Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor grindtegels leggen in wildverband:

Grindtegels leggen in wildverband

Een plaatsje van ongeveer 27m2 is nu betegeld in een wildverband met grindtegels. Ik wil dit nu graag laten betegelen met nieuwe gladde tegels wederom in wildverband gelegd. Graag ook het afvoeren van de oude tegels. Ik schaf de nieuwe tegels zelf aan. Het te bestraten plaatsje is goed bereikbaar.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindtegels leggen in wildverband uit heel Nederland:

Terras aanleggen met keramische tegels

Ik wil graag een terras aan laten leggen van 50 m2 met keramische tegels, 60 bij 60 cm. Nu liggen er grindtegels, deze wil ik graag laten verwijderen. De tuin is makkelijk toegankelijk (eigen achterom).

Achtertuin opknappen, terrassen ophogen en gras leggen

Mijn achtertuin heeft een opfrisbeurt nodig, mijn tuin is 5 meter breed en 11 meter lang, hiervan zijn 2 terrassen (beide ongeveer 5 bij 5 meter) die opnieuw gelegd moeten worden en ertussen wil ik graag gras laten leggen met een tegelpad. De huidige grindtegels wil ik dus opnieuw laten leggen.

Tuintegels leggen

Ik zoek iemand die 25 m2 aan grindtegels kan leggen op een zandondergrond. De tegels zijn nieuw, van Praxis. Ze zijn 40 bij 60 cm. De ondergrond moet alleen nog aangestampt worden. Hij is al van zand voorzien. Op tegels komt een buitenkeuken te staan. De tegels worden op 18 juli geleverd. Het leggen moet dan zo spoedig mogelijk gedaan worden. Wat zou dit kosten als u dit doet?

Stoep in de voortuin opnieuw leggen

Het pad van de voortuin is nu 5.20 meter lang en 80 cm breed en moet minstens 1 meter breed worden en oplopen naar de voordeur toe, zodat we met de rolstoel naar binnen kunnen rijden, dat is ongeveer 10-15 cm hoger, er liggen nu grindtegels in die mogen er uit, we hebben eventueel genoeg koppelstones van 15 * 15cm liggen, maar als andere tegels beter zijn horen we dat graag en kunnen we nog overleggen. Datum in overleg maar wel graag op korte termijn. Reakties graag per mail, telefonisch slecht bereikbaar.

Verzakte bestrating herstellen

Met de hevige buien de laatste tijd hebben we overlast gehad van water dat uit de tuin onder de tuindeur naar binnen stroomde. We hebben tegels liggen en in de loop der tijd lijken de tegels bij de deur een beetje verzakt waardoor het water naar de deur in plaats van ervan af stroomt. Mogelijk is dit te verhelpen om de tegels binnen de eerste zoveel meters van het huis te lichten en opnieuw te leggen. Het gaat om een breedte van 2 meter en 4 of 5 meter lang, het zijn grindtegels. Is dit iets dat jullie zouden kunnen uitvoeren en hoeveel zou dat ongeveer kosten? Goed om te weten is dat we zelf in het buitenland wonen en het huis verhuren. De planning van eventuele werkzaamheden moeten dus met de huurders worden kortgesloten. Graag mailen of alleen in de ochtend bellen.

Grindtegels omgekeerd terugleggen

In mijn tuin liggen grindtegels. Deze zou ik graag, omgedraaid, opnieuw willen laten leggen. Het terras dient zo ook egaler af te lopen. De oppervlakte is ongeveer 40 a 45 m2.

Nieuw terras leggen

Graag willen wij ons terras van 25 m² gaan vernieuwen. Er liggen nu grindtegels en die willen wij zelf verwijderen en in een container storten. Het terras moet dan opgehoogd worden en we willen er betontegels van 60 x 60 cm laten plaatsen. Waar nodig moet de maat van de tegels worden aangepast en we willen het terras goed laten aantrillen. De tegels zullen wij zelf bij Gamma aanschaffen. We ontvangen graag een prijsopgave.

Partners

Partners van Casius