Raamkozijn vervangen? (156350)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

 • Raamkozijn op zolder plaatsen

  Graag offerte voor het leveren en plaatsen van een raamkozijn op zolder. Het huidige openslaande raam moet vervangen worden door een hardhouten raam met thermopane beglazing. Afmeting is ongeveer 146 cm hoog en 72 cm breed. Vooraf in grondverf zetten.
  Beverwijk
  Timmerman
 • Verrotte betonnen latei vervangen

  Ik wil een betonnen latei laten vervangen. Breedte van het raamkozijn is circa 140 cm. Ik ga ervan uit dat de uitkomende stenen niet meer gebruikt kunnen worden. Het betreft een gele gangbare steen. Boven het garagedak, op de eerste verdieping, goed bereikbaar.
  Limmen
  Aannemer
 • Verbouwing in de woning

  Muur verwijderen en evt balk plaatsen 3,5 meter. Achterdeur vervangen voor openslaande tuindeuren. Raamkozijn vervangangen voor kunstof kozijn draai kiep. In huidig kozijn ventilatie rooster maken of eventueel vervangen.
  Wapenveld
  Aannemer
 • Raam in houten raamkozijn vervangen

  Betreft een klapraam (enkel glas) van +- 40 cm x 90 cm die vervangen dient te worden. Het raam zit in een houten kozijn van een garage.
  Dronten
  Timmerman
 • Handgreep van kunststof raamkozijn vervangen

  Het kunststof raam in onze badkamer staat in kiepstand maar kan niet meer dicht. Het raampje is ongeveer 70 bij 70 cm. Graag laten wij dit repareren of vervangen.
  Arnhem
  Timmerman
 • Onderdorpel van een raamkozijn vervangen

  Onderdorpel van raamkozijn vervangen met 1tussen stijl.
  Almere
  Timmerman
 • Dorpel van een raamkozijn vervangen

  Onderdorpel van raamkozijn vervangen. Een kozijn met 1 tussenstijl. Breedte van het kozijn is 2 a 2.5 meter. Zacht hout nu, bedekt met een kunststof afdeklaag, geplaatst vanaf de bouw in 1998.
  Almere
  Timmerman
 • Raamkozijnen vergroten

  Ik wil op de begane grond een raamkozijn in de achtergevel twee maal zo groot laten maken voor meer lichtopbrengst. Het is een bakstenen geïsoleerde muur in een nieuwbouwhuis (2011). Het te vervangen raamkozijn moet vervolgens worden verplaatst naar een ander raam op de begane grond, dat ook groter moet worden gemaakt. Het huidige raam is 1m breed en 2m hoog en moet 1m breder worden gemaakt dus 2m bij 2m worden, het tweede raam 1m breed en 1,20 m hoog, deze moet tot 2 m hoog worden. Mogelijk moet de regenpijp ook iets verplaatst worden.
  Dieren
  Timmerman