Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Annerveensche Kanaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Annerveensche Kanaal heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Annerveensche Kanaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Annerveensche Kanaal of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Annerveensche Kanaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Annerveensche Kanaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Annerveensche Kanaal:

Draagmuur slopen

Slopen draag muur 4 m2 (1,60 breed x 2,60 hoog) De muur is van 20cm dik beton. Ik ben er niet zeker van of het een draagmuur is maar omdat op zelfde locatie boven ook een muur staat ga ik er vanuit. De muur moet op verantwoorde wijze verwijdert worden incl afvoeren. Offerte zonder en met stalen balk. Huis bjr 1979/rijtje.

Aanbouw woonhuis

Aanbouw van 4 meter bij 10 meter aan woonhuis. Fundering van kalkzandsteen? en gemetselde muren spouw, ruwbouw opleveren. Plat dak. In de muren kozijnen en schuifpui later plaatsen. Dus gaat alleen om ruwbouw.

Wij willen de houten vloer in de ...

Wij willen de houten vloer in de woonkamer vervangen door een betonnen vloer.

Vanaf een bestaande fundering moeten ...

Vanaf een bestaande fundering moeten over een oppervlak van ongeveer 6m x 8m aan twee zijden spouwmuren worden opgetrokken om de nieuwbouw te verbinden aan een bestaand woonhuis en een vrijstaande garage. Voorts moet op het openliggende gedeelte tussen de 2 bestaande gebouwen nog een spouwmuur worden gemaakt, waarin ook een buitendeur moet komen. In de 2 andere muren worden ramen geplaatst. De 2 bestaande gebouwen hebben een pannendak en (indien mogelijk) zou het nieuwbouw gedeelte ook een pannendak moeten krijgen. Aan de binnenzijde komen twee tussenwanden (gips) waardoor 1 slaapkamer en een gang ontstaan. In slaapkamer moet een binnendeur komen. Aan de binnenzijde moet het metselwerk gestuct worden. Bekeken moet worden of de overkapping kan worden samengebracht met het woonhuis.