Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

5312 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: parkeerplaats bestraten, toegangsweg bestraten, tuin egaliseren en verharding voor een pad aanbrengen, sierbestrating en bestrating aanleggen, betontegels en kunstgras in de voor- en achtertuin leggen, bestrating aanleggen op de oprit en voortuin, bestrating ophogen en tuinhuisje renoveren, bestrating in de tuin aanleggen, bestrating en waterafvoer in de tuin, achterplaats opnieuw bestraten en inrichten, oprit bestraten, tuinbestrating aanleggen, oprit en rondom huis bestraten, tuin bestraten, betonnen bestrating maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmaker voor terras en (sier)bestrating uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

zondag 4 december 2016

Betonnen bestrating maken

Het bestraten van 40 m2. Tuin. Tegels 60×60×6 en zand is aanwezig. Graag een offerte aanvraag.
zondag 4 december 2016

Leggen van tuintegels in berging en tuin

Leggen van ongeveer 21 m2 50 x 50 cm beton tuintegels inclusief ophoog zand en uitgraven en afvoeren graag een totaal prijs incl materiaal uurloon en btw
zaterdag 3 december 2016

Voor- en achtertuin aanleggen

Ik wil graag mijn voor- en achtertuin laten bestraten. Het gaat om een nieuwbouwwoning waarbij er niet hoeft te worden opgehoogd, misschien moet er wel een zandbed onder de tegels worden aangebracht. De achtertuin is ca. 50 m2 en moet met tegels van 30 x 60 x 5 worden betegeld met daarom heen een strook grind van ca. 30 cm (zodat u geen tegels hoeft te halveren). De voortuin is ca. 25 m2 en moet met dezelfde tegels worden betegeld, hierbij gaat het om een pad naar de voordeur toe en een rechthoek van 3 x 5 meter, de rest moet worden opgevuld met grind. Onder het grind moet worteldoek worden aangebracht en de tegels moeten worden opgesloten door bandjes. De woning word in het 1e kwartaal van 2017 opgeleverd in Hendrik Ido Ambacht, de postcode is nog niet bekend.
vrijdag 2 december 2016

Tegels leggen om houten tuinhuis te plaatsen

Ik wil een schuurtje plaatsen. Daarvoor moet een waterpas bestrating komen. Het gaat om 2 x 2,5 meter met solide sluitbanden. Ziet u mogelijkheden?
vrijdag 2 december 2016

Parkeerplaats bestraten

Ik heb een project in Amsterdam waar 3000 m parkeerplaats moet worden gelegd. Wat zijn de kosten daarvan. Mocht u nog vragen hebben hoor ik het graag. 10x20x8
donderdag 1 december 2016

Bestrating aanleggen op de oprit en voortuin

Het betreft een nieuwbouwwoning die maart 2017 opgeleverd wordt. Graag willen wij de oprit, daar liggen nu 2 rijen 60 x 40 cm, en de voortuin, daar ligt tuinzand, bestraat hebben. De tegels die we willen hebben zijn: Redsun Smarton Wave, kleur Amiata, in de maat 80 x 40 cm. De oppervlakte is circa 65 m2.
donderdag 1 december 2016

Bestrating ophogen en tuinhuisje renoveren

Onze bestrating is verzakt. Dat willen we laten ophogen. De tegels dienen te worden verwijderd, zand geplaatst en de tegels weer terug geplaatst. Hierdoor dient ook het tuinhuisje opgehoogd te worden. Tevens dient het dak van het huisje gelijk vervangen te worden. Het dak bestaat uit hout en shingels. De oppervlakte van de bestrating is ongeveer 90 m2.
donderdag 1 december 2016

Tegelvloer leggen in de tuinkamer

Ik wil graag een natuurstenen tegelvloer in mijn tuinkamer laten leggen, 4 x 3.10 meter. Materialen zijn nog niet aanwezig (zand en tegels). Wat zijn de kosten van deze vloer leggen en het storten van het zand? Is het mogelijk om de 22ste december een vrijblijvend gesprek te plannen om de ruimte te bekijken en een en ander door te spreken? De tegels wil ik zelf graag kopen, het zand wil ik graag aangeleverd krijgen. Graag hoor ik van u en zie ik de offertes tegemoet.
dinsdag 29 november 2016

Terras aanleggen bij de stacaravan

Wij hebben een stacaravan gekocht. Voor de stacaravan willen we een terras van zo'n 5 meter lengte op 3 meter breedte laten plaatsen. Dit om er een voortent op te zetten. Kunt u een indicatie geven en hoe snel kan dit uitgevoerd worden?
dinsdag 29 november 2016

