Fakro dakraam monteren? (138217)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor fakro dakraam monteren:

Fakro dakraam monteren

Montage van een Fakro dakraam aangekocht bij Karwei.
Onze klant uit Heesch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fakro dakraam monteren uit heel Nederland:

 • Fakro dakraam 94/140 plaatsen

  Wij hebben reeds aan de voorkant van ons huis op de zolderverdieping (huis bestaat uit begane grond en 2 verdiepingen) een Fakro dakraam type FTP-V uDeze zit iets uit het midden en wij zouden dit zelfde raam hiernaast geplaatst willen hebben (iets uit het midden naar de andere kant dus dat het vanaf buiten symmetrisch 2 dakramen worden qua zicht). Wij zouden graag willen weten wat dit raam bij u kost en wat het plaatsen hiervan kost? En plaatsen jullie ook een dakraam als wij het raam zelf al zouden aanschaffen? En zo ja, wat kost dit dan. Tevens de vraag op welke termijn u dit zou kunnen plaatsen? Alvast bedankt. Mvg, Fam. BHR
 • Dakraam vervangen

  Wij hebben ons dakraam laten vervangen voor een Fakro FTS VU2 dakraam. Helaas is na 1 dag de binnenruit gesprongen. De persoon die dit raam heeft geplaatst is niet meer bereikbaar en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe vakman. Graag zouden wij willen weten of het mogelijk is om alleen de binnen ruit te vervangen of eventueel een compleet nieuwe dakraam te plaatsen. Wij ontvangen graag de kosten voor de levering van alleen een nieuwe binnenruit of een geheel nieuw dakraam en het plaatsen hiervan. De specificaties van het dakraam zijn: Fakro tuimelvenster hout FTS-V U2 134 x 98 centimeter.
 • Dakraam plaatsen Fakro

  Ik zou graag te weten willen komen wat het ongeveer gaat kosten om een Fakro dakraam te plaatsen. Afmeting van het nieuw te plaatsen dakraam is 55 x 78 centimeter. Er zit nu een kiepraam in alleen is deze een stuk kleiner. Het bestaande gat moet dus groter gemaakt worden.
 • Fakro dakraam laten plaatsen

  Het betreft het laten plaatsen van een Faro dakraam van 114 x 118 centimeter. Het raam moet in een standaard schuin dak geplaatst worden. Ravelen en binnenwerk worden door mijzelf geplaatst.
 • Fakro dakraam laten monteren

  Ik zou graag een Fakro dakraam willen laten plaatsen van 78 x 98 cm bij mijn hoekwoning. Het raam is al aanwezig, de vakman dient het gat te maken in het dak en het raam te plaatsen.
 • Plaatsen 4 Fakro dakramen

  Ik zou graag een offerte willen hebben voor het plaatsen van 4 dakramen zoals hieronder gespecificeerd. Dit inclusief montage en aftimmering, zonwering aan de buitenzijde en verduistering aan de binnenzijde. Alle ramen dienen in kunststof uitgevoerd te zijn. 1x Fakro FTU-V U3 114x118 ter vervanging van een bestaand velux dakraam van het Type GGL-4 1X Fakro FTU-V U3 114x118 ter vervanging van een bestaand dakraam. 1x Fakro FTU-V U3 78x118 ter vervanging van een klein dakraam. 1x Fakro FPU-V 114x118 deze dient geplaatst te worden op een plaats waar nu nog geen dakraam aanwezig is. Er zijn foto's beschikbaar.
 • Fakro dakraam met gootstukken plaatsen

  Fakro dakraam tuimelraam plaatsen, circa 110 x 120 cm, inclusief ravelen, huis gebouwd 1934, rietveld type; pannendak, zolder geen dak beschot isolatie ;
 • Fakro dakramen laten leveren en plaatsen

  Ik zou graag een tweetal dakramen willen laten plaatsen op mijn zolder. De offerte dient inclusief leveren van de dakramen te zijn. Het gaat om een dakraam van 14x118 cm en een dakraam van 114x78 cm. Fakro is goed genoeg, graag uren en materiaal kosten separaat vermelden op de aanbieding.