Raamkozijn vervangen? (156350)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

 • Raam in houten raamkozijn vervangen

  Betreft een klapraam (enkel glas) van +- 40 cm x 90 cm die vervangen dient te worden. Het raam zit in een houten kozijn van een garage.
  Dronten
  Timmerman
 • Handgreep van kunststof raamkozijn vervangen

  Het kunststof raam in onze badkamer staat in kiepstand maar kan niet meer dicht. Het raampje is ongeveer 70 bij 70 cm. Graag laten wij dit repareren of vervangen.
  Arnhem
  Timmerman
 • Onderdorpel van een raamkozijn vervangen

  Onderdorpel van raamkozijn vervangen met 1tussen stijl.
  Almere
  Timmerman
 • Dorpel van een raamkozijn vervangen

  Onderdorpel van raamkozijn vervangen. Een kozijn met 1 tussenstijl. Breedte van het kozijn is 2 a 2.5 meter. Zacht hout nu, bedekt met een kunststof afdeklaag, geplaatst vanaf de bouw in 1998.
  Almere
  Timmerman
 • Raamkozijnen vergroten

  Ik wil op de begane grond een raamkozijn in de achtergevel twee maal zo groot laten maken voor meer lichtopbrengst. Het is een bakstenen geïsoleerde muur in een nieuwbouwhuis (2011). Het te vervangen raamkozijn moet vervolgens worden verplaatst naar een ander raam op de begane grond, dat ook groter moet worden gemaakt. Het huidige raam is 1m breed en 2m hoog en moet 1m breder worden gemaakt dus 2m bij 2m worden, het tweede raam 1m breed en 1,20 m hoog, deze moet tot 2 m hoog worden. Mogelijk moet de regenpijp ook iets verplaatst worden.
  Dieren
  Timmerman
 • Houten raamkozijnen vervangen

  Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het vervangen van een openslaand raam (1 uit een set van 2) en raamkozijn. Het betreft een raam met enkel glas en dat moet ook zo blijven. De maat van het kozijn is ongeveer 75 x 40 cm. Het moet weer een houten kozijn worden. Ik hoor graag van u wat het kost om het oude raam eruit te halen en een nieuwe te leveren en plaatsen.
  Schiedam
  Timmerman
 • Kozijn vervangen in de keuken

  Het houten keukenkozijn dient vervangen te worden. Het raamkozijn is ongeveer 1.5 bij 2.5 meter.
  Westwoud
  Timmerman
 • Raamkozijn vervangen in de keuken

  Wij willen een nieuwe keuken (zelf) bouwen, maar voor ons plan is het raam in de keuken te laag (70cm). Er zou een nieuw/hoger raam in moeten waarbij de gevel aan de onderkant van het raam moet worden opgehoogd van 70 tot plm 95 cm. Het bestaande raam, begane grond, is 206 breed en plm 150 cm hoog, met een smal naar buiten draaiend raam (plm 50 cm) + bovenlicht. In het nieuwe raam zou ook een mogelijk moeten zijn om een gedeelte open te zetten. Kozijnen van hout, geen kunststof, wel dubbel glas.
  Bergschenhoek
  Timmerman