Spackspuiten woonkamer? (171187)


Offertes aanvragen

Stukadoor

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor spackspuiten woonkamer:

Spackspuiten woonkamer

We willen de woonkamer laten spackspuiten, het gaat om het plafond en de wanden, de woonkamer is ongeveer 8 bij 4 meter, dit is ruim gemeten.
Onze klant uit Munstergeleen (Limburg) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spackspuiten woonkamer uit heel Nederland:

 • Spackspuiten van de gehele woning

  Ik wil graag de gehele woning van 135 vierkante meter laten spackspuiten, waarvan 31 vierkante meter in een andere kleur. Graag de vloer afplakken met onder andere plinten en aanbrengen van bescherming op de vloer (is een vaste vloer). Bestaat uit woonkamer, keuken, eetkamer en twee slaapkamers. Startdatum zou 16-02-2015 moeten zijn.
  Spijkenisse
  Stukadoor
 • Nieuwbouw spackspuiten

  Ik wil graag de keuken woonkamer en bijkeuken laten spackspuiten met een fijne strucktuur en in standaard wit. Wanden zijn nieuw en glad sausklaar afgewerkt. Opp wanden 115 m² plafonds 81 m²
  Terwolde
  Stukadoor
 • Wanden spackspuiten

  Wanden en plafonds woonkamer keuken en slaapkamers spackspuitwerk Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Kies een ondergrond... Gewenste afwerking:
  Krabbendijke
  Stukadoor
 • Spackspuiten van de woonkamer en hal

  Ik wil alle muren in de woonkamer en in het halletje spackspuiten. De ondergrond is van beton en het behang is eraf gehaald. Aantal m2 nog niet bekend. Kunt u mij een m2 prijs geven?
  Zevenbergen
  Stukadoor
 • Plafond repareren en spackspuiten

  Gaat om de reparatie van een scheur in het plafond van de woonkamer door werking. Het appartement is inmiddels bijna 8 jaar oud. De scheur is ongeveer 30 cm. Afwerking plafond is met spackspuitwerk. Kan het aangeheeld worden of moet het hele plafond gedaan worden? Graag zo spoedig mogelijk. Plafond: ruim 40 m2 met v-naden Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: weer een strak plafond Vloeren afplakken Vierkante meter: 40 a 45 m2
  Utrecht
  Stukadoor
 • Woonkamer, keuken en hal spackspuiten

  Kamer, plafond, hal, keuken en eventueel de bijkeuken spackspuiten. Aantal m2 ongeveer 180 m2 , met spackspuiten etc , graag ff komen kijken voor nadere gegevens.
  Nieuwe Niedorp
  Stukadoor
 • Nieuwbouwwoning spackspuiten

  Ik wil graag onze nieuwbouwwoning laten spack spuiten. Het gaat om ongeveer 95 M2 (uitgaande van een reeds ontvangen offerte). Het gaat om de woonkamer en keuken (die er nog niet in zit, dus je hoeft deze niet af te plakken), de hal en trapopgang helemaal naar zolder. Kleur wit, en één wand van 3,5 meter grijs. Eventueel kan ik de tekeningen van het huis sturen.
  Heerhugowaard
  Stukadoor
 • Muren spackspuiten

  Zijn benieuwd wat het spackspuiten van wanden kost. Het gaat om circa 130 m2 muur in woonkamer.
  Den Haag
  Stukadoor