Dakraampje vervangen? (169186)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraampje vervangen:

Dakraampje vervangen

Een plastic dakraampje is kapot en moet vervangen worden. Het zit in een met pannen bedekt dak (gat voorlopig dichtgeschroefd tegen regen). Afmeting kapotte raam: 41 x 37 cm. Te vervangen door dakraampje met dubbel glas, niet groter dan 50x50 cm Indien niewe dakraam andere afmetingen heeft, dan moet: gat aangepast worden en afgewerkt met hout aan de binnenkant. Levering dakraam in overleg met de vakman.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraampje vervangen uit heel Nederland:

 • Diverse renovatieklussen in de woning

  Diverse werkzaamheden willen wij laten uitvoeren: Er dient een dakraam geplaatst te worden en een dakraampje vervangen. Daarnaast willen wij op de zolder een voorzolder en slaapkamer realiseren inclusief de afwerking. In de badkamer van 1.70 bij 1.90 meter moet het tegelwerk vervangen worden en een inloopdouche gemaakt. Een gedeelte van de dakbedekking moet worden vervangen en 2 dakgoten gerepareerd. De schoorsteen opnieuw voegen en 2 extra groepen plus aardlekschakelaar plaatsen.
  Velsen-Noord
  Aannemer
 • Klein dakraam vervangen

  Graag offerte voor het repareren of vervangen van ons oude gietijzeren dakraampje. De afmeting is 2 x 2 dakpannen met goten etc. De vraag is of het dakraam te bestellen is of dat het oog dat afgebroken is er aan gemaakt kan worden.
  Ammerstol
  Timmerman
 • Dakraam plaatsen in pannendak

  Dakraampje vervangen in pannendak. Er zit nu een raam in van 45 x 45 cm. Die moet worden verwijderd. Komt de kleinste van Velux kiep-kantel raam in, die is nu bij de Gamma in de aanbieding. Type en formaat van het raam: GGL 2050 CK02 55 x 78 cm.
  Loosdrecht
  Timmerman
 • Dakraampje op zolder vervangen

  Wij willen ons zolder dakraam laten vervangen, want het originele dakraam heeft zijn beste tijd wel gehad. De binnenmaat is ongeveer 48 x 42 (cm). Het dakraam is puur voor lichtval in het voorgedeelte van de zolder, dus niets speciaals s.v.p. Betaalbare oplossing, gewoon 1:1 vervangen. Kunt U een offerte geven wat de totaalkosten zijn van de vervanging, volgens mij is de huidige grootte dus te vergelijken met 4 dakpannen (2x2). Ik heb er echter geen verstand van.
  Hoevelaken
  Timmerman
 • Dakklapraam op zolder plaatsen

  Door de storm is het zolderdakraampje, uitklapbaar, weggewaaid. Deze zal vervangen moeten worden. Het raampje dient ook geleverd te worden. Graag een scherpe offerte (i.v.m. eigen risico).
  Oud Beijerland
  Timmerman
 • Dakraampje plaatsen

  Ik wil graag een dakraampje laten vervangen. De dakraampjes zelf zijn bij een firma in de buurt te kopen, maar de vakman kan het raampje ook leveren. Graag zou ik het type Purilan erin laten plaatsen. Graag prijsindicatie voor de plaatsing. Indien gewenst, kan de vakman komen kijken.
  Amstelveen
  Timmerman
 • 2 dakramen plaatsen

  Wij hebben op dit moment twee kleine bestaande dakraampjes. De dakramen willen wij laten vervangen door grotere ramen, reeds in ons bezit met goten, Tyrem Dakvenster M4A wit, 78 x 98 cm. Gelieve alleen te reageren per mail.
  Huizen
  Timmerman
 • veluxdakraam plaatsen

  Ik wilde graag een dakraam plaatsen van velux. Er zit nu een klein dakraampje in, maar deze wil ik graag vervangen voor een groter model. Wat zijn hiervan de kosten?
  Almere
  Klusbedrijf