Dakraampje vervangen? (169186)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraampje vervangen:

Dakraampje vervangen

Een plastic dakraampje is kapot en moet vervangen worden. Het zit in een met pannen bedekt dak (gat voorlopig dichtgeschroefd tegen regen). Afmeting kapotte raam: 41 x 37 cm. Te vervangen door dakraampje met dubbel glas, niet groter dan 50x50 cm Indien niewe dakraam andere afmetingen heeft, dan moet: gat aangepast worden en afgewerkt met hout aan de binnenkant. Levering dakraam in overleg met de vakman.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraampje vervangen uit heel Nederland:

 • Vervangen dakraampje

  Het betreft een offerte aanvraag voor de vervanging van een dakraampje. Afmeting ongeveer 35 bij 45 centimeter, van binnenuit gemeten.
 • Dakraampje vervangen

  Mijn dakraampje is zaterdag weggewaaid, ik zoek met spoed iemand die het kan vervangen. Het gaat om de kleinste maat , maar helaas is het geen standaard maar. Maat van origineel: 43 x 48 cm. Helaas moet er in het dak gezaagd worden i.v.m. grotere raam. Op de website zag ik dat de goedkoopste en kleinste raam 125 kost (45 x 55 cm) Ik zou graag met spoed uw reactie willen hebben. Alvast bedankt M.v.g.
 • Dakraam vervangen in het trappenhuis

  Ik had een plastic dakraampje in het trappenhuis, en door de harde wind vanavond is het weggewaaid. Ik wil graag een offerte voor een dakraam (kleinste maat) en het plaatsen. Het gaat om een rijteshuis in Purmerend, dus waarschijnlijk / hopelijk een standaard maat. Het raam is nu iets van 43 x 58 cm.
 • Nieuwe dakramen plaatsen

  Wij willen drie oude dakramen laten vervangen door drie Velux dakramen in witte kunststof uitvoering, in dezelfde maat als de huidige. Daarnaast willen wij een klein dakraampje vervangen. Op die plaats moet een iets grotere maat Velux dakraam worden geplaatst. We zullen alle maten nog even opnemen. Over de afwerking aan de binnenzijde willen we graag overleg. De oude ramen moeten worden afgevoerd. Wij willen het werk begin 2016 laten uitvoeren. Graag ontvangen wij een prijsopgave.
 • Woningrenovatie in en om het huis

  In de zomer van 2016 willen wij klussen laten uitvoeren. Wij willen graag een prijsindicatie/serieuze offerte om er financieel rekening mee te kunnen houden. Klussen: - Van een dakkapel 2 kiepramen draaiend laten maken; - 2 andere ramen van de dakkapel vervangen met luchtroosters; - Op zolder een klein Velux dakraampje laten plaatsen in het washok; - Al het houtwerk van de schuur vervangen: Deurposten, schuurdeur en boeidelen.
 • Dakraampje vervangen

  Dag, ik zou graag een prijsopgave hebben om een dakraampje te laten vervangen. Het is een klein raampje van 30 bij 30 schat ik, mag een grotere in evt. Alvast bedankt.
 • Velux dakraampje plaatsen

  In verband met lekkage wil ik ons dakraampje graag laten vervangen voor het kleinste Velux dakraam. Ik weet niet of de betimmering aan de binnenzijde daarbij moet worden aangepast of kan worden gehandhaafd. Ik denk dat de maat precies overeenkomt. Ik ontvang graag vooraf een prijsopgave.
 • Dakraam plaatsen

  Bestaand klein dakraampje vervangen voor een Velux GGL CK02 dakraam van 55 x 78 centimeter. Het afvoeren van het oude raam doe ik zelf. Dakraam in prijs in berekenen, want ik kan zelf ook alles inkopen maar wellicht je het goedkoper kunt. Montage 1e week november, ik ga dan de gehele zolder isoleren.