Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grindvloer verwijderen :

Grindvloer verwijderen

Ik heb een siergrindvloer met vloerverwarming en wil dit eruit halen omdat de korrels los laten en de vloer ligt al 12 jaar. De vloer heeft geen harslaag van de bovenkant. We willen nu een tegelvloer laten leggen. Ik zou graag willen weten wat het mij gaat kosten om de vloer te verwijderen. Het is op de begane grond, woonkamer, keuken, hal, toilet en trapkast. Het gaat om ongeveer 50 m2. De klus betreft dus alleen het verwijderen van de siergrindvloer.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer verwijderen uit heel Nederland:

Grindvloer verwijderen of egaliseren

Ik wil graag de bestaande grindvloer van 33m2 laten verwijderen of deze laten egaliseren, zodat ik daarna een laminaat vloer hier overheen kan leggen. Graag dus twee prijsopgave's, een voor het verwijderen van de grindvloer inclusief afvoer puin en schoonmaak en een offerte betreffend het egaliseren van de grindvloer zonder de grindvloer te verwijderen. Betreft de eerste verdieping, een hal en twee slaapkamers. Graag ontvang ik een offerte.

Grindvloer uit de woonkamer verwijderen

Ik wil een grindvloer verwijderen in mijn woonkamer. De oppervlakte is ongeveer 52 m2. De kamer is geheel ontruimd. De kamer dient bezemschoon opgeleverd te worden en afval afgevoerd. Graag een offerte met de prijs per m2.

Grindvloer verwijderen en betonvloer schoonmaken

Wij hebben een woning gekocht, waar wij graag half juli willen gaan wonen. Er zit in de aangebouwde serre van ongeveer 15 m² een grindvloer die wij willen laten verwijderen. Wij hebben de tegelvloer in de keuken van 11 m² en de hal van 6 m² verwijderd en daar is een dikke laag egalisatiemortel of lijm op de betonnen vloer achtergebleven. Ook die laag willen wij laten verwijderen, zodat de ondervloer geschikt is voor een nieuwe afwerking. Wij hopen dat er bedrijven zijn die hier op korte termijn tijd voor hebben, zodat we een beetje binnen ons toch wel strakke schema kunnen blijven. We ontvangen graag een gespecificeerde offerte voor de verschillende onderdelen van deze klus.

Grindvloer met open structuur verwijderen

Wij willen graag onze grindvloer (open structuur) en de grindvloer in de keuken (gesealde vloer) verwijderen. De keuken is ongeveer 10 m2 en de woonkamer en gang is in totaal 45m2. Graag hoor ik ook hoe u het gaat verwijderen en of u kunt garanderen dat de muren niet beschadigd raken. Op de muren zit nu glasvliesbehang. Ik snap dat de onderste rand van de muur misschien iets beschadigd maar daar komen plinten.

Grindvloer met open structuur verwijderen

Hoeveel kost het ongeveer om 90 m2 grindvloer met een open structuur te laten verwijderen? De betonvloer met vloerverwarming die er onder ligt moet er in blijven. Het betreft de benedenverdieping (hal, woonkamer en keuken en boven de overloop).

Grindvloer verwijderen en PVC-vloer leggen

Ongeveer 65 m² grindvloer in de hal en woonkamer dient verwijderd te worden, inclusief de ondervloer van kurk-parket. Obstakels: kruipruimte, open trap, convectorput, haard en overgang naar plavuizen. De vloer dient eventueel geëgaliseerd te worden en daarna moet er een PVC vloer geplaatst worden (nog niet aangeschaft). Waarschijnlijk zullen ook bijpassende plinten geplaatst moeten worden. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf die aan de totale aanvraag kan voldoen, dus verwijderen bestaande vloer, egaliseren, leveren plaatsen PVC + plinten.

Epoxy grindvloer verwijderen en egaliseren

Ik wil op de begane grond een Epoxy grindvloer laten verwijderen. Het betreft 46 m2. De vloer moet daarna egaal worden gemaakt voor het opnieuw betegelen. De ondergrond is beton.

Partners

Partners van Casius