Grindtegels leggen in wildverband? (199983)


Offertes aanvragen

Stratenmaker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor grindtegels leggen in wildverband:

Grindtegels leggen in wildverband

Een plaatsje van ongeveer 27m2 is nu betegeld in een wildverband met grindtegels. Ik wil dit nu graag laten betegelen met nieuwe gladde tegels wederom in wildverband gelegd. Graag ook het afvoeren van de oude tegels. Ik schaf de nieuwe tegels zelf aan. Het te bestraten plaatsje is goed bereikbaar.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindtegels leggen in wildverband uit heel Nederland:

 • Tegels leggen in de achtertuin

  Over enkele weken wordt bij ons een veranda geplaatst. We hebben momenteel grindtegels en willen die vervangen door passende terrastegels. Wie heeft er een aantrekkelijke offerte voor ons?
  Enschede
  Stratenmaker
 • Grindtegels leveren en leggen

  Leveren jullie ook de grindtegels? Zo ja, dan zijn dit de maten: lengte tuin is 6 meter en breedte is 4 meter. Er staat nu veel onkruid, dat moet eruit en de tuin moet geëgaliseerd worden. Hoeveel moet ik dan hebben aan grindtegels van 50 x 50 of 60 x 50 cm? Kunnen jullie dat dan ook leggen en wat wordt de prijs dan?
  Oudemirdum
  Stratenmaker
 • Achtertuin bestraten met bestaande tegels

  Bestaande tegels (30 x 30 cm) in achtertuin (goed bereikbaar) verwijderen, ophogen bij woning circa 8 cm, achter circa 25 cm en nieuwe (waarschijnlijk grindtegels) leggen. Datum in overleg
  Rhoon
  Stratenmaker
 • Bestrating in de achtertuin leggen

  Bestaande tegels (30 x 30 cm) in achtertuin (goed bereikbaar) verwijderen, ophogen bij woning circa 8 cm, achter circa 25 cm en nieuwe (waarschijnlijk grindtegels) leggen. Betreft ongeveer 38 m2.
  Rhoon
  Stratenmaker
 • Terras en kunstgras aanleggen

  Hele voortuin van 9.8 x 5.7 meter leeghalen en vernieuwen. Planten en dergelijke afvoeren en ophoogzand plaatsen, egaliseren en aantrillen. Dan een terras aanleggen van 17.33 m2 en in de rest van de tuin (zo'n 36.7 m2) kunstgras leggen met hieronder worteldoek. Voor het terras wil ik graag grindtegels van 60 x 40 cm in een molenopstelling. Verder details bespreek ik graag met u.
  Voorburg
  Hovenier
 • Terrastegels leggen

  Ik heb een gazon van 5 meter x 4 meter dat eruit moet en vervangen moet worden door grindtegels. De materialen, tegels en zand lever ik zelf. Graag wil ik een prijsopgave ontvangen.
  Zevenbergen
  Stratenmaker
 • Herstraten van de voor- en achtertuin

  De huidige bestrating van gewassen grindtegels begint te verzakken. Alles eruit en opnieuw leggen. Hier en daar wat ophogen en de tegels weer terugleggen. Er is voldoende ruimte om te werken. Oppervlak circa 44 m2 voor beide delen samen.
  Zoetermeer
  Stratenmaker
 • Terras opnieuw bestraten

  We hebben nu een terras van grindtegels van ongeveer 15 m2. We willen eventueel het volgende laten realiseren: 1) Verwijderen en afvoeren van de grindtegels. 2) Terras vergroten naar 24 m2. Uitgraven en ongeveer 20 cm straatzand erin. Deel straatzand is al aanwezig onder oude terras. 3) Leveren van betontegels van 60x60, 40x60 of een ander leuk formaat in zalm geel of gemêleerd, dit mag ook een restpartij of b keus tegel zijn. 4) Leveren van de opsluit randen voor het terras. Leggen van het terras. Graag een indicatie van wat zo iets zou gaan kosten.
  Elst
  Stratenmaker