Rolstoel helling met bestaande tegels bestraten

Ik wil graag bestaande stoepplaten in een helling voor de voordeur laten leggen en de helling laten afmaken met bestaande bestrating voor rollator en rolstoelen. De helling zal ongeveer 3 m2 groot zijn.
maandag 28 november 2016

Tegelfundering voor een buitenverblijf

Een fundering van tegels, als basis van het buitenverblijf (blokhut). Afmeting 8 x 4 meter. Er ligt nu een wat kleiner terras. Ik heb gekeken naar tegels van 60 x 60 cm. Kunt u die eventueel leveren? De werkplek is goed bereikbaar. Graag eerst een schatting van kosten.
zondag 27 november 2016

Bestrating van betontegels aanleggen

Ongeveer 30 m2 aanleggen met betontegels van 50x50x5. Voor het merendeel zijn de vorige tegels eruit gehaald en kunnen er zo weer opgelegd worden
zondag 27 november 2016

Achterplaats opnieuw bestraten en inrichten

Wij willen onze kleine achterplaats van 30 m2 graag opnieuw bestraten. De bestrating hergebruiken. Wel wat zand toevoegen en egaliseren. Ook is het van belang om de schutting (gedeeltelijk) te verhogen. Vanwege uitzicht op een stacaravan van de buren. Ook advies over de indeling van de achterplaats stellen wij op prijs. Graag het eerste contact per mail.
zondag 27 november 2016

Oprit bestraten

De huidige oprit bestaat nu uit enkele stenen plus grind. Wij zouden dit graag vervangen door het volledig te laten bestraten. Het grind dient te worden afgevoerd en hierna zal er een laag zand gestort moeten worden en daarna de tegels. De oppervlakte is ongeveer 27.5 m2.
vrijdag 25 november 2016

Terras egaliseren en opnieuw bestraten

Wij hebben ons terras in de loop der jaren diverse keren uitgebreid, opgehoogd en aangebouwd met verschillende tegels. Intussen is alles aanzienlijk verzakt. Nu willen we het geheel in één keer laten egaliseren en er één groot geheel van maken. Waar nodig dus aanvullen met dezelfde type tegels en stoepbanden verwijderen. Het totale terras is ongeveer 12 meter lang en 7 meter breed. Een stuk van ongeveer 4 bij 6 meter heeft een afwijkende bestrating van stoeptegels, welke we willen vervangen. Op een gedeelte van ongeveer 2 bij 3 meter ligt nu alleen aarde en/of staan struiken. Deze struiken zullen we verwijderen. De rest van het terras heeft grindtegels van 40 x 60 cm die per 4 tegels rondom een vierkante tegel van 20 x 20 cm liggen. De tuin is zeer goed bereikbaar en ligt direct aan een brede oprit. De ontbrekende tegels kunnen wij zelf aanschaffen, maar mogen ook geleverd worden.
vrijdag 25 november 2016

Bestrating in de tuin vervangen

Het gaat om het bestraten van de tuin tussen het huis en de nieuwe schuur. Ik schat dat het een oppervlakte van 5 meter bij 7 meter is ongeveer. Uitnemen en afvoeren van de oude materialen, leveren en aansluiten van een put met aansluiting PVC, leveren en inbrengen straatzand en verdichten, opsluitbanden, aanbrengen nieuwe klinker bestrating.
donderdag 24 november 2016

Bestrating in de tuin aanleggen

Mijn achtertuin is ongeveer 60 m2 groot en daar staat een stenen schuur op. Dus de rest van de tuin is ongeveer 50 m2. Ik wil graag dat het gras, oude tegels en struiken worden verwijderd en dat er nieuwe tegels worden gelegd.
woensdag 23 november 2016

Bestrating en waterafvoer in de tuin

Daar de vorige vakman geen tijd meer heeft om het werk uit te voeren zijn wij opzoek naar een vakman dit dit jaar de tuin nog kan bestraten. In de achtertuin dient er een hemelwaterafvoersputje gelegd te worden en aangesloten op het riool. De tuin dient te worden opgehoogd en de tegels die er liggen dienen te worden omgedraaid. De tuin is ongeveer 3 meter breed en 12 meter lang. Daarnaast dient er in de carport nieuwe klinkers gelegd te worden. De oppervlak hiervan is ongeveer 3 meter breed en 5 meter lang.
woensdag 23 november 2016

