Raamkozijn vervangen? (156350)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

 • Raamkozijnen (hout) in het voorhuis vervangen

  Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het maken van houten raamkozijnen en plaatsen van dubbelglas, het gaat om 4 grote ± 225cm hoog en 100cm breed en een klein raam ± 80 hoog en 50cm breed.
  Boijl
  Timmerman
 • Buiten schilderen en dubbelglas dakkapel vervangen

  Graag offerte voor het schilderen van de kozijnen aan de buitenzijde van ons huis. Alle kozijnen en raamkozijnen op de begane grond en eerste verdieping, zowel voor- als achterzijde. Voor beneden voordeur en keukenraamkozijn waar een verspringing in zit, glas is in twee delen. Voor op de eerste verdieping ook een raam met een verspringing met twee delen glas en een badkamerraam. Achter alleen op de begane grond kozijnen van raam en deur. Achter op de eerste verdieping het dubbel glas van een dakkapel vervangen (raam + wand 95 x 135 cm). Graag even komen kijken en een offerte maken. De verf kunt u mee aanbieden in de offerte.
  Amsterdam Zuidoost
  Schilder / behanger
 • Woning verbouwen

  In ons waarschijnlijk nieuwe huis willen wij een aantal dingen laten doen. Graag zouden wij een prijsindicatie krijgen van deze klussen. *Beneden raamkozijn vervangen door openslaande houten tuindeuren. *Draagmuur tussen keuken en woonkamer doorbreken, balk aanbrengen en afwerken *beneden verdieping stuccen 125m2 *badkamer in slaapkamer boven keuken en wc beneden plaatsen plus alle leidingen omleggen We zijn benieuwd wat uw indicaties zijn!
  Tilburg
  Aannemer
 • Raamkozijn vervangen voor een deurkozijn

  Ik wil graag een raamkozijn laten vervangen voor een deurkozijn. Het deurkozijn zal 1,34 bij 2,04 meter moeten worden. Er dient ook een deur afgehangen te worden inclusief hang- en sluitwerk.
  Amsterdam
  Timmerman
 • Appartementencomplex schilderen

  Ik wil graag een offerte hebben voor het schilderen van 44 appartementen verdeeld over 2 complexen. Het betreft de houten kozijnen aan de buitenkant. Per appartement gaat het om 2 raamkozijnen en 1 deur- raam kozijn. Tevens wil ik graag weten wat voor oplossing er is om de Trespa balkonbeplating te vervangen of te schilderen.
  Amsterdam Zuidoost
  Schilder / behanger
 • Onderhoud aan de woning

  Toen ik mijn huis kocht kwamen een paar gebreken aan het licht die ik nu wil laten herstellen, namelijk: - Het schilderwerk bij het achterste raamkozijn buiten (circa 2,5 bij 2 meter) is in zeer slechte staat, hou rekening met mogelijk vervangen onderdorpel. - De daklijsten zien er niet geweldig uit (eenvoudige rechte planken), ook verf-vrij maken & herschilderen - Er zit wat betonrot in het balkon. - Er blijft water staan op het dak (vermoedelijk eenvoudig op te lossen door 'extra' pijpje naar een grote afvoer 50 centimeter verderop te maken. Er zit een verhoging voor die het water tegenhoudt). Bemoeilijking is dat het kozijn en balkon op de 2e verdieping zitten en er dus allicht een steiger gebouwd moet worden. Dit graag ter plekke beoordelen.
  Groningen
  Aannemer
 • Nieuw badkamerraam plaatsen

  Ik wil een raampje laten vervangen in de badkamer. Een nieuw raampje dat ik kan kantelen zodat ik het aan de buitenkant kan schoonmaken; het raampje ligt verzonken tussen de daktegels. Afmeting 65 x 56 cm inclusief raamkozijn. Het is bruin materiaal, geen idee of het hout is.
  Tilburg
  Timmerman
 • Keralit dak- en gevelbekleding plaatsen

  Ik wil 15 m² houten dakgevelbekleding laten vervangen door keralit. De aansluiting op het houten raamkozijn moet netjes afgewerkt worden met strips.
  Epe
  Gevelspecialist / metselaar