Parket schuren en in olie/wax zetten? (131565)


Offertes aanvragen

Vloerlegger Parketeur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor parket schuren en in olie/wax zetten:

Parket schuren en in olie/wax zetten

Circa 50 m2 parket schuren en voorzien van olie/waxlaag in kleur. Werkzaamheden in Hillegom. Begin mei moet het gebeuren.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket schuren en in olie/wax zetten uit heel Nederland:

 • Parketvloer schuren en bewerken

  Eikenvloer schuren en bewerken, niet lakken. Graag advies
  Venlo
  Vloerlegger / parketteur
 • Parketvloer renoveren

  Opknappen van 45 m2 parket met visgraatmotief. Niet beschadigd, wel vergeeld. Vloer is wel netjes maar moet opgeknapt worden. Oude laklaag eraf schuren en nieuwe wit/gerookte/grijze kleur geven. Graag advies of dit met een olie kan. Oplevering woning is pas medio november dus tussen medio november en eind november inplannen. Graag eerst een indicatieve offerte aangezien de vloer niet bekeken kan worden.
  Alphen aan den Rijn
  Vloerlegger / parketteur
 • Schuren + lakken bestaande parketvloer

  Het betreft het schuren + lakken of waxen van een bestaande, genagelde eiken parketvloer in woonkamer en de gang. De oppervlakte is ongeveer 30 tot 35 m2. Op 1 september krijgen wij de sleutel en op 25 september willen wij verhuizen en dient alles klaar te zijn. De woning is dus leeg tijdens de werkzaamheden. Wij zijn het beste per email te bereiken.
  Gouda
  Vloerlegger / parketteur
 • Rowi parketvloer Kambala schuren en lakken

  Met name het (open) keukengedeelte van genoemde vloer is kaal bij ons aanrecht. Zelf deels schuren en van Glitsa-lak voorzien leek een oplossing maar blijkt bij watervlekken los te laten. Graag met spoed vrijblijvende info over kosten en mogelijkheden. Eventueel schuren en opnieuw lakken van de hele vloer. Dan is droog weer echter noddzakelijk i.v.m. opslag van deel meubilair. Op de behandeldag.
  Castricum
  Vloerlegger / parketteur
 • Parketvloer opknappen

  Ik wil de parketvloer op 1 kamer (10 m²) licht laten opschuren en opnieuw in de olie laten zetten. De rest van de kamers moeten we even naar kijken. Waarschijnlijk alleen oliën. Er zijn geen echte beschadigingen, maar na 12 jaar moet het even opgefrist worden. Parketvloer beneden 16 m², kamer 1 boven 10 m², overloop 2,5 m², kamer 2 circa 20 m².
  Hardinxveld Giessendam
  Vloerlegger / parketteur
 • Woning laten verbouwen

  Ik wil mijn woning laten verbouwen. Jaren '30 woning. 111m2. (Foto's beschikbaar) -Trappen vervangen door dichte stijlen houten trappen jaren '30 stijl inclusief trapkast. Plus open houten zolder trap. -Verwijderen binnendeur begane grond. Dichtmaken. Stuken. -Stuken bakstenen wand 4m2. Parket vloer schuren en voorzien van nieuwe kleurlak/wax. -Wand plaatsen tussen toilet en douche. Douche verwijderen en hier inbouwkast met deur maken. -Door verwijderen zoldertrap moet een slaapkamer muur 3x2,5m gerepareerd worden en een nieuwe muur 1,5x2,5m geplaatst worden incl.deur. Slaapkamer wand dichtmaken zodat er 2 slaapkamers ontstaan. 1,5x2,5m. Nieuwe deur plaatsten in bestaande muur. -Plafonds begane grond en 1e moeten voorzien worden van brandveilig materiaal.
  Huizen
  Aannemer
 • Houten vloer schuren en oliën

  In de woonkamer ligt een houtenvloer (beuken) die nodig geschuurd moet worden en daarna behandeld moet worden met olie. Dit wil ik graag laten doen door een parketteur. Het gaat over ca 23 m².
  Middelburg
  Vloerlegger / parketteur
 • Parketvloer schuren en lakken

  Ik heb een parketvloer van 24 m2, die door verkeerd schuren vlekkerig is geworden. De vorige eigenaar heeft zelf geschuurd en dat is niet mooi gedaan. Ik wil weten of jullie deze weer kunnen opschuren zodat het egaal wordt en daarna in de lak zetten, zodat het goed beschermd is.
  Zaandam
  Vloerlegger / parketteur