Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraampje vervangen:

Dakraampje vervangen

Een plastic dakraampje is kapot en moet vervangen worden. Het zit in een met pannen bedekt dak (gat voorlopig dichtgeschroefd tegen regen). Afmeting kapotte raam: 41 x 37 cm. Te vervangen door dakraampje met dubbel glas, niet groter dan 50x50 cm Indien niewe dakraam andere afmetingen heeft, dan moet: gat aangepast worden en afgewerkt met hout aan de binnenkant. Levering dakraam in overleg met de vakman.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraampje vervangen uit heel Nederland:

Schoorsteen vegen, hydrofoberen en lekkage dak verhelpen

De schoorsteen vegen, reinigen en hydrofobreren. Tevens een lekkage van het dak herstellen (misschien alleen wat pannen recht leggen) en eventueel een klein oud dakraampje vervangen. Als u het schoorsteenvegen niet kan doen, dan kan ik daar iemand anders voor vragen.

Puntdak op stacaravan maken

Graag zouden we een puntdakje op onze caravan willen laten plaatsen. De caravan is 8.50 meter lang en zo,n 3 meter breed. Ook staan op dak 2 afvoerspijpen, 1 voor de geiser en 1 voor de kachel, en verder een dakraampje precies boven het douche gedeelte. Tevens zit er ook een klompen hokje aan vast waarbij wij het dak ook gelijk willen laten vervangen. Het gaat dus om een nieuw aluminium dak van ruim 8.5 meter lang en 3 meter breed.

4-pans dakraam vervangen

Het betreft het leveren en vervangen van een bestaand 4-pans dakraampje door nieuw 4-pans dakraampje. Het nieuwe dakraampje moet op 3 standen open kunnen.

Ubbink door Velux dakraam vervangen

Wij willen ons Ubbink dakraampje laten vervangen door een groter dakraam. Bij voorkeur Velux PK04 94x98 cm. Wit afgelakt. Graag offertes inclusief alle bijkomende kosten.

Kunststof dakraampje repareren

Wij zijn voornemens om ons huis te verkopen, alleen is ons dakraampje op zolder kapot, althans het kunststof raampje is gescheurd. Het is een klein uitzet raampje van de bouw 1989. Het dakraampje is ongeveer 40 bij 40 cm. Wat is voor ons de goedkoopste optie? Kan het raampje gemakat worden of dient het volledig vervangen te worden?

Stukgewaaide dakramen vervangen

Graag zou ik 2 vrijblijvende offertes willen opvragen. Mijn dakraam is stuk gewaaid, dit betreft een enkellaag kunststof dakraampje van ± B 27 x H 40 cm en zit op een schuin zolder dak 2e verdieping. Graag zou ik voor het vervangen van zo'n zelfde Ubbink klapraam een prijsje willen ontvangen, dit i.v.m. de verzekering. Ook zou ik een prijs willen ontvangen van een Velux tuimelraam in ongeveer dezelfde maat, of een maat groter. Graag hoor ik uw reactie hierop.

Standaard dakraam vervangen

Vervanging dakraam. Ik heb nu in het dak een standaard dakraampje van 50-50 cm. Mijn voorkeur heeft een Velux tuimelvenster. Dient dus ter vervanging van het huidige venster. Begane grond staat een serre dus gewerkt moet worden vanaf de garage naast het huis. Huidige dak heeft een standaard dakhelling. Hoor graag weer van u.

Dakraam plaatsen op zolder

Ik wil graag het kleine dakraampje van 30 bij 60 cm ongeveer op zolder vervangen door een dakraam van ongeveer 1 m2. Het is een huurwoning, dus het hoeft niet gelijk het duurste van het duurste raam te zijn. Als het kwalitatief maar goed is. Is het ook mogelijk om aan de buitenkant zonwering en/of iets te plaatsen waardoor de regen niet zo hard op het glas klettert? Het gaat dus om een schuin dak met dakpannen en binnen isolatiemateriaal met gipsplaten ertegenaan geschroefd. Hoor graag wat het mij inclusief plaatsen gaat kosten.

Partners

Partners van Casius