Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

Buitendeur plaatsen

We willen graag in de keuken een deur naar buiten maken. Momenteel bestaat de pui uit raamkozijnen, de totale breedte van deze 2 raamkozijnen is 2,90 cm. Aan de onderkant van deze raamkozijnen, heeft het hout een hoogte van 80 cm. We willen de rechter raamkozijn vervangen door een openslaan de deur. Een ander idee is op deze hele 2,90 cm pui te vervangen door een schuifpui van hout. Graag voor beide ideeen een offerte.

Deurpost vervangen en raamkozijn en raam plaatsen

Ik wil graag de deurpost van de gang naar de woonkamer laten vervangen en in de keuken omdat het daar zo donker is een raam boven een lage verwarming laten maken inclusief raamkozijn.

Douche laten verbouwen

Wij willen graag de douche laten verbouwen. De afmeting is ongeveer 2,5 x 2,75 meter. Graag met inloopdouche, zonder deur, dubbele wastafel met meubel, hangtoilet en vloerverwarming. Ook het raamkozijn dient vervangen te worden door kunststof, circa 75 cm breed en 40 cm hoog, voor de helft dicht.

Complete voor- en achtergevel renoveren

Wij zijn van plan om onze complete voor en achtergevel te laten vervangen voor kunststof kozijnen gecombineerd met kunststof en/of stenen gevel van totaal ca. 18m2. Huidige gevel en kozijnen zijn van hout. Voorgevel bestaat uit 2x een raamkozijn waarvan 1 op de begane grond (BxH ca 2,2x2,5 meter en 1 op de eerste verdieping over de breedte van het huis (hoogte ca, 1,5 meter) en 1x een deurkozijn. Achtergevel heeft dezelfde indeling en afmetingen. Hoogte gevel is ca. 5,5 meter. Hang en sluitwerk minimaal volgens SKG2 . Alle ramen minimaal HR++ glas en de draaiende raamdelen kiep/kantel uitgevoerd. Horren en ventilatie roosters optioneel. Gaarne een gespecificeerde offerte met alle facetten puntsgewijs beschreven en een totaal prijs inclusief totaal montage. Voorzien jullie ook een eventuele bouwvergunning als dit nodig is?

Handgreep van een kunststof raamkozijn vervangen

De handgreep van een kunststof raamkozijn is stuk. Het raam kan alleen scharnieren. De handgreep moet worden vervangen. Graag met spoed want het raam sluit nu niet goed. Als het lukt, graag aanstaande vrijdag het repareren.

Kozijn vervangen door glasstenen

Ik wil het raamkozijn in mijn stenen schuur laten vervangen door glasstenen. De afmeting van het kozijn is 118/120 cm breed en 77 cm hoog. De 24 glasstenen heb ik reeds gekocht, maar ik heb nog geen profielen of mortel. Het kozijn moet eruit gesloopt worden en en de opening dicht gemaakt worden met glasstenen. Graag ontvang ik uw vaste prijsopgave en hoor in welke periode de werkzaamheden kunnen plaats vinden.

Ventilatieroosters plaatsen

Ik wil graag 2 nieuwe luchtroosters in een bestaand raamkozijn laten vervangen. De kozijnen zijn van hout.

Badkamer opnieuw betegelen en kitten

In de badkamer zijn ongeveer 6 tegels van 30 bij 30 cm gebroken. Deze wil ik graag laten vervangen. De rand van de vloer dient opnieuw gekit te worden. Onder de kitlaag zit nu een voeg die uitgeslepen dient te worden. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 2 m2. Verder wil ik graag het plafond van de badkamer laten sauzen en het raamkozijn schilderen. Als laatste zou ik graag een opstaand rand op de vloer laten plaatsten. Op dit moment komt het water tot onder aan de badkamerkast daar de vloer niet aflopend is.

Partners

Partners van Casius