Raamkozijn vervangen? (156350)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

 • Houten raamkozijnen vervangen

  Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het vervangen van een openslaand raam (1 uit een set van 2) en raamkozijn. Het betreft een raam met enkel glas en dat moet ook zo blijven. De maat van het kozijn is ongeveer 75 x 40 cm. Het moet weer een houten kozijn worden. Ik hoor graag van u wat het kost om het oude raam eruit te halen en een nieuwe te leveren en plaatsen.
  Schiedam
  Timmerman
 • Kozijn vervangen in de keuken

  Het houten keukenkozijn dient vervangen te worden. Het raamkozijn is ongeveer 1.5 bij 2.5 meter.
  Westwoud
  Timmerman
 • Raamkozijn vervangen in de keuken

  Wij willen een nieuwe keuken (zelf) bouwen, maar voor ons plan is het raam in de keuken te laag (70cm). Er zou een nieuw/hoger raam in moeten waarbij de gevel aan de onderkant van het raam moet worden opgehoogd van 70 tot plm 95 cm. Het bestaande raam, begane grond, is 206 breed en plm 150 cm hoog, met een smal naar buiten draaiend raam (plm 50 cm) + bovenlicht. In het nieuwe raam zou ook een mogelijk moeten zijn om een gedeelte open te zetten. Kozijnen van hout, geen kunststof, wel dubbel glas.
  Bergschenhoek
  Timmerman
 • Houten kozijnen vervangen

  Het houten raamkozijn van de schuur dient vervangen te worden door een hardhouten kozijn. De afmeting is 125 bij 79 cm.
  Oud Beijerland
  Timmerman
 • Deur en raam- en deurkozijnen vervangen

  Graag ontvang ik een advies voor het vervangen van de kozijnen en de deuren tussen hout en kunststof. Het gaat om een deur- en raamkozijn van de schuur en de deur van de garage.
  Heerhugowaard
  Timmerman
 • Openslaand raamkozijn vervangen

  Openslaand raam op 1e etage vervangen inclusief ventilatierooster en scharnieren. Breedte: 890 mm en hoogte 1330 mm. Ik weet niet of het glas vervangen moet worden of in het nieuwe raam gezet kan worden. Het betreft een houten kozijn. Daarnaast een klapraam vervangen met een houten kozijn (ook 1e etage) inclusief 2 scharnieren. Breedte: 927 mm en hoogte 713 mm. Ook hierbij is het voor mij niet duidelijk of het glas vervangen moet worden of in het nieuwe raam gezet kan worden.
  Veenendaal
  Timmerman
 • Raamkozijn vervangen

  Een draairaam is door de wind stukgeslagen en uit het kozijn gerukt. Het draairaam zelf moet vernieuwd, het kozijn gerepareerd en er moet nieuw glas in (ongeveer 80 bij 80 cm.).
  Valkenswaard
  Timmerman
 • Houten raamkozijn vervangen

  Vervangen raam ongeveer 2 bij 2, met verschillende raampanelen
  Breda
  Timmerman