Straatwerk aanleggen op de oprit

Aanleggen van oprit/parkeerplaatsen. Zandbed gereed maken (evt aanvullen met extra zand), opsluitbanden leveren en plaatsen, ca 20m2 beton klinkers (beschikbaar) leggen.
maandag 21 november 2016

Fietsenstalling bestraten bij een bedrijfspand

Ik laat graag op korte termijn ongeveer 60 m² klinkerbestrating leggen in de fietsenstalling bij ons bedrijfspand. Het witte zand en de stenen liggen er al en alles is al op hoogte. Helaas is de stratenmaker die dit zou verzorgen ziek geworden. We kunnen nu de stalling niet gebruiken en dat is lastig omdat we zeer veel bezoekers per dag hebben. Daarom zoeken we nu een bedrijf dat hier op heel korte termijn tijd voor heeft. Er moeten ook nog wat bandjes worden geplaatst, maar dat bespreken we nog graag.
zondag 20 november 2016

Terrasverzakking in de tuin tegengaan

Het terras tegen het huis in de achtertuin is verzakt. De ondergrond spoelt weg onder het huis. Ik zoek iemand die dit kan oplossen door middel van een keerwand of zoiets. Er zal ook een stuk opnieuw gelegd worden. Graag advies. De breedte van de woning is ongeveer 4-5 meter.
zondag 20 november 2016

Tuinbestrating aanleggen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het bestraten van mijn tuin. Het betreft een nieuwbouwwoning in Tilburg. Zie tekening in bijlage. Voorkeur voor een antraciete betonsteen van 600 x 600 mm zonder vellingkant. Ik hoor graag van u.
zondag 20 november 2016

Achtertuin bestraten

Zand is gestort maar niet uitgestreken. Vervolgens ca 25 m2 bestaande tegels (40 x 40 cm) leggen en ongeveer 10 m2 nieuwe betonklinkers (30 x 30 cm) leggen.
zaterdag 19 november 2016

Bestrating in de achtertuin leggen

Ik ontvang graag een offerte voor het leggen van een terras van 17,5 m² in een achtertuin. Wij hebben de ondergrond inmiddels zelf opgehoogd met geel zand. Er zijn al tegels van 30 x 30 en 15 x 15 cm aanwezig. Het gaat niet om mijn eigen achtertuin. Ik ontvang namens de bewoner daar graag een offerte.
donderdag 17 november 2016

Oprit en rondom huis bestraten

Graag zouden wij onze oprit + rondom ons huis willen laten bestraten met donkere betonnen Waaltjes. Het betreft om ongeveer 50 m2 en de grond is nog ruw (klei). Zie bijgevoegde tekening voor de oppervlakte (blauw). De Waaltjes kopen we zelf.
woensdag 16 november 2016

Bestrating in de voortuin aanleggen

Ik wil graag bestrating laten aanbrengen in de voortuin van ons nieuwbouwhuis. De voortuin is 5 meter diep en er moet een pad bestraat worden met 50 x 50 tegels in een rij van 2. Dus 2 rijen van 10 tegels. Ook moet ernaast een soort oprijlaan komen voor de auto. Hier moet 2 x een rij komen van 10 tegels (zodat de wielen van de auto hierop kunnen komen. Wat kost mij dit? Verder zal het opgevuld worden met basalt split en enkele planten borders, maar dit word zelf gedaan. De woning word naar verwachting rond 10 december opgeleverd.
woensdag 16 november 2016

Terras maken van grijze betontegels

Er dient een terras van 5 bij 8 meter bestraat te worden met grijze beton tegels van 30 bij 30 cm. Er zal niet echt opgehoogd hoeven worden, wel zal er een laagje zand gestort moeten worden. Langs het terras zullen er opsluitbanden geplaatst moeten worden.
maandag 14 november 2016

Sierbestrating en bestrating aanleggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het leggen van 55 m2 sierbestrating in de achtertuin van onze nieuwbouwwoning, de voorkeur gaat uit naar keramische tegels van 60 x 60 x 2 centimeter. De tuin is reeds 20 centimeter afgegraven en aangevuld met zand. De oprit achter de achtertuin willen wij graag laten voorzien van grijze betonklinkers van 6 centimeter, dit een oppervlakte van 15 m2. De oprit is reeds 40 centimeter afgegraven en opgevuld met 20 centimeter puin en 20 centimeter zand.
maandag 14 november 2016

