Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor parket schuren en in olie/wax zetten:

Parket schuren en in olie/wax zetten

Circa 50 m2 parket schuren en voorzien van olie/waxlaag in kleur. Werkzaamheden in Hillegom. Begin mei moet het gebeuren.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket schuren en in olie/wax zetten uit heel Nederland:

Mozaïek parket schuren en oliën of lakken

De mozaïekparketvloer is nog in goede staat maar wij vinden de vloer te veel glimmen en zoeken een meer natuurlijke uitstraling. De vloer lijkt nu gelakt te zijn. Het gaat om ongeveer 48,5 m2. Wat is er mogelijk?

Bamboevloer schuren en lakken

Onze parket bamboe vloer ligt pas een paar jaar en nu ontstaan onder de mat in het midden van de kamer donkerbruine vlekken die ik er met ontweringswater gedeeltelijk heb uitgekregen. Maar de rest van de vloer is ook eigenlijk niet fraai. Donkere stukken en dof aanzien. Eigenlijk wil ik het liefst de vloer laten schuren en dan laten lakken (is nu geolied). De oppervlakte is 35 vierkante meter. Kan dit en wat zou het kosten?

Visgraat parket opnieuw lakken

Het schuren, eventueel spijkergaten plamuren en opnieuw lakken van ongeveer 50 m2 visgraat pakket (zie foto's). Het betreft een woonkamer en een hal.

Parketvloer repareren

Ik heb mijn oude eiken parketvloer laten schuren en repareren Helaas ben ik niet tevreden Er zitten kieren in het parket en donkere vlekken Ook zijn er een aantal plinten niet geplaatst Degene die dit gedaan heeft is helaas niet bereikbaar. Ik zou graag willen dat er iets aan die kieren gedaan wordt En dat de donkere vlekken verdwijnen En een paar plinten plaatsen De vloer hoeft dus niet helemaal gedaan worden 40 m2

Parket renoveren

Ik wil graag de parketvloer in de woonkamer, keuken en hal laten schuren en behandelen met olie/wax. Het betreft zo'n 45 m2. We willen het tussen 4 en 10 oktober alles gedaan hebben.

Parket renoveren met Rubio Monocoat

Ik wil graag de parketvloer in de woonkamer, keuken en hal laten schuren en behandelen met Rubio Monocoat. Het betreft zo'n 65 m2. Ook moet op een tweetal plekken de zwarte bies een klein stukje (2 x 60 cm) omgelegd worden.

Massief eiken parket schuren en aflakken

Massief eiken parket, 27 m2, opschuren en aflakken. Enkele planken moeten teruggezet worden op de oorspronkelijke laag. Het betreft een vloer met een V-groef, enkele planken zijn iets uit elkaar gegaan, dit zal weer even op zijn plaats gezet moeten worden.

Beschadigd parket schuren en lakken

Onze parketvloer ligt al jaren, en is best wel beschadigd, hier en daar donkere vlekken. De toplaag is ook beschadigd. Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om de vloer te laten schuren en lakken. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 40 m2.

Partners

Partners van Casius