Fakro dakraam monteren? (138217)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor fakro dakraam monteren:

Fakro dakraam monteren

Montage van een Fakro dakraam aangekocht bij Karwei.
Onze klant uit Heesch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fakro dakraam monteren uit heel Nederland:

 • Fakro dakraam plaatsen

  Het plaatsen van een Fakro dakraam van 140x78 cm. Wij hebben het dakraam met gootstukken zelf en het hoeft alleen te worden geplaatst. Het raam komt van de plek waar nu een dakkapel zit. Montage van het raam moet een een verdieping hoger. Bereikbaarheid is goed. Graag leveren: een waterkerend manchet en aftimmering. Kosten opgave voor plaatsen dakraam, leveren en monteren manchet en aftimmering.
  Houten
  Timmerman
 • Fakro dakraam laten monteren

  Het oude dakraam aan de achterzijde van de woning dient vervangen te worden. Het nieuwe dakraam van Fakro is al aangeschaft. Deze is iets groter dan het oude. Het aftimmeren zal ik zelf doen.
  Valkenswaard
  Timmerman
 • Dakraam plaatsen

  Het betreft het monteren van een al aangeschaft Fakro dakraam 114x118. Het aftimmeren doe ik zelf.
  Aerdenhout
  Timmerman
 • Fakro dakraam inclusief gootstuk plaatsen

  Graag ontvingen wij een prijsopgave voor het monteren van een Fakro dakraam inclusief bijbehorend gootstuk. Reeds gekocht bij Karwei Raalte: Dakraam Fakro FTZ 11, 114 x 140 cm, artikel nummer 77911 Gootstuk Fakro EZV 11, 114 x 140 cm, artikel nummer 84111 Nu staat mij iets van bij dat er ook nog loodslab gemonteerd moet worden. Graag een opgave wat hiervoor gekocht moet worden.
  Lemelerveld
  Dakdekker