Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor parket schuren en in olie/wax zetten:

Parket schuren en in olie/wax zetten

Circa 50 m2 parket schuren en voorzien van olie/waxlaag in kleur. Werkzaamheden in Hillegom. Begin mei moet het gebeuren.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket schuren en in olie/wax zetten uit heel Nederland:

Houten vloer laten schuren en oliën

Ik ben op zoek naar iemand die mijn houten vloer wil schuren en dan oliën. Het oppervlakte is ca 50 m2. Het parket is niet van massiev hout maar van een laag geperste houten delen met daar bovenop een laagje massief hout. Daarnaast zijn er nog een paar klusjes die ik wil doen zoals de voegen van de douche vervangen en een van de keukenkast deurtjes is een beetje los van de muur. Ik ben benieuwd naar jullie reactie.

Parketvloer schuren, v-groeven frezen en olien

60 vierkante meter parket schuren en olieen, groeven schuren. Liefst nog deze week.

Parket opschuren en aflakken

Graag ontvang ik een offerte voor het schuren en afwerken van een parket vloer. De oppervlakte is 45 m2 en 1 ruimte. Tijdens de werkzaamheden zullen de meubels verwijderd zijn.

Parketvloer schuren en lakken

Ik wil mijn parket vloer laten schuren en lakken, ongeveer 35 m2. Dit is in 1 ruimte.

Rowi parketvloer schuren en lakken

Ik wil graag mijn vloer (rowi parket) geschuurd en gelakt hebben. De huiskamer is ongeveer 42 m2 groot. Graag zou ik van u een offerte willen hebben hoeveel deze klus gaat kosten. Het gaat om 29,30 en 31 augustus.

Parket in een restaurant schuren en afwerken

Wij zijn op zoek naar een collega bedrijf die de parketvloer van een restaurant kunnen schuren en daarna afwerken. De oppervlakte is 807 m2 en wij zullen de meubels in de ruimte verplaatsen.

Parket schuren en afwerken

Ik wil mijn parketvloer laten schuren en afwerken. De oppervlakte is ongeveer 34 m2. Er zal geschoven moeten worden met de meubels.

Eiken parketvloer schuren en lakken

Ik wil graag mijn eiken parketvloer laten schuren en lakkern. Het gaat om ongveer 63 m2 eiken parket. Het gaat om de hal, de woonkamer en de slaapkamer. Dit loopt aan één stuk door.

Partners

Partners van Casius