Parket schuren en in olie/wax zetten? (131565)


Offertes aanvragen

Vloerlegger Parketeur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor parket schuren en in olie/wax zetten:

Parket schuren en in olie/wax zetten

Circa 50 m2 parket schuren en voorzien van olie/waxlaag in kleur. Werkzaamheden in Hillegom. Begin mei moet het gebeuren.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket schuren en in olie/wax zetten uit heel Nederland:

 • Parketvloer schuren en lakken

  Ik heb een parketvloer van 24 m2, die door verkeerd schuren vlekkerig is geworden. De vorige eigenaar heeft zelf geschuurd en dat is niet mooi gedaan. Ik wil weten of jullie deze weer kunnen opschuren zodat het egaal wordt en daarna in de lak zetten, zodat het goed beschermd is.
  Zaandam
  Vloerlegger / parketteur
 • Parketvloer schuren en lakken

  Wij willen graag onze parketvloer van ongeveer 60 vierkante meter laten schuren en lakken. Tussen de vloer zit een groef maar de planken zelf zijn glad.
  Deventer
  Vloerlegger / parketteur
 • Lamelparket schuren en oliën

  In onze nieuwe woning willen we graag de bestaande lamelparketvloer van circa 70 vierkante meter onderhouden, door de vloer te laten opschuren en oliën. Hiervoor ontvang ik graag een prijsindicatie.
  Harmelen
  Vloerlegger / parketteur
 • Parketvloer schuren en lakken

  48 m² beuken parketvloer schuren en lakken. Dit wordt de eerste behandeling, de vloer is 18 jaar geleden gelegd. 3 x schuren, 2 x aflakken met matte lak. Drevelen en velling frezen. Foto's op aanvraag.
  Maarssen
  Vloerlegger / parketteur
 • Parketvloer schuren

  Graag offerte voor het schuren van de parketvloer. Oppervlakte 30 m2.
  Geleen
  Vloerlegger / parketteur
 • Woonhuis verbouwen

  Ik wil verbouwen: - wc betegelen en hangend toilet maken 2 x 1.5 meter vloeroppervlak - laminaat leggen, ongeveer 10 m2 - parketvloer restaureren: opschuren en lakken - tussenmuren slaapkamer maken en daarin een deur plaatsen - muren stuken en schilderen, circa 25 m2 - plafond beneden inclusief vide sauzen, bij elkaar circa 50 m2 - badkamer verbouwen: inloopdouche maken waarvoor huidige douchebak verwijderd moet worden, leiding en afvoer aanpassen. Daarna alle betegelen 2.5 x 2 meter vloeroppervlak. Wanden ook betegelen, incl. inloopdouche. - leidingen gereedmaken voor de keuken: water, combioven, inbouwkoffiezetter, inductiekookplaat en wijnkoeler.
  Almere
  Aannemer
 • Parketvloer schuren

  Graag offerte voor het verwijderen van een chloorvlek in de houten parketvloer. Ik heb een bus chloor laten vallen en er is een grote vlek van ongeveer 1 bij 3 meter ontstaan die ik er niet meer uit krijg. Graag advies of dit op te lossen is of dat de hele vloer geschuurd en in de olie gezet moet worden.
  Emmeloord
  Vloerlegger / parketteur
 • Parketvloer schuren en lakken

  Schuren en lakker van een 2 jaar oude parketvloer met v groef
  Koog aan de Zaan
  Vloerlegger / parketteur