Raamkozijn vervangen? (156350)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

 • Dakopbouw met extra slaapkamer op de garage

  Ik overweeg een huis te kopen waar ik op de garage een zadeldak opbouw wil laten maken, zoals meerdere woningen in de straat al hebben. Ik wil graag meerdere offertes. Eén met een dakkapel aan de voorzijde. Eén offerte voor een dakraam aan de voorzijde en een raamkozijn aan de achterzijde. Ook nog een offerte voor een dakraam vóór en achter. De achterkant van de opbouw zal niet geheel doorlopen tot aan het einde van de aanbouw maar tot het einde van de 1ste verdieping. Ook moet er een muur worden doorgebroken, elektra punten worden aangelegd en een verwarmingsunit. De opbouw moet worden geïsoleerd en van binnen geheel worden afgebouwd. Verder wil ik ook een een aparte offerte voor het vervangen van het garagekozijn, met daarin een prijsopgave voor een deur en ook voor een nieuwe pui met raam en deur. De totale breedte is ongeveer 3,50 meter. De foto's van de woning staan op Funda.
 • Vervangen van een raam

  Het houten raamkozijn van een raam die naar buiten open kan is rot. Het raam is ongeveer 68 x 100 centimeter. Het dubbelglas wat er in zit is nog goed en kan hergebruikt worden.
 • Keuken verplaatsen naar andere ruimte

  Ik wil onze keuken vanuit de achterzijde van de woning naar een inpandige berging laten verplaatsen. De keukenruimte die vrijvalt kan ik dan bij de kamer trekken. In de berging moet een raamkozijn met isolatieglas worden geplaatst en er moet een geïsoleerde wand worden geplaatst aan de zijde van de buren. Voor de huidige keuken moet al het inbouwapparatuur en aanrechtblad worden vervangen. In de berging, waar de keuken naar toe geplaatst zal worden, is al elektra en water aanwezig. Dit zal wel nog verlegd moeten worden.
 • Verbouwing van een hoekwoning

  Ik bewoon een hoekwoning waar het achterste deel van de eerste verdieping een plat dak heeft. Op dit platte dak wil ik graag een dakopbouw laten maken met een schuin dak met EPDM dakbedekking. Op het schuine dak moet een dakkapel worden geplaatst. De opbouw moet worden uitgevoerd in HSB met houtafwerking aan de buitenkant. De bestaande vlizotrap moet worden verwijderd, het trapgat gedicht en elders moet een extra open trap worden geplaatst naar de opbouw. De opbouw moet wind- en waterdicht worden afgeleverd, de binnenafwerking zal ik zelf verzorgen. Aan de voorzijde van de woning heb ik momenteel twee oude dakramen waarvan de houten kozijnen erg slecht zijn. Ik wil deze laten vervangen door nieuwe dakramen ofwel door één dakkapel. Verder hebben wij aan de voorzijde van de woning naast de hal een inpandige berging. Ik wil onze keuken vanuit de achterzijde van de woning naar die inpandige berging laten verplaatsen. De keukenruimte die vrijvalt kan ik dan bij de kamer trekken. In de berging moet een raamkozijn met isolatieglas worden geplaatst en er moet een geïsoleerde wand worden geplaatst aan de zijde van de buren. Graag bespreek ik hier ter plaatse alle mogelijkheden en de materiaalkeuze. Ik ontvang graag een gedetailleerde offerte met vermelding van de kosten voor de afzonderlijke onderdelen van mijn aanvraag.
 • Inbraakschade aan deur en raamkozijn repareren

  Tilburg; Wegens inbraak is er schade aan twee panden. Bij het eerste zakelijke pand is het hardhouten raamkozijn op een tweetal plekken beschadigd door een koevoet, bij het andere naastgelegen zakelijke pand is er een dubbele houten deur inclusief kozijn vernield, deze zal in zijn geheel moeten worden vervangen.
 • Balkondeur vervangen door een raamkozijn

  Ik wil mijn balkondeur, met de maat 68 x 203 centimeter, laten vervangen door een dubbelglas isolatieraam. De post hoeft niet te worden vervangen.
 • Muurtje metselen onder raamkozijn

  Op dit moment hebben we onder ons raamkozijn platen. We willen dit graag vervangen met een gemetseld muurtje. Hoogte is ruim een meter en ongeveer 5 meter breed. Met een voordeur ertussen. Wat zal dit gaan kosten?
 • Raamkozijn met houtrot vervangen

  In de rechterhoek van het raam kozijn op de begane grond is een stuk verrot. Ik zou dit graag laten vervangen ongeveer 30 x 30 cm, tevens een nieuw raam plaatsen.