Paneeldeuren maken? (125266)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor paneeldeuren maken:

Paneeldeuren maken

Maken van 3 paneeldeuren en het herstellen van 1 paneeldeur.
Onze klant uit Waalre (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor paneeldeuren maken uit heel Nederland:

 • Diverse timmerwerkzaamheden

  Trapkast maken; - trap voorzien van stootborden. Zijn circa 15 treden. - voorzien van 2 paneeldeuren met facet gemaakt van MDF - wandje plaatsen om trapkast af te sluiten
 • Divers timmerwerk in nieuwbouwwoning

  De opdracht bestaat uit het maken van 4 binnenkozijnen voor oude paneeldeuren. Verder het kozijnwerk en montage van een 4 luik kast ook bestaande uit oude paneeldeuren die reeds aanwezig zijn. Eventueel ook het binnenwerk van de kast van 350 breed en 320 hoog. Het betreft een nieuwbouwwoning in Aarlanderveen. Ik hoor graag van u.
 • Kastruimte dichtmaken

  In mijn woonkamer heb een kastruimte, waarvan de deur ontbreekt. Er is alleen nog een kozijn van 75x 210. Het is ontzettend moeilijk om hier een passende deur voor te vinden en het is geen mooie open kast. Hoe zou ik dit kunnen oplossen? Ik ben zeer benieuwd naar de mogelijkheden voor een deur of louvre deuren. Paneeldeuren zouden mooi bij de rest van de woning passen, maar ik heb ook te maken met een beperkt budget. En een gordijn ophangen kan altijd maar dat is echt niet mooi. Ik zou graag willen wat de mogelijkheden zijn voor het maken en plaatsen van een deur of deuren en de bijbehorende kosten. Met vriendelijke groet,
 • Smalle paneeldeuren op maat maken

  Graag zouden wij een offerte krijgen voor het maken van 6 smalle paneeldeuren, bedoeld om drie ingebouwde kasten in een jaren '50 huis mee af te kunnen afsluiten. Misschien is het het handigst als de vakman langs komt om te kijken / op te meten et cetera. We willen graag houten deuren. Het zijn hoge deuren, een meter of 2 ongeveer maar dit zal dus gemeten moeten worden.
 • Keuken deels renoveren

  Fronten vervangen van 3 keukenkastjes, 6 laden en 1 apothekerskast. Alles bevindt zich onder een Belgisch hardstenen aanrechtblad van ongeveer 4 meter lengte. Het betreft een rechte keuken tegen een wand. De frontjes zijn paneeldeuren van beukenhout en gespoten in vanille kleur. We willen strakke fronten gespoten in wit. Mag MDF zijn in plaats van hout. Tevens moeten er strakke RVS grepen op (10 stuks). We willen de keuken completeren met een bovenkast van 1,50-2 meter met een klepsluiting (goede hydraulische sluiting) en melkglazen klep of klep in dezelfde stijl als de nieuwe frontjes (strak, wit). Afhankelijk van de kosten zouden we het aanrechtblad willen laten vervangen door iets dat minder gevoelig is; bijvoorbeeld composiet. Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben, ben ik benieuwd of u zo een offerte/inschatting kunt maken of dat u langs wilt komen om een en ander te bespreken.
 • Diverse timmerwerken bij verbouwing huis

  Dicht metselen van deursparing hal naar keuken / maken leidingkoker vanuit de begane grond naar zolderetage / 6 stuks binnendeur kozijn sparingen verhogen van 201,5 naar 211,5 / plaatsen 6 grenen deurkozijnen 83 x 2,11 incl. afhangen van 6 paneeldeuren met hang-en sluitwerk (stelpost paneeldeuren ???) / betimmeren van twee stuks inbouwframe t.b.v. toilet begane grond en 1e etage / betimmeren bad / maken van een kastenwand tussen de slaapkamers 1e etage.
 • 5 deuren afhangen

  5 oude paneeldeuren afhangen / passend maken.
 • Maatkast bijkeuken maken

  Ik ben op zoek naar een bedrijf dat voor mij een kast op maat kan maken in de bijkeuken. De bijkeuken is rechthoekig en de wand waartegen de kast met worden geplaatst is circa 264 cm breed en 215 hoog. Heb een foto van de bijkeuken. In de bijkeuken is er ook een vrijstaande koelkast van circa 60 cm breed, 63 cm diep en 186 cm hoog. De kast moet om de koelkast heen gebouwd worden. Verder staat er een wasmachine droger combinatie op elkaar gestapeld. Deze was/droog combinatie moet in de kast weggewerkt worden. Verder moet de kast nog aan de volgende eisen voldoen: 1) De fronten van de kast moeten op kleur worden gespoten. De kleur nader te bepalen. 2) 2 apothekerskasten voorzien van een heel front aan de voorkant. 3) Vlakke MDF paneeldeuren. Hetzelfde als de bestaande keuken.