Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Anloo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Anloo heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Anloo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Anloo of directe omgeving.

18 klanten uit Anloo bevelen een bij Casius in Anloo aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Anloo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, nieuwe woning bouwen, notariswoning bouwen, vrijstaande woning bouwen, vrijstaande woning bouwen in landelijke stijl, eengezinswoning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, woning onderkelderen en verbouwen, bedrijfsgebouw voor hondensport en horeca bouwen, kelder plaatsen naast huis, bungalow bouwen, vrijstaande woning bouwen, woning nieuw laten bouwen, nieuw te bouwen huis maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Anloo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Anloo:

Schoorsteen en schouw slopen

Schoorsteen + schouw slopen. Het huis staat nu te koop , zie : voor fotos Ik denk dat de schoorsteen asbest bevat. Graag wil ik een budget prijs voor het verwijderen van de komplete schoorsteen

CV-ruimte ontdoen van asbest

Asbest verwijderen uit een CV ruimte van 10 m2. Het zijn platen die tegen de schuine wand, op de balk en achter de CV geplaatst zijn. Ze zijn gewit. Een foto van de hoek waar de CV hangt is beschikbaar. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt.

Asbest golfplatendak verwijderen van garage

Wij willen de golfplaten laten verwijderen en de garage is ongeveer 8 meter bij 2,30 meter. Weerskanten dak opp. Vlak

Draagmuur naar keuken openbreken

Kunt u een offerte maken voor het verwijderen van een draagmuur naar de keuken . De muur is ongeveer 2.50 meter breed en 2.50 meter hoog. Er zal een steunbalk geplaatst moeten worden en het afvoeren van het puin dient separaat vermeld te worden op de offerte.

Twee draagmuren slopen

Twee draagmuren slopen, waarvan 1 ongeveer 48 m2 is en de tweede ongeveer 8 m2.

Draagmuur eruit zagen

Wij willen graag een draagmuur eruit van 9.m2

Dragende muur slopen

De draagmuur is 17 cm dik 2,66 meter hoog en 2,70 meter breed De muur is van gestort beton en er dient een steunbalk geplaatst te worden. Hert afvoeren van het puin doen wij zelf.

Asbesthoudende golfplaten verwijderen van een schuurdak

Ik heb bij mijn woning een schuur met op het dak ongeveer 300 m² asbesthoudende golfplaten. Ik wil dit dak in mei of juni 2018 laten saneren. Ik beschik nog niet over een asbestinventarisatierapport. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel een bezoekje op prijs.

Deur in de woonkamer dichtmaken en afwerken

Wij hebben 2 deuren in de woonkamer. Daarvan willen wij er graag een dicht laten maken met behulp van gasbeton blokken. En daarnaast netjes afwerken.

Asbest afvoerpijp verwijderen

Het betreft het verwijderen van een waarschijnlijke asbest afvoerpijp van ongeveer 3 meter. De pijp loopt van het plafond van de douche naar het dak. Graag laten wij deze pijp zo snel mogelijk verwijderen.

Nieuwe woning opknappen

Badkamer van 5 m2 wil ik opnieuw laten betegelen, zowel de vloer als de wanden. Tevens moet het badkamermeubel vervangen worden. De keukenvloer van 15 m2 is nu van laminaat en ik wil graag een pvc vloer. Wandpaneel van 4 bij 2,5 meter monteren in de woonkamer. In de slaapkamer van 4,90 bij 2,70 meter moet ook de laminaat vloer door een pvc vloer worden vervangen. Tevens wil ik het houtwerk buiten laten oliën of waxen, er moet even gekeken worden wat het beste is. Graag ontvang ik een offerte.

Draagmuur slopen

Slopen draag muur 4 m2 (1,60 breed x 2,60 hoog) De muur is van 20cm dik beton. Ik ben er niet zeker van of het een draagmuur is maar omdat op zelfde locatie boven ook een muur staat ga ik er vanuit. De muur moet op verantwoorde wijze verwijdert worden incl afvoeren. Offerte zonder en met stalen balk. Huis bjr 1979/rijtje.

Asbestdak verwijderen van een loods

Schuur van 14 x 20 meter ontdoen van golfplaten. Wat is de de prijs voor het afvoeren van de platen (zelf demonteren)? En wat is de prijs voor het geheel verwijderen van de platen (laten verwijderen)? De werkplek is goed bereikbaar de afvoer van het afval is voor de vakman, maar moet eerst worden overlegd.

