Raamkozijn vervangen? (156350)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

 • Raamkozijn van garage vervangen

  Raamkozijn van garage moet in het geheel vervangen omdat het rot is. Matenbij 1. 50
 • Voegscheur herstellen en vervangen van dilatatievoegen

  In de uitbouw van onze woning is een voegscheur ontstaan, deze wil ik graag laten herstellen. Het gaat om een scheur van ongeveer 1,5 meter lang op de begane grond. Daarnaast wil ik graag een dilatatievoeg laten vervangen, deze zit op de eerste verdieping boven een raamkozijn en is vanaf het dak op de uitbouw goed te bereiken. Graag ontvang ik een offerte.
 • Dubbel glas plaatsen en kozijnen vervangen

  In mijn jaren 30 woning moeten diverse enkel glas ramen vervangen worden met HR++ dubbelglas. Een aantal van de kozijnen zijn voorzien van openslaande ramen. Deze ramen en kozijnen moeten compleet vervangen worden en worden voorzien van dubbelglas. Al het glas zal door mij besteld worden en klaar liggen als u de klus komt uitvoeren. Onderstaand de maten van alle ramen om u een goede indicatie te geven om hoeveel ramen het gaat. Graag zou ik een offerte ontvangen voor de kosten voor het plaatsen van al het dubbel glas en het vervangen van drie raamkozijnen (niet het hele kozijn, maar het openslaande deel). Het plaatsen van glas betreft de openslaande deuren slaapkamers 4 x glas 524 x 1253 mm, keukenraam 1x raam 1054 x 906 mm, kiepraam keuken (boven vaste raam) glas 1054 x 308, glas voor deuren 2 x 451 x 1863 en diepraam boven openslaande deuren glas 1467 x 230 mm. De volgende ramen inclusief kozijn, slaapkamer voorzijde 1x nieuw raamkozijn, glas 746 x 905, badkamer 2x nieuw raamkozijn met 2x glas 965 x 465 (openslaande ramen). Uitvoering waarschijnlijk half december.
 • Zolder aftimmeren

  Aparte ruimte voor washok 1. Het maken van de inbouwkast. De trapleuning/hek vervangen met een muur ten behoeve van een inbouwkast voor de wasmachine ,cv-ketel en mechanische ventilatie systeem. Aan de voorzijde van de kast een muur met een deur erin. Wij zorgen voor de deur. Dakkapel is reeds aanwezig. 2. Dakkapel aftimmeren en het spaanplaat door middel van gipsplaten en stucwerk afwerken tot 1 geheel. Het plaatsen van de inbouwspotjes in de dakkapel. Wij zorgen voor de inbouwpotjes. 3. Vloer in de knieschotten ophogen tot een gelijke hoogte van de vloergedeelte van de zolder. 4. Een dun muurtje plaatsen van vloer tot aan de raamkozijn van de dakkapel met een radiator er aan vast. Deze moet op de cv-ketel aangesloten worden. Wij zorgen voor de radiator. 5. Zowel de rechterkant als  de linkerkant de knieschotten voorzien van kleine deurtjes, pilaar. 6. De luchtwaterafvoerpijp in een pilaar verstoppen. Deze pilaar moet worden voorzien van 3 a 4  stopcontacten. Wij zorgen voor de stopcontacten. 7. Aan de andere kant moet de vloer van knieschotten ook worden opgehoogd tot een gelijke hoogte van het vloergedeelte. Aan deze kant willen wij 8 deuren naar buiten draaiend  plaatsen. Het kozijn dient vast te worden gemaakt aan de constructieve gedeelte van het knieschot. Dit moet dan netjes worden afgewerkt tot 1 geheel met een paneel. Wij zorgen voor de deuren. 8. Laminaat leggen voor de gehele vloeroppervlak. Circa 35 m². Wij zorgen voor de ondergrond,  laminaat en plinten Alle materialen voor rekening van de vakman met uitzondering van hierboven genoemde materialen.
 • Vervangen van een garagepui en overig onderhoud

  Ik wil de huidige pui in de garage laten vervangen. Er zit nu een stalen frame in van 2,06 m1 breed x 2,40 m1 hoog. Ik wil hierin een geïsoleerde of niet geïsoleerde pui laten maken met kunststofafwerking. Ook moet er een loopdeur in van ca. 85-90 cm. breed. Verder is er aan de achtergevel van mijn woning een probleem met de houten beplating. Deze wil ik laten vervangen door Trespa. Ook moet er een raamkozijn worden gerepareerd. Graag overleg ik met een vakman over de mogelijkheden.
 • Vervangen onderdorpel raamkozijn

  Graag wil ik een offerte aanvragen voor het vervangen van de onderdorpel van een raamkozijn. De lengte van de onderdorpel is ca. 302 cm. Bij het plaatsen van dubbel glas bleek de onderdorpel slecht te zijn en te moeten worden vervangen. De glaszetter heeft aangeboden om de ruit eruit en erin te zetten op het moment dat de dorpel vervangen wordt. Er zijn foto's beschikbaar.
 • Raamkozijn van het dakraam deels vervangen

  In een hoek van het kozijn van een dakraam zit houtrot. Het stuk is te groot om gerepareerd/gevuld te worden. Het moet vervangen worden. Maat van het raam: 110 cm. breedte x 128 cm. hoogte. Het verrotte hout is grotendeels weggehaald. Snelle reparatie noodzakelijk. Fotomateriaal beschikbaar.
 • Boeidelen en dakleer van de dakkapel vervangen

  Dakkapel is nu ongeveer 30 jaar oud. Houten boeidelen en zijpanelen vertonen houtrot. Nog geen lekkage, constructie nog goed en raamkozijn nog goed. Dakkapel is 230 cm. breed. Ik wil het graag laten vernieuwen: het dakzeil (zeilplaksysteem), vervangen van alle drie de boeidelen/ zijpanelen door Trespa. (tenzij iemand met een goed verhaal komt waarom ik hout moet nemen) De kapel is 2.30 meter en staat op een schuin dak. De hellingshoek is ongeveer 40%. De voorkant is gewoon nog in goede staat. Graag voor de winter gerealiseerd hebben.