Spackspuiten woonkamer? (171187)


Offertes aanvragen

Stukadoor

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor spackspuiten woonkamer:

Spackspuiten woonkamer

We willen de woonkamer laten spackspuiten, het gaat om het plafond en de wanden, de woonkamer is ongeveer 8 bij 4 meter, dit is ruim gemeten.
Onze klant uit Munstergeleen (Limburg) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spackspuiten woonkamer uit heel Nederland:

 • Muren spackspuiten

  Zijn benieuwd wat het spackspuiten van wanden kost. Het gaat om circa 130 m2 muur in woonkamer.
  Den Haag
  Stukadoor
 • Huiskamer spackspuiten

  Het betreft spackspuitwerk aanbrengen in een woonkamer en serre. Het gaat hier om een oppervlakte van om en nabij de 50 m2. Er zijn diverse ondergronden.
  Zwolle
  Stukadoor
 • Woonkamer spack- en latexspuiten

  Ik wil graag de wanden van de woonkamer spackspuiten ( fijne korrel ) oppervlakte : 25 m2. Er zit nu behang op de muren. Plafond alleen latexspuiten : 30 m2.
  Nijverdal
  Stukadoor
 • Appartement spackspuiten

  Wij krijgen een nieuwbouwappartement waarvan de wanden behangklaar worden opgeleverd. De woonkamer, gang en 2 slaapkamer hebben een muuroppervlakte van 120 m2.
  Culemborg
  Stukadoor
 • Woonkamer spackspuiten en sausen

  Wij zouden graag de wanden in de woonkamer laten spackspuiten. Het gaat om totaal 40 vierkante meter. Er zit nu behang op met daaronder betonnen wanden met wat plamuurwerk en deels betonnen wanden die wit geschilderd zijn. Alleen de voorgevel is van gips. Moeten er nog delen voorbewerkt worden met voorstrijk? Zo ja, wat kost dat extra? Het behang halen we er zelf af. Ook willen we graag het plafond laten sausen. Het oppervlakte van het plafond is ongeveer 30 a 35 m2.
  Emmen
  Stukadoor
 • Woonkamer stuken of spackspuiten

  Gaat om stuken woonkamer van woning uit 1993, waar behang van de wand is gehaald. Wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)
  Soest
  Stukadoor
 • Woonkamer spackspuiten

  Ik wil graag de woonkamer laten stucen/ spackspuiten. Wanden 45 m2 en plafond 60m2
  Ritthem
  Stukadoor
 • Plafond spack- of latexspuiten

  Ik wil graag de woonkamer laten latexen of spackspuiten over bestaand spackwerk. De oppervlakte is 39 m2. Het afdekken en afplakken doe ik zelf.
  Haarlem
  Stukadoor