Raamkozijn vervangen? (156350)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

 • Waterschade aan het plafonds herstellen

  Na lekkage is het 'plafond' in de dakkapel beschadigd. Gaat om een dakkapel van 1,5 x 2,5 m oppervlakte. Mogelijk is het hout van het dakkkapel-plafond ook enigszins aangetast, lekkage heeft er wat langer gezeten. Ik zou graag een offerte ontvangen voor herstel (incl. schilderen). Daarnaast is er lekkage geweest in de woonkamer. Hierdoor is het plafond beschadigd. Dit beperkt zich gelukkig tot een opzetlat (langs het raamkozijn). Graag een offerte voor het vervangen van de opzetlat en het schilderen van de aangetaste plek. Dit is in totaal een oppervlakte van 40 cm bij 4 meter.
 • Rubber in een raamkozijn vervangen

  Het rubber van het raam van de dakkapel is versleten, hierdoor lekt het binnen. Echter het timmerbedrijf die de dakkapel heeft geplaatst bestaat niet meer. Graag een nieuw goed rubber leveren en plaatsen, zodat het niet meer lekt.
 • Raam in hardhouten raamkozijn vervangen

  Vervanging van mijn badkamer raam. Maten H 167 x B 67. Nu heb ik zo'n schuif grill er boven (luft iets). Heb nu hard houten kozijnen. Zou graag een tilt raam willen hebben maar advies is heel welkom.
 • Raamkozijn vervangen

  Ik wil een nieuw raam laten plaatsen op de eerste verdieping. Het betreft een kleine kinderslaapkamer van een kind. Ik ontvang graag advies over welk kozijn een goede optie is en welke maten mogelijk zijn. Nu zit er een raam in van ongeveer 135 x 90 cm, maar deze is niet goed meer.
 • Raamkozijn met houtrot deels vervangen

  Van een raamkozijn is ongeveer 20 a 30 cm verrot. Graag laten wij dit repareren of de gehele onderzijde van het kozijn vervangen.
 • Dubbelglas en deel kozijn vervangen

  Dubbelglas vervangen en een klein stukje van het houten kozijn vervangen (hoekje van het kozijn vervangen). Het raamkozijn zit op de begane grond. De afmeting is ongeveer 1.20 bij 1.50 meter. Standaard dubbelglas en niet extra isolerend. Alles is op werkhoogte.
 • Raamkozijn plaatsen op de bovenverdieping

  Het betreft het vervangen van het kozijn op de bovenverdieping aan de voorkant van de woning. Het gaat om 1 kozijn met 3 ramen. Onderkant van het kozijn op gelijke hoogte. Het middelste raam is hoger. Afmetingen 2 buitenste ramen zijn ongeveer 125 hoog en 50 breed. Deze zouden wij graag draaiend open kunnen doen. Het middelste raam is ongeveer 170 hoog en 90 breed. Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen, maken en verwijderen van het kozijn. Uitvoering hout. Inclusief dubbel glas.
 • Raamkozijn maken en plaatsen

  Bij een raamkozijn van 91 bij 120 cm hebben wij houtrot. Graag wil ik weten of dit hersteld kan worden of dat het volledige kozijn vervangen dient te worden.