Paneeldeuren maken? (125266)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor paneeldeuren maken:

Paneeldeuren maken

Maken van 3 paneeldeuren en het herstellen van 1 paneeldeur.
Onze klant uit Waalre (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor paneeldeuren maken uit heel Nederland:

 • Wandkast maken onder een schuin dak

  Wij willen graag een wandkast hebben onder onze schuine dak. Het gaat hierbij om 3 schuifpaneeldeuren van mdf of underlayement. De globale hoogte vanaf het schuine deel van het plafond is 225 cm en de breedte van wand tot wand is ongeveer 240 cm. De diepte van de kast zal ongeveer 50 a 60 cm moeten zijn. Op de achterwand bevestigen wijzelf twee roedes en twee planken. In de bijlage is de wand te zien waar de kast geplaatst moet worden.
  Etten-Leur
  Timmerman
 • Binnendeuren en deurkozijnen plaatsen

  Nieuwe binnendeuren (4 stuks), paneeldeuren van bv. Pertura (Hornbach). In overleg: aanschaf van deuren. Vervangen van stalen kozijnen (opdek) door houten, dichtmaken van bovenlichten. Er is nog niets aangeschaft.
  Etten-Leur
  Timmerman
 • Diverse timmerwerken bij verbouwing huis

  Dicht metselen van deursparing hal naar keuken / maken leidingkoker vanuit de begane grond naar zolderetage / 6 stuks binnendeur kozijn sparingen verhogen van 201,5 naar 211,5 / plaatsen 6 grenen deurkozijnen 83 x 2,11 incl. afhangen van 6 paneeldeuren met hang-en sluitwerk (stelpost paneeldeuren ???) / betimmeren van twee stuks inbouwframe t.b.v. toilet begane grond en 1e etage / betimmeren bad / maken van een kastenwand tussen de slaapkamers 1e etage.
  Diemen
  Timmerman
 • Timmerwerk, plinten, deurstijlen 1880 stijl

  In eerste instantie ben ik op zoek naar iemand die 40m eenvoudige plinten uit 1880 kan namaken. Verder 2 deuromlijstingen en 2 paneeldeuren in de zelfde stijl als de oorspronkele deuren. Dit lijkt me lastig vakwerk. Ook moeten er 6 deuren gerestaureerd worden.
  Roermond
  Timmerman
 • Timmerwerk, plinten, deurstijlen 1880 stijl

  In eerste instantie ben ik op zoek naar iemand die 40m eenvoudige plinten uit 1880 kan namaken. Verder 2 deuromlijstingen en 2 paneeldeuren in de zelfde stijl als de oorspronkele deuren. Dit lijkt me lastig vakwerk. Ook moeten er 6 deuren gerestaureerd worden.
  Roermond
  Timmerman
 • 5 deuren afhangen

  5 oude paneeldeuren afhangen / passend maken.
  Maastricht
  Timmerman
 • Divers timmerwerk gangdeuren e.d.

  Wij wonen in een appartement uit 1920 en willen onze gang zoveel mogelijk herstellen naar de oorspronkelijke situatie. Dit betekent dat wij alle deuren willen vervangen door nieuwe paneeldeuren (die we bestellen via www.deuren.nl), enkele deurkozijnen (conform bestaande profilering) en profiel- en kroonlijsten. Hieronder staat een nadere uitwerking: - Afhangen van 3 deuren in bestaand kozijn in de badkamer/zijkamer naast trap en toilet en opnieuw plaatsen van slotplaat slot en 3 scharnieren per deur - vervangen van bestaand kozijn van gang / voorkamer (geschikt voor french doors), uitvulhout / afstandsschroeven en pur, dichtmaken van bovenzijde met raggels en gipsplaat - afhangen van 2 deuren van gang woonkamer, slot en 3 scharnieren per deur kantscharnieren.
  Den Haag
  Timmerman
 • Maatkast bijkeuken maken

  Ik ben op zoek naar een bedrijf dat voor mij een kast op maat kan maken in de bijkeuken. De bijkeuken is rechthoekig en de wand waartegen de kast met worden geplaatst is circa 264 cm breed en 215 hoog. Heb een foto van de bijkeuken. In de bijkeuken is er ook een vrijstaande koelkast van circa 60 cm breed, 63 cm diep en 186 cm hoog. De kast moet om de koelkast heen gebouwd worden. Verder staat er een wasmachine droger combinatie op elkaar gestapeld. Deze was/droog combinatie moet in de kast weggewerkt worden. Verder moet de kast nog aan de volgende eisen voldoen: 1) De fronten van de kast moeten op kleur worden gespoten. De kleur nader te bepalen. 2) 2 apothekerskasten voorzien van een heel front aan de voorkant. 3) Vlakke MDF paneeldeuren. Hetzelfde als de bestaande keuken.
  Haarlem
  Timmerman