Dakraampje vervangen? (169186)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraampje vervangen:

Dakraampje vervangen

Een plastic dakraampje is kapot en moet vervangen worden. Het zit in een met pannen bedekt dak (gat voorlopig dichtgeschroefd tegen regen). Afmeting kapotte raam: 41 x 37 cm. Te vervangen door dakraampje met dubbel glas, niet groter dan 50x50 cm Indien niewe dakraam andere afmetingen heeft, dan moet: gat aangepast worden en afgewerkt met hout aan de binnenkant. Levering dakraam in overleg met de vakman.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraampje vervangen uit heel Nederland:

 • Ubbink dakraam laten vervangen

  Ons 4-pans dakraampje wat in standen te verzetten is van het merk Ubbink moet vervangen worden in verband met afgebroken scharnieren. Wij willen graag een prijs / offerte voor het verwijderen van het oude raampje en het zetten van het nieuwe dakraampje wat door u geleverd zal worden. De afmeting is ongeveer 54 cm x 65 cm.
  Geldrop
  Timmerman
 • Dakraampje vervangen

  Ik wil graag een klein dakraampje laten vervangen en wil graag weten wat de kosten zijn. Het dakraam is ongeveer 44 cm breed en 40 cm hoog, vanaf de binnenkant gemeten. Graag wil ik een raam met dezelfde afmetingen hiervoor terug geplaatst hebben.
  Balkbrug
  Timmerman
 • Dakraampje vervangen

  Ik wil graag dat een dakraam op onze zolder wordt vervangen. Momenteel is dit dakraam (nu van plastic-achtig materiaal) gescheurd en dit geeft een lekkage. Ik wil weer een kunststof raam terug, alleen het raam moet vervangen worden. Het raam is 40 x 30 cm, klein raampje met een bolling.
  Etten-Leur
  Timmerman
 • Lekkend dakraam vervangen

  Ik heb een klein dakraampje dat lekt en wil ik laten vervangen heb al een nieuw, groter dakraam liggen. Het nieuwe raam lijkt te passen tussen de balken.
  Hellevoetsluis
  Timmerman
 • Velux (GGL CK04) dakraam leveren en plaatsen

  Ik wil een bestaand dakraampje laten vervangen door een Velux dakraam GGL CK04.
  Alkmaar
  Timmerman
 • Purilan dakraam vervangen

  Graag offerte voor het leveren en plaatsen van een Purilan dakraam. Het huidige dakraampje op zolder is verouderd en is aan vervanging toe.
  Tilburg
  Timmerman
 • Dakraampje vervangen

  Houten kozijn zit in het dak, plastic raam van 45x50 cm met uitzetter moet worden vervangen.
  Waalre
  Timmerman
 • Diverse renovatieklussen in de woning

  Diverse werkzaamheden willen wij laten uitvoeren: Er dient een dakraam geplaatst te worden en een dakraampje vervangen. Daarnaast willen wij op de zolder een voorzolder en slaapkamer realiseren inclusief de afwerking. In de badkamer van 1.70 bij 1.90 meter moet het tegelwerk vervangen worden en een inloopdouche gemaakt. Een gedeelte van de dakbedekking moet worden vervangen en 2 dakgoten gerepareerd. De schoorsteen opnieuw voegen en 2 extra groepen plus aardlekschakelaar plaatsen.
  Velsen-Noord
  Aannemer