Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grindvloer verwijderen :

Grindvloer verwijderen

Ik heb een siergrindvloer met vloerverwarming en wil dit eruit halen omdat de korrels los laten en de vloer ligt al 12 jaar. De vloer heeft geen harslaag van de bovenkant. We willen nu een tegelvloer laten leggen. Ik zou graag willen weten wat het mij gaat kosten om de vloer te verwijderen. Het is op de begane grond, woonkamer, keuken, hal, toilet en trapkast. Het gaat om ongeveer 50 m2. De klus betreft dus alleen het verwijderen van de siergrindvloer.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer verwijderen uit heel Nederland:

Vloer verwijderen

Graag ontvang ik een prijs voor het verwijderen van 60 m2 tegelvloer met daaronder een grindvloer en een zandcementvloer. Hierna wordt er door derden op de beton vloer vloerverwarming aangebracht. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn om over de vloerverwarming een zandcementvloer te laten storten.

Verwijderen van een grindvloer en aanbrengen van een nieuwe vloer

In een appartement dat ik voornemens ben te kopen ligt een grindvloer. Deze is echter in strijd met de VVE aangebracht en voldoet niet aan de geluidsnorm. Nu is mijn vraag wat kost het verwijderen van deze vloer en het aanbrengen van een nieuwe wel voldoende geïsoleerde vloer? Het komt niet op een euro nauwkeurig, maar ik hoop dat u mij een indicatie kan geven van de kosten. Het betreft een appartement op de 7e etage in Rotterdam van circa 100 m2 en in de gehele woning loopt de vloer door, dus ook in de slaapkamers. Ik hoor graag van u.

Grindvloer uit de woning verwijderen

Ik wil een grindvloer laten verwijderen uit de hal, woonkamer en keuken. Oppervlakte is ongeveer 70 m2. Zit geen vloer verwarming in.

Grindvloer op een cementdekvloer aanbrengen

Wij hebben een hoekwoning gekocht waarvan wij op 1 november de sleutel krijgen. Er ligt daar nu 47 m² vloerbedekking met onderplaatjes in die wij zullen verwijderen. Daarna willen wij op de cementdekvloer een grindvloer laten aanbrengen. Er ligt geen vloerverwarming in. Wij willen ons graag laten adviseren over de mogelijkheden en materiaalkeuze. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. Het is onze wens om deze klus direct na de overdracht te laten uitvoeren.

Grindvloer verwijderen of egaliseren

Ik wil graag de bestaande ongesealde grindvloer van 55 m² in onze woonkamer laten verwijderen of deze laten egaliseren, zodat ik hier daarna een laminaat- of houten vloer overheen kan leggen. Graag ontvang ik dus twee prijsopgave's, één voor het verwijderen van de grindvloer en egaliseren van de ondergrond en een offerte voor het egaliseren van de grindvloer zonder die te verwijderen. Het betreft de woonkamer op de begane grond.

Grindvloer verwijderen of egaliseren

Ik wil graag de bestaande grindvloer van 33m2 laten verwijderen of deze laten egaliseren, zodat ik daarna een laminaat vloer hier overheen kan leggen. Graag dus twee prijsopgave's, een voor het verwijderen van de grindvloer inclusief afvoer puin en schoonmaak en een offerte betreffend het egaliseren van de grindvloer zonder de grindvloer te verwijderen. Betreft de eerste verdieping, een hal en twee slaapkamers. Graag ontvang ik een offerte.

Grindvloer uit de woonkamer verwijderen

Ik wil een grindvloer verwijderen in mijn woonkamer. De oppervlakte is ongeveer 52 m2. De kamer is geheel ontruimd. De kamer dient bezemschoon opgeleverd te worden en afval afgevoerd. Graag een offerte met de prijs per m2.

Grindvloer verwijderen en betonvloer schoonmaken

Wij hebben een woning gekocht, waar wij graag half juli willen gaan wonen. Er zit in de aangebouwde serre van ongeveer 15 m² een grindvloer die wij willen laten verwijderen. Wij hebben de tegelvloer in de keuken van 11 m² en de hal van 6 m² verwijderd en daar is een dikke laag egalisatiemortel of lijm op de betonnen vloer achtergebleven. Ook die laag willen wij laten verwijderen, zodat de ondervloer geschikt is voor een nieuwe afwerking. Wij hopen dat er bedrijven zijn die hier op korte termijn tijd voor hebben, zodat we een beetje binnen ons toch wel strakke schema kunnen blijven. We ontvangen graag een gespecificeerde offerte voor de verschillende onderdelen van deze klus.

Partners

Partners van Casius