Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Aalden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Aalden heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Aalden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Aalden of directe omgeving.

11 klanten uit Aalden bevelen een bij Casius in Aalden aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Aalden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Aalden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Aalden:

Golfplaten met asbest laten verwijderen

Het gaat om de schuur waar ongeveer 90 m2 asbest golfplaten op liggen. Achter de schuur staan een paar bomen verder is er veel ruimte om de schuur. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig. De platen moeten worden verwijderd en afgevoerd. Het plan is om volgend voorjaar te vervangen.

Casco nieuwbouwwoning bouwen

Wij hebben een optie op een stuk grond waar wij graag een vrijstaande eengezinswoning willen laten bouwen. De woning zal 8.50 bij 10 meter moeten worden met 2 woonlagen, 3 slaapkamer en wind- en waterdicht opgeleverd. Wij hebben de voorkeur zoveel mogelijk zelf te doen om zo te besparen. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken. Op dit moment wonen wij in Duitsland.

Huidige kamer, keuken en gang slopen ...

Huidige kamer, keuken en gang slopen tussenwanden. Vloer (hout en beton) uitvlakken. Zolder boven kamer (deels keuken) slopen en open werken, afwerken met gips en plaatsen van twee dakramen. Opvangen draagmuur met stijl. Gas- en watermeter verplaatsen. Huidig toilet slopen en verplaatsen. Uitbouw maken van ongeveer 4 x 2 met dan ruimte voor toilet en was/droog combi. Trap naar boven vervangen. Kozijn met deur ervoor maken. Aansluitingen voor keuekenapparatuur. Boven huidige ruimten volledig slopen en nieuwe indeling maken (ruimte is ongeveer 7 x 11 en hier moeten 5 slaapkamers in en een badkamer) inclusief aanvoer en afvoer water voor nieuwe badkamer (wasbakken en douche). Isoleren dak en plaatsen van twee dakkapellen (misschien drie).

een schoorsteen in de kamer afbreken

een schoorsteen in de kamer afbreken

Woonhuis voor twee gezinnen

Woonhuis voor twee gezinnen