Parket schuren en in olie/wax zetten? (131565)


Offertes aanvragen

Vloerlegger Parketeur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor parket schuren en in olie/wax zetten:

Parket schuren en in olie/wax zetten

Circa 50 m2 parket schuren en voorzien van olie/waxlaag in kleur. Werkzaamheden in Hillegom. Begin mei moet het gebeuren.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket schuren en in olie/wax zetten uit heel Nederland:

 • Parketvloer schuren en vernissen

  Ik wil 40 m2 parketvloer laten schuren en opnieuw laten vernissen.
  Amsterdam Zuidoost
  Vloerlegger / parketteur
 • Eiken multiplank leggen

  Door een verbouwing in ons huis (er is een muurtje verwijderd) moet de parketvloer uitgebreid worden met ongeveer 20 m2. We hebben nu een eiken vloer rustiek A, multiplank 15 mm van 18 cm breed. De oorspronkelijke white wash is grotendeels verdwenen. We willen graag weten wat het kost om de vloer te leggen en wat het kost om het geheel, ongeveer 80 m2, te schuren en in de was te zetten.
  Ouderkerk aan de Amstel
  Vloerlegger / parketteur
 • Parket schuren, lakken en waxen

  Ik krijg een appartement waar een lamel Kersen stockholm kahrsparket ligt, 50m2. Nog nooit behandeld 4 mm toplaag. Zou graag de vloer laten renoveren, schuren en lakken of waxen. Ik heb twee honden, en zou de vloer graag zo onderhoudsvrij mogelijk laten worden en waar je weinig op ziet. Weet niet of ik dan voor lak of wax moet kiezen. Kunt u mij adviseren en een offerte sturen naar mijn mailadres? Werkzaamheden zouden eind oktober moeten plaatsvinden.
  Spijkenisse
  Vloerlegger / parketteur
 • Kempas parket schuren en lakken

  Parket schuren en lakken: Kempas parket, 50 m2 in blokpatroon. Huiskamer 42 m2 en een zijkamer van 8 m2. De sleutel krijgen we per 1 oktober dus graag eerst een indicatie van kosten.
  Groningen
  Vloerlegger / parketteur
 • Jatoba parket lichter maken

  Wij nemen een appartement over waarin circa 30 m2 Jatoba parket, dit is echter te donker voor ons. Kan dit veel lichter gemaakt worden? We willen de vloer laten schuren en witte lak of white wash laten aanbrengen, zo'n licht mogelijke kleur. Daarnaast wordt een muur verplaatst waardoor nog circa 2 m2 parket aangevuld moet worden in dezelfde kamer.
  Zandvoort
  Vloerlegger / parketteur
 • Parketvloer schuren en lakken

  Ik wil graag mijn parketvloer op laten schuren en laten aflakken. De oppervlakte is 40 m2. Er zal met de meubels geschoven moeten worden.
  Lochem
  Vloerlegger / parketteur
 • Parketvloer schuren en lakken

  Binnenkort ga ik verhuizen naar een woning waar in de woonkamer parket ligt. Dit is waarschijnlijk een parketvloer met een toplaag van jotoba hout. De kamer is ongeveer 20 m2 en de gang ongeveer 2 m2. Hoeveel kost het ongeveer om de vloer te laten schuren en lakken? Bij voorkeur in de week van 8 september uitvoeren.
  Uitgeest
  Vloerlegger / parketteur
 • Parketvloer schuren en in de was zetten

  Als gevolg van waterschade moet mijn eikenhouten parketvloer van circa 40 m2 geschuurd en in de was gezet worden. De werkzaamheden dienen in 1 of 2 dagen plaats te vinden inclusief het verhuizen van het meubilair in de partytent in de tuin.
  Eemnes
  Vloerlegger / parketteur