Grindtegels leggen in wildverband? (199983)


Offertes aanvragen

Stratenmaker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor grindtegels leggen in wildverband:

Grindtegels leggen in wildverband

Een plaatsje van ongeveer 27m2 is nu betegeld in een wildverband met grindtegels. Ik wil dit nu graag laten betegelen met nieuwe gladde tegels wederom in wildverband gelegd. Graag ook het afvoeren van de oude tegels. Ik schaf de nieuwe tegels zelf aan. Het te bestraten plaatsje is goed bereikbaar.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindtegels leggen in wildverband uit heel Nederland:

 • Bestrating aanleggen en heraanleggen

  Ik wil graag het gedeelde pad met de buren opnieuw laten leggen met dezelfde tegels. Onze buurvrouw heeft het laten leggen tijdens onze vakantie en het ziet er niet uit. Deze opdracht is in overleg met desbetreffende buurvrouw. het gaat om ongeveer 5 x 2 meter te leggen in een rechthoek. Daarnaast op ons erf 5 x 2 meter in een rechthoek grindtegels vervangen door dezelfde tegels als het gedeelde pad (dit sluit namelijk aan). En nog een keer 1.5 x 1.5 meter in een vierkant bij het begin van onze voortuin grindtegels vervangen door zelfde tegels als gedeelde pad dit (sluit ook aan). Eventueel ook "garagepad" grindtegels vervangen door nog te kiezen grijze tegel, maar dat dan apart en eventueel later.
 • Achtertuin met bestaande gringtegels ophogen

  Ik wil mijn achtertuin met bestaande grindtegels laten ophogen (de tegels op de juiste plaats leggen). De struiken kunnen blijven staan. Het gaat om een oppervlakte van 8 bij 5 meter. Er is een achterom ingang en en er liggen ongeveer 9 betonplaten.
 • Voortuin en achtertuin laten bestraten

  Er is ongeveer 2 kuub zand nodig om de achtertuin te verhogen. Ik wil de Boston Grey van 60 bij 60 cm betontegel laten leggen. Te bestellen via Gamma. Indien mogelijk gelijk meenemen bij het bestraten. Het gaat om een tuin van 32 m2. Er liggen nu grindtegels, die moeten eruit. Deze hoeven niet afgevoerd worden.
 • Keramische tuintegels in de tuin leggen

  Ik wil graag 20 m2 keramische tegels (130x30x2 cm.) laten leggen in onze tuin, waarvan 15 m2 in onze veranda. De tegels zijn beschikbaar. Het oude terras van gewassen grindtegels ligt op ongeveer 15-20 cm. diepte. Ik heb mijn terras, dacht ik, verwijderd. Nu ligt er ónder mijn oude terras nóg een terras! Moet indien nodig worden afgevoerd.
 • Tegelpad aanleggen

  Naast onze woning ligt een pad dat we graag opnieuw bestraat willen hebben. Er liggen op dit moment grindtegels, welke niet professioneel zijn gelegd. Het pad is 22 meter lang en 1.45 meter breed. Het pad loopt in een L vorm. We zouden graag 30 x 30 cm stoeptegels laten leggen. Deze mogen gebruikt zijn. De huidige tegels dienen afgevoerd te worden. Wat zouden de mogelijkheden en kosten zijn om ons pad te laten bestraten? Ik hoor graag van u.
 • Bestraten van de achtertuin

  Ik wil graag mijn achtertuin van 34 m2 opnieuw laten bestraten. De huidige grindtegels moeten verwijderd en afgevoerd worden. Ik wil graag abbeystones van 20 x 30 x 6 centimeter laten leggen, de levering hiervan graag meenemen in de offerte.
 • Parkeerplaatsen opnieuw bestraten vanwege olievlek

  Ik ontvang graag een offerte voor onderstaande werkzaamheden: - Verwijderen 14 parkeerplaats grindtegels met olie vlekken van 60 x 30 x 3 centimeter; - Afvoeren tegels; - Grond egaliseren; - Leveren 14 grindtegels van 60 x 30 x 3 centimeter; - Leggen van de tegels; - Aan trillen in verband met de parkeerplaats; - Invegen van de parkeerplaats.
 • Grindtegels leggen als bestrating

  Het bestraten van ongeveer 15 vierkante meter tuin. Met grindtegels. Er liggen al wat grindtegels, een pad van 60 cm breed en een terras van 3 x 2 meter. De bestaande tegels oppakken, egaliseren en dan terugleggen en de 15 m2 extra leggen.