Grindtegels leggen in wildverband? (199983)


Offertes aanvragen

Stratenmaker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor grindtegels leggen in wildverband:

Grindtegels leggen in wildverband

Een plaatsje van ongeveer 27m2 is nu betegeld in een wildverband met grindtegels. Ik wil dit nu graag laten betegelen met nieuwe gladde tegels wederom in wildverband gelegd. Graag ook het afvoeren van de oude tegels. Ik schaf de nieuwe tegels zelf aan. Het te bestraten plaatsje is goed bereikbaar.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindtegels leggen in wildverband uit heel Nederland:

 • Terras leggen

  Ik wil een buitenterras leggen met betontegels van 60 bij 60. Het terras is rechthoekig en 9.40 bij 3.60 ik wil het niet in wildverband laten leggen maar gewoon. Wel op een zodanige manier dat de kans dat er onkruid tussendoor komt minimaal is. Op dit moment liggen er grindtegels in. Ik wil een offerte waarbij tevens rekening gehouden wordt dat de bestaande tegels afgevoerd worden. De betontegels schaffen wij zelf aan.
  Waalwijk
  Hovenier
 • Achter mijn woning heb ik mijn grindtegels uit mijn terras gehaald en hiervoor in de plaats wil ik een terras maken met Blue stone wildverband(groot) en een sierrandje van split eromheen langs de schutting en ook enkele vakken met beplanting creëren dmv. opsluitbanden. Het oppervlak bedraagt ongeveer 55m2. Voor mijn woning wil ik een paadje makken met opsluitbanden en dezelfde blue stone stenen. Dit bedraagt ongeveer 7m2. Het zandbed moet zowel voor als achter iets opgehoogd worden en aangetrild. De tegels wil ik in zandcement leggen tegen het onkruid. Stenen krijg ik volgende week geleverd.
  Dirksland
  Stratenmaker
 • Wij willen ons terras van grindtegels op een zandbed van 14 vierkante meter uitbreiden naar 20 vierkante meter en het geheel nieuw bestraten met hard natuursteen. Ook moet het geheel iets opgehoogd worden. Graag offerte voor het uitbreiden en ophogen van het zandbed, aftrillen en stabiliseren met cement of zo, in mortel leggen van de harde natuursteen in wildverband en voegen. Of raadt u ons het leggen van natuursteen op een zandbed af? Dan moeten wij terugvallen op het uitbreiden en bestraten met sierbetonsteen. Graag een tweede offerte voor het uitbreiden naar 20 vierkante meter, ophogen, licht stabiliseren met cement (mieren!) en aftrillen, bestraten met sierbetontegels in wildverband (niet te klein en geen megategels).
  Capelle aan den IJssel
  Stratenmaker