Grindtegels leggen in wildverband? (199983)


Offertes aanvragen

Stratenmaker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor grindtegels leggen in wildverband:

Grindtegels leggen in wildverband

Een plaatsje van ongeveer 27m2 is nu betegeld in een wildverband met grindtegels. Ik wil dit nu graag laten betegelen met nieuwe gladde tegels wederom in wildverband gelegd. Graag ook het afvoeren van de oude tegels. Ik schaf de nieuwe tegels zelf aan. Het te bestraten plaatsje is goed bereikbaar.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindtegels leggen in wildverband uit heel Nederland:

 • Tuin bestraten met tegels en klinkers

  Graag offerte voor het bestraten van onze achtertuin. We hebben 56m2 aan grindtegels weggehaald en willen hiervoor 30m2 aan tegels (60x60x4) en 25m2 aan klinkers (dikformaat) terugleggen. De tuin hoeft niet opgehoogd te worden en is al vrij vlak. Tegels en klinkers worden opgesloten door standaard betonnen stoepbanden en rechte palissadebanden en alle materiaal is al aanwezig.
  Schoonhoven
  Stratenmaker
 • Herstraten voor- en achtertuin

  De huidige bestrating van gewassen grindtegels begint te verzakken. Alles eruit en opnieuw leggen. Hier en daar wat ophogen en de tegels weer terugleggen. Er is voldoende ruimte om te werken. Oppervlak circa 44 m2 voor beide delen samen.
  Zoetermeer
  Stratenmaker
 • Terras opnieuw bestraten

  We hebben nu een terras van grindtegels van ongeveer 15 m2. We willen eventueel het volgende laten realiseren: 1) Verwijderen en afvoeren van de grindtegels. 2) Terras vergroten naar 24 m2. Uitgraven en ongeveer 20 cm straatzand erin. Deel straatzand is al aanwezig onder oude terras. 3) Leveren van betontegels van 60x60, 40x60 of een ander leuk formaat in zalm geel of gemêleerd, dit mag ook een restpartij of b keus tegel zijn. 4) Leveren van de opsluit randen voor het terras. Leggen van het terras. Graag een indicatie van wat zo iets zou gaan kosten.
  Elst
  Stratenmaker
 • Tuin aan laten leggen

  Het gaat om een voortuin van 4 bij 4 meter die leeggehaald moet worden. Alle beplanting en tegels eruit. Over een gedeelte van 4 bij 2 meter moeten er de huidige grindtegels teruggelegd worden, en voor het andere gedeelte nieuwe grind tegels leveren en leggen, dezelfde als huidige. Tevens moet er een hekwerk komen samen met de buren met een afmeting van 15 meter. Laag hek van kniehoogte ongeveer met aan de onderzijde dicht.
  Pernis Rotterdam
  Hovenier
 • Grindtegels opnieuw leggen op het terras

  Grindtegels opnieuw leggen op het terras. Het terras is ongeveer 50 m2. Tegels van 40 x 60 cm. Ophogen niet nodig.
  Veenendaal
  Stratenmaker
 • Grindtegels opnieuw leggen

  Wij willen de rechthoekige grindtegels van onze oprit omgekeerd opnieuw laten leggen zodat het weer egaal is. Het gaat om ongeveer 70 m2. Kunt u aangeven wat dit ongeveer gaat kosten? Zelf zal ik de tegels vooraf eruit halen. Het is dus alleen egaliseren en opnieuw leggen.
  Haarlem
  Stratenmaker
 • Straatje op laten hogen

  Straatje ophogen en bestrating terugleggen. Ongeveer 16 vierkante meter. Straatje is voorzien van grindtegels (60x40 cm). Zand erbij en indien nodig aantrillen. Tegels zijn gelegd in motief van een molenwiek.
  Schiedam
  Stratenmaker
 • Nieuwe bestrating laten leggen

  - Driehoekig tuintje (terras) - oppervlakte ca. 16 m2 - afvoeren huidige grindtegels - nieuwe bestrating aanleggen - wij zorgen zelf voor nieuwe tegels of in overleg.
  Utrecht
  Stratenmaker