Parket schuren en in olie/wax zetten? (131565)


Offertes aanvragen

Vloerlegger Parketeur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor parket schuren en in olie/wax zetten:

Parket schuren en in olie/wax zetten

Circa 50 m2 parket schuren en voorzien van olie/waxlaag in kleur. Werkzaamheden in Hillegom. Begin mei moet het gebeuren.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket schuren en in olie/wax zetten uit heel Nederland:

 • Parket schuren en impregnerende olie aanbrengen

  Ons parket heeft krassen en kleurverschil. We denken dat schuren en oliën de oplossing zal zijn. We hebben veel haast omdat we over ca. 10 dagen de woning willen betrekken. Het gaat om woonkamer en gang; in totaal 35 m2. Tegen de tijd van uitvoering zal de vloer vrijgemaakt zijn.
  Uithoorn
  Vloerlegger / parketteur
 • Parket met waterschade repareren

  In een woning welke wij willen gaan kopen ligt een parketvloer van 35 m2. Deze heeft op enkele plekken waterschade. We willen dat graag laten herstellen zonder dat de gehele vloer eruit moet. Dus bijvoorbeeld schuren en lakken of een andere manier om dit te herstellen. Kunt u ons een prijsopgaaf mailen zodat we dit alvast kunnen mee nemen in de financiering?
  Driebergen-Rijsenburg
  Vloerlegger / parketteur
 • Parket opknappen

  De parketvloer schuren en waxen of in overleg anders behandelen, graag uw advies. Het om gaat om 65 m2 eiken parketvloer op de begane grond, ongeveer 1m2 moet worden vervangen en opnieuw gelegd worden in verband met schade. Graag ontvang ik een offerte.
  Beek Ubbergen
  Vloerlegger / parketteur
 • Parket aanhelen, schuren en afwerken

  Een mozaiek essen parket aanhelen, vast te leggen op spaanplaat. Het betreft 2 m2. Dit willen we zo spoedig mogelijk laten doen. Later (zomer 2015) willen we de mozaïek essen parketvloer in zijn geheel schuren enzovoorts, dit gaat dan om 40 m2. Dit betreft de woonkamer, een hal en een vestibule.
  Haarlem
  Vloerlegger / parketteur
 • Rowi parket schuren en afwerken

  Graag offerte voor het schuren en afwerken van een ROWI parketvloer uit 1975. Op de benedenverdieping ligt ongeveer 40 m2 parketvloer die ooit behandeld is met glitsa. Ooit is de vloer al eens geschuurd en gelakt en de vraag is of dat nogmaals mogelijk is en wat de kosten zijn.
  Ridderkerk
  Vloerlegger / parketteur
 • Parket schuren en afwerken

  Graag offerte voor het schuren en afwerken van 40 m2 laminaatparket.
  Baarn
  Vloerlegger / parketteur
 • Parket laten schuren en lakken

  In ons huis wil ik op de begane grond de parketvloer schuren en lakken. De oppervlakte is ongeveer 55 m2. Graag ontvang ik een prijsopgave. De opdracht moet voor 12 december klaar zijn.
  Voorburg
  Vloerlegger / parketteur
 • Parket leggen, schuren en lakken

  36 m2 Parket leggen: - Hal en huiskamer. - Reeds aangeschafte Junckers massief beuken vloer, verlijmd laten leggen boven op het bestaande mozaïekparket (rubberwood 8mm). - Daarna moet de vloer worden geschuurd en gelakt. - Tevens is het de bedoeling dat er bij drie deuren stofdorpels worden gelegd (nog niet aangeschaft). - Twee van de drie deuren inkorten, i.v.m. hoger liggende vloer.
  Deventer
  Vloerlegger / parketteur