Raamkozijn vervangen? (156350)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

 • Dubbelglas en deel kozijn vervangen

  Dubbelglas vervangen en een klein stukje van het houten kozijn vervangen (hoekje van het kozijn vervangen). Het raamkozijn zit op de begane grond. De afmeting is ongeveer 1.20 bij 1.50 meter. Standaard dubbelglas en niet extra isolerend. Alles is op werkhoogte.
  Groningen
  Timmerman
 • Raamkozijn plaatsen op de bovenverdieping

  Het betreft het vervangen van het kozijn op de bovenverdieping aan de voorkant van de woning. Het gaat om 1 kozijn met 3 ramen. Onderkant van het kozijn op gelijke hoogte. Het middelste raam is hoger. Afmetingen 2 buitenste ramen zijn ongeveer 125 hoog en 50 breed. Deze zouden wij graag draaiend open kunnen doen. Het middelste raam is ongeveer 170 hoog en 90 breed. Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen, maken en verwijderen van het kozijn. Uitvoering hout. Inclusief dubbel glas.
  Wildervank
  Timmerman
 • Raamkozijn maken en plaatsen

  Bij een raamkozijn van 91 bij 120 cm hebben wij houtrot. Graag wil ik weten of dit hersteld kan worden of dat het volledige kozijn vervangen dient te worden.
  Castricum
  Timmerman
 • Raamkozijn vervangen van het zolderraam

  De houten raamkozijnen van 1 zolderraam moeten vervangen worden. De afmeting is ongeveer 65 cm bij 108 cm.
  Bergschenhoek
  Timmerman
 • Rubbers raamkozijn appartementengebouw vervangen

  Ik ben namens onze vereniging van eigenaren op zoek naar vervangende rubberprofielen voor de Meranti raamkozijnen in onze flat. Na 30 jaar ontstaat er steeds meer tocht, alhoewel de rubbers op zich nog niet lijken te verteren dichten ze steeds minder goed af, ik denk omdat ze niet meer elastisch genoeg zijn. De raamkozijnen zelf verkeren in uitstekende staat. Ik zou graag weten of u zulke profielen kunt leveren, en wat de prijs hiervan is. Het zal uiteindelijk gaan om de levering van 550 meter lengte van profiel type "A", en 100 meter lengte van profiel type "B", voor de voorgevel van in totaal 24 appartementen. Ook de dichting tussen de kozijnen en de gevel sluitend maken, van binnen of buiten af, dat dient u te bepalen. De maatvoering en foto's ontvangt u in een bijlage.
  Amsterdam
  Timmerman
 • Raamkozijn op zolder plaatsen

  Graag offerte voor het leveren en plaatsen van een raamkozijn op zolder. Het huidige openslaande raam moet vervangen worden door een hardhouten raam met thermopane beglazing. Afmeting is ongeveer 146 cm hoog en 72 cm breed. Vooraf in grondverf zetten.
  Beverwijk
  Timmerman
 • Verrotte betonnen latei vervangen

  Ik wil een betonnen latei laten vervangen. Breedte van het raamkozijn is circa 140 cm. Ik ga ervan uit dat de uitkomende stenen niet meer gebruikt kunnen worden. Het betreft een gele gangbare steen. Boven het garagedak, op de eerste verdieping, goed bereikbaar.
  Limmen
  Aannemer
 • Verbouwing in de woning

  Muur verwijderen en evt balk plaatsen 3,5 meter. Achterdeur vervangen voor openslaande tuindeuren. Raamkozijn vervangangen voor kunstof kozijn draai kiep. In huidig kozijn ventilatie rooster maken of eventueel vervangen.
  Wapenveld
  Aannemer