Raamkozijn vervangen? (156350)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

 • Kozijnen aanpassen voor screens

  Wij willen graag screens laten plaatsen aan de achterzijde van ons huis. Echter is er weinig ruimte onder de dakgoot en het kozijn zodat met gemonteerde screens de ramen nog open kunnen. Om ruimte te creeren dienen de ramen te worden vervangen voor kleinere ramen en dient het kozijn daarnaar te worden aangepast. De ramen zijn 1360mm x 770mm en zijn van hardhout. Graag zouden wij een offerte zien voor het vervangen van 2 op maat gemaakte ramen van hardhout. Deze ramen dienen in grondverf en met dubbelglas te worden aangeleverd en afgehangen. Het kozijn dient te worden aangepast naar het nieuwe raamkozijn maat. Deze klus dient in maart, april te worden uitgevoerd. Hierbij hoop ik u voldoende te hebben geïnformeerd, Heeft u nog vragen of opmerkingen verneem ik graag via de mail of mobiel.
 • Groter raamkozijn plaatsen in nieuwbouw woning

  In mei word onze nieuwbouw woning opgeleverd. Hier zit momenteel al een kozijn in van 118 x 76 centimeter. Nu zouden we zodra het huis is opgeleverd is dit kozijn willen laten vervangen ( hout ) voor een maat van ( L) 180x 90 a 100 (B) In de bijlage foto's van het huidige kozijn. Hier word echter nog wel isolatie en de buitenmuur tegen aan geplaatst. We mogen het kozijn pas vervangen als het huis is opgeleverd.
 • Dubbelglas laten zetten

  Het betreft 22 stuks glas, waaronder glas in lood. Het glas in lood willen we handhaven, kan hier ook een dubbelglas oplossing voor gevonden worden? Wellicht dubbel glas om het glas in lood "in te sluiten"? De totale glasoppervlakte is ongeveer 12 m2. Plaatsing in bestaande ramen, er hoeft slechts 1 raamkozijn vervangen te worden. Het gaat om een oud jaren '30 huis. In de badkamer is nu een openslaand raam, maar dit mag een vast raam worden.
 • Raamkozijn met houtrot laten repareren

  Ik heb een raam wat rot van onderen is weet niet of het gerepareerd of vervangen moet worden. Ik heb een aantal deuren en ramen die klemmen en ik heb een tuindeur die aangepast moet worden. Ik kan helaas hier geen foto's plaatsen. Ik hoop van jullie te horen
 • Raamkozijn met houtrot repareren

  IK heb een rot raam op de slaapkamer. Betreft niet het kozijn maar het gedeelte van het raam dat openslaat naar buiten. De afmetingen van het raam zijn 73.5 cm breed en 86 cm hoog 3 cm dik. Hierin zitten twee ruiten van enkel glas afmetingen hiervan zijn 29 cm breed en 75 cm hoog. Volgens mij is het gemakkelijkst het raam in zijn geheel te vervangen. Aangezien het hout doorgerot is zou ik dit zo spoedig mogelijk uitgevoerd willen hebben in verband met mogelijk lekkage. Heeft u hiervoor tijd en kunt u hiervoor mij een offerte doen toekomen?
 • Onderbalk raamkozijn vervangen

  Hoi heb ff een vraag mijn onderstebalk van het raamkozijn moet vervangen worden hoe gaat dat en wat zijn de kosten de balk is 266cm h 5.5
 • Balkon verwijderen

  Op de eerste etage hebben wij een balkon van 1.5 bij 1 meter. Dit balkon boven de voordeur willen wij graag laten verwijderen. De deur op de eerste etage mag nog blijven zitten. Deze zullen wij later laten vervangen door een raamkozijn.
 • Badkamer in jaren '60 woning renoveren

  Voor een kleine badkamer in een jaren 60 woning, L 380 cm, B 90 cm, H 227 cm, zouden we graag de volgende werkzaamheden willen laten uitvoeren: - Douchehoek bestaande uit twee diagonale zijwanden met, L 85 cm, B 10 cm, H 200 cm, vervangen door een douchwand van 90 cm x 90 cm; - Vervangen huidige douchewaterafvoer vervangen door een drain, daarvoor is het nodig om de afvoer schuin aan te leggen. Op dit moment loopt het water niet goed weg, doordat het doucheoppervlakte vlak is; - Verwijderen vloertegels en nieuwe vloertegels plaatsen; - Vervangen van de doucheventilatie, eventueel aan/uit gekoppeld aan de lichtknop; - Vervangen zwevende toilet met een nieuwere versie; - Tegels verwijderen en opnieuw tegelen; - Bad, L 173, B 80 cm, H 42 cm, verwijderen en een bad plaatsen van 75 cm breed; - Huidige wastafel en spiegelkast eraf monteren tbv tegelen en weer erop monteren - Huidige electriciteitsaansluiting boven wastafel van 1 stopcontact vergroten naar twee stopcontacten - Naar de badkamer draaiende deur vervangen door een deur welke naar de gang draait (naar buiten); - Controle van de waterafvoer (leidingen naar riool zijn beneden toegankelijk gelaten doordat deze op het moment zijn afgedekt door platen welke makkelijk afgeschroefd kunnen worden) Overigens hoeft niet de hele ruimte getegeld te worden, 20 cm boven het bad loopt er een raamkozijn over de breedte van de badkamer. Daarnaast is de wastafel en de spiegelkast 110cm breed