Paneeldeuren maken? (125266)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor paneeldeuren maken:

Paneeldeuren maken

Maken van 3 paneeldeuren en het herstellen van 1 paneeldeur.
Onze klant uit Waalre (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor paneeldeuren maken uit heel Nederland:

 • Keuken deels renoveren

  Fronten vervangen van 3 keukenkastjes, 6 laden en 1 apothekerskast. Alles bevindt zich onder een Belgisch hardstenen aanrechtblad van ongeveer 4 meter lengte. Het betreft een rechte keuken tegen een wand. De frontjes zijn paneeldeuren van beukenhout en gespoten in vanille kleur. We willen strakke fronten gespoten in wit. Mag MDF zijn in plaats van hout. Tevens moeten er strakke RVS grepen op (10 stuks). We willen de keuken completeren met een bovenkast van 1,50-2 meter met een klepsluiting (goede hydraulische sluiting) en melkglazen klep of klep in dezelfde stijl als de nieuwe frontjes (strak, wit). Afhankelijk van de kosten zouden we het aanrechtblad willen laten vervangen door iets dat minder gevoelig is; bijvoorbeeld composiet. Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben, ben ik benieuwd of u zo een offerte/inschatting kunt maken of dat u langs wilt komen om een en ander te bespreken.
 • Diverse timmerwerken bij verbouwing huis

  Dicht metselen van deursparing hal naar keuken / maken leidingkoker vanuit de begane grond naar zolderetage / 6 stuks binnendeur kozijn sparingen verhogen van 201,5 naar 211,5 / plaatsen 6 grenen deurkozijnen 83 x 2,11 incl. afhangen van 6 paneeldeuren met hang-en sluitwerk (stelpost paneeldeuren ???) / betimmeren van twee stuks inbouwframe t.b.v. toilet begane grond en 1e etage / betimmeren bad / maken van een kastenwand tussen de slaapkamers 1e etage.
 • 5 deuren afhangen

  5 oude paneeldeuren afhangen / passend maken.
 • Maatkast bijkeuken maken

  Ik ben op zoek naar een bedrijf dat voor mij een kast op maat kan maken in de bijkeuken. De bijkeuken is rechthoekig en de wand waartegen de kast met worden geplaatst is circa 264 cm breed en 215 hoog. Heb een foto van de bijkeuken. In de bijkeuken is er ook een vrijstaande koelkast van circa 60 cm breed, 63 cm diep en 186 cm hoog. De kast moet om de koelkast heen gebouwd worden. Verder staat er een wasmachine droger combinatie op elkaar gestapeld. Deze was/droog combinatie moet in de kast weggewerkt worden. Verder moet de kast nog aan de volgende eisen voldoen: 1) De fronten van de kast moeten op kleur worden gespoten. De kleur nader te bepalen. 2) 2 apothekerskasten voorzien van een heel front aan de voorkant. 3) Vlakke MDF paneeldeuren. Hetzelfde als de bestaande keuken.
 • Paneeldeuren op maat maken en afhangen

  Ik heb 4 stompe massief houten paneeldeuren van ongeveer 2,07 x 78 cm die vermaakt moeten worden naar 2,01 x 82 cm. En voorzien van scharnieren. Daarna afhangen. Het sluitwerk zoals het frezen van een hendel en slotgat doe ik zelf. Er zitten geen metalen verbindingsstukken of spijkers in de deuren.
 • Paneel deuren vermaken

  Schrootjes verwijderen van enkele paneeldeuren. Deze deuren schuren en schilderen en opnieuw ophangen in kozijn (evt. passend maken). Het gaat om 5 of 6 deuren.
 • Boekenkast met deuren

  In studeerkamer moeten (ingeklemd tussen muren) twee kasten gemaakt worden. Het is bedoelen dat kasten ingebouwd worden tussen de muren. Paneeldeuren voor de kasten zijn aanwezig. Paneeldeuren zijn 70 cm breed. Ene kast wordt ca. 80 cm breed (tussen muur en schoorsteen), andere kast ca. 150 cm breed (andere kant schoorsteen tot muur). Beide kasten moeten van lijstwerk voorzien worden dat gelijk is aan omlijsting andere deuren in het huis. Gaat om eenvoudige omlijsting. In kast moeten plankendragers en planken worden aangebracht. Kasten worden dus binnen bestaande muren ingebouwd. Gaat dus vooral om maken van voorkant/kozijn/lijst, bovenkant (want kast gaat niet tot plafond) en binnenkant (plankendragers en planken).
 • Kamer en suite maken, maar op de ...

  Kamer en suite maken, maar op de simpelste manier. Dus geen kasten etc. rondom. Volgens mij een hout constructie met gipsplaat om de wanden te maken. Als schuifdeuren 2 paneeldeuren met 4x glas per deur. Wel afwerking maken met plint etc. Schilderen doe ik zelf. Gr, Annemarie