Fakro dakraam monteren? (138217)


Offertes aanvragen

Timmerman

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor fakro dakraam monteren:

Fakro dakraam monteren

Montage van een Fakro dakraam aangekocht bij Karwei.
Onze klant uit Heesch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fakro dakraam monteren uit heel Nederland:

 • Fakro FTU-V U3 dakraam plaatsen

  Ik wil een dakraam laten plaatsen, Fakro FTU-V U3 94 x 98 cm, met nieuwe gootstuk en een witte rolgordijn. De huidige dakraam moet worden verwijderd. Ook dienen de raveelbalken rond het raam worden verplaatst. Afwerking aan de binnenzijde is niet nodig. Graag ontvang ik ook een offerte voor voor een dakraam van 134 bij 98 cm.
 • Vervangen dakraam

  Wij willen een klein dakraam van 42 x 48 cm laten vervangen door een Fakro dakraam FTO-V 05 l, maat 78 x 98 cm. We horen ook graag de kosten voor het aftimmeren van de binnenzijde.
 • Velux door Fakro dakraam vervangen

  Het vervangen van bestaande Velux kantel dakraam door een Fakro PTP-V U3 114x118 cm. Binnen afwerking wordt in een later stadium uitgevoerd. Het raam heb ik al in bestelling.
 • Dakramen plaatsen

  Ik wil 2 dakramen laten plaatsen. 1 van 78 x 78 cm. en 1 van 78 x 134 cm. De dakramen zijn van Fakro en de dakgoot zitten erbij. Waar het dakraam van 78 x 134 moet komen zit al een heel klein dakraampje wat dus weg gaat. Waar het andere dakraam komt in het dak nog dicht. Het dak heeft dakpannen. Er heeft al een timmerman naar gekeken en ons deze dakramen geadviseerd, hij zou ze ook plaatsen maar in verband met een ongeluk is hij er voorlopig niet toe in staat. Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om ze te laten plaatsen.
 • Vierpans dakraam vervangen

  Ik wil een dakraam (4 pans) vervangen voor een Fakro dakraam (is nog niet besteld). Het oude dakraam dient hierbij verwijderd te worden. Ik heb 2 foto's toegevoegd in de bijlage. Het bestaande dakraam is 36 x 44 cm. De afmetingen van het nieuw te plaatsen dakraam heb ik nog niet bepaald, wordt waarschijnlijk iets groter.
 • Fakro PTP V-U3 dakraam plaatsen

  Graag zou ik een dakraam geplaatst willen zien in onze badkamer. Deze bevindt zich op de 1e etage onder de schuine kap aan de voorzijde. Mijn voorkeur gaat uit naar de Fakro PTP V-U3 (kunststof) 78 x 140. Op de site van Fakro kom ik hiervoor de volgende prijzen tegen: Dakraamgootstuk 87,12 en handbediende jaloezie. Betreft de maatvoering wil ik geadviseerd worden in verband met de dakpanmaat, het zichtbare oppervlak is 33 cm. hoog en 30 cm. breed. Wij zien uw reactie gaarne spoedig tegemoet.
 • Fakro FTP-V dakraam plaatsen

  Wij hebben reeds aan de voorkant van ons huis op de zolderverdieping (huis bestaat uit begane grond en 2 verdiepingen) een Fakro dakraam (94/140) type FTP-V uDeze zit iets uit het midden en wij zouden dit zelfde raam hiernaast geplaatst willen hebben (iets uit het midden naar de andere kant dus dat het vanaf buiten symmetrisch 2 dakramen worden qua zicht). Wij zouden graag willen weten wat dit raam bij u kost en wat het plaatsen hiervan kost? En plaatsen jullie ook een dakraam als wij het raam zelf al zouden aanschaffen? En zo ja, wat kost dit dan. Tevens de vraag op welke termijn u dit zou kunnen plaatsen? Alvast bedankt. Mvg, Fam. BHR
 • Dakraam vervangen

  Wij hebben ons dakraam laten vervangen voor een Fakro FTS VU2 dakraam. Helaas is na 1 dag de binnenruit gesprongen. De persoon die dit raam heeft geplaatst is niet meer bereikbaar en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe vakman. Graag zouden wij willen weten of het mogelijk is om alleen de binnen ruit te vervangen of eventueel een compleet nieuwe dakraam te plaatsen. Wij ontvangen graag de kosten voor de levering van alleen een nieuwe binnenruit of een geheel nieuw dakraam en het plaatsen hiervan. De specificaties van het dakraam zijn: Fakro tuimelvenster hout FTS-V U2 134 x 98 centimeter.