Raamkozijn vervangen? (156350)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

 • Gevel renoveren

  We zijn van plan een huis te kopen waarbij een gevel aan een zijde geheel gerenoveerd moet worden. Oude voeg eruit en nieuwe erin (normale standaard voeg). Daarnaast meteen impregneren van de muur en 5 stenen moeten vervangen worden. De hoogte 6 meter en 8 meter lang is huis waarvan een deel door een garage is afgedekt. Daarnaast zijn er nog 2 raamkozijnen in dat deel van de muur voorhanden. Vermoed max 30 m2 . Daarnaast dient de Incidentele afgeschilferde/beschadigd metselwerk en ontbrekend voegwerk schoorsteen hersteld te worden. Materiaal dient door de vakman meegenomen worden. Graag ontvang ik een kostenindicatie per mail.
  Hengelo
  Gevelspecialist / metselaar
 • Raamkozijn vervangen

  Een draairaam is door de wind stukgeslagen en uit het kozijn gerukt. Het draairaam zelf moet vernieuwd, het kozijn gerepareerd en er moet nieuw glas in (ongeveer 80 bij 80 cm.).
  Valkenswaard
  Timmerman
 • Houten raamkozijn vervangen

  Vervangen raam ongeveer 2 bij 2, met verschillende raampanelen
  Breda
  Timmerman
 • Houtwerk laten schilderen

  Het betreft het schilderwerk van hout en Trespa aan de buitenzijde van de woning. Aan de achterzijde betreft dit onder andere een grote serre met vlakverdeling, 2 deuren en 2 raamkozijn. Aan de voorzijde een deur, 2 ramen en de garage. Aan beide zijden hebben wij Trespa gevelbekleding die ook aangepakt dient te worden. Daarnaast zal en deel van het houtwerk vervangen moet worden in verband met houtrot en de dorpels dienen vervangen te worden door neusdorpels.
  Zwolle
  Schilder / behanger
 • Schilderklus aan raamkozijnen op de eerste verdieping

  Aan de voorkant en de achterkant van het huis op de eerste verdieping laat de stopverf van enkele ramen los, het is nodig om dit te vervangen en het houtwerk te verven. Daarnaast de vraag hoe ik me kan "abonneren" voor regelmatig achterstallig onderhoud, of daar mogelijkheden voor zijn en wat dat kost. Ik zoek dus een bedrijf dat naast het schilderen nu, straks andere klussen kan doen.
  Heiloo
  Schilder / behanger
 • Houtrot in een raamkozijn herstellen

  Het betreft houtrot in een raamkozijn aan de binnenzijde. Een klein deel, 30 cm. ongeveer, van het kozijn is rot. Dit deel wil ik graag laten vervangen. Er zijn foto's beschikbaar.
  Haarlem
  Timmerman
 • Onderlat met houtrot vervangen

  Er moet een onderlat vervangen worden in het raamkozijn over een lengte van ongeveer 2.70 meter. Ik wil hiervoor hardhout gebruiken. Het gaat om een raam op de begane grond: eenvoudig bereikbaar.
  Deventer
  Timmerman
 • Trap, WC en achterdeur verplaatsen

  Er moeten de volgende werkzaamheden verricht worden: 1. achterdeur verplaatsen in muur, deur moet vervangen worden; 2. trap moet vervangen worden en anders omgezet worden; 3. WC onder bestaande trap moet verplaatst worden (1 meter); 4. raamkozijn, al tot bodem, moet vervangen worden door tuindeuren; 5. verwarmingsradiator moet verhangen worden dan wel vervangen worden door een verticale radiator; 6. bestaande gang moet verlengd worden en een deur naar de woonkamer krijgen. Op verzoek kunnen wij een uitgewerkte tekening maken.
  Ooltgensplaat
  Aannemer