Dakraampje vervangen? (169186)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraampje vervangen:

Dakraampje vervangen

Een plastic dakraampje is kapot en moet vervangen worden. Het zit in een met pannen bedekt dak (gat voorlopig dichtgeschroefd tegen regen). Afmeting kapotte raam: 41 x 37 cm. Te vervangen door dakraampje met dubbel glas, niet groter dan 50x50 cm Indien niewe dakraam andere afmetingen heeft, dan moet: gat aangepast worden en afgewerkt met hout aan de binnenkant. Levering dakraam in overleg met de vakman.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraampje vervangen uit heel Nederland:

 • 4-pans dakraam vervangen

  Het betreft het leveren en vervangen van een bestaand 4-pans dakraampje door nieuw 4-pans dakraampje. Het nieuwe dakraampje moet op 3 standen open kunnen.
 • Ubbink door Velux dakraam vervangen

  Wij willen ons Ubbink dakraampje laten vervangen door een groter dakraam. Bij voorkeur Velux PK04 94x98 cm. Wit afgelakt. Graag offertes inclusief alle bijkomende kosten.
 • Kunststof dakraampje repareren

  Wij zijn voornemens om ons huis te verkopen, alleen is ons dakraampje op zolder kapot, althans het kunststof raampje is gescheurd. Het is een klein uitzet raampje van de bouw 1989. Het dakraampje is ongeveer 40 bij 40 cm. Wat is voor ons de goedkoopste optie? Kan het raampje gemakat worden of dient het volledig vervangen te worden?
 • Stukgewaaide dakramen vervangen

  Graag zou ik 2 vrijblijvende offertes willen opvragen. Mijn dakraam is stuk gewaaid, dit betreft een enkellaag kunststof dakraampje van ± B 27 x H 40 cm en zit op een schuin zolder dak 2e verdieping. Graag zou ik voor het vervangen van zo'n zelfde Ubbink klapraam een prijsje willen ontvangen, dit i.v.m. de verzekering. Ook zou ik een prijs willen ontvangen van een Velux tuimelraam in ongeveer dezelfde maat, of een maat groter. Graag hoor ik uw reactie hierop.
 • Standaard dakraam vervangen

  Vervanging dakraam. Ik heb nu in het dak een standaard dakraampje van 50-50 cm. Mijn voorkeur heeft een Velux tuimelvenster. Dient dus ter vervanging van het huidige venster. Begane grond staat een serre dus gewerkt moet worden vanaf de garage naast het huis. Huidige dak heeft een standaard dakhelling. Hoor graag weer van u.
 • Dakraam plaatsen op zolder

  Ik wil graag het kleine dakraampje van 30 bij 60 cm ongeveer op zolder vervangen door een dakraam van ongeveer 1 m2. Het is een huurwoning, dus het hoeft niet gelijk het duurste van het duurste raam te zijn. Als het kwalitatief maar goed is. Is het ook mogelijk om aan de buitenkant zonwering en/of iets te plaatsen waardoor de regen niet zo hard op het glas klettert? Het gaat dus om een schuin dak met dakpannen en binnen isolatiemateriaal met gipsplaten ertegenaan geschroefd. Hoor graag wat het mij inclusief plaatsen gaat kosten.
 • Ruit in een dakraam en een scharnier vervangen

  Ik heb op mijn zolder het allerkleinste dakraampje dat er bij Gamma te koop is. Ik heb momenteel lekkage, doordat het ruitje gebarsten is. Ik laat dit graag vervangen. Verder moet er een scharnier van een ventilatieluikje van het badkamerraam worden vervangen. Ik laat de maten hier graag opnemen en ontvang een offerte voor de herstelwerkzaamheden.
 • Plaatsen van een dakraam

  Ik wil graag een oud ijzer dakraampje op zolder laten vervangen voor een dakraam van kunststof met bruine kozijnen. Het raam is nu ongeveer 50 x 50 centimeter groot. Deze maat mag aangehouden maar mag ook iets afwijken. Graag uw offerte inclusief het nieuwe raam.