Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

Ventilatieroosters plaatsen

Ik wil graag 2 nieuwe luchtroosters in een bestaand raamkozijn laten vervangen. De kozijnen zijn van hout.

Badkamer opnieuw betegelen en kitten

In de badkamer zijn ongeveer 6 tegels van 30 bij 30 cm gebroken. Deze wil ik graag laten vervangen. De rand van de vloer dient opnieuw gekit te worden. Onder de kitlaag zit nu een voeg die uitgeslepen dient te worden. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 2 m2. Verder wil ik graag het plafond van de badkamer laten sauzen en het raamkozijn schilderen. Als laatste zou ik graag een opstaand rand op de vloer laten plaatsten. Op dit moment komt het water tot onder aan de badkamerkast daar de vloer niet aflopend is.

Schuifpui en raamkozijn plaatsen in een chalet

Wij willen in onze recreatiewoning, hout chalet bouw, een kozijn laten vervangen door een schuifpui van hout, 2.90 bij 2.45 meter. De schuifpui moet worden voorzien van een kunststof onderdorpel en hr++ beglazing. Het oude kozijn moet worden verwijderd. Verder moet er aan de linkerkant een raam/kozijn verwijderd worden en een kozijn met tussenstijl en raam 2 x tot aan de grond geplaatst. De draagconstructie dient te worden ondersteund en aangepast. De vakman dient ook de bouwvergunning aan te vragen. Wij zijn volgende week aanwezig als u de situatie wil bekijken/bespreken.

Verrot raamkozijn vervangen

Op de slaapkamer is een houten raamkozijn verrot. Deze moet worden vervangen.

Stalen buitenpui laten plaatsen

Graag zou ik een offerte willen van een stalen buitenpui. In ons toekomstige huis zit aan de achterzijde een raam en deur. Graag zouden wij hier een stalen buitenpui plaatsen met dubbel glas en openslaande deuren. De afmeting zou dan ongeveer 3,50meter breed en 2. 60 hoog worden. Dit is groter dan wat er nu in zit. Ook zouden wij graag een bestaande buitendeur vervangen in een stalen raamkozijn. Het onderste gedeelte zou dan weer dichtgemetseld moeten worden ivm plaatsing keuken onder het raam. Als het mooi is(graag uw mening) zou ik het andere keukenraam ook vervangen in staal. En als laatste moet er in de woonkamer een nieuwe opening gemaakt worden voor een stalen binnendeur. Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden/prijzen zijn. En uw werkwijze.

Houtrot bij een raamkozijn verwijderen

Houtrot in een kozijn: 2x glaslatje van raamkozijn onder (25cm) en het onderste deel van het kozijn (10 cm) is rot. Die delen moeten vervangen worden. Ik weet niet van wat voor hout het kozijn gemaakt is.

Stucwerk repareren

Eén jaar geleden is de zolderverdieping van onze nieuwbouwwoning in Amsterdam-Noord verbouwd. We willen diverse beschadigingen die aan het stucwerk zijn ontstaan z.s.m. laten repareren: (1) Vanwege het vervangen van een inbouwkast zijn recent (deze week) beschadigingen aan het stucwerk ontstaan. Zie fotocollage 1. Het gaat om de oppervlakte boven de kraan (ongeveer 60x100 cm). (2) Vanwege het inbouwen van een houten kozjin zijn recent (deze week) beschadigingen aan het stucwerk ontstaan. Het gaat om de oppervlakte aan beide kanten van het kozijn. Onderaan het kozijn zit een diep gat. (3) Na de verbouwing één jaar geleden zijn enkele delen van het stucwerk losgekomen, bijvoorbeeld bij schroeven en langs hoeken van het raamkozijn. Het gaat om enkele kleine plekken. (4) In het afgelopen jaar zijn enkele scheuren in het stucwerk ontstaan, één in de doucheruimte en enkele andere langs kozijnen van ramen en deuren. In de zolderverdieping zijn twee deuren en één raampartij (met daarin vier ramen) aanwezig. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Dorpel van raamkozijn geheel of gedeeltelijk vervangen

De dorpel van mijn keukenraam is over een lengte van ongeveer 70 cm grotendeels verrot/in slechte staat. Deze wil ik gedeeltelijk of helemaal laten vervangen. De gehele dorpel is 163 cm lang. Voor reparatie mag grenen hout of hardhout gebruikt worden.

Partners

Partners van Casius