Betontegels en kunstgras in de voor- en achtertuin leggen

Ik wil mijn voor- en achtertuin volledig laten bestraten en ook nog een stukje kunstgras van 6 x 4 meter laten leggen. De afmeting van mijn achtertuin ziet u in de bijlage. Mijn voortuin is ongeveer 4 x 5,5 meter. Op dit moment ligt er zand in mijn voor- en achtertuin, maar ik weet niet of dat voldoende is. Ik heb inmiddels betontegels van 60 x 60 cm en kunstgras gekocht. Ik laat de tuin graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.
zaterdag 12 november 2016

Toegangsweg bestraten

Ik wil graag een toegangsweg laten bestraten. De klus betreft: Het maken van de baan, het leveren van zand en klinkers en opsluitbandje en het leggen van de bestrating. De lengte is 100 meter, en de breedte is 3 meter. Er ligt nu gewoon alleen zand. Ik wil graag het zwarte zand laten verwijderen dit laten opvullen met geel zand, daarna zal het bestraat moeten worden. Er hoeft geen vrachtverkeer overheen, gewoon alleen personenauto's.
vrijdag 11 november 2016

Terras van een stacaravan herstraten

Wij willen het terras bij onze stacaravan laten herbestraten met de bestaande tegels 30 x 30 cm en straatklinkers. Het gaat om ongeveer 40 m2. De huidige bestrating dient er uitgehaald te worden en zandbed dient aangevuld te worden met vulzand, daarna bestrating weer leggen.
vrijdag 11 november 2016

Tuin bestraten

Graag de tuin voorzien van oplsuitbanden en straatwerk. Het te bestraten deel is 90 m2.
dinsdag 8 november 2016

Keramische tegels plaatsen

Keramische tegels gekocht bij Praxis. Deze dienen of in grind of in zandcement in mijn voortaan geplaatst te worden. Voortuin is 10 m2. Nieuwbouwwoning, worteldoek en zand is aanwezig. Alleen de tegels plaatsen. Ik wil er ook plantenbakken bij laten maken van een soort abbey stones.
maandag 7 november 2016

Tuin egaliseren en verharding voor een pad aanbrengen

De gehele tuin, 250 m2, zal zo'n 20 cm opgehoogd moeten worden en in zijn geheel gelegaliseerd moeten worden. Deel daarvan met zand maar ook deel met grond zodat in het voorjaar gras ingezaaid kan worden. Deel zand zal ongeveer 75 m2 bedragen. Daarnaast willen we graag een stuk drainage in de tuin met behulp van hydroblob, of identiek systeem. Overigens zijn de regenpijpen van de woning aangesloten op schoon water riool. Belangrijk is dat er (snel) een pad komt langs de woning naar de ingang van de schuur van ongeveer 1 meter breed, lengte ongeveer 22 meter. Dit pad graag met gebroken puin aanleggen. Daarnaast een klein pad, lengte 3 meter, van de straat naar de voordeur, identiek met gebroken puin. De overige werkzaamheden kunnen ook in het voorjaar plaatsvinden.
maandag 7 november 2016

Tuin aanleggen met tegels

Graag ontvangen wij een offerte voor het aanleggen van de tuin. De huidige tegels moeten eruit en er moeten nieuwe tegels geplaatst worden. Het deel van de tuin dat met tegels bestraat moet worden is ongeveer 22 m2. Wellicht waar nodig ophogen en egaliseren, het worden grotere tegels (60 x 60 of 60 x 40 cm). Graag hoor ik van u hoeveel dit ons gaat kosten als we ook tegels met een gemiddelde prijs aanschaffen.
zondag 6 november 2016

Stoeptegels laten ophogen

Ik zoek iemand die mijn stoeptegels kan verhogen. De afmeting is 8.50 bij 3.50 meter. De opdracht is voor volgend jaar want dan kunnen we met de tuin beginnen.
zondag 6 november 2016

Ophogen van bestrating in de voortuin

De bestrating in mijn voortuintje is verzakt. Ik wil het graag laten ophogen en daarna de huidige stenen laten terugplaatsen. Het gaat om ongeveer 10 m² waar bestrating met diverse maten ligt. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.
zondag 6 november 2016

