Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor spackspuiten woonkamer:

Spackspuiten woonkamer

We willen de woonkamer laten spackspuiten, het gaat om het plafond en de wanden, de woonkamer is ongeveer 8 bij 4 meter, dit is ruim gemeten.
Onze klant uit Munstergeleen (Limburg) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spackspuiten woonkamer uit heel Nederland:

Spackspuitwerk op wanden en plafond

In de woonkamer en de gang betreft het plafond 40 m2 en wanden 30 m2, alles graag spackspuiten, met een korrel. De ondergrond van de wanden is beton en gipsplaten. Het plafond is van gipsplaten.

Plafond van de woonkamer witten

Graag ontvang ik van u een offerte om het plafond van de woonkamer (36 m2) te witten/spackspuiten. Volgens mij zit er nu ook spackspuitwerk op. Graag verneem ik ook van u of alle meubels aan de kant moeten in de woonkamer, of dat er doeken over de meubels kunnen worden gelegd. De woning is op de begane grond en de meubels kunnen eventueel de tuin in. Bij voorbaat mijn dank voor uw reactie.

Stucen en spackspuiten van wanden en plafonds

Ik wil graag glad stucwerk in de woonkamer & slaapkamers en gangen & souterrain en alle plafons. Het plafon in het souterrain niet stuken. De muren in oppervlakte 171 m2 plavon oppervlakte 75 m2 Indien mogelijk na het muur oppervlakte ook laten spuiten (gewenste kleur). Daarna mogelijk spackspuiten met een kleine korrel en een warme kleur wit. De vloer en nodige delen (ramen en deuren) in huis afplakken.

Woonkamer spackspuiten

De woonkamer spackspuiten met een middel grove structuur. De slaapkamers spackspuiten met een fijne structuur. Wanden Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Plafond met waterschade repareren

Het plafond in onze woonkamer heeft waterschade opgelopen. Wij willen het stuk van 70 x 80 centimeter opnieuw laten spackspuiten.

Latex- en spackspuiten in de woonkamer

Ik ben op zoek naar een partij die het plafond en de muren van onze huiskamer kan overspuiten. Het plafond is ongeveer 60 m2 en het wandoppervlak is ongeveer 70 m2. Ik wil het plafond graag gespackt hebben en de muren graag met latex behandeld hebben. Plafond:+/- 60m2, Wit, Spack EN / OF Muren: +/- 70m2, Wit, Latex

Stuc- en spackwerk aanbrengen

Muren in de woonkamer en de plafonds in de woonkamer. Circa 60 m2 muren en circa 55 m2 plafonds. Op de zolder worden twee kamers gerealiseerd, deze wanden moeten ook gestuct. Graag prijs voor spackspuiten. Eventueel ook de slaapkamers.

Appartement spackspuiten

Wij willen ons hele appartement laten spack spuiten in kleur. Ruim gemeten 145 m2. Woonkamer, hal, keuken, toilet, 2 slaapkamers. Wat kost dat ongeveer. Wat kost het zonder vloer afplakken en met vloer afplakken ongeveer 75m2. Wanden Vierkante meter: 145 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Vloeren afplakken Vierkante meter: 75

Partners

Partners van Casius