Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

Verrot raamkozijn vervangen

Op de slaapkamer is een houten raam verrot. Deze moet worden vervangen

Stalen buitenpui laten plaatsen

Graag zou ik een offerte willen van een stalen buitenpui. In ons toekomstige huis zit aan de achterzijde een raam en deur. Graag zouden wij hier een stalen buitenpui plaatsen met dubbel glas en openslaande deuren. De afmeting zou dan ongeveer 3,50meter breed en 2. 60 hoog worden. Dit is groter dan wat er nu in zit. Ook zouden wij graag een bestaande buitendeur vervangen in een stalen raamkozijn. Het onderste gedeelte zou dan weer dichtgemetseld moeten worden ivm plaatsing keuken onder het raam. Als het mooi is(graag uw mening) zou ik het andere keukenraam ook vervangen in staal. En als laatste moet er in de woonkamer een nieuwe opening gemaakt worden voor een stalen binnendeur. Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden/prijzen zijn. En uw werkwijze.

Houtrot bij een raamkozijn verwijderen

Houtrot in een kozijn: 2x glaslatje van raamkozijn onder (25cm) en het onderste deel van het kozijn (10 cm) is rot. Die delen moeten vervangen worden. Ik weet niet van wat voor hout het kozijn gemaakt is.

Stucwerk repareren

Eén jaar geleden is de zolderverdieping van onze nieuwbouwwoning in Amsterdam-Noord verbouwd. We willen diverse beschadigingen die aan het stucwerk zijn ontstaan z.s.m. laten repareren: (1) Vanwege het vervangen van een inbouwkast zijn recent (deze week) beschadigingen aan het stucwerk ontstaan. Zie fotocollage 1. Het gaat om de oppervlakte boven de kraan (ongeveer 60x100 cm). (2) Vanwege het inbouwen van een houten kozjin zijn recent (deze week) beschadigingen aan het stucwerk ontstaan. Het gaat om de oppervlakte aan beide kanten van het kozijn. Onderaan het kozijn zit een diep gat. (3) Na de verbouwing één jaar geleden zijn enkele delen van het stucwerk losgekomen, bijvoorbeeld bij schroeven en langs hoeken van het raamkozijn. Het gaat om enkele kleine plekken. (4) In het afgelopen jaar zijn enkele scheuren in het stucwerk ontstaan, één in de doucheruimte en enkele andere langs kozijnen van ramen en deuren. In de zolderverdieping zijn twee deuren en één raampartij (met daarin vier ramen) aanwezig. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Dorpel van raamkozijn geheel of gedeeltelijk vervangen

De dorpel van mijn keukenraam is over een lengte van ongeveer 70 cm grotendeels verrot/in slechte staat. Deze wil ik gedeeltelijk of helemaal laten vervangen. De gehele dorpel is 163 cm lang. Voor reparatie mag grenen hout of hardhout gebruikt worden.

Tegelpaden in de voortuin vervangen

Ik wil een tegelpaadje in mijn voortuin vervangen hebben. Er ligt nu een paadje van ongeveer 4 bij 1 meter met tegels van 30 x 30 cm. De tegels liggen soms een centimeter uit elkaar, waardoor er veel onkruid tussen kan groeien. Ik wil graag een tegelpad hebben met strak aan elkaar liggende tegels, waar onkruid geen kans meer krijgt. Misschien kan er anti-worteldoek onder. Verder ligt er onder het raamkozijn nog een tegelpaadje met 6 grote grindtegels. Ook die wil ik laten vervangen door aaneengesloten tegelwerk. Ik ontvang graag een offerte.

Reparatie houtrot kozijn

Tijdens het schilderen bleek dat er houtrot zit in een deel van het keuken raamkozijn. Het betreft vooral een horizontaal kozijndeel. Ongeveer 140 centimeter lang. Ik vermoed dat er stukken van het kozijn vervangen moeten worden. Het betreft een jaren 30 woning.

Onderdorpel raamkozijn vervangen

De onderdorpel van een raamkozijn heeft houtrot. De dorpel is totaal 2 meter lang. Hiervan heeft ongeveer 20 cm houtrot wat ik kan zien.

Partners

Partners van Casius