Grindvloer verwijderen ? (148343)


Offertes aanvragen

Vloerlegger Parketeur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grindvloer verwijderen :

Grindvloer verwijderen

Ik heb een siergrindvloer met vloerverwarming en wil dit eruit halen omdat de korrels los laten en de vloer ligt al 12 jaar. De vloer heeft geen harslaag van de bovenkant. We willen nu een tegelvloer laten leggen. Ik zou graag willen weten wat het mij gaat kosten om de vloer te verwijderen. Het is op de begane grond, woonkamer, keuken, hal, toilet en trapkast. Het gaat om ongeveer 50 m2. De klus betreft dus alleen het verwijderen van de siergrindvloer.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer verwijderen uit heel Nederland:

 • Grindvloer verwijderen en egaliseren

  Gaarne een offerte voor het verwijderen van onze grindvloer op de begane grond, circa zo'n 105 vierkante meter (bijkeuken, hal, woonkamer, bijkamer en keuken) en voor het aansluitend egaliseren van deze vloeroppervlakte. Graag een gespecificeerde offerte.
  Den Helder
  Vloerlegger / parketteur
 • Renovatie hal

  In de hal moet een tegelvloer uitgebroken worden en de vloer moet geëgaliseerd worden. De muren en het plafond moeten gestuct worden en de radiator moet worden vervangen. Tevens moet het plafond in het toilet worden gestuct. Alle wanden en plafond waarschijnlijk met spackspuiten. De muren hebben nu een grof sierpleister. Muren ongeveer 21 m2, plafonds ongeveer 9 m2. Tegelvloer van ongeveer 6,5 m2 verwijderen en daarna egaliseren. Er komt een grindvloer in, maar dat wordt door een ander bedrijf gedaan.
  Nijmegen
  Aannemer
 • Grindvloer repareren

  Door het verwijderen van een aantal muren moet onze grindvloer een stukje worden opgevuld. Wij hebben nog een deel van het originele grind maar zitten juist te denken om er een andere kleur in te leggen. Het liefst met een nette afwerkings-strip of naadloze overgang. Werkzaamheden moeten in overleg kunnen worden uitgevoerd. Het gaat om een stuk ongeveer 6 meter lang bij 20 cm breed in het midden van de kamer.
  Amersfoort
  Vloerlegger / parketteur
 • Vloer hal betegelen

  Vloer van de hal van ongeveer 10 m2 betegelen. Laminaat afzagen bij doorgang naar de woonkamer. Laminaat verwijderen. Ondervloer bekijken en eventueel behandelen, dat is een geperste grindvloer. Betegelen vloer. Betegelde plint maken. Uitsparing droogloopmat. Dorpel plaatsen voor van steen naar laminaat.
  Almere
  Tegelzetter
 • Vloer egaliseren

  Verwijderen van 25 m2 kunstgrind poxy grindvloer. Egaliseren betonvloer met egaline.
  Apeldoorn
  Vloerlegger / parketteur
 • Verwijderen grindvloer

  *Ben op zoek naar een bedrijf dat grindvloeren verwijdert. Gaat om een 50 m2 grindvloer met hieronder een deels kapotte electrische vloerverwarmingen (die gaan er ook uit). De vloer zit vol met scheuren en gaten en moet eruit. Daarna nieuwe vloerverwarming erin, graag advies, misschien geen elektrische, die is immers stuk gegaan. Daarna dekvloer met laminaat. Levering in overleg.
  Hellevoetsluis
  Vloerlegger / parketteur
 • Tegelvloer verwijderen en egaliseren

  In mijn hal heb ik een tegelvloer van ongeveer 6 vierkante meter. De tegels liggen buitengewoon slecht en moeten verwijderd worden en vervolgens moet de vloer geëgaliseerd worden. Geen nieuwe tegelvloer. We willen waarschijnlijk een grindvloer.
  Nijmegen
  Tegelzetter
 • Siergrindvloer met vloerverwarming

  Wij willen graag door het hele appartement van 55 vierkante meter een waterdichte siergrindvloer met fijn grind. Eveneens in de badkamer met vloerverwarming als hoofdverwarming. Alle radiatoren verwijderen dus. Geen plinten. Betonnen vloer die we vochtwerend voorbehandeld willen hebben. De huidige vloer is een eikenhouten vloer, incl. onderlaag van 46 mm die na lekkage nog verwijderd moet worden. Betreft ook het leveren van alle materialen.
  Amsterdam
  Vloerlegger / parketteur