Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Assen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Assen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Assen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Assen of directe omgeving.

1255 klanten uit Assen bevelen een bij Casius in Assen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Assen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Assen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Assen:

Kelder verbouwen / uitdiepen

Ik wil de kelder laten uitgraven Hij is nu ongeveer 1.55 diep 5.75 lang en 5.75 breed

Een woning aan de zijkant uitbouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer die een uitbouw kan realiseren aan de voor/zijkant van mijn woning. Het gaat om 4,5 bij 3 aanbouwen, het wordt met garage verbonden en vormt een geheel. Exacte specificaties van de uitbouw bespreek ik graag met de vakman.

Houtkachel en pijp verwijderen

In het huis dat we gekocht hebben willen we graag de houtkachel inclusief pijp (die zichtbaar is in de woonkamer, slaapkamer op 1e verdieping en zolder) verwijderen. Daarnaast graag de plafonds dichtmaken en afwerken.

Uitbouw keuken en muurtje

Graag willen wij het stuk dat tussen het huis en de gewezen achterdeur bij de keuken trekken.De muur ernaast is enkel steens. Als wij dit evt dubbelsteens willen hebben willen wij graag de extra kosten hiervoor horen. De afmetingen staan op de laatste foto.Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Asbest luchtafvoerpijp laten verwijderen

Ik wil luchtafvoerpijp laten verwijderen van badkamer op 1e etage, dit betreft een korte pijp die vanaf badkamerplafond doorloopt naar vliering en naar buiten toe in het dak. ik schat dat de pijp niet langer is dan 1 meter

Uitbouw op de garage

Wij willen graag een casco-uitbouw op de garage van onze 2-onder-1 kap woning uit de jaren-70. De opbouw moet 6,00 meter x 6,00 meter worden, dit is ook de maatvoering van de garage. De vergunning is nog niet aangevraagd.

Carport ombouwen naar trimsalon

Ik wil mijn trimsalon in de voormalige garage verder uitbreiden en daarvoor de bestaande carport gebruiken. Het gaat om een carport van circa 4,00 meter lang en circa 3,00 meter die nu voor de garage staat en dichtgemaakt en geisoleerd moet worden. Er moeten kozijnen in geplaatst worden en een deur. Tevens aanleggen van elektra, water en verwarming. Verder het geheel netjes afwerken en aftimmeren. Vergunning nog niet aangevraagd.

Nokverhoging aan de achterkant

We willen graag een nokverhoging aan de achterkant realiseren. Er is nu een vliering aanwezig van 1,5 m hoogte. De nok wordt daarbij in principe verplaatst en verhoogt. De nokverhoging kan casco worden opgeleverd, hoeft niet te worden afgewerkt. Wel graag nieuwe pannen op de nokverhoging plaatsten. Het huis is goed te bereiken aan de achterkant.

Uitbouw realiseren

Ik wil graag een uitbouw laten plaatsen. De uitbouw moet casco opgeleverd worden zonder elektra en stucwerk, inclusief een fundering en de buitenkant moet van trespa gemaakt worden. Ik ontvang graag een offerte.

Serre realiseren

Wij willen graag een serre van 2500 mm diep en 3500 mm breed met harmonicadeuren. Er is geen vergunning nodig. Ik zit te denken aan een houten constructie, maar zou graag de prijs van hout en aluminium willen weten. De serre moet een verlenging van de woonkamer worden, dus de vloer moet gelijk worden. Er moet een beton vloer (fundering) in en een cementdekvloer. Graag een casco opbouw, maar graag zou ik ook de prijs van een complete opbouw willen weten. Graag zou ik rond april 2020 willen beginnen. We hebben nu een schuifpui, die gaat eruit, dan moet er een stalen balk in, doen jullie dit ook?

Fundering nieuwbouw woning realiseren

Ik wil graag fundering voor een te bouwen huis 7.7 x 10.1 m realiseren. De inhoud wordt 385 m3, van houtstapelbouw 115 mm. Er komt isolatie (Rc >3,5) en (LT) vloerverwarming. Ik heb sonderings gegevens. Geen idee wat voor soort fundering er nodig is, ik laat mij graag adviseren. Momenteel ligt er nog helemaal niets.

Fundering voor tuinhuis/ garage realiseren

Ik heb een fundering nodig voor garage/ tuinhuis. De ondergrond is zand. Het gaat om 50 m2. Het is nog bouwgrond, het huis moet nog gebouwd worden. Ik weet nog niet of er een vergunning nodig is.

Muur uitbreken, schoorsteen verwijderen en isolatie aanbrengen

Op zolder in de nok zit er nog een stuk schoorsteen, deze willen we graag verwijderen. En daar ook dakisolatie en mogelijk vloerisolatie aanbrengen. Daarnaast beneden een stuk muur uitbreken zodat we een boog of rechthoek krijgen om door te lopen naar de keuken. De sleutel is vanaf 14 november beschikbaar en willen dan de klus laten uitvoeren. Oppervlakte niet bekend.

