Raamkozijn vervangen? (156350)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

 • Trap, WC en achterdeur verplaatsen

  Er moeten de volgende werkzaamheden verricht worden 1. Achterdeur verplaatsen in muur, deur moet vervangen worden 2. Trap moet vervangen worden en anders omgezet worden 3 WC onder bestaande trap moet verplaats worden ( 1 meter) 4 raamkozijn, al tot bodem, moet vervangen worden voor tuindeuren 5 verwarmingsradiateur moet verhangen worden danwel vervangen worden voor een verticale radiateur 6 bestaande gang moet verlengd worden en een deur naar de woonkamer krijgen op verzoek kunnen wij een uitgewerkte tekening maken
  Ooltgensplaat
  Aannemer
 • Raamkozijnen in dakkapel vervangen

  De twee ramen in mijn dakkapel moeten vervangen worden. Ze zijn van hardhout met dubbele beglazing. De afmetingen zijn 73 cm * 103 cm.
  Weesp
  Timmerman
 • Kunststof raamkozijnen plaatsen

  2 ramen vervangen. Nu houten kozijnen. Beide ramen op de eerste verdieping, aan de achterzijde van de woning. Er loopt een voetpad. Raam 1: met 1 links draaiend + kantelend naar binnen. Raam 2: verhuisraam, met twee openslaande ramen. Met roosters en vensterbanken. In crème, graag wil ik de mogelijkheden weten.
  Nieuw Vennep
  Timmerman
 • Raamkozijn met dubbelglas vervangen

  Slaapkamerraam met dubbel glas moet vervangen worden. Uitvoering hout, maten(circa) hoogte 106 cm breedte 69 cm inclusief montage.
  Baarn
  Timmerman
 • Trapoverkapping van hout opknappen

  Trap buiten woning heeft overkapping met rotte panelen. Ik wil rotte hout vervangen door kunststof en onderhoudsvrij maken. Indien mogelijk strips op raamkozijn of raam verwijderen? Hoogste deel is ongeveer 8,5 meter hoog. Svp Bellen na 19. 00 uur
  Amsterdam
  Timmerman
 • Raamkozijnen vervangen en buitenwerk schilderen

  Aan de zuidzijde van het huis zijn boven vier lekkende ramen die vervangen moeten worden en de kozijnen beneden en boven moeten geschilderd worden. Het huis is 8 meter breed en heeft allemaal ramen en een deur.
  Groningen
  Timmerman
 • Raam vervangen door een deur

  Op de plek van een raam een deur maken, op de 1e verdieping van slaapkamer naar dak(terras). 1 houten raamkozijn, dubbel glas c.a. 92 cm breed. Vanaf bovenkant raam tot de grond c.a. 2. 40 m hoog.
  Almere
  Timmerman
 • Kozijnen vervangen of schilderen

  Graag maak ik een afspraak met een vakman voor het volgende. Op dit moment heb ik houten kozijnen die geschilderd dienen te worden. Echter zou ik graag willen weten wat het zou kosten de kozijnen te vervangen in kunststof. Het zou gaan om 7 raamkozijnen en 2 deuren. De vakman dient alles in te meten en een offerte te maken voor of het schilderen van de kozijnen of het vervangen van de houten kozijnen in kunststof. Het gaat om een normale eensgezinswoning
  Spijkenisse
  Timmerman