Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

5298 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating in de achtertuin aanbrengen, oprit bestraten, grondwerkzaamheden, straatwerk en borders aanleggen, tuin en opritten bestraten, sierbestrating in de achtertuin betegelen, tuintegels in het cement leggen, bestrating in de voor- en achtertuin vernieuwen, sierbestrating leggen, gekleurde parkeerplaatsen aanleggen, terras aanleggen in de achtertuin, achtertuin met waaltjes en bandjes bestraten, achtertuin met straatwerk bestraten, tuin bestraten en borders maken, tegels in de voortuin vervangen, bestrating in de brandgang met afwatering en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmaker voor terras en (sier)bestrating uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker:

vrijdag 21 oktober 2016

Grote tegels leggen in de achtertuin

Grote tegels leggen in de achtertuin: - Bestrating van de achtertuin met groot formaat tegels; - Er moet ongeveer 20 tot 30 cm in de hoogte zand bij, in ieder geval in een deel van de tuin; - Er ligt nu nog sierbestrating die eventueel verwijderd moet worden. Of kan er zand over de bestaande bestrating heen en daarop tegelen? De tuin 48 m2.
vrijdag 21 oktober 2016

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van sierbestrating, ongeveer 80 tot 100 m2 aan de achterzijde en 30 m2 aan de voorzijde. Het is voor mijn oma die komt nooit buiten maar het is een nieuwbouw woning en er ligt nog geen tuin. Daarom graag zo goedkoop mogelijk. We hadden tijd terug zand laten plaatsen, maar ondertussen is er onkruid. Ik wil dat er iets aan bestrating komt te liggen. Of een alternatief? Heeft u daar een slimme cq goedkope oplossing voor? Graag hoor ik snel iets van jullie.
donderdag 20 oktober 2016

Tuintegels op maat snijden en leggen

Wij hebben een overkapping met schuifdeuren laten plaatsen in de tuin. Tijdens het plaasten in zijn er 3 railsgoten geplaatst en zijn de tegels eruit gehaald. Er zijn nu een stuk of 20 tegels (4 cm dikte) die op maat gesneden en teruggeplaatst moeten worden. Het gaat om ongeveer 20 tegels waar voor elk stuk uit moet (rechte stukken) om vervolgens lands de railsgoten teruggeplaatst te worden. Graag zo spoedig mogelijk uitvoeren.
donderdag 20 oktober 2016

Terras met sierbestrating leggen

Terrastegels vervangen, circa 30 m2. We de nieuwe tegels hebben we al uitgezocht. De oude bestrating (trottoirtegels) eruit halen en afvoeren en nieuwe tegels van circa 80 x 80 cm erin leggen. Wat zou dat kosten als we de tegels zelf aanschaffen?
donderdag 20 oktober 2016

Tegelwerk in de tuin herstellen

De vorige bewoners hebben tegels uit een hoek van de achtertuin gehaald om een soort plantenbak te maken. Dit wil ik graag weer hersteld hebben. De tegels zijn nog aanwezig, wel is er nog wat ophoog zand nodig.
woensdag 19 oktober 2016

Voortuin ophogen

De voortuin moet ongeveer 10 cm opgehoogd worden, de tuin is ongeveer 6 bij 4 meter. Maar een strook van 4 bij 1 blijft vrij van tegels. Het gaat om grindtegels van 60 x 40 cm die al uit de tuin zijn gehaald, ze staan nu naast het hek. Het is een hoekhuis dus de tuin is makkelijk bereikbaar. Het zand moet nog besteld worden. Kan dat eventueel in uw offerte meegenomen worden?
woensdag 19 oktober 2016

Gekleurde parkeerplaatsen aanleggen

Wij willen in onze parkeergarage 10-15 parkeerplaatsen opnieuw in een onderscheidende kleur laten bestraten, met cijfers. Het gaat om 10-15 keer een oppervlakte van ongeveer 460 bij 180 centimeter, zoals in het bijgevoegde document. Graag horen wij welke mogelijkheden er voor een dergelijke opdracht zijn, waarvoor bij voorbaat dank.
woensdag 19 oktober 2016

Opnieuw bestraten met sierbestrating

De achtertuin bestraten met sierbestrating. Met grote tegels 60 x 60 cm. Het is ongeveer 40 m2. Het is momenteel ook bestraat, met kleine tegels. Die moeten er optioneel uit en worden afgevoerd.
woensdag 19 oktober 2016

Tegels leggen in de tuin en oude weghalen

In de achtertuin van ongeveer 5 bij 10 meter groot zou ik graag nieuwe bestrating willen laten leggen. De oude tegels moeten eruit gehaald worden en afgevoerd. Hierna moet er eventueel wat worden opgehoogd en nieuwe tegels gelegd van 60 bij 60 cm in een antraciet kleur. Er is een achterom aanwezig.
dinsdag 18 oktober 2016

Grote plantenbak rondom de carport vernieuwen

Rondom de carport heb ik een grote plantenbak. Er staat nu een enkelsteens muur die ik graag wil laten vervangen door opsluitbanden. De plantenbak is aan beide zijde 6 meter lang en 7 cm hoog.
dinsdag 18 oktober 2016

Bestrating in de achtertuin aanbrengen

Onze tuin is ongeveer 12 meter breed en het 'tuin' gedeelte 7 meter diep. De tuin loopt iets af, omdat de tuin schuin tegen de dijk ligt, waar wij op wonen. Daardoor ligt er ook veel puin in de grond. Wij willen achter in de tuin over de hele breedte (12 meter), dat door beplanting af en toe iets zal moeten verspringen. Over dat pad moet je met een volle kliko kunnen lopen. Wij dachten zelf aan pebble stones van 15 * 20 cm. Dan moet er een pad komen van de trap naar de achterkant van de tuin. Zelfde breedte als andere pad en 7 meter lang. Dan moet er een split gestort worden in het overige deel van de tuin, met uitzondering van 2 borders, die we zelf zullen aanleggen. Er zijn dus wel opsluitbanden nodig. Wij dachten aan grijs Ardenner split. Verder hebben wij een muurtje of iets dergelijks nodig rondom de fluweelboom. Hier is sprake van het grootste verval en wij willen met een muurtje voorkomen dat bij regen de aarde rond de boom wegstroomt. Ook missen er stenen bij onze trap aan de achterkant en ziet de rand boven er niet netjes uit. Wij willen de trap met één steen verbreden, missende stenen aanvullen en direct bij de deur nettere bestrating. Er ligt nu al anti-worteldoek. het deel waar spilt moet komen is nu een soort van moestuintje, dit kunnen we zelf leeghalen (puin en aarde). De tuin is niet makkelijk toegankelijk met machines (trappen van 80 cm hoog).
maandag 17 oktober 2016

Terras aanleggen in de achtertuin

Wij willen een bestaand recht tegel terras in de achtertuin vervangen door een half rond klinker terras over de breedte van 7.40 meter, met een middellijn op het breedste punt van 2.10 meter. Apart hiervan willen we een klein rond terrasje aan laten leggen met een doorsnee van 1.30 meter. De oude stenen verwijderen we zelf, nieuwe materialen aan te leveren door vakman. We willen stenen met een warme uitstraling die niet glad worden bij vochtigheid. Aandachtspunt is wel dat we midden in het centrum van Amsterdam wonen en alle materialen door het huis aangeleverd moeten worden, er is geen achterom.
zaterdag 15 oktober 2016

Tegels leggen in de achtertuin

In de achtertuin zijn er buxus boompjes verwijderd. Hier zal nu zand gestort moeten worden en aangetrild. Hierna zal de vakman tegels moeten leggen van 60 bij 60 cm met daartussen halve straatsteentjes. De tegels zijn al aangeschaft.
donderdag 13 oktober 2016

Bestraten en verhogen van de tuin

Bestraten en ver hogen van de tuin
donderdag 13 oktober 2016

Parkeerplaatsen bestraten

Ik zou graag een globale prijsindicatie willen ontvangen voor het bestraten van twee parkeerplekken. Op dit moment is het grond met getegelde stroken. Werkzaamheden zijn uitgraven en afvoeren grond, opvullen met zand, zodat de parkeerplekken de belasting van de auto's aankunnen en het leveren en leggen van de klinkers. Oppervlakte is ongeveer 36 m2.
donderdag 13 oktober 2016

Binnenplaatsje betegelen

Op een binnenplaatsje dienen er stoeptegels gelegd te worden. De oppervlakte is 10 m2 en de tegels zijn aanwezig.
maandag 10 oktober 2016

Tuin en opritten bestraten

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van sierbestrating voor tuin, circa 40 m2 plus twee naast elkaar gelegen opritten van beide 30 m2. Totaal dus 100 m2 aan te legen. Tegels worden door mij zelf besteld. Het betreft een nieuwbouwwoning.
maandag 10 oktober 2016

Achtertuin met waaltjes en bandjes bestraten

Achtertuin met waaltjes en bandjes bestraten. De oppervlakte bedraagt ongeveer 30 vierkante meter.
zondag 9 oktober 2016

Oprit bestraten

Half november wordt onze nieuwe woning opgeleverd. De ondergrond voor de oprit zal 20 cm afgegraven worden door de aannemer. De vakman zal daarna puin moeten storten, aantrillen, bestrating leggen en voegen met Georapid.
zondag 9 oktober 2016

Tuin aanpassen voor het gebruik van een scootmobiel

Er moet een oprit gemaakt worden voor de scootmobiel. Een deel moet bestraat worden en er dient een plaatsje gemaakt te worden voor de scootmobiel stalling. Het is handiger als er iemand langskomt voor een offerte, want het zijn verschillende plekken in de tuin.
zaterdag 8 oktober 2016

Betontegels in de tuin laten leggen

Aan de voorkant van mijn huis wil ik 5 m2 laten betegelen. Het gaat om een ruimte van 5 x 1 meter. Er liggen op dit moment kleine betontegels. Hierover heen zal er zand gestort moeten worden en nieuwe tegels gelegd. Het plaatsje zal gelijk komen te liggen met het kunststof kozijn.
zaterdag 8 oktober 2016

Achtertuin met straatwerk bestraten

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in mijn achtertuin. De achtertuin is 42 m2 groot en moet volledig bestraat worden met tegels van 60 bij 60cm. De tuin is nu bestraat met tegels 15 bij 15 cm, deze verwijderen en afvoeren. Waar nodig ophogen en egaliseren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
zaterdag 8 oktober 2016

Bestraat terras aanleggen

Er moet een terras worden vervangen van ongeveer 18 m2. Hierbij moet een kleine hoek opgehoogd worden. Er komen gedeeltelijk nieuwe tegels. De nieuwe tegels wil ik graag 30 bij 30 cm hebben. Ook willen we graag een schutting van 9 meter lang met hierin een poort. Er dient ook een oude schutting verwijderd te worden.
zaterdag 8 oktober 2016

Sierbestrating in de achtertuin betegelen

In de achtertuin hebben wij een terras met grindtegels en een paadje met kleinere tegels. Deze tegels dienen te worden verwijderd en het geheel opgehoogd. Hierna dient er sierbestrating gelegd te worden. De achtertuin heeft een achterom. Het terras is ongeveer 35 m2 groot en het paadje is 1.20 meter breed en 5 meter lang.
vrijdag 7 oktober 2016

Terras aanleggen

Graag wil ik in de achtertuin een terras laten aanleggen. Het gras dat er nu ligt, dient te worden verwijderd. Hierna zal er zand gestort moeten worden en de tegels gelegd. De oppervlakte is 50 m2 en de tuin heeft een achterom.
vrijdag 7 oktober 2016

Dubbele oprit bestraten met tegels

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het vervangen van de bestrating van ongeveer 58 m² op de oprit van onszelf en onze buren. Nu liggen daar kleine klinkertjes, die moeten worden afgevoerd. We willen er graag grote tegels, bijvoorbeeld 60 x 60 cm, laten plaatsen. Er moeten auto's op worden geplaatst, daarom laten we ons graag adviseren over de dikte van tegels. Ik weet niet of de oprit moet worden opgehoogd, dat moet even beoordeeld worden. Er mag zowel voor de levering als plaatsing een prijsopgave worden verzorgd.
donderdag 6 oktober 2016

Voortuin egaliseren

De tuintegels in de voortuin zullen wij zelf gaan verwijderen. Hierna dient de vakman de tuin te egaliseren daar er hierna marmertegels gelegd gaan worden. Dit zou de vakman separaat mogen offreren. De oppervlakte is ongeveer 29 m2.
woensdag 5 oktober 2016

Looppad herstraten

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten om in een tuintje het looppad en een paadje onder het raam opnieuw te leggen. Er zijn grote kieren ontstaan. Onder het raam is het ongeveer 3 m2 en het looppad is ongeveer 4 m2. Hier liggen straatsteentjes van verschillende maten, deze liggen in een motief. De bedoeling is dus deze stenen verwijderen, ophogen en egaliseren en vervolgens deze stenen terug plaatsen.
dinsdag 4 oktober 2016

Straatwerk opnieuw leggen

Ik wil graag een straat van 15 vierkante meter opnieuw bestraten. Het zand lig er al, is redelijk uitgevlakt en is hard door de regen. De tegels liggen er al. Richtprijs is ongeveer €150.00. De tegels zijn 50 bij 50 cm. Dezelfde tegels die we al hadden moeten hergebruikt worden.
maandag 3 oktober 2016

Bestraten van de achtertuin

Ophogen van een zandbed. Herbestraten van een klinkerpad van 4 m2. Nieuwe bestrating wordt in totaal 27 m2. Eventueel leveren van nieuwe bestrating is mogelijk, de voorkeur gaat uit naar Redsun Eliton supreme 30 x 60 kleur: Kilimanjaro. We willen graag de oude bestrating eventueel ook laten verwijderen, graag apart meenemen in de offerte.
maandag 3 oktober 2016

Tuin bestraten en borders maken

Ik wil een terras, een looppad en een stuk voor de schuur laten bestraten. In de tuin wil ik graag een aantal borders. Tegen 1 kant van de schutting wil ik een kleine border en tegen de schuur ook. Het straatwerk zal ongeveer 45 m2 zijn. Graag zou ik een prijsopgave waarbij de sierbestrating separaat vermeld staat. Ik zoek grote betonnen antraciet kleurige tegels van 50 bij 50 cm. De tuin is bereikbaar via een achterom.
zondag 2 oktober 2016

Tuintegels in het cement leggen

Is het mogelijk om een keramische tegel van 1 cm dik buiten te leggen in het cement? Zo ja, wat zouden de kosten hiervoor dan bedragen? De tuin is uitgegraven en er ligt 10 cm zand op. Het gaat om 80 m2 voor- en achtertuin.
zondag 2 oktober 2016

Tegels in de voortuin vervangen

De tegels in de voortuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd Hierna dienen er nieuwe tegels gelegd te worden, tegels van 60 bij 60 cm in een niet te donkere kleur van een goede kwaliteit. De tuin is ongeveer 15 m2 groot.
zondag 2 oktober 2016

Achtertuin met bestrating bestraten

Graag willen wij een deel van onze tuin laten betegelen. Het is belangrijk dat de tegels netjes recht komen te liggen, dus ophogen en egaliseren zal zeker nodig zijn. Het terras is ongeveer 10 m2. We hebben al een grondzeil neergelegd.
zondag 2 oktober 2016

Grondwerkzaamheden, straatwerk en borders aanleggen

Op dit moment zijn wij bezig met het onder handen nemen van onze nieuwe voortuin, oprit en achtertuin. Zou u ons een offerte kunnen toesturen betreffende grondwerkzaamheden en bestraten / borders van onze nieuwbouw woning. Voorkant: * Oprit en pad tussen de garages gelegd met Tumbelton waalformaat, leg patroon elleboogverband * Optie 1: Ondergrond oprit bestaande uit puinlaag met daarover heen een zandlaag * Optie 2: Ondergrond oprit bestaande uit leem zand * 2 betontegels, 60 x 60 cm formaat, 4 hoog, bij de entree * Border, 3 lagen hoog, in de voortuin met daarom heen Ardener split, waarbij aan de woning kant een aantal stapstenen, 60 x 60 cm formaat, 4 hoog, komen. Achterkant: * Het terras aan de woningzijde zal bestaan uit beton tegels, 60 x 60 cm formaat, 4 hoog, 8 x 5 tegels * Het terras aan de achterkant van de tuin zal bestaan uit beton tegels, 60 x 60 cm formaat, 4 hoog, 4 x 3 tegels * Pad van terras aan de woningzijde naar de poort zal bestaan uit een combinatie van beton tegels, 60 x 60 cm formaat, 4 hoog, en Tumbelton waalformaat. * Resterende oppervlakte terrassen en paden zal bestaan uit Tumbelton waalformaat,leg patroon elleboogverband * Borders, 3 lagen hoog, * In het midden gras, word zelf gelegd. Er is een tekening beschikbaar met de diverse afmetingen.
zaterdag 1 oktober 2016

Terras betegelen

Achterzijde woning terras betegelen van 5 x 4 meter. Met tegels van 60 x 60 cm.
vrijdag 30 september 2016

Voortuin bestraten

De voortuin is 6 x 4 meter, grenzend aan een garage oprit. De huidige klinkers, ongeveer de helft van de tuin, dienen te worden verwijderd, beplanting verwijderen exclusief 1 boom en de tuingrond afvoeren. Hierna dient het geheel te woorden bestraat met 3 rijen van 1 x 1 meter tegels, met randjes van de bestaande klinkers ertussen. Tevens moet er een aanhechting met de bestaande oprit bestrating gemaakt worden. Hier zal ongeveer 1 m2 opnieuw gelegd moeten worden.
vrijdag 30 september 2016

Bestrating leggen

60 vierkante meter aanleggen met opsluitbanden van 8-10 cm dik. Waarvan 32 vierkante meter 20 cm verlagen en opnieuw leggen. 10 vierkante meter oprit uitbreiden. 18 vierkante meter nieuw terras aanleggen. De stenen en opsluitbanden zijn aanwezig. Bij voorkeur op maandag 24 oktober starten met uitvoeren.
vrijdag 30 september 2016

Aanleg van een oprit bij een nieuwbouwwoning

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van onze nieuwe woning, die naar verwachting in juni 2017 zal worden opgeleverd. Wij willen graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een oprit bij de woning van ongeveer 4,5 x 12 meter. Er zal wat grond moeten worden afgevoerd en zand aangevoerd. Daarna willen wij er gerecyclede klinkers in keiformaat die wel maatvast zijn laten plaatsen. Wij bestellen deze zelf en ze komen op pallets aan. Wij ontvangen graag uw reactie.
donderdag 29 september 2016

Terras en oprit opnieuw leggen

Goedemorgen, de te verrichten werkzaamheden zijn het opnieuw leggen van een terras achter de woning (22 m2, combinatie tegels 20 x 20 en bakstenen) en de oprit aan de voorkant van de woning (32 m2 combinatie grindtegels 50 x 50 en bakstenen). Het gaat om het herleggen van de bestaande tegels. Kunnen u voor deze klus(sen) een offerte maken?
woensdag 28 september 2016

Bestrating in de brandgang met afwatering

Wij hebben achter onze nieuwbouwwoning, een blok van 6 rijhuizen, een gangpad/brandgang die nog bestraat moet worden waarbij ook een afwatering moet komen. Aan de andere zijde is inmiddels ook een blok van 6 rijhuizen opgeleverd en alle schuttingen zijn geplaatst. Graag zouden wij vrijblijvend een offerte willen laten maken hiervoor. De kavels zijn 5.5 meter breed en het zijn 6 woningen. Het zal gaan om zo'n 35 meter lang en ongeveer een meter breed. We willen graag zo goedkoop mogelijke bestrating.
woensdag 28 september 2016

Achtertuin betegelen

Wij willen de achtertuin betegelen met 60x60x4cm tegels (Vegas) en een deel onder de schommel met rubberen tegels. In totaal is het ongeveer 48 vierkante meter. In de tuin is al schepzand gelegd, maar dat is nog niet egaal en wellicht moet er een klein beetje bij op sommige plekken. Op twee plekken tussen de tegels dient een ruimte vrij gehouden te worden ter grootte van 2 tegels voor groen. Daar moet dan een opsluitband geplaatst worden. Op de bijlage is te zien hoe de indeling wordt. Het donkere stuk is onder de schommel. De stenen lopen vanaf de schutting tot aan een bloembak en het resterende stuk wordt door ons zelf gevuld met grind. Het snijwerk blijft daardoor zeer beperkt. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 27 september 2016

Voortuin bestraten en boomstronken verwijderen

In de voortuin wil ik graag een stenenplateau laten maken voor een camper. Er zitten 7 hazelaar/vlierbes stronken die verwijderd of weggefreesd moeten worden. Hierna dient er zand, eventueel met een onderlaag puin, aangebracht te worden en aangetrild. De tegels en het zand zijn aanwezig, de frees en tril machines zijn niet aanwezig. De oppervlakte is ongeveer 3.50 bij 6.50 meter. Er is een foto beschikbaar.
dinsdag 27 september 2016

Keramische terrastegels leggen

Ik wil graag mijn terras laten aanleggen met keramische tegels met voegen er tussen. Het terras wordt 8.50 meter breed en 4 meter lang. Gelieve over mail antwoorden.
dinsdag 27 september 2016

Achtertuin aanleggen

Ik zou graag willen weten wat het mij ongeveer zou kunnen gaan kosten wanneer ik de achtertuin laat egaliseren en opnieuw bestraten met tegels van 40 x 40 centimeter. De tuin is ongeveer 24 m2 groot en de oude tegels zullen wij zelf verwijderen.
dinsdag 27 september 2016

Terrasaanleg in een tuintje

Ik heb in mijn kleine achtertuin een terras van 6 x 4 meter, waarop gedeeltelijk roodgebakken steentjes/tegeltjes liggen. Ik wil die bestrating laten opknappen en wat laten uitbreiden. De bestaande steentjes moeten omgedraaid worden, de onderzijde ziet er nog erg goed uit. Ik wil de bestrating laten aanvullen met dezelfde soort steentjes. Er liggen nu oude grijze stenen rondom. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna uw offerte. De tuin is goed bereikbaar.
dinsdag 27 september 2016

Bestrating in de voor- en achtertuin vernieuwen

Ik wil graag de oude tegels en tegels laten verwijderen en afvoeren. Daarna wil ik de tuin graag laten egaliseren en opnieuw laten bestraten met tegels van óf 60 bij 60 cm óf 80 bij 80 cm. De achtertuin is 67 m2. Misschien willen we de voortuin ook graag laten doen, de voortuin is 23.5 m2.
maandag 26 september 2016

Terras vernieuwen

Bestaande tegels van het terras van 25 m2 verwijderen en een nieuwe terras van 25 m2 leggen. De oude en nieuwe tegels zijn allemaal 50 x 50 centimeter groot. Het terras zal opnieuw geëgaliseerd moeten worden.
maandag 26 september 2016

Klinkerbestrating van de oprit uitbreiden

De oprit bij mijn huis is smal en bestraat met klinkers. Ik wil deze bestrating graag laten uitbreiden, zodat er een extra parkeerplaats ontstaat. Ik heb zelf nog voldoende klinkers beschikbaar. Mogelijk moet de bestaande oprit wat geëgaliseerd worden. Ik laat deze klus graag even bekijken en ontvang daarna een offerte.
maandag 26 september 2016

Bestrating afwerken langs het gazon

De bestrating in mijn tuin is gedeeltelijk met Waaltjes gelegd. Ik heb er een rechthoek uit gelaten om gras in te leggen. Nu moet er een rand gemaakt worden voor de afwerking. Dit is een recht stuk van 85 stenen, die op maat moeten worden geknipt of geslepen. Graag kom ik in contact met een vakman die dit netjes kan verzorgen. Ik ontvang graag vooraf een prijsopgave.

Partners

Partners van Casius