Grindtegels leggen in wildverband? (199983)


Offertes aanvragen

Stratenmaker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor grindtegels leggen in wildverband:

Grindtegels leggen in wildverband

Een plaatsje van ongeveer 27m2 is nu betegeld in een wildverband met grindtegels. Ik wil dit nu graag laten betegelen met nieuwe gladde tegels wederom in wildverband gelegd. Graag ook het afvoeren van de oude tegels. Ik schaf de nieuwe tegels zelf aan. Het te bestraten plaatsje is goed bereikbaar.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindtegels leggen in wildverband uit heel Nederland:

 • Terras en kunstgras aanleggen

  Hele voortuin van 9.8 x 5.7 meter leeghalen en vernieuwen. Planten en dergelijke afvoeren en ophoogzand plaatsen, egaliseren en aantrillen. Dan een terras aanleggen van 17.33 m2 en in de rest van de tuin (zo'n 36.7 m2) kunstgras leggen met hieronder worteldoek. Voor het terras wil ik graag grindtegels van 60 x 40 cm in een molenopstelling. Verder details bespreek ik graag met u.
  Voorburg
  Hovenier
 • Terras met waalstenen aanleggen

  Ik zou voor het huis graag mijn terras willen veranderen in waaltjes. Dit terras is ongeveer 4 à 5 m2. De grindtegels die er nu liggen, wil ik dan graag naast het houten tuinhuis gelegd hebben (ongeveer 2m2). Daarnaast wil ik een plantenbak maken met een borderrand. Deels met paaltjes en composiet planken en deels met keitjes opgemetseld of verlijmd. Ik laat mij graag adviseren hierin.
  Alkmaar
  Stratenmaker
 • Terrastegels leggen

  Ik heb een gazon van 5 meter x 4 meter dat eruit moet en vervangen moet worden door grindtegels. De materialen, tegels en zand lever ik zelf. Graag wil ik een prijsopgave ontvangen.
  Zevenbergen
  Stratenmaker
 • Vlonder op het balkon aanleggen

  Wie kan een op maat gemaakte houten vlonder maken voor een balkon van 150 x 210 cm groot? De grindtegels (35 stuks) moeten ook worden afgevoerd. Het balkon is op de vierde verdieping, zonder lift. Het betreft een inpandige loggia, extra aandacht moet worden besteed aan de regenwaterafvoer, om lekkage te voorkomen.
  Amsterdam
  Timmerman
 • Tuin bestraten met tegels en klinkers

  Graag offerte voor het bestraten van onze achtertuin. We hebben 56m2 aan grindtegels weggehaald en willen hiervoor 30m2 aan tegels (60x60x4) en 25m2 aan klinkers (dikformaat) terugleggen. De tuin hoeft niet opgehoogd te worden en is al vrij vlak. Tegels en klinkers worden opgesloten door standaard betonnen stoepbanden en rechte palissadebanden en alle materiaal is al aanwezig.
  Schoonhoven
  Stratenmaker
 • Herstraten van de voor- en achtertuin

  De huidige bestrating van gewassen grindtegels begint te verzakken. Alles eruit en opnieuw leggen. Hier en daar wat ophogen en de tegels weer terugleggen. Er is voldoende ruimte om te werken. Oppervlak circa 44 m2 voor beide delen samen.
  Zoetermeer
  Stratenmaker
 • Terras opnieuw bestraten

  We hebben nu een terras van grindtegels van ongeveer 15 m2. We willen eventueel het volgende laten realiseren: 1) Verwijderen en afvoeren van de grindtegels. 2) Terras vergroten naar 24 m2. Uitgraven en ongeveer 20 cm straatzand erin. Deel straatzand is al aanwezig onder oude terras. 3) Leveren van betontegels van 60x60, 40x60 of een ander leuk formaat in zalm geel of gemêleerd, dit mag ook een restpartij of b keus tegel zijn. 4) Leveren van de opsluit randen voor het terras. Leggen van het terras. Graag een indicatie van wat zo iets zou gaan kosten.
  Elst
  Stratenmaker
 • Tuin aan laten leggen

  Het gaat om een voortuin van 4 bij 4 meter die leeggehaald moet worden. Alle beplanting en tegels eruit. Over een gedeelte van 4 bij 2 meter moeten er de huidige grindtegels teruggelegd worden, en voor het andere gedeelte nieuwe grind tegels leveren en leggen, dezelfde als huidige. Tevens moet er een hekwerk komen samen met de buren met een afmeting van 15 meter. Laag hek van kniehoogte ongeveer met aan de onderzijde dicht.
  Pernis Rotterdam
  Hovenier