Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor spackspuiten woonkamer:

Spackspuiten woonkamer

We willen de woonkamer laten spackspuiten, het gaat om het plafond en de wanden, de woonkamer is ongeveer 8 bij 4 meter, dit is ruim gemeten.
Onze klant uit Munstergeleen (Limburg) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spackspuiten woonkamer uit heel Nederland:

Granol anbrengen of spackspuiten in de woonkamer

In de door ons gekochte woning zijn we momenteel de wanden in de woonkamer aan het strippen. Het elektra wordt er aangepast en daarna worden er weer stucplaten op de wanden gezet. We willen die daarna graag laten voorzien van granol of spackspuitwerk. Het gaat om ongeveer 55 m². We krijgen hier graag deskundig advies over en ontvangen daarna een offerte.

Wanden spackspuiten

40 m2 muren. Betreft woonkamer/keuken + trapgang/hal. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Spackwerk in de woonkamer

Circa 85 m2 spackwerk in de woonkamer. Op de wanden zit een structuurverf. Het plafond heeft ook een werkje. Die wil ik ook laten spackspuiten.

Woning laten spacken

Ik wil graag het hele huis laten spackspuiten. Woonoppervlakte is 185 m2 en het bevat 4 slaapkamers en 1 woonkamer. Het betreft de wanden en plafonds. Nog geen exacte m2 bekend. Er zit momenteel spachtelputz op. Ik wens zelf geen voorbereiding te treffen. Er is 1 open haard welke gestuukt moet worden in betonlook en 1 wand van 10 m2 welke in beton stuc gedaan moet worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten, uiteraard grove schatting, met benoeming van de werkzaamheden.

Spackspuiten van alle wanden

Betreft nieuwbouw project , oplevering rond november. Alle ruimtes behalve badkamer de muren spackspuiten. Driekamerwoning op een hoek, woonkamer veel glas aan de buitenkant, totaal 104 m2 woonoppervlak maar weet nog niet goed hoeveel oppervlak de te spuiten muren zijn. De opgegeven postcode klopt niet want die weet ik nog niet.

Benedenverdieping spackspuiten

Woonkamer spackspuiten en gang en hal naar boven, alleen muren. Er is een plattegrond beschikbaar. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Spackspuiten van de volledige woning

Ik wil alles laten spackspuiten, zowel plafonds als muren. Ook alle voorbereidende acties, zoals eventuele schroefgaten repareren en afplakken en daarna afvoeren rommel. In 6 Slaapkamers wil ik kleur op de muur en waarschijnlijk 1 muur in de woonkamer ook voorzien van een kleur. Ik krijg 19 juli de sleutel, wil dit 20 juli laten beginnen, woning is dan leeg, wil er 27 juli in. Er is eventueel de mogelijkheid om, in overleg met huidige eigenaar, van te voren ter plaatse te kijken (doe overweeg ik pas na de ontvangst van uw globale indicatie).

Partners

Partners van Casius