Fakro dakraam monteren? (138217)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor fakro dakraam monteren:

Fakro dakraam monteren

Montage van een Fakro dakraam aangekocht bij Karwei.
Onze klant uit Heesch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fakro dakraam monteren uit heel Nederland:

 • Dakramen plaatsen

  Ik wil graag een bestaande "koekoek dakkapelletje" vervangen door een nieuw dakraam. Daarnaast moet een tweede, nieuw dakraam worden geplaatst in het schuine dak. Ik wil graag twee dakramen van ongeveer 80 cm bij 1 meter. Betreffende de "koekoek": deze dient gesloopt te worden en er moet extra ruimte in het dak worden gemaakt om het raam te kunnen monteren. Het gaat om het inmeten van de juiste raamafmetingen en leveren van de ramen (Velux of Fakro) en deze monteren. Graag los in de offerte meenemen wat het kost om de ramen te leveren.
  Lunteren
  Timmerman
 • Fakro dakraam laten plaatsen

  Ik wil een dakraam 114 x 118 cm, liefst FAKRO, laten plaatsen op een schuin dak met dakpannen. Huis is 1 jaar oud en nog geen dakraam aanwezig
  Tholen
  Timmerman
 • Velux of Fakro dakraam plaatsen

  Ik heb een dakraam van Velux model ggl 8, hier zit in een barst in over het hele raam. Ik wil dit dakraam graag vervangen met wederom een Velux of een Fakro dakraam en dan van kunststof. Het gaat om een dakraam van 134 bij 140 cm. En er zit een dakkapel in het dak waarvan uit het dakraam te bereiken is mocht het niet via de binnenweg lukken.
  Nieuwegein
  Timmerman
 • Kunststof tuimelraam vervangen

  Het scharnier van het dak-tuimelraam op de 2e verdieping is defect. Het betreft een kunststof dakraam. Hoogstwaarschijnlijk moet het gehele raam vervangen worden. De dagmaat is ongeveer 45 x 55 cm, dus niet beschikbaar in Velux of Fakro. Wel heeft Luxtra deze maatvoering beschikbaar. Er is een bijlage beschikbaar met meer precieze maten plus een beeld van de situatie.
  Amsterdam
  Timmerman
 • Dakraam plaatsen en afwerken

  Wij willen graag op zolder een dakraam geplaatst hebben, een Fakro FTS V U2 - 94x118 inclusief afwerking binnen. Het betreft een (nieuwbouw)woning van 4 jaar oud met een pannendak. Ik kan foto's mailen van de huidige situatie, indien gewenst.
  Obdam
  Timmerman
 • Vliering maken en dakraam plaatsen

  1. Vliering / voorzolder maken inclusief vlizotrap. De voorzolder wordt 2.2 m x 3.2 m. 2. Bestaand dakraam vervangen door een groter exemplaar. Huidige raam is ongeveer 50 x 60, nieuwe raam is 78 x 98 van het merk Fakro. Alle materialen zijn voorhanden.
  Gouda
  Aannemer
 • Fakro dakraam plaatsen

  Het plaatsen van een Fakro dakraam van 140x78 cm. Wij hebben het dakraam met gootstukken zelf en het hoeft alleen te worden geplaatst. Het raam komt van de plek waar nu een dakkapel zit. Montage van het raam moet een een verdieping hoger. Bereikbaarheid is goed. Graag leveren: een waterkerend manchet en aftimmering. Kosten opgave voor plaatsen dakraam, leveren en monteren manchet en aftimmering.
  Houten
  Timmerman
 • Fakro dakraam laten monteren

  Het oude dakraam aan de achterzijde van de woning dient vervangen te worden. Het nieuwe dakraam van Fakro is al aangeschaft. Deze is iets groter dan het oude. Het aftimmeren zal ik zelf doen.
  Valkenswaard
  Timmerman