Fakro dakraam monteren? (138217)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor fakro dakraam monteren:

Fakro dakraam monteren

Montage van een Fakro dakraam aangekocht bij Karwei.
Onze klant uit Heesch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fakro dakraam monteren uit heel Nederland:

 • Fakro dakraam laten monteren

  Het oude dakraam aan de achterzijde van de woning dient vervangen te worden. Het nieuwe dakraam van Fakro is al aangeschaft. Deze is iets groter dan het oude. Het aftimmeren zal ik zelf doen.
  Valkenswaard
  Timmerman
 • Velux of Fakro dakraam laten plaatsen

  Ik wil twee dakramen laten plaatsen in een puntdak. Momenteel zitten er twee kleine oude raampjes in, die moeten vervangen worden door een kantelraam. Het is mogelijk dat er steunbalken moeten doorgezaagd worden om plaats te maken voor de nieuwe ramen. Kunnen jullie dit opmeten? Graag ontvangen wij een offerte voor alleen de montage en een offerte voor de montage en de levering van de ramen.
  Putte
  Timmerman
 • Dakraam plaatsen in een schuin dak

  Ik wil graag een nieuw dakraam laten plaatsen. Er zit momenteel een kleinere, de sparing moet dus vergroot worden. Het hoeft niet te worden afgetimmerd aan de binnenzijde. De klus is op zolder. Het gaat om een Fakro PTP V05 van 78*98 cm. Het is een kunststof kozijn, gootstukken heb ik ook in huis.
  Landsmeer
  Timmerman
 • Dakraam leveren en plaatsen

  Mijn raam is er met de storm uitgewaaid. Het is afgebroken dus er moet een nieuwe in. Zoiets als: Fakro WGI Zolder dakraam 46x75 cm. Wie kan mij een prijsopgave geven van het plaatsen van het raam. Offerte is voor de verzekering voor het leveren en plaatsen.
  Alkmaar
  Timmerman
 • Dakramen vervangen en verplaatsen

  Het volgende is de bedoeling: op de 2e etage wordt een Veluxraam van 70 bij 90 verwijderd en op diezelfde plaats moet een Fakro dakraam van 114 bij 118 geplaatst worden, inclusief extra dakbalken vanwege de grootte van het nieuwe raam. Aanwezig. Het oude Veluxraam wil ik geplaatst hebben op een andere plaats op hetzelfde dakvlak. Het aftimmeren doe ik zelf. Graag een reactie per mail.
  Huizen
  Timmerman
 • Plaatsing van een Fakro dakraam

  Plaatsen dakraam. Maten dakraam (55 x 78 cm.), inmeten en montage, dus all in- prijs (en verdere noodzakelijke benodigdheden)? Opening in het dak maken. Dakraam van Fakro koop ik bij de Karwei.
  Wijchen
  Timmerman
 • Dakraam plaatsen

  Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om een FAKRO dakraam te plaatsen op de zolderverdieping?
  Nijmegen
  Timmerman
 • Dakraam plaatsen

  Bij deze de vraag: Wat zijn ongeveer de kosten van een dakraam, plaatsen aftimmeren binnenwerk. Ook de dakconstructie moet zeker aangepast worden. Betreft een Eengezinswoning bouwjaar 2005 schuine dak 45 graden. Ik heb gedacht aan formaat 94x160 Tuimelvenster. Merk maakt niet uit, Fakro, Velux of ?? En op welk termijn kan de plaatsing geschieden. Gaarne info a.u.b.
  Barendrecht
  Timmerman