Raamkozijn vervangen? (156350)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

 • Houtrot in kozijnen herstellen

  De werkzaamheden zijn als volgt; -houtrot in raamkozijn. Kozijn gedeeltelijk vervangen -1x dubbelglas vervangen -1 staander tuindeur vervangen -afvoer van droger in schuine dak dichten en pijp op dak weghalen
 • Gemetselde schuur laten bouwen

  Oude schuur vervangen voor een nieuwe. Het is een enkelsteens gemetselde schuur van 2,5 x 2,5 meter. Hierbij moet een extra schuttingdeel van 2,5 meter breed en dezelfde hoogte als de schuur worden gemetseld. Inclusief het monteren van 1x raamkozijn en 1x deurkozijn en (plat) dak afwerking, het is een gedeelde schuur met de buren. Het moet dus weer netjes afgewerkt worden voor de buren.
 • Raamkozijn in de slaapkamer vervangen

  Vervangen van een draairaam in een slaapkamer op de 1e verdieping. Afmetingen van het raamkozijn is 570 x 1125 mm in de kozijnsponning gemeten. Het hout van het bestaande kozijn is 56 x 64 mm. Nieuw raam uitvoeren in Meranti, wit gegrond. Geen ventilatiesleuf in de bovendorpel. Voorzien van dubbelglas en glaslatten buiten. Hang- en sluitwerk overzetten. Eventueel foto van de achtergevel beschikbaar.
 • Gelaagd dubbelglas plaatsen

  Het huidige openslaande raamkozijn moet vervangen worden door gelaagd dubbelglas. Afmeting van het raam is 80 cm bij 160 cm. Ook een ventilatierooster in de offerte meeberekenen inclusief montage.
 • Enkel glas vervangen

  Het enkele glas willen wij graag laten vervangen door dubbel glas. De afmetingen zijn als volgt: Begane grond Deur 62-133 cm Kamer 1 Raam Links 1E 88-114 cm Raam Midden 1E 79-102 cm Raam Rechts1E 88-114 cm Kamer 2 Raam Links 1E 88-114 cm Raam Midden 1E 79-102 cm Raam Rechts 1E 88-114 cm Kamer 3 Raam Links 1E 104-115 cm Raam Mid. 1E 104-115 cm Raam Rechts 1E 43-102 cm Twee ramen op de eerste etage, kamer 1&2 Raam midden hebben een rooster. Schilder zal dit raamframe vervangen. Raam kamer 3 rechts zou een rooster moeten hebben, heeft dit nu nog niet. Dit is momenteel een houten plaat, echter zal de schilder hier een raamkozijn gaan maken. Ik weet niet hoe de roosters in het raam geplaatst worden.
 • Raamkozijn vervangen

  Ik wil graag een raamkozijn vervangen aan de voorkant van het huis op de begane grond. De onderdorpel is namelijk rot. Het is een houten kozijn in de woonkamer van ongeveer 3m bij 2,5 m met 3 ramen erin met daarboven 3 kleinere raampjes. Het is een vast kozijn en ik schat in dat het gehele kozijn eruit gehaald kan worden en dat er tijdelijke ondersteuning op de muur moet zijn voordat het nieuwe kozijn gezet kan worden. Ik ben bereid om zelf mee te helpen.
 • Deel van het raamkozijn vervangen

  Een deel van het raamkozijn is aangetast door schimmel. Dit gedeelte is 30 cm. Graag laat ik het gehele kozijn controleren e en het aangetaste gedeelte repareren of vervangen. Er is een foto beschikbaar.
 • Loopdeur met kozijn en kastenwand plaatsen

  In de gevel van de schuur zit een houten dubbele garagedeur van 2.35 meter breed en 2.20 meter hoog. Deze vervangen in een loopdeur en raamkozijn van kunststof. Tevens een kastenwand met schuifdeur plaatsen. De kastenwand is 3.60 meter lang en 2.20 meter hoog.