Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor parket schuren en in olie/wax zetten:

Parket schuren en in olie/wax zetten

Circa 50 m2 parket schuren en voorzien van olie/waxlaag in kleur. Werkzaamheden in Hillegom. Begin mei moet het gebeuren.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket schuren en in olie/wax zetten uit heel Nederland:

Parketvloer repareren

Ik heb mijn oude eiken parketvloer laten schuren en repareren Helaas ben ik niet tevreden Er zitten kieren in het parket en donkere vlekken Ook zijn er een aantal plinten niet geplaatst Degene die dit gedaan heeft is helaas niet bereikbaar. Ik zou graag willen dat er iets aan die kieren gedaan wordt En dat de donkere vlekken verdwijnen En een paar plinten plaatsen De vloer hoeft dus niet helemaal gedaan worden 40 m2

Parket renoveren

Ik wil graag de parketvloer in de woonkamer, keuken en hal laten schuren en behandelen met olie/wax. Het betreft zo'n 45 m2. We willen het tussen 4 en 10 oktober alles gedaan hebben.

Parket renoveren met Rubio Monocoat

Ik wil graag de parketvloer in de woonkamer, keuken en hal laten schuren en behandelen met Rubio Monocoat. Het betreft zo'n 65 m2. Ook moet op een tweetal plekken de zwarte bies een klein stukje (2 x 60 cm) omgelegd worden.

Massief eiken parket schuren en aflakken

Massief eiken parket, 27 m2, opschuren en aflakken. Enkele planken moeten teruggezet worden op de oorspronkelijke laag. Het betreft een vloer met een V-groef, enkele planken zijn iets uit elkaar gegaan, dit zal weer even op zijn plaats gezet moeten worden.

Beschadigd parket schuren en lakken

Onze parketvloer ligt al jaren, en is best wel beschadigd, hier en daar donkere vlekken. De toplaag is ook beschadigd. Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om de vloer te laten schuren en lakken. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 40 m2.

Parket schuren en behandelen

Het gaat om een parket houten vloer in de woonkamer op de begane grond. De vloer is 10 jaar oud en nog nooit geschuurd. De vloer staat momenteel in de olie met een wax laag. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 30 a 35 m2. De ruimte word leeg aangeboden.

Parketvloer schuren en lakken

Ik wil graag mijn parket vloer laten schuren en lakken. Het gaat om grofweg 70 m2.

Parket laten lakken

Ik wil graag mijn parket laten schuren en lakken. Ik weet hierbij overigens niet of het hard of zacht hout is (het is een overblijfsel van zelfs vóór de vorige bewoner). Het gaat om 2 verdiepingen in een massionette met een gezamenlijke parket oppervlakte van ongeveer 40.5 m2. Ik ben benieuwd naar hoeveel deze service bij jullie kost. Graag als het kan zsm. Ik wil dit graag laten doen voordat mijn bank geleverd wordt (deze wordt in september geleverd, maar het is nog niet duidelijk wanneer exact. De bank is nog in productie).

Partners

Partners van Casius