Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

Onderdorpel raamkozijn vervangen

De onderdorpel van een raamkozijn heeft houtrot. De dorpel is totaal 2 meter lang. Hiervan heeft ongeveer 20 cm houtrot wat ik kan zien.

Enkel glas vervangen door HR++

Ik heb een kozijn naar de tuin toe, wat verdeeld is over in totaal 5 ramen, waaronder 1 deur, 1 klapraam en 1 raamkozijn. Dit is allemaal enkel glas, ik wou dit laten vervangen voor waar mogelijk HR++ glas en waar het niet past HR of HR+. De afmetingen zijn als volgt: Raamkozijn - 141. 0 x 57.6 Glas in de deur - 142. 0 x 61.4 Klapraam 76. 0 x 24. 8 Bovenste raam 221. 0 x 34. 5 En de grootste 148. 0 x 152. 0 De kozijnen blijven zitten.

Raamkozijn repareren of vervangen

Ons houten slaapkamerraam op de 1e verdieping is in slechte staat. Het is een groot openslaand raam dat behoorlijk verrot is. Ik wil het raam graag laten beoordelen en advies over reparatie of vervanging. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Raamkozijn vervangen

Ik wil graag een houten kozijn laten vervangen waarvan de onderdorpel is aangetast door houtrot. Het kozijn is 73 x 236 centimeter groot. Het bestaande glas kan worden hergebruikt.

Raamkozijn aanpassen

Het vaste kozijn wil ik graag laten vervangen door een kozijn dat open kan. De afmetingen van het gat van de ruit is 118 cm breed bij 66 cm hoog en inclusief de houten rand zijn de maten 124 breed bij 73 cm hoog. Er is een voorbeeld foto beschikbaar.

Schuurraam en raamkozijn vervangen

Ik wil een nieuw kozijn, inclusief glas laten maken en in de schuur laten plaatsen. De afmeting van het raam is 87 bij 46 cm. Er zitten nu ook kozijnen. Het kozijn wat in de muur zit is nog goed, maar het raam wat erin zit moet vervangen worden. Het kozijn is van hout.

Stenen berging laten bouwen

De huidige houten berging wil ik graag laten verwijderen en vervangen door een gemetselde. De nieuwe berging zal 2.22 meter breed moeten worden, 3.75 meter lang en 2.45 meter hoog. Er zal een fundering en een betonnen vloer geplaatst moeten worden. Verder mag het een plat dak hebben en een raamkozijn en deur.

Vervangen raamkozijn

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het volgende: De huidige situatie is als volgt: de maten van het oude raam, inclusief bovenraam, geheel gemeten van boven naar beneden is: 1.65 meter. De breedte inclusief het aanwezige kozijn is 1.10 meter. De maat van elk openslaand raam, inclusief kozijn zonder bovenraam is: 1 x 0.40 meter. De maat van het bovenraam inclusief kozijn eromheen is: 0.98 x 0.45 meter. Ik wil graag weten hoeveel het volgende gaat kosten: Optie 1: 2 smallere openslaande ramen helemaal van boven naar beneden, die naar buiten toe openslaan, zonder bovenraam; Optie 2: 1 groot openslaand raam naar buiten toe, zonder bovenraam. Optie 3: 2 smallere openslaande ramen naar buiten toe met een apart bovenraam zoals op de foto te zien is. Ook wens ik een prijsopgave van het hierboven beschrevene, maar dan ramen die naar binnen openen. Ik wil graag hoe groot het prijsverschil is. Daarbij wil ik ook een ventilatierooster in een van de toekomstige ramen(of het raam) laten plaatsen en dubbelglas. Daarnaast wil ik graag weten of het mogelijk is de raamkozijnen aan de binnenkant een crèmekleur te geven en aan de buitenkant donkerrood en hoeveel meerprijs dat wordt. Tenslotte wil ik ook graag weten hoeveel de kozijnen in een algehele crèmekleur gaan kosten. Er is een foto beschikbaar.

Partners

Partners van Casius