Parket schuren en in olie/wax zetten? (131565)


Offertes aanvragen

Vloerlegger Parketeur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor parket schuren en in olie/wax zetten:

Parket schuren en in olie/wax zetten

Circa 50 m2 parket schuren en voorzien van olie/waxlaag in kleur. Werkzaamheden in Hillegom. Begin mei moet het gebeuren.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket schuren en in olie/wax zetten uit heel Nederland:

 • Parket schuren en opknappen

  Parket in de woonkamer is 40 jaar oud. Moet nodig worden opgeknapt
  Landgraaf
  Vloerlegger / parketteur
 • V-groef parket schuren en oliën

  Parket vloer schuren en oliën parket is met v groef,. 17 x 3 meter en 4 x 4 meter. Eventueel willen hem laten greywashen als de prijs goed is
  Sittard
  Vloerlegger / parketteur
 • Parketvloer schuren en oliën

  Ik heb een l vormige kamer met de volgende afmetingen 13x2,5 meter en 4x5 meter Parket is met groef moet geschuurd worden en dan geolied worden, Tevens weten we niet of we het willen laten greywashen dit is afhankelijk van wat het gaat kosten,
  Sittard
  Vloerlegger / parketteur
 • Parket schuren en lakken

  Woonkamer en hal parket laten schuren en opnieuw lakken. Totaal plusminus 60m2.
  Barendrecht
  Vloerlegger / parketteur
 • Parket schuren, lakken en waxen

  Ik krijg een appartement waar een lamel Kersen stockholm kahrsparket ligt, 50m2. Nog nooit behandeld 4 mm toplaag. Zou graag de vloer laten renoveren, schuren en lakken of waxen. Ik heb twee honden, en zou de vloer graag zo onderhoudsvrij mogelijk laten worden en waar je weinig op ziet. Weet niet of ik dan voor lak of wax moet kiezen. Kunt u mij adviseren en een offerte sturen naar mijn mailadres? Werkzaamheden zouden eind oktober moeten plaatsvinden.
  Spijkenisse
  Vloerlegger / parketteur
 • Kempas parket schuren en lakken

  Parket schuren en lakken: Kempas parket, 50 m2 in blokpatroon. Huiskamer 42 m2 en een zijkamer van 8 m2. De sleutel krijgen we per 1 oktober dus graag eerst een indicatie van kosten.
  Groningen
  Vloerlegger / parketteur
 • Jatoba parket lichter maken

  Wij nemen een appartement over waarin circa 30 m2 Jatoba parket, dit is echter te donker voor ons. Kan dit veel lichter gemaakt worden? We willen de vloer laten schuren en witte lak of white wash laten aanbrengen, zo'n licht mogelijke kleur. Daarnaast wordt een muur verplaatst waardoor nog circa 2 m2 parket aangevuld moet worden in dezelfde kamer.
  Zandvoort
  Vloerlegger / parketteur
 • Parketvloer schuren en lakken

  Binnenkort ga ik verhuizen naar een woning waar in de woonkamer parket ligt. Dit is waarschijnlijk een parketvloer met een toplaag van jotoba hout. De kamer is ongeveer 20 m2 en de gang ongeveer 2 m2. Hoeveel kost het ongeveer om de vloer te laten schuren en lakken? Bij voorkeur in de week van 8 september uitvoeren.
  Uitgeest
  Vloerlegger / parketteur