Betonvloeren aanbrengen in en achter een woning

Ik ben een oude vrijstaande woning uit bouwjaar 1954 aan het renoveren. Het wordt een MECwoning. In de woning dient een betonnen vloer gestort te worden op de begane grond. De afstand straat tot voordeur is 2 meter. De vloer krijgt 3 verschillende diktes. Er is een deel van 40 m² van 20 cm, 18 m² van 11 cm en 4 m² van 5 cm dik. In het geheel is het 1 vloer. De wapening met daarop vloerverwarming leg ik zelf aan. Wel laat ik graag de binnenwanden voorzien van een isolatiestrook. Als 2e vloer wil ik achter de woning een betonvloer van 10 cm dik laten aanbrengen van 6 x 6 meter. Ook deze plek is goed bereikbaar. Graag zie ik uw advies en bijbehorende prijsopgave tegemoet. Ook hoor ik graag wanneer u tijd hebt voor deze klus. In mijn planning kan die rond eind oktober worden uitgevoerd.

Asbest golfplaten verwijderen van schuur

De schuur links op de foto heeft asbest golfplaten, we schatten in zo'n 300 m2. Deze zal afgehaald en afgevoerd moeten worden.

Betonvloer met wapeningsnetten storten en vlinderen

Graag een offerte voor een betonvloer inclusief wapeningsnetten circa 130 m2 en 10 cm dik storten en afwerken (vlinderen). Het gaat om een betonvloer gestort over een bestaande vloer in een loods.

Gedeelde schoorstenen verwijderen

Ik wil graag samen met de beide buren de schoorstenen van het dak laten verwijderen. Het zijn 2 gedeelde schoorstenen. Aan mijn kant van het huis moet ook aan 1 kant een stuk van de schoor op de vliering weggehaald worden.

Dakopbouw plaatsen

Ik zou graag een dakopbouw willen hebben. Het huis is 6.10 meter breed dus als je een halve meter vrij moet houden van de buren kom ik op ongeveer 5 meter en de vloer is 5.65 dus dat zal 4 meter worden. Dan wil ik hem graag casco laten zetten en van kunststof. Met aan beide kanten draai kiep ramen. Dit is van een woning die ik wil kopen dus graag een richtprijs.

Draagmuur slopen en een steunbalk plaatsen

Slopen draagmuur van ongeveer 10 m2 inclusief puin ruimen. Er moet ook een steunbalk geplaatst worden.

Verzakte betonnen garagevloer vlak maken

De huidige vloer ligt vast aan de zijkanten en is in de midden verzakt. Dit om dat er denk ik geen bewapening in zit. Middels gaasmatten en beton de vloeren met elkaar verbinden en vol storten tot weer een vlakke vloer. Dit is een L vloer totaal ongeveer 30 m2 en zal gemiddeld 10 cm dik worden.

Fundering voor een houten garage maken

Ik wil een houtengarage bouwen met een stenen/betonnen fundering. Op de fundering een 50 cm hoge borstwering. Afmeting 1000 x 450 cm

Betonlaag aanbrengen inde woning

We hebben grind in de kamer keuken en gang. Grind met een coating.

Schoorsteenpijp en schoorsteen verwijderen

Wij willen de schoorsteen en het rookkanaal op onze vrijstaande woning laten verwijderen en afvoeren. Het dak moet weer netjes worden gedicht. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. Bij voorkeur ontvangen wij uw vragen of offertes per email.

Fundering voor woning laten maken

Wij gaan een nieuwe woning bouwen en wij zouden hiervoor graag een offerte aanvragen voor de fundering. Ik weet nog niet wat voor fundering er moet komen. Het bodemonderzoek is er al. De vergunning en alles is al binnen.

Dakplaten plaatsen op een veranda

Wij hebben aan de achterzijde van onze woning tussen 2 schuren een veranda gebouwd met aan de bovenzijde houten liggers en dwarsbalken. We hebben er nu een zeil op liggen, maar willen er graag een goed dak op. We denken daarbij aan polycarbonaat kanaalplaten of lichtdoorlatende golfplaten. De maat van het dak is ongeveer 360 cm breed en 400 cm diep. Het is een dak dat schuin afloopt. We laten de klus hier graag even goed inmeten en ontvangen daarna uw plan van aanpak en offerte.