Nieuwbouw woning

Wij zijn ons aan het oriënteren op de nieuwbouw van een woning. Oppervlakte kavel is 334 m2. We hebben nog geen bouwtekeningen maar dat regelen we zelf. Het moet een complete woning gaan worden met 2 slaapkamers. Er is momenteel nog geen vergunning, dit mag de vakman opnemen in de offerte. Ligt nu zand, fundering mag hout of beton zijn. Elektra graag in de offerte, stucwerk optioneel.

Keuken en bijkeuken samenvoegen, inclusief leidingen verplaatsten

We willen de bijkeuken en keuken samenvoegen, circa 25 m2. En de ruimte geschikt maken om een nieuwe keuken te plaatsen, dit doet de keukenboer. Hiervoor moet het elektra, gas en water verlegd worden. Ook moeten twee muurtjes verwijderd worden. En muren weer netjes gemaakt worden. Na het plaatsen van de keuken moet het geheel nog netjes afgetimmerd worden en waarschijnlijk een koof worden gemaakt. Verder moet er mogelijk nog wat gebeuren in de meterkast met extra groepen.

Complete renovatie woning uit 1925

Betreft aanvraag offerte voor eventuele aankoop van woning. Beschrijving: Complete renovatie, inclusief vervangen dakconstructie. Info: betreft woning uit 1925, geen CV of isolatie. Ik zal foto's opsturen.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een complete aanbouw realiseren in ons jaren 30 huis. De afmeting is 3 bij 5 meter. De aanbouw komt tussen 2 muren te staan, 1 muur behorende bij ons huis, de andere muur is van de buren. Er is geen vergunning voor nodig. De fundering ontbreekt nog. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Vervangen van een kozijn

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van 1 kunststof kozijn. Het gaat om een grootte van 220 bij 360 cm. Het raam heeft dubbel glas. Er hoeft geen deur in.

Slaapkamer op garage

We overwegen om op termijn op onze garage een slaapkamer te maken, dit afhankelijk van de kosten. Om deze overweging te maken hebben we behoefte aan een (globale) indicatie van de kosten. Bijgevoegd zijn documenten die een impressie geven van wat wij voor ogen hebben. Ook bijgevoegd tekeningen van de woning en garage met maatvoeringen. Ter plaatse van de 2 smalle ramen in de zijgevel van de bovenverdieping zal een doorgang gemaakt moeten worden. Indicatie afmetingen opbouw: voorzijde breed 3,5m. Achterzijde breed 5,2m. Lengte 9,8m.

Dakterras bouwen met andere klussen

Boven het dak willen wij een glazen omheining hebben om een oppervlak heen van 35 m2. De glazen omheining moet zo hoog mogelijk worden wat toegestaan is. Daar wil ik namelijk een dakterras laten maken inclusief een dakraam. Het dakraam dat er nu in zit zit niet zo handig geplaatst dus wij willen er een dakraam bij hebben van ongeveer 2 m2. De trap kan dan blijven staan.

Erker plaatsen

Wij willen bij een bijgebouw een erker laten plaatsen van ongeveer 3 x 1.50 meter. Dit betreft een erker met volledige glazen pui, schuine hoeken en een plat dak.De afwerking aan de binnenzijde zullen wij zelf gaan uitvoeren,. De erker mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Prefab woonserre maken

Mijn woning is gelijk aan de woning op het plaatje, alleen dan een hoekwoning met een hele grote tuin. Aan de achterkant wil ik graag een serre van 2,5 bij 3 meter lang over de gehele breedte van de woning. Het dient echt een verlenging van de woning te worden. Mijn woning is houtskeletbouw maar ik zou graag een prefab serre willen. De afwerking mag in overleg.

Opbouw op garage realiseren

Ik ben op zoek naar een aannemer die op mijn garage een opbouw kan realiseren. De afmeting bedraagt 10 meter bij 2,75 meter. Voor- en achterzijde van de opbouw dienen van dubbelglas ramen voorzien te worden.

Serre laten plaatsen

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn woning een serre kan plaatsen. De serre moet 300 bij 600 cm worden. Het gaat om een tussenwoning waarvan de achtertuin per achterom bereikbaar is. Daarnaast willen we een schuifpui terug zien in de serre. Dit alles inclusief een goede fundering en alles netjes afgewerkt.

Vloer woonkamer en hal vervangen

Ik heb waterschade gehad in mijn woonkamer en hal. Hierdoor is een groot gedeelte van de laminaatvloer in mijn woonkamer en de hal beschadigd. De vloer in de gang moet volledig vervangen worden en in de woonkamer deels. De betonvloer is ook nog vochtig. De oppervlakte is ongeveer 25 m2. Nadat de vloer gedroogd is dient er een nieuwe laminaatvloer gelegd te worden. De offerte zal worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij, na goedkeuring dient de vakman de vloer te leggen.