Grindtegels leggen in wildverband? (199983)


Offertes aanvragen

Stratenmaker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor grindtegels leggen in wildverband:

Grindtegels leggen in wildverband

Een plaatsje van ongeveer 27m2 is nu betegeld in een wildverband met grindtegels. Ik wil dit nu graag laten betegelen met nieuwe gladde tegels wederom in wildverband gelegd. Graag ook het afvoeren van de oude tegels. Ik schaf de nieuwe tegels zelf aan. Het te bestraten plaatsje is goed bereikbaar.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindtegels leggen in wildverband uit heel Nederland:

 • Keramische tuintegels in de tuin leggen

  Ik wil graag 20 m2 keramische tegels (130x30x2 cm.) laten leggen in onze tuin, waarvan 15 m2 in onze veranda. De tegels zijn beschikbaar. Het oude terras van gewassen grindtegels ligt op ongeveer 15-20 cm. diepte. Ik heb mijn terras, dacht ik, verwijderd. Nu ligt er ónder mijn oude terras nóg een terras! Moet indien nodig worden afgevoerd.
 • Tegelpad aanleggen

  Naast onze woning ligt een pad dat we graag opnieuw bestraat willen hebben. Er liggen op dit moment grindtegels, welke niet professioneel zijn gelegd. Het pad is 22 meter lang en 1.45 meter breed. Het pad loopt in een L vorm. We zouden graag 30 x 30 cm stoeptegels laten leggen. Deze mogen gebruikt zijn. De huidige tegels dienen afgevoerd te worden. Wat zouden de mogelijkheden en kosten zijn om ons pad te laten bestraten? Ik hoor graag van u.
 • Bestraten van de achtertuin

  Ik wil graag mijn achtertuin van 34 m2 opnieuw laten bestraten. De huidige grindtegels moeten verwijderd en afgevoerd worden. Ik wil graag abbeystones van 20 x 30 x 6 centimeter laten leggen, de levering hiervan graag meenemen in de offerte.
 • Parkeerplaatsen opnieuw bestraten vanwege olievlek

  Ik ontvang graag een offerte voor onderstaande werkzaamheden: - Verwijderen 14 parkeerplaats grindtegels met olie vlekken van 60 x 30 x 3 centimeter; - Afvoeren tegels; - Grond egaliseren; - Leveren 14 grindtegels van 60 x 30 x 3 centimeter; - Leggen van de tegels; - Aan trillen in verband met de parkeerplaats; - Invegen van de parkeerplaats.
 • Grindtegels leggen als bestrating

  Het bestraten van ongeveer 15 vierkante meter tuin. Met grindtegels. Er liggen al wat grindtegels, een pad van 60 cm breed en een terras van 3 x 2 meter. De bestaande tegels oppakken, egaliseren en dan terugleggen en de 15 m2 extra leggen.
 • Grint tegels verwijderen en afvoeren

  I.v.m. het leggen van nieuwe tuintegels zoek ik iemand die de huidige grindtegels uit de tuin haalt en afvoert. Eventueel ook zand storten. Het aantal te verwijderen tegels is 80 m2. De grindtegels van 40 x 60 cm. Rondom het huis met het grootste oppervlak aan de achterzijde van het huis.
 • Waaltjes leggen in de tuin

  Ik wil ongeveer 25 m2 waaltjes laten leggen. Er liggen nu grindtegels die eruit moeten, de grond is dus al zo goed als geëgaliseerd. Ik vraag een offerte voor het eruit halen van de grindtegels, deze ook verwijderen/meenemen, en het laten leggen van de waaltjes, oorspronkelijke kleur.
 • Terras in een patio aanleggen

  Op mijn patio aan de achterzijde van de woning keramische tegels leggen. Het gaat om 10 m2. Er liggen nu grindtegels. Die moeten eruit gehaald worden en afgevoerd. Mogelijk de ondergrond bewerken en het terras wat ophogen. Toegang via een brandgang van ongeveer 1,5 meter breed. Die komt uit op de bijkeuken. Vanaf daar is er toegang tot de patio. Daarnaast het controleren van de buis van het hemelwater van het keukendak. Bij de grond lijkt de buis wat verzakt. Mogelijk een nieuwe afvoerbuis. In ieder geval daar een waterafvoer putje maken.