Grindtegels leggen in wildverband? (199983)


Offertes aanvragen

Stratenmaker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor grindtegels leggen in wildverband:

Grindtegels leggen in wildverband

Een plaatsje van ongeveer 27m2 is nu betegeld in een wildverband met grindtegels. Ik wil dit nu graag laten betegelen met nieuwe gladde tegels wederom in wildverband gelegd. Graag ook het afvoeren van de oude tegels. Ik schaf de nieuwe tegels zelf aan. Het te bestraten plaatsje is goed bereikbaar.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindtegels leggen in wildverband uit heel Nederland:

 • Tuin afgraven en zand storten

  Ik wil mijn tuin af laten graven. Je kan er goed bij via de steeg, de deuropening is 83 cm breed. Het betreft ongeveer 6 m3 schone grond, 60 grindtegels + enkele lavastenen en afvoeren. Tevens 6 m3 zand leveren en terugstorten en vervolgens aantrillen zodat ik de tegels kan gaan leggen. Graag een totaal prijs
 • Oprit leggen met grindtegels

  De oprit wil ik graag opnieuw laten betegelen. De oude tegels dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De oppervlakte is ongeveer 37 m2.
 • Bestrating van grindtegels aanleggen

  Het betreft het verwijderen van de tegels, ophogen, egaliseren en het leggen van een terras van ongeveer 5 x 2 meter met grindtegels. De oude tegels kunnen hiervoor gebruikt worden.
 • Terras en oprit bestraten

  Ik wil graag een terras van zo'n 11x5 meter laten leggen. Plus de zijkant van ons huis moet bestraat worden (zo'n 10x3 meter). En de oprit moet opnieuw gedaan worden, zo'n 8 x 6 meter. Huidige oprit liggen nu grindtegels, zijkant van het huis ligt aarde en kiezelstenen en terras achter gras en onkruid. Graag een offerte per mail, niet telefonisch aub.
 • Erf bestraten bij een nieuwbouwwoning

  Het gaat om het bestraten van 350m2 erf, van een vrijstaande nieuwbouwwoning. Het mag geheel bestraat worden met gebruikte betonnen tegels of stenen. Of 180m2 grindmatten met doek en afgevuld met grijs/zwart grind en de andere 170m2 betegelen in grijs/zwart. Of gebruikte grindtegels en dan omgekeerd leggen. Het zand is al aanwezig en uitgevlakt. Gaarne een offerte.
 • Grondwerk in een volkstuin

  We hebben vorig jaar de volkstuin van mijn moeder overgenomen in Amsterdam Noord. Vanwege de onkruidwildgroei ligt de boel nu voor ¾ onder landbouwplastic. 1. Met het voorjaar voor de deur willen we de tuin nu laten ophogen, zodