Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Drenthe.

435 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning offerte bouw, gelijkvloerse bungalow ( casco ), bungalow bouwen, casco huis bouwen, houtskelet prefabhuis laten bouwen, casco ruimte ombouwen kinderopvang, het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 / 507 m2, nieuw rijtjeswoning realiseren na sloop van oude woning, huis laten bouwen op eigen stuk grond, vrijstaande casco woning bouwen, nieuwbouwwoning bouwen, bouw bungalow, bouw Bungalow, corner House Extension/ Renovation: bathroom, floor heating, paint and plaster, 4 Dakopbouwen realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of verbouwing in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Drenthe:

dinsdag 24 maart 2020

Kleine slaapkamer uitbouwen dmv opbouw garage

Wij willen graag een verdieping op onze (aangebouwde) garage realiseren zodat wij onze kleinste slaapkamer kunnen uitbreiden en evt een vaste trap naar zolder kunnen realiseren. Compleet/casco is in overleg. Er moet wel elektra in, en de buitenkant moet van steen zijn. De maten van de garage zelf zijn 6 x 3 meter.
zondag 22 maart 2020

Bouw bungalow

Wij willen eens weten wat het kost om een bungalow te bouwen. Er moeten minimaal 2 slaapkamers in komen, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 1 toilet. Ik ga er vanuit dat de kavel 250 m2 is. Graag compleet met afwerking aan de binnenkant, stucwerk, elektra etc, en een fundering. Binnenkant houtskelet. Ik heb nog geen bouwtekeningen, afmetingen of vergunningen.
woensdag 11 maart 2020

Uitbouw realiseren

Ik wil graag een uitbouw laten plaatsen. De uitbouw moet casco opgeleverd worden zonder elektra en stucwerk, inclusief een fundering en de buitenkant moet van trespa gemaakt worden. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 6 maart 2020

Houten uitbouw zijkant vakantiewoning

Wij zouden aan onze vakantiehuisje zouden laten uitbouwen. De zijkant (breedte) van ons vakantiehuisje is 565 cm. We willen hieraan een houten, goed geïsoleerde uitbouw laten bouwen van 845 cm. De uitbouw loopt 280 cm door naar de achterkant (terras) van het huis zodat er toegang vanuit de uitbouw naar het terras komt. L-vorm. De uitbouw is bedoeld voor extra ruimte badkamer en een extra slaapkamer met toegang naar terras. Diepte van de uitbouw circa 250 cm. Vanwege zandgrond is fundering niet nodig. Er is naar mijn weet geen vergunning nodig. De oplevering graag casco, wind- en waterdicht. Het vakantie huisje staat op een park met eromheen een bos.
zaterdag 22 februari 2020

Fundering stabiliseren

Er is bij onze voordeur één hoek, waar na jaren geleden uitgevoerde werkzaamheden, de binnenmuur wat verzakt, zodat de voordeur steeds weer klemt. Na het binnen graven van een gat onder de tegels, blijkt dat daar toen zeer lokaal de losse zandgrond is weg gezakt. Op die hoek willen wij dus wat betere stabiliteit hebben, voordat we dit gat weer met cement of beton weer kunnen dichten. Een betrekkelijk kleine klus eigenlijk, die waarschijnlijk met een paar grondinjecties geklaard kan worden.
maandag 17 februari 2020

Serre achterzijde realiseren

Het gaat om het realiseren van een tuinkamer serre breedte 5500 mm, diepte 3500 mm, voorzijde moet rusten op 2 staanders. Zowel voor als zijkanten voorzien van schuifwanden die op slot kunnen, het geheel in glas uitgevoerd. Er is geen fundering nodig. Een vergunning is naar mijn weet ook niet nodig. Graag de serre van aluminium. Graag een prijsindicatie.
zondag 16 februari 2020

Montage badkamer

Wij willen een badkamer met een dubbele wastafel (met electr.aansluiting) badkamer meubel spotjes hangtoilet en inloopdouche (regendouche) realiseren. De standaard waterleidinguitgangen die afgedopt zijn zullen gebruikt worden en de standaard posities van toilet, douche en wastafel zullen zoveel mogelijk gebruikt worden.
zaterdag 15 februari 2020

