Raamkozijn vervangen? (156350)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

 • Dorpel vervangen

  De dorpel van het raamkozijn dient vervangen te worden. Daarnaast zal de dorpel van de openslaande deuren beoordeeld moeten worden en advies gegeven. De dorpel dient door steen of kunststof vervangen te worden.
  Noordwijk
  Timmerman
 • Kozijn repareren

  Mijn kozijn laat water door op zolder. Ik wil dat dit gerepareerd wordt. Mijn kap is van hout. Het hout is wel een paar jaar geleden geschilderd met speciale teerverf. Ik wil het hout wat slecht is geworden vervangen, in de raamkozijnen.
  Delft
  Timmerman
 • Raamkozijn dat open kan plaatsen

  Bestaand vast keukenraam met dubbelglas vervangen door een naar binnen te openen raam, aan de galerij kant. Afmeting is ongeveer 92 cm. hoog en 65 cm. breed. We hebben nu houten kozijnen, graag bespreken of hout of kunststof de beste optie is.
  Schiedam
  Timmerman
 • Kozijn plaatsen en dorpel repareren

  Op de eerste etage heb ik een schuifraam. Ik wil graag het schuifraam laten verwijderen en hiervoor in de plaats een tweetal openslaande ramen met dubbel glas laten plaatsen. Het kozijn is van hout. Graag laat ik dit goed inmeten door de vakman. Daarnaast wil ik een dorpel van een raamkozijn laten vervangen. Er is een gedeelte van ongeveer 40 cm. verrot.
  Delft
  Timmerman
 • Buitenschilderwerk aan deuren, deur- en raamkozijnen

  De woning is 15 jaar oud, regelmatig onderhouden, maar heeft 'zwak' hout. Mogelijk enige plekken die vervangen of op houtrot moeten worden nagezien. 9 kozijnen, 8 deuren (met glas), begane grond, 1e en 2e verdieping. Op de meeste plaatsen volstaat vermoedelijk 1 x overschilderen.
  Amsterdam
  Schilder / behanger
 • Divers onderhoud aan de woning

  -Buitenlamp vernieuwen, bedrading is aanwezig. -Buitenwand aanbouw (bijkeuken) nieuwe betimmering met onderhoudsvrij materiaal. Ongeveer 3 x 3 meter. -Voortuin van rommelplanten naar bestrating. Ongeveer 4 x 4 meter. -Voordeur sloten en kozijn vervangen. -Schilderen 3 buiten raamkozijnen (2 op eerste verdieping en 1 begane grond). Prijzen/ offertes, liefst per klus, zodat ik eventueel keuzes kan maken.
  Zutphen
  Aannemer
 • Raamkozijnen met rotte plekken repareren

  Ik heb een paar kozijnen die rotte plekken laten zien. Ik ben op zoek naar een offerte om deze te laten vervangen of te herstellen.
  Nieuw Vennep
  Timmerman
 • Raamkozijn vervangen en dubbelglas plaatsen

  Raamkozijn vervangen en dubbelglas plaatsen. Ik wil graag dubbelglas, maar de huidige kozijnen hebben onvoldoende ruimte hiervoor. Graag nieuwe kozijnen met schuiframen en bovenlicht met glas in lood plaatsen.
  Den Haag
  Timmerman