Parket schuren en in olie/wax zetten? (131565)


Offertes aanvragen

Vloerlegger Parketeur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor parket schuren en in olie/wax zetten:

Parket schuren en in olie/wax zetten

Circa 50 m2 parket schuren en voorzien van olie/waxlaag in kleur. Werkzaamheden in Hillegom. Begin mei moet het gebeuren.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket schuren en in olie/wax zetten uit heel Nederland:

 • Parketvloer renoveren

  Opknappen van 45 m2 parket met visgraatmotief. Niet beschadigd, wel vergeeld. Vloer is wel netjes maar moet opgeknapt worden. Oude laklaag eraf schuren en nieuwe wit/gerookte/grijze kleur geven. Graag advies of dit met een olie kan. Oplevering woning is pas medio november dus tussen medio november en eind november inplannen. Graag eerst een indicatieve offerte aangezien de vloer niet bekeken kan worden.
  Alphen aan den Rijn
  Vloerlegger / parketteur
 • Parket vloer laten schuren

  Essen parket woonkamer is geïmpregneerd en moet opnieuw geschuurd worden. Graag advies of de vloer ook in de olie gezet kan worden. Eventueel wit.
  Ugchelen
  Vloerlegger / parketteur
 • Merbau parketvloer schuren en oliën

  Parket, merbau, schuren en in de olie zetten. Circa 24 m2. Lekkage gehad.
  Noordwijk
  Vloerlegger / parketteur
 • Parket schuren en lakken

  Ik heb een huis gekocht en de overdracht is op 1 februari. Waarna we op 15 februari het huis willen betrekken. In de tussentijd willen we graag het volgende laten doen: Vloer schuren en olie/wax behandeling, de vloer is nu vrij dof en vlekkerig. De toplaag is vrij dun (circa 4 mm). 75m² parket. Keuken / badkamer, alleen het kitten van een aantal tegels (gebrek kwam naar boven bij bouwkundige keuring) U kunt langskomen op 20 januari tussen 17-18u. Helaas kan ik weinig flexibel zijn qua tijden, omdat ik er nog niet woon.
  Amsterdam
  Vloerlegger / parketteur
 • Merbau parket vloer schuren en waxen

  Wij hebben een merbau parketvloer, geïmpregneerd en afgewerkt met boenwas. Deze vloer is ongeveer 6 mm dik, is visgraat gelegd met bies, ziet er nog prima uit, met uitzondering van wat watervlekken. De vloer ligt al 20 jaar, destijds was het een nieuwbouwhuis. Het is ongeveer 44 vierkante meter. Ik wil van die licht kleurende vlekken af en denk de vloer te laten schuren en een nieuwe laag op te laten brengen van olie of wax? Wij laten ons graag adviseren.
  Beuningen
  Vloerlegger / parketteur
 • Parket kaal schuren en waxen of oliën

  Het betreft 27 m2 parket. Deze dient eerst kaal geschuurd te worden en daarna bewerkt te worden met waco olie.
  Kerkwerve
  Vloerlegger / parketteur
 • Eiken parket vloer herstellen

  Eiken parketvloer in slaapkamer heeft ontbrekende delen die we graag aan willen laten vullen. Parket bestaat uit latjes van 7mm dik in een patroon van vierkantjes, vijf latjes per vierkant, 12 bij 12 cm. Een ontbrekende hoek is 40 bij 84,5 cm. Een ander ontbrekend deel is 2 meter 50,5 cm. lang bij 48,5 cm. breed en een strook eraan vast van 1.23 cm. lang bij 18 cm. breed. Vanwege kleurverschil zal het waarschijnlijk nodig zijn om daarna de hele vloer te schuren en in de olie te zetten. Nieuwe vloerdelen moeten ook geleverd worden door de vakman.
  Rotterdam
  Vloerlegger / parketteur
 • Parket schuren en in de olie zetten

  Parket schuren plus op nieuw in de olie zetten. De oppervlakte is 40 m²
  Groningen
  Vloerlegger / parketteur