Parket schuren en in olie/wax zetten? (131565)


Offertes aanvragen

Vloerlegger Parketeur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor parket schuren en in olie/wax zetten:

Parket schuren en in olie/wax zetten

Circa 50 m2 parket schuren en voorzien van olie/waxlaag in kleur. Werkzaamheden in Hillegom. Begin mei moet het gebeuren.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket schuren en in olie/wax zetten uit heel Nederland:

 • Parket schuren en in de hardwax zetten

  Graag een offerte voor het schuren van het parket en het opnieuw in de hardwax zetten. Oppervlakte van de parketvloer is 25 m2.
  Beuningen
  Vloerlegger / parketteur
 • Parketvloer repareren, aanpassen en schuren

  35 m² parketvloer in woonkamer, gang en keuken schuren, repareren en aanpassen en eventueel lakken. Eiken visgraatvloer.
  Alkmaar
  Vloerlegger / parketteur
 • Parketvloer schuren en afwerken

  Ik wil onze 15 jaar oude beuken parketvloer laten schuren en opnieuw laten afwerken. De vloer ligt in 1 ruimte van totaal 57 m2. Graag advies over de afwerking, wat het beste is voor de vloer.
  Goirle
  Vloerlegger / parketteur
 • Offerteaanvraag voor renovatie parket en muur

  Hierbij wil ik een offerte aanvragen. Waterschade aan 1,5 m² parket vloer geconstateerd, in de woonkamer. Lekkage ontstaan vanuit de badkamer. Prijsopgave/offerte voor het schilderen van de wanden 20 m² en de reparatie van de 30 m² parket vloer. Herstel door vloerlegger/parketteur van 1,5 m² vervanging/reparatie van het parket. Daarna de vloer volledig schuren, polijsten en behandelen (3x verven). Verder 2 wanden waar kleurverschil en schimmel is ontstaan, schilderen. Inclusief verplaatsen van de inboedel naar andere kamers en inclusief (de)montage meubels Graag 2 x aparte offerte aanmaken 1x met de vloerklus en 1x met de muurklus.
  Rotterdam
  Aannemer
 • Schuren van de parketvloer

  Het gaat om ongeveer 70 m2 parketvloer. De parketvloer moet goed geschuurd worden. In overleg de nabehandeling meenemen in offerte.
  De Bilt
  Vloerlegger / parketteur
 • Parketvloer renoveren in de woonkamer

  Hierbij het verzoek tot uitbrengen van een offerte voor: - Het schuren van de parketvloer van de woonkamer 42m2 (beganegrond). - Naden dichtmaken. - Spijkers indrevelen en stoppen (indien nodig?). - leveren van 2 componenten olie en bijpassende plinten.
  Rhenen
  Vloerlegger / parketteur
 • Jatoba vloer schuren en lakken of waxen

  In ons nieuwe huis ligt een Jatoba vloer die opgeknapt dient te worden; schuren en oliën of waxen. Het gaat om ongeveer 50m2. Olie en of wax dient de parketteur mee te nemen in de offerte.
  Oostvoorne
  Vloerlegger / parketteur
 • Massief eiken parketvloer renoveren

  Ik wil mijn massief eiken parketvloer laten renoveren. De vloer is al 1x eerder geschuurd en in de was gezet. Ik wil deze nu laten schuren en in de olie zetten. Ook de plinten moeten opnieuw worden gedaan. Totale oppervlakte is circa 50m2.
  Haarlem
  Vloerlegger / parketteur