Parket schuren en in olie/wax zetten? (131565)


Offertes aanvragen

Vloerlegger Parketeur

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor parket schuren en in olie/wax zetten:

Parket schuren en in olie/wax zetten

Circa 50 m2 parket schuren en voorzien van olie/waxlaag in kleur. Werkzaamheden in Hillegom. Begin mei moet het gebeuren.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket schuren en in olie/wax zetten uit heel Nederland:

 • Rowi parket schuren en afwerken

  Graag offerte voor het schuren en afwerken van een ROWI parketvloer uit 1975. Op de benedenverdieping ligt ongeveer 40 m2 parketvloer die ooit behandeld is met glitsa. Ooit is de vloer al eens geschuurd en gelakt en de vraag is of dat nogmaals mogelijk is en wat de kosten zijn.
  Ridderkerk
  Vloerlegger / parketteur
 • Parket schuren en afwerken

  Graag offerte voor het schuren en afwerken van 40 m2 laminaatparket.
  Baarn
  Vloerlegger / parketteur
 • Parket laten schuren en lakken

  In ons huis wil ik op de begane grond de parketvloer schuren en lakken. De oppervlakte is ongeveer 55 m2. Graag ontvang ik een prijsopgave. De opdracht moet voor 12 december klaar zijn.
  Voorburg
  Vloerlegger / parketteur
 • Parket leggen, schuren en lakken

  36 m2 Parket leggen: - Hal en huiskamer. - Reeds aangeschafte Junckers massief beuken vloer, verlijmd laten leggen boven op het bestaande mozaïekparket (rubberwood 8mm). - Daarna moet de vloer worden geschuurd en gelakt. - Tevens is het de bedoeling dat er bij drie deuren stofdorpels worden gelegd (nog niet aangeschaft). - Twee van de drie deuren inkorten, i.v.m. hoger liggende vloer.
  Deventer
  Vloerlegger / parketteur
 • Parket schuren en lakken

  Ik wil graag de houten vloer van onze woonkamer beneden laten schuren en lakken. Oude houten vloer van 100 jaar oud. Oppervlakte ongeveer 4 x 12 meter. Wat kost dit?
  Vlissingen
  Vloerlegger / parketteur
 • Parket schuren en lakken / oliën

  Betreft een grenen vloer die geschuurd en opnieuw gelakt dient te worden in de kleur medium/donker. Het is een vrij oppervlakte in de huiskamer van om en nabij 25 m2.
  Breskens
  Vloerlegger / parketteur
 • Parket schuren en opknappen

  Parket in de woning is 40 jaar oud en moet nodig worden opgeknapt. Het parket ligt boven en beneden en het is 2 x 40 vierkante meter. Boven moeten ook een aantal dorpels vervangen worden, zodat deze gelijk lopen met het parket.
  Landgraaf
  Vloerlegger / parketteur
 • V-groef parket schuren en oliën

  Parket vloer schuren en oliën parket is met v groef,. 17 x 3 meter en 4 x 4 meter. Eventueel willen hem laten greywashen als de prijs goed is
  Sittard
  Vloerlegger / parketteur