderen en steunbalk aanbrengen

Graag zou ik een draagmuur willen laten verwijderen van 4.20 meter lang en 2.50 meter hoog. Hierna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden en het puin afgevoerd. De afwering zal ik zelf verzorgen.

Betonvloer leggen in een schuur

Ik wil buiten een schuur bouwen. Het liefste heb ik die op een betonvloer staan, ik heb geen benul van wat dat kost en of dat aantrekkelijk is om te doen. Het gaat dus om buiten. Het funderingsvloertje zal 5 bij 2 moeten zijn dan

Kruipruimte uitdiepen

In verband met de installatie van de nieuwe keuken moeten er leiding gelegd worden in de kruipruimte. Helaas is er te weinig ruimte om dit te doen. Er zal in de kruipruimte zand verwijderd moeten worden om de leidingen te leggen. Zoals het er nu uitziet zal er 3 bij 1,5 meter en zo'n 40 cm diep verwijderd moeten worden. Dat deel is direct toegankelijk. Uitvoering in de eerste week van juli. Kunt u een prijsopgave sturen?

Garage tot nagelstudio laten verbouwen

Ik wil graag een prijsopgave voor het verbouwen van mijn garage tot een nagelstudio en deels nog voor het opbergen van fietsen, etc. De garage is 3 x 6 meter. De vloer is van beton en de wanden zijn van steen. De garage is nog niet geïsoleerd. Plat dak met dakleer. De nagelstudio zou 3/4 deel van de garage moeten worden. Er moet isolatie komen, een deur geplaatst worden en alles aan de binnenzijde afwerken. Geen elektra of verwarming. Graag een indicatie van de kosten.

Slaapkamer op zolder maken

- Slaapkamer op zolder maken d.m.v. plaatsen gipswanden. Incl. Afwerking (stuc), kozijn en deur. CV plaatsen/ aanleggen op deze kamer. Extra wandcontactdozen op deze kamer. - Op voorzolder aansluiting wasmachine maken (dit is nu in badkamer). - In bergkast wandcontactdoos maken.