Grindvloer verwijderen ? (148343)


Offertes aanvragen

Vloerlegger Parketeur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grindvloer verwijderen :

Grindvloer verwijderen

Ik heb een siergrindvloer met vloerverwarming en wil dit eruit halen omdat de korrels los laten en de vloer ligt al 12 jaar. De vloer heeft geen harslaag van de bovenkant. We willen nu een tegelvloer laten leggen. Ik zou graag willen weten wat het mij gaat kosten om de vloer te verwijderen. Het is op de begane grond, woonkamer, keuken, hal, toilet en trapkast. Het gaat om ongeveer 50 m2. De klus betreft dus alleen het verwijderen van de siergrindvloer.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer verwijderen uit heel Nederland:

 • Grindvloer verwijderen

  Graag ontvang ik een kostenindicatie voor het verwijderen van een grindvloer in de woonkamer. Ik ben voornemens een woning te kopen, maar in de woonkamer en keuken ligt een rode grindvoer. Het betreft circa 60 m2. Graag advies wat er mogelijk is.
  De Meern
  Vloerlegger / parketteur
 • Grindvloer verwijderen

  Ik wil een grindvloer laten verwijderen. Er zit een betonnen vloer met vloerverwarming onder. Het gaat om een woonkamer, keuken en hal, samen 67 m2 met vloerverwarming en boven een halletje-overloop zonder vloerverwarming. Tevens zit het op de trap. De totale oppervlakte is 80 m2. Per 15 december krijgen we de sleutel. In overleg is er vooraf een keer af te spreken. Ik kan u het adres doorgeven om de foto´s op internet te kunnen bekijken.
  Rosmalen
  Vloerlegger / parketteur
 • Grindvloer verwijderen

  Ik wil graag onze grindvloer laten verwijderen. Ongeveer 70 m2. Graag een offerte inclusief overige kosten zodat we niet voor verrassingen komen te staan.
  Amsterdam
  Vloerlegger / parketteur
 • Grindvloer laten verwijderen

  We overwegen om onze grindvloer op de begane grond te verwijderen. Ongeveer 65 m2. Graag een offerte inclusief overige kosten zodat we niet voor verassingen komen te staan.
  Assen
  Vloerlegger / parketteur
 • Grindvloer verwijderen

  Ik laat graag de grindvloer verwijderen. Onder de grindvloer in het appartement ligt vloerverwarming. Die moet worden gespaard. De oppervlakte is 7.22 x 6.26 meter. Het gebouw is voorzien van een lift. Na verwijdering is egalisatie nodig. Het betreft 1 ruimte. Graag een prijsindicatie zodat wij weten wat ongeveer de kosten zullen worden.
  Lekkerkerk
  Vloerlegger / parketteur
 • Grindvloer verwijderen en egaliseren

  Gaarne een offerte voor het verwijderen van onze grindvloer op de begane grond, circa zo'n 105 vierkante meter (bijkeuken, hal, woonkamer, bijkamer en keuken) en voor het aansluitend egaliseren van deze vloeroppervlakte. Graag een gespecificeerde offerte.
  Den Helder
  Vloerlegger / parketteur
 • Renovatie hal

  In de hal moet een tegelvloer uitgebroken worden en de vloer moet geëgaliseerd worden. De muren en het plafond moeten gestuct worden en de radiator moet worden vervangen. Tevens moet het plafond in het toilet worden gestuct. Alle wanden en plafond waarschijnlijk met spackspuiten. De muren hebben nu een grof sierpleister. Muren ongeveer 21 m2, plafonds ongeveer 9 m2. Tegelvloer van ongeveer 6,5 m2 verwijderen en daarna egaliseren. Er komt een grindvloer in, maar dat wordt door een ander bedrijf gedaan.
  Nijmegen
  Aannemer
 • Grindvloer repareren

  Door het verwijderen van een aantal muren moet onze grindvloer een stukje worden opgevuld. Wij hebben nog een deel van het originele grind maar zitten juist te denken om er een andere kleur in te leggen. Het liefst met een nette afwerkings-strip of naadloze overgang. Werkzaamheden moeten in overleg kunnen worden uitgevoerd. Het gaat om een stuk ongeveer 6 meter lang bij 20 cm breed in het midden van de kamer.
  Amersfoort
  Vloerlegger / parketteur