Spackspuiten woonkamer? (171187)


Offertes aanvragen

Stukadoor

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor spackspuiten woonkamer:

Spackspuiten woonkamer

We willen de woonkamer laten spackspuiten, het gaat om het plafond en de wanden, de woonkamer is ongeveer 8 bij 4 meter, dit is ruim gemeten.
Onze klant uit Munstergeleen (Limburg) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spackspuiten woonkamer uit heel Nederland:

 • Appartement spackspuiten

  Wij krijgen een nieuwbouwappartement waarvan de wanden behangklaar worden opgeleverd. De woonkamer, gang en 2 slaapkamer hebben een muuroppervlakte van 120 m2.
  Culemborg
  Stukadoor
 • Woonkamer spackspuiten en sausen

  Wij zouden graag de wanden in de woonkamer laten spackspuiten. Het gaat om totaal 40 vierkante meter. Er zit nu behang op met daaronder betonnen wanden met wat plamuurwerk en deels betonnen wanden die wit geschilderd zijn. Alleen de voorgevel is van gips. Moeten er nog delen voorbewerkt worden met voorstrijk? Zo ja, wat kost dat extra? Het behang halen we er zelf af. Ook willen we graag het plafond laten sausen. Het oppervlakte van het plafond is ongeveer 30 a 35 m2.
  Emmen
  Stukadoor
 • Woonkamer stuken of spackspuiten

  Gaat om stuken woonkamer van woning uit 1993, waar behang van de wand is gehaald. Wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)
  Soest
  Stukadoor
 • Woonkamer spackspuiten

  Ik wil graag de woonkamer laten stucen/ spackspuiten. Wanden 45 m2 en plafond 60m2
  Ritthem
  Stukadoor
 • Plafond spack- of latexspuiten

  Ik wil graag de woonkamer laten latexen of spackspuiten over bestaand spackwerk. De oppervlakte is 39 m2. Het afdekken en afplakken doe ik zelf.
  Haarlem
  Stukadoor
 • Stukadoren en spackspuiten in de woonkamer

  Woonkamer stucwerk en spackspuiten. Drie slaapkamers in overleg; spackspuiten ? Offerte aanvraag, graag terplaatse opnemen.
  Callantsoog
  Stukadoor
 • Woning spackspuiten

  Wij willen graag een offerte voor het spackspuiten van onze woning. Het gaat om een benedenverdieping en een bovenverdieping. Beneden en boven halen we de plinten van de muur en is er geen vloer aanwezig. Wel moeten de kozijnen afgeplakt worden. Benedenverdieping: Plafond gaat om ong. 45 m2 verdeeld over: - Woonkamer met open keuken. - Hal. - Eventueel de toilet. Muren hebben dezelfde indeling exclusief toilet in kleur, ongeveer 75 m2. In de woonkamer willen we 1 muur in een andere kleur hebben. Bovenverdieping: Plafond gaat om ongeveer 40 m2 verdeeld over: - 3 slaapkamers. - Hal. Muren hebben dezelfde indeling ook in wit ongeveer 95 m2.
  Westervoort
  Stukadoor
 • Spackspuiten van de wanden

  Per november van dit jaar wordt mijn nieuwbouwappartement opgeleverd. Graag wil ik de wanden af laten werken door deze te spuiten. Klus: - Dekkend (spack)spuiten van de wanden (2 slaapkamers, woonkamer, gang). - Kleur RAL 9001 (gebroken wit) - Totaal 128 m2 - De wanden worden behangklaar opgeleverd door de aannemer en zijn NIET voorbewerkt. - Gebruik van scheurwerend gaas of ander opties tegen scheurvorming is gewenst. De opleverdatum is nog niet precies bekend. Vermoedelijk is dit in november 2014. Ik zoek iemand die flexibel is en zo snel mogelijk na oplevering de wanden kan afwerken: Voordat de vloer en keuken erin gaan. Dit scheelt afplakwerk. Uw aanbod op basis van totaalprijs ontvang ik graag per mail! Wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)
  Woerden
  Stukadoor