Spackspuiten woonkamer? (171187)


Offertes aanvragen

Stukadoor

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor spackspuiten woonkamer:

Spackspuiten woonkamer

We willen de woonkamer laten spackspuiten, het gaat om het plafond en de wanden, de woonkamer is ongeveer 8 bij 4 meter, dit is ruim gemeten.
Onze klant uit Munstergeleen (Limburg) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spackspuiten woonkamer uit heel Nederland:

 • Spackspuiten in een nieuwbouwwoning

  Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het spuiten (spack, fijne korrel) van de keuken, hal en woonkamer van een nieuwbouwwoning. Deze woning wordt behangklaar opgeleverd. Het totale oppervlak zou ongeveer 65 m2 zijn en het betreft alleen de wanden, geen plafonds. De werkzaamheden zouden eind januari ongeveer plaats moeten vinden. Graag in eerste instantie contact per e-mail.
 • Nieuwbouwappartement spackspuiten

  We willen graag de wanden van ons nieuwbouwappartement laten spackspuiten. De oppervlakte is 260 m2 en de wanden in de woonkamer moeten waarschijnlijk in kleir. Het appartement zal medio december 2015 opgeleverd worden.
 • Woning spackspuiten

  Ik zou graag het plafond en wanden van de woonkamer en de hal laten spackspuiten. Totaal aan m2 is het 81 m2
 • Spack- en latexspuiten in de woonkamer

  Woonkamer spackspuiten, 1 muur ongeveer 23 meter afwijkende kleur. Rest RAL 9010 Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 50
 • Woning spackspuiten en plafond latexspuiten

  Ik zou graag per mail een offerte ontvangen voor het laten spackspuiten van een woning. Het betreft een woning uit 1949. Het betreft de woonkamer wanden en plafond, de keuken wanden en plafond, de gang, trapgat, en het boven overloop + 3 slaapkamers. De bovenetage enkel wanden. Ik schat dat het in totaal zon 120-130 m2 is. Wij plakken zelf af. Let op, de aangegeven plafonds dienen te worden gespackt. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
 • Wanden spackspuiten

  Het betreft spackspuiten op alle plekken waar het gespoten kan worden. Het appartement is 70 m2. Een aantal wanden Ik heb een woonkamer en twee slaapkamers. De woonkamer en 1 slaapkamer moeten worden gedaan. En een halletje met het trapgat. Wanden: rond de 100 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Voor het eind van de maand moet ik verhuizen dus dit moet zsm gebeuren (voordat de vloer komt).
 • Woonkamerplafond spackspuiten

  Wij willen graag de kamerplafond laten spackspuiten. De woonkamer heeft een L-vorm en het plafond is van beton. Het gaat om ongeveer 32 m2. We willen dit graag wit laten spuiten.
 • Wanden spackspuiten

  Het zijn de wanden van de woonkamer, hal en trappengat/overloop Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)