Parket schuren en in olie/wax zetten? (131565)


Offertes aanvragen

Vloerlegger Parketeur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor parket schuren en in olie/wax zetten:

Parket schuren en in olie/wax zetten

Circa 50 m2 parket schuren en voorzien van olie/waxlaag in kleur. Werkzaamheden in Hillegom. Begin mei moet het gebeuren.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket schuren en in olie/wax zetten uit heel Nederland:

 • Parket schuren en afwerken met olie

  Woonkamervloer opschuren en afwerken met olie in kleur. De vloer is gelakt geweest. We willen de vloer wat lichter van kleur hebben. We hebben een hond vandaar dat we nu olie willen. Eiken vloer met een oppervlakte van circa 24 m2.
 • Eiken visgraat parket schuren en lakken

  Eiken visgraat parket van Bruynzeel schuren en lakken. Het is 65 vierkante meter ongeveer. Deze moet opnieuw geschuurd en opnieuw gelakt worden. Allereerste laag was met was. Aantal jaren terug is de vloer ook geschuurd en gelakt met een matte lak. Graag vooraf een indicatieve prijsopgave.
 • Parket schuren en lakken

  Door het lekken van de keukenkraan is de vloer van mijn keuken lang nat geweest. En er kwamen onder de bedekking nog andere vlekken tevoorschijn. Ik wil de vloer laten schuren en lakken. Ik zie mezelf dat nu even niet doen. De vloer is ongeveer 3 x 3 meter. Eventueel slechts met een vlakschuurmachine, de mijne is er niet, de vloer schuren.
 • Parket schuren, restaureren en afwerken

  Onze parketvloer heeft waterschade (donkere plek en wat hobbels binnen 1,00 X 0,30m). Dit moet gerepareerd worden en verder moet de gehele vloer opnieuw geschuurd worden en bewerkt. De vloer is 5 jaar geleden gelakt en is nu alweer aan een behandeling toe, we zijn er nog niet uit wat het beste is om te doen: opnieuw lakken, olie, wax of iets anders. De oppervlakte van de parketvloer is in totaal ongeveer 64 m2 en het gaat om de woonkamer en de gang. Graag krijgen we een advies hierover betreffend de afwerking (wat het langste mee gaat) en een offerte als u dit bij ons komt doen. We horen graag van u.
 • Parket met waterschade opknappen

  Reparatie eikenhouten visgraat parket na wat waterschade. Op een aantal plekken zijn er wat plankjes krom getrokken. Die moeten vervangen worden. 8 x 40 cm plankjes, circa 8 stuks die beschadigd zijn. Inclusief gehele vloer schuren en lakken. Oppervlakte circa 40 m2. Graag een vrijblijvende prijsopgave.
 • Parket schuren en impregnerende olie aanbrengen

  Ons parket heeft krassen en kleurverschil. We denken dat schuren en oliën de oplossing zal zijn. We hebben veel haast omdat we over ca. 10 dagen de woning willen betrekken. Het gaat om woonkamer en gang; in totaal 35 m2. Tegen de tijd van uitvoering zal de vloer vrijgemaakt zijn.
 • Parket met waterschade repareren

  In een woning welke wij willen gaan kopen ligt een parketvloer van 35 m2. Deze heeft op enkele plekken waterschade. We willen dat graag laten herstellen zonder dat de gehele vloer eruit moet. Dus bijvoorbeeld schuren en lakken of een andere manier om dit te herstellen. Kunt u ons een prijsopgaaf mailen zodat we dit alvast kunnen mee nemen in de financiering?
 • Parket opknappen

  De parketvloer schuren en waxen of in overleg anders behandelen, graag uw advies. Het om gaat om 65 m2 eiken parketvloer op de begane grond, ongeveer 1m2 moet worden vervangen en opnieuw gelegd worden in verband met schade. Graag ontvang ik een offerte.