Slingerpaadje aanleggen in de voortuin

Wij zouden graag een (slinger)paadje willen laten aanleggen in de voortuin, zodat we met de kinderwagen makkelijk in en uit kunnen. Nu hebben we een trap met 3 treden en die willen we graag weg hebben. Het hoogteverschil is maximaal 1 meter. De lengte is ongeveer 3 meter. Liefst ook spotjes aan beide zijden van het paadje als verlichting.
zondag 6 november 2016

Tuin betegelen met siertegels

In de achtertuin dient 90 m2 terras bestraat te worden en 9 m2 pad naar de achteruitgang. Hiervoor willen wij graag antraciet tegels van 40 bij 40 cm gebruiken. De oude bestrating zullen wij zelf verwijderen. De tuin is goed bereikbaar.
zaterdag 5 november 2016

Terras en oprit herbestraten

Door schade na verbouwing herbestraten met dezelfde stenen (ongeveer 28 m²) en door inzakken van een deel van de oprit moet er opgehoogd worden (puin eronder?). Dit is een verzekeringskwestie. Daarnaast denken wij erover om tot de oprit opnieuw te laten straten, ongeveer 12 m².
zaterdag 5 november 2016

Straatwerk in de achtertuin aanleggen

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in mijn achtertuin. Er ligt nu niets, zand is wel aanwezig. Het gaat om ongeveer 80 m2.
vrijdag 4 november 2016

Bestrating vernieuwen bij een vrijstaande woning

Ik wil de bestrating bij mijn vrijstaande woning laten vernieuwen. Het gaat om ongeveer 142 m² waar nu klinkerbestrating en tegels liggen. Ik wil graag een aanbieding voor betontegels van 60 x 60 cm, waarbij de levering als aparte post wordt opgenomen. Ik wil de klus aaneengesloten laten uitvoeren, zonder onderbreking door ander werk. Ik heb een uitgebreide omschrijving van het werk bijgevoegd en maak graag een afspraak voor een nadere kennismaking.
vrijdag 4 november 2016

Terras bij het bedrijfspand aanleggen

Er dient achter ons bedrijfspand een terras gemaakt te worden van ongeveer 21 m2. De planten zijn al verwijderd en er dient slechts zand toegevoegd te worden (ongeveer 3 a 5 cm), banden gezet worden en tegels te worden geplaatst. Via de Gamma zullen wij de tegels bestellen, zand en banden maakt niet zo veel uit. Het zand dient binnendoor te worden aangeleverd met kruiwagens, er is geen achterom beschikbaar.
vrijdag 4 november 2016

Straatzand storten en tuin bestraten

Ik wil graag 5 kuub straatzand laten storten. De tuin is ongeveer 30 m2. Na het storten van het zand wil ik graag tuintegels laten leggen en inbouwspotjes laten plaatsen. Ik koop de spotjes en de tegels zelf (60 bij 60).
donderdag 3 november 2016

Opnieuw tegels in de achtertuin leggen

Ik wil graag mijn achtertuin opnieuw laten betegelen. Dit gaat om ongeveer 15 m2. Ik wil graag de huidige tegels graag laten hergebruiken.
donderdag 3 november 2016

Herstraten van de oprit

Herbestraten van oprit ongeveer 150 m2. Met hergebruik van de stenen. De ondergrond moet geëgaliseerd worden, een vlakke oprit. Aan een zijde is een goot met twee wateropvangputjes.
donderdag 3 november 2016

Achtertuin ophogen en betegelen

Wij willen graag een achtertuin betegelen, met betontegels 40 x 60 of 50 x 50 cm. Er ligt al zand. Kan zijn dat er opgehoogd moet worden. Er moet geëgaliseerd worden. Het gaat om 40 of 45 m².
woensdag 2 november 2016

Bestrating leggen

Wij hebben een vlonder liggen van ongeveer 9 m2. Nu willen wij deze zelf weghalen en de rest verder bestraten met tegels van 1 bij 1 meter. Het gaat dus om vermoedelijk 9 tot 12 nieuwe tegels aanleggen.
dinsdag 1 november 2016

Oprit van een nieuwe woning straten

Het gaat om een oprit van 90 m2 bestraten met 90 m2 H-klinkers a 8 cm dik en 64 meter aan opsluitbanden. De toplaag dient nog afgegraven te worden, aangevuld met geel zand en afgetrild te worden. De klinkers en dopsluitbanden kunnen wij aanleveren. Periode februari 2017.
maandag 31 oktober 2016

Voortuin laten bestraten

Bestrating voortuin 60 x 60 cm antraciet tegel met stoepbanden. Tuin nog afgraven en zand er in.

Partners

Partners van Casius