Vlizotrap vervangen door een vaste trap en een muur verplaatsen

Wij willen twee dingen laten uitvoeren. Het ene is het verplaatsen van een muur. Het betreft een overloop van 1.91 x 2 meter. Verplaatsen van muren op de overloop zodat het 1.91 x 3 meter wordt. Ik denk dat het geen draagmuur is, maar dat weet ik niet zeker. Dan willen we een vaste trap plaatsen en gat op zolder vergroten/dichtmaken waar nu een vlizotrap zit. Ik gok dat het plafond ongeveer 2,35 meter is, het huis is uit '93. Of de trap een kwart draai nodig heeft weet ik niet, ik zou graag daar advies over willen hebben. De trap wil ik waarschijnlijk van hout. Alle muren dan ook afwerken.
woensdag 12 februari 2020

Chalet renoveren

Het gaat om een verwaarloosde chalet van 50 m2. Woon/keuken en 3 slaapkamers. Bekende problemen: Afgelopen winter heeft de afvoer vanaf het dak verstopt gezeten, daardoor is het er lekkage binnen geweest, het plafond ziet er niet echt mooi meer uit. • Bij de uitbouw is door een storm afgelopen najaar een stuk kunststof uit de gevel gewaaid • Er zit een gat in het dak van de badkamer, vermoedelijk door lekkage i.c.m. lopen op het dak. Water wat hier binnenkomt gaat overigens door een putje in de vloer weer weg. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om deze chalet weer leefbaar te maken.
dinsdag 28 januari 2020

Klein nieuwbouwhuis bouwen

Graag een offerte voor een klein nieuwbouwhuis (7.50 bij 11.50) met drie slaapkamers. Graag ontvangen wij een offerte voor een gemetselde optie, hout skeletbouw of prefab. Wij hebben ongeveer een budget van 175.000 euro. Is het mogelijk om hier een nieuwbouw voor te laten zetten? Graag horen wij van u. We hebben de intentie om later dit jaar het huis te laten bouwen.
zondag 26 januari 2020

Kamer op garage bouwen

Wij willen graag een kamer laten bouwen op onze garage. Afmetingen van de garage zijn 6,32m (+1,55m carport) * 2,80. Graag ontvangen wij advies over de mogelijkheden en kosten. Welke o.a. onderstaande betreft: - Type opbouw (steen, hout etc.) - Plat dak, schuin (steil of 'normaal'). - Isolatie - Afwerking (wel/niet met stucwerk, elektriciteit etc). - Mogelijkheid voor bergruimte boven de bijgebouwde kamer - Ondersteuning bij het aanvragen van voorziening. Vergunning opnemen in de offerte. Ik wil graag een complete oplevering.
zondag 19 januari 2020

Aan-uitbouw keuken-woonkamer

Wij willen een stuk aan ons huis bouwen. Diep 4 m, breed 5 m. en een plat dak. Eèn muur staat (garagemuur). Compleet/casco , elektra en stucwerk etc zijn in overleg. De buitenkant moet gemetseld zijn, en er moet een halve fundering gelegd worden. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 16 januari 2020

Kelder bouwen

Ik wil graag een casco kelder laten bouwen, zonder elektra en stucwerk. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al aangevraagd. Zie foto voor de afmetingen. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 10 januari 2020

Winkelpand ombouwen naar horecapand

Ik wil een winkelpand van circa 120 m2 ombouwen naar een horeca gelegenheid. Hiervoor wil ik graag in contact komen met de juiste aannemer. Het gaat daarbij om het bouwen van een keuken, een toiletgroep, en een bar. Tevens moet er mechanische ventilatie aangelegd worden. Ik zorg ervoor dat de winkel gestript is voordat de werkzaamheden kunnen beginnen.
donderdag 9 januari 2020

Huis bouwen landelijke stijl

Wij willen graag in een nieuw huis laten bouwen. Graag een degelijk maar niet te duur huis. We zijn ons aan het oriënteren wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Voor nu denken we aan een van 6 meter breed bij 9,5 m lang. Dit heeft ook een beetje met de indeling te maken, zodat wij er zoveel mogelijk uit kunnen halen. Ik ga ervan uit dat er een vergunning nodig is. Van wat ik heb gehoord van lokale aannemers is het niet nodig om te heien, maar dit weten wij niet zeker. Graag een casco oplevering. Wel wind- en waterdicht, inclusief plaatsen toilet en eventueel douche, in ieder geval de aansluitpunten. We houden van een landelijke stijl en traditionele bouw.
vrijdag 27 december 2019

Een woning voorzien van een dakopbouw

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op een woning. Dit wordt een 2e verdieping. De opbouw moet ongeveer 1118 bij 750 mm worden. In de opbouw moeten 3 kamers en een berging aanwezig zijn. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. De opbouw moet een houtenskelet hebben.
zaterdag 30 november 2019

Nieuwbouwwoning onderkelderen

Graag laat ik mijn nog te bouwen nieuwbouwwoning geheel onder kelderen. De diepte komt op ongeveer 2.85 mtr, de kavel ligt ongeveer 1.50 mtr hoger dan de waterstand van de wijk er naast. Doel is om een deel van de kelder te gebruiken als garage, een deel om apparatuur neer te zetten en een deel als opbergruimte. Ik weet niet of er vergunning nodig is. Of er een fundering moet komen weet ik ook niet. Graag een complete oplevering.
woensdag 6 november 2019

Serre realiseren

Wij willen graag een serre van 2500 mm diep en 3500 mm breed met harmonicadeuren. Er is geen vergunning nodig. Ik zit te denken aan een houten constructie, maar zou graag de prijs van hout en aluminium willen weten. De serre moet een verlenging van de woonkamer worden, dus de vloer moet gelijk worden. Er moet een beton vloer (fundering) in en een cementdekvloer. Graag een casco opbouw, maar graag zou ik ook de prijs van een complete opbouw willen weten. Graag zou ik rond april 2020 willen beginnen. We hebben nu een schuifpui, die gaat eruit, dan moet er een stalen balk in, doen jullie dit ook?
woensdag 16 oktober 2019

Fundering maken voor een woning

Ik zou graag een prijsopgave willen van een fundering voor het huis zoals in de tekening, traditionele bouw nog zonder constructieberekening
woensdag 9 oktober 2019

Fundering nieuwbouw woning realiseren

Ik wil graag fundering voor een te bouwen huis 7.7 x 10.1 m realiseren. De inhoud wordt 385 m3, van houtstapelbouw 115 mm. Er komt isolatie (Rc >3,5) en (LT) vloerverwarming. Ik heb sonderings gegevens. Geen idee wat voor soort fundering er nodig is, ik laat mij graag adviseren. Momenteel ligt er nog helemaal niets.
maandag 7 oktober 2019

Fundering voor tuinhuis/ garage realiseren

Ik heb een fundering nodig voor garage/ tuinhuis. De ondergrond is zand. Het gaat om 50 m2. Het is nog bouwgrond, het huis moet nog gebouwd worden. Ik weet nog niet of er een vergunning nodig is.
maandag 7 oktober 2019

Overkapping voor chalet woning realiseren

Voor mijn chalet woning wil ik de overkapping waar nu de keuken in zit graag vervangen door een nieuwe. De oude haal ik zelf weg. Ik wil het deels van hout in verband met de keuken en het washok (dit kunnen we eventueel zelf zetten), deels schuifpui en -ramen. Door hersenbloeding liefst dak die zonwerend is en die niet warmer wordt dan de temperatuur buiten. Afmeting circa diepte: 4 m x breedte 9 m x hoogte 2,2 m (inclusief keuken en washok). Een fundering en vergunning zijn hiervoor niet nodig. Elektra is er al, water en gas ook. Het moet wel geïsoleerd worden. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 30 september 2019

Nieuwbouw metselen

Graag zou ik een vrijstaande nieuwbouwhuis van 3 etages laten metselen. Er zijn ongeveer 20,000 stenen nodig. Het huis wordt gebouwd. De vergunning en tekening zijn rond. De stenen kan ik eventueel zelf regelen.
zondag 22 september 2019

Uitbouw zij- / achterzijde van twee-onder-een-kapwoning

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. Zie bijlagen voor de bestaande en nieuwe situatie. Er is een vergunning nodig. Deze moet nog geregeld worden. Er is fundering nodig, ik denk beton stroken. De constructie graag van metselwerk. Oplevering graag casco, installatiewerk doe ik zelf, op het dakwerk na.
vrijdag 30 augustus 2019

Muur uitbreken, schoorsteen verwijderen en isolatie aanbrengen

Op zolder in de nok zit er nog een stuk schoorsteen, deze willen we graag verwijderen. En daar ook dakisolatie en mogelijk vloerisolatie aanbrengen. Daarnaast beneden een stuk muur uitbreken zodat we een boog of rechthoek krijgen om door te lopen naar de keuken. De sleutel is vanaf 14 november beschikbaar en willen dan de klus laten uitvoeren. Oppervlakte niet bekend.

Partners

Partners van Casius