Spackspuiten woonkamer? (171187)


Offertes aanvragen

Stukadoor

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor spackspuiten woonkamer:

Spackspuiten woonkamer

We willen de woonkamer laten spackspuiten, het gaat om het plafond en de wanden, de woonkamer is ongeveer 8 bij 4 meter, dit is ruim gemeten.
Onze klant uit Munstergeleen (Limburg) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spackspuiten woonkamer uit heel Nederland:

 • Appartement spackspuiten

  Ik wil graag een prijs indicatie voor spackspuitwerk, is voor een appartement, nieuwbouw, 4 ruimtes. De woonkamer is 48 m2, de hal is 23 m2, de 1ste slaapkamer is 28 m2, de 2de slaapkamer 24 m2. Totaal 123 m2 ongeveer. Graag voor het spuiten en apart als je graag wil met een kleurtje.
 • Spackspuiten van muren

  Het betreft een nieuwbouw appartement, de vermoedelijke opleveringsdatum is medio mei 2016. Wanden van de woonkamer, gang en slaapkamers. Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)
 • Woning spackspuiten

  Het betreft een nieuwbouwwoning rijtjeshuis, woonkamer, hal, 3 slaapkamers, overloop en zolder spackspuiten. Wanden Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Vloeren afplakken Vierkante meter: 115
 • Nieuwbouwhuis spackspuiten

  Graag ontvangen wij een offerte. Ik heb de m2 grof berekend. Het gaat om de woonkamer, hal en 1 slaapkamer. We twijfelen nog over het trapgat. Die kan er misschien nog bij komen. We weten nog niet wanneer we de sleutel krijgen. Er is een foto beschikbaar. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)
 • Woning laten spackspuiten

  Wij gaan een oude boerderij opknappen en op de muren en plafonds komen nieuwe gipsplaten. Deze gipsplaten willen we graag laten spackspuiten. Het betreft de muren in de woonkamer 56m2, muren in de keuken a 55m2, plafond in de woonkamer van 45m2 en plafond in de keuken van 35m2. In totaal dus 111m2 aan wanden en 80m2 plafond. We willen alles in kleur laten spuiten. Er komt ook een nieuwe vloer in de woning dus deze hoeft niet afgeplakt te worden.
 • Spackspuiten van het woonhuis

  Graag een vrijblijvende offerte voor het spackspuiten van woonkamer, gang, trapgat en 2 slaapkamers. Oppervlakte is 120 vierkante meter. Graag advies aangezien sommige muren scheuren hebben. Kleur gebroken wit en grove korrel. Als het kan langskomen voor advies. Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)
 • Spackspuiten in het woonhuis

  Het betreft de woonkamer, een open trappenhuis en een slaapkamer. Er dient nog wel behang verwijderd te worden. Kunt u separaat aangeven wat daar de kosten van zijn? Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)
 • Woonkamer spackspuiten

  Ik wil de woonkamer laten spackspuiten. Het is 40 m2. Op een van de wanden zitten grove beschadigingen waar eerder een schoorsteen gezeten heeft. En een kleine wand van 50 cm breed en 240 cm hoog moet gestuct worden. Graag even komen opnemen wat het werk is en offerte maken.