Raamkozijn vervangen? (156350)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

 • Vervanging deel kozijn

  Deel van het raamkozijn buiten is verrot en moet vervangen worden. Het grootste deel van het kozijn is nog in goede staat, het gaat om een kozijn waar in totaal 4 ramen in verwerkt zitten waarvan bij 2 ramen het kozijn aan het rotten is. Het kozijn is van hout en is 0.75 x 1.60 per raam. Fotomateriaal beschikbaar
 • Vervangen raamkozijn en raam

  Wij zouden graag een raam en kozijn van 130 cm bij 150 cm laten vervangen. We willen graag een nieuw houten kozijn met 1 raam met rooster erin.
 • Houtrot in kozijn

  Het betreft het repareren van een raamkozijn 40 x 30 centimeter. Er zit houtrot in het kozijn dus het kozijn moet worden vervangen.
 • Raamkozijn met houtrot vervangen of repareren

  Graag een offerte voor of het vervangen van een houten keukenkozijn 50 cm bij 1.22 m. Waarschijnlijk zal het raam vervangen moeten worden door dubbelglas. Eventueel ook schilderen in Ral 9001 en Ral 3005.
 • Draai raam in hardhouten raamkozijn vervangen

  Draairaam van dakkapel dient vervangen te worden wegens houtrot, bestaande dubbel glas overzetten in nieuw te plaatsen draairaam, maat 72. 5x92. 3 cm
 • Kozijn met houtrot laten repareren

  Onderkant van raamkozijn is rot en moet gedeeltelijk vervangen worden. Het is ongeveer 1.5 meter breedte. Hardhouten kozijn.
 • Gevel opmetselen compleet met binnenmuur en isolatie

  Vervangen van een houten achtergevel in een stenen achtergevel op een bestaande fundering. Afmetingen ongeveer 2.80 hoog x 6 meter breed. Het liefst rode steen, mag een restpartij zijn. Komt niet in zicht. 1 x deurkozijn erin en 1 x raamkozijn erin van ongeveer 1 x 2 meter. Binnenmuur, isolatie en buitenmuur moeten aangebracht worden. Slopen doen we zelf.
 • Derde en vierde verdieping verbouwen

  De verbouwing gaat om het binnenhalen van de laatste berging op de vierde verdieping, die gaat dienen als tweede slaapkamer in een bestaande woning op 3e en deels 4e etage. Door deze verbouwing zal het appartement twee etages groot zijn. 1. Dichtmaken van overloop tot aan trap 4e etage; 2. Dichtmaken van opening tussen trap 3e etage; 3. Dichtmaken van trapgat in slaapkamer; 4. Verplaatsen van voordeur en plaatsen van geïsoleerde muur tussen gang en woning. Doortrekken van muur bij trapgat op 3e etage naar 4e etage. Plus een laag muurtje bouwen bij trap op de 4e; 5. Vervangen van huidige ramen met vouwdeur met ventilatie rooster en kantelraam, indien mogelijk; 6. Vervangen van raam en buitendeur in badkamer met raamkozijn met kiepraam. Verhelpen van vocht in de buitenmuur en isoleren van muur. Opnieuw betegelen van muur in de badkamer. Plaatsen van nieuwe muur waar nu doorgang tot slaapkamer is. Indien mogelijk draai richting van bestaande deur naar overloop veranderen; 7. Plaatsen van drie radiatoren wit in - Slaapkamer – Paneelradiator - Gang bij voordeur - Gang bij badkamer; 8. Plaatsen van isolatie, gipsplaten en stucken tussen balken plafond in nieuwe kamer op 4e etage. Annleggen van spotjes in dak tussen balken; 9. Verwijderen van electra box op 4e etage en verplaatsen naar 3e etage in nieuw aan te leggen berging; 10. Maken van bergkast op de 3e etage; 11. Vervanging van 3 binnen deuren en kozijnen voor 3 nieuwe deuren. Twee slaapkamerdeuren (een deur nog aan te leggen) en een glazen deur waar nu de voordeur is; 12. Aanleggen van electra en verlichting. Ongeveer 15 stopcontacten, 32 halogeen spotjes en 6 lichtschakelaars. Opnieuw aanleggen ISRA kabel. Zie bijgevoegd een document met meer details en foto's.