Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Annen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Annen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Annen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Annen of directe omgeving.

18 klanten uit Annen bevelen een bij Casius in Annen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Annen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: 6 x opbouw, oude woning afbreken en nieuwe woning bouwen, bouwen van woning, huis bouwen, kelder als woonruimte realiseren, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, complete dakopbouw garage, achtergevel met 1 verdieping optrekken in een schuin hellend dakvlak, kelder bouwen, casco pand verbouwen tot cafetaria, dakopbouw plat dak, dakopbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Annen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Annen:

Verbouw kantoor met uitbouw en opbouw en isolatie

Onze garage wordt gebruikt als kantoor aan huis maar voldoet niet aan de eisen. Te weing ruimte, geen isolatie, weinig lichtinval kortom geen ideale werkplek. Het zou mooi zijn dat de ruimte uitgebouwd kan worden en dat er een opbouw op komt. Maar ik heb geen idee van wat er wel en niet mogelijk is. Graag advies. Standaard garage 3x6m ongeveer.

Het gaat om uitbreiding van de woning ...

Het gaat om uitbreiding van de woning met ongeveer 48m2 en daarmee samenhangend verplaatsen van keuken en slaapkamer. Hiervoor moet een schetstekening gemaakt worden ter afronding van de koopovereenkomst die valt of staat met het verkrijgen van een bouwvergunning. We zoeken in eerste instantie een architect/tekenaar die op korte termijn (binnen 1 1/2 week) een schets voor ons kan maken. Het is handig als hij/zij bekend is met de welstandscommissie van de gemeente AA en Hunze.