Grindtegels leggen in wildverband? (199983)


Offertes aanvragen

Stratenmaker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor grindtegels leggen in wildverband:

Grindtegels leggen in wildverband

Een plaatsje van ongeveer 27m2 is nu betegeld in een wildverband met grindtegels. Ik wil dit nu graag laten betegelen met nieuwe gladde tegels wederom in wildverband gelegd. Graag ook het afvoeren van de oude tegels. Ik schaf de nieuwe tegels zelf aan. Het te bestraten plaatsje is goed bereikbaar.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindtegels leggen in wildverband uit heel Nederland:

 • Bestrating ophogen en opnieuw leggen

  De voortuin van 6 x 6 meter is gedeeltelijk bestraat met gewassen grindtegels en 30 x 60 tegels: zand storten en bestrating terugleggen. De achtertuin van 10 x 6 meter is gedeeltelijk bestraat met diverse soorten gewone tegels: 20 x 20, 30 x 60 en straatklinkers: ook hier zand storten en bestrating terugleggen. 2 grote tegels van 30 x 60 moeten worden vervangen (breuk). Ophoging zal voor en achter circa 10 cm zijn. Zand door u te leveren. De tuinen zijn op een woonerf, je kan alleen tot de zijkant van het huis komen. De overige afstand zal met kruiwagens overbrugt moeten worden om het zand op de juiste plek te krijgen.
 • Bestrating bij de stacarvan opnieuw leggen

  Ik wil graag een straatje bij onze caravan op een camping opnieuw laten bestraten en wat ophogen. Het is ongeveer 22 vierkante meter met grindtegels. De tegels wil ik graag weer hergebruiken, eventueel kan ik ze zelf verwijderen. Ik kan zelf alleen niet voor ophoogzand zorgen.
 • Betonschutting plaatsen voor een veranda

  Ik wil een beton schutting met steenmotief van maximaal 2 meter hoog plaatsen achter in onze tuin. Aan het einde van de tuin tussen onze beide buren in: 3 meter aan weerskanten. Aan de achterkant van onze tuin, 5.40 meter breed, ook beton schutting waar in het midden een poortdeur van 1 meter breed moet komen. Wij willen een tuinhuis onder de veranda over de gehele breedte van de achterwand van de tuin van 5.40 x 1 meter diep. Zodat wij een veranda van 5.40 x 2 meter overhouden. De toegang tot het tuinhuis vanuit de tuin door middel van openslaande deuren met ruitjes, bijvoorbeeld 2 x 0.70 m breed. Aan weerszijden willen wij 2 ramen plaatsen, deze hebben wij reeds. Als vloer in het tuinhuis willen wij gewassen grindtegels ondersteboven laten leggen, deze hebben wij reeds. Er is een foto en een tekening beschikbaar.
 • Tegels leggen in de achtertuin

  Over enkele weken wordt bij ons een veranda geplaatst. We hebben momenteel grindtegels en willen die vervangen door passende terrastegels. Wie heeft er een aantrekkelijke offerte voor ons?
 • Grindtegels leveren en leggen

  Leveren jullie ook de grindtegels? Zo ja, dan zijn dit de maten: lengte tuin is 6 meter en breedte is 4 meter. Er staat nu veel onkruid, dat moet eruit en de tuin moet geëgaliseerd worden. Hoeveel moet ik dan hebben aan grindtegels van 50 x 50 of 60 x 50 cm? Kunnen jullie dat dan ook leggen en wat wordt de prijs dan?
 • Achtertuin bestraten met bestaande tegels

  Bestaande tegels (30 x 30 cm) in achtertuin (goed bereikbaar) verwijderen, ophogen bij woning circa 8 cm, achter circa 25 cm en nieuwe (waarschijnlijk grindtegels) leggen. Datum in overleg
 • Bestrating in de achtertuin leggen

  Bestaande tegels (30 x 30 cm) in achtertuin (goed bereikbaar) verwijderen, ophogen bij woning circa 8 cm, achter circa 25 cm en nieuwe (waarschijnlijk grindtegels) leggen. Betreft ongeveer 38 m2.
 • Terras en kunstgras aanleggen

  Hele voortuin van 9.8 x 5.7 meter leeghalen en vernieuwen. Planten en dergelijke afvoeren en ophoogzand plaatsen, egaliseren en aantrillen. Dan een terras aanleggen van 17.33 m2 en in de rest van de tuin (zo'n 36.7 m2) kunstgras leggen met hieronder worteldoek. Voor het terras wil ik graag grindtegels van 60 x 40 cm in een molenopstelling. Verder details bespreek ik graag met u.