Raamkozijn vervangen? (156350)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

 • Hardhouten openslaand raam vervangen

  Graag offerte voor het vervangen van een hardhouten openslaand raamkozijn op de eerste verdieping wegens houtrot. Het raamkozijn is van hardhout en heeft de volgende afmeting: +/- 78 x 105 cm. Graag het bestaande hang- en sluitwerk en het dubbelglas bij de plaatsing van het nieuwe kozijn hergebruiken. Graag het kozijn afleveren met 2x grondverf.
  Dordrecht
  Timmerman
 • Glas in raamkozijnen vervangen

  2 ramen zolder kamer, b 63 h 77 en b140 h 96 offerte voor enkel en dubbel glass, geen haast
  Brielle
  Glaszetter
 • Dorpel van raamkozijn repareren

  Bij een raamkozijn van de slaapkamer moet de onderdorpel vervangen worden. Eventueel de dorpel ernaast ook even nakijken. De houten dorpel is ongeveer 3 meter lang.
  Maassluis
  Timmerman
 • Raamkozijn en glas vervangen

  Het betreft een verhuisraam met bovenlicht, met houten kozijnen en enkelglas. B x H: 1170 x 1600 Het raam is op de begane grond. Moet weer een verhuisraam worden. Kunststof kozijn met dubbelglas. De hoogte van het raam wat open moet kunnen is 1300 hoog met vast bovenlicht.
  Merkelbeek
  Timmerman
 • Diverse renovatieklussen in de woning

  Mijn stortbak is lek en moet vervangen worden, maar zit achter een betegelde ombouw. Deze moet verwijderd worden en de muur moet netjes gemaakt worden. Bij het dak moeten 2 windveren geschilderd worden en een deel van een raamkozijn moet gerepareerd worden. De muur bij het dakterras moet opnieuw gestuukt worden.
  Hoorn
  Aannemer
 • Raamkozijnen vervangen of repareren

  Het betreft 1 tot 3 raamkozijnen. De raamkozijnen zijn van grenenhout of vurenhout en deze beginnen te rotten. Waarschijnlijk moeten ze vervangen worden. In overleg houtsoorten voor kozijnen bespreken en de beste optie geven met prijs.
  Woerden
  Timmerman
 • Kunststof raamkozijn laten plaatsen

  Grootte keukenraam is van hout. Maten zijn: lengte 2,26 en hoogte 1,57 Dit willen we laten vervangen. Ook evt. het kleine keukenraam vervangen.
  Tilburg
  Timmerman
 • Dubbelglas en kozijnen vervangen

  Op de 2e verdieping, hebben we 2 raamkozijnen (zie foto's) Rechts: In de twee bovenlichten willen we dubbel glas laten plaatsen. De openslaande ramen hebben al dubbel glas. Links: De openslaande ramen (verrot) moeten vervangen worden, en direct ook voorzien worden van dubbel glas. Naast de keukendeur: het openslaande raampje naast de keukendeur is verrot en het moet vervangen worden, direct inclusief dubbel glas. Alles is nu van hout en dat moet ook teruggeplaatst worden. Huis van begin 1900.
  Utrecht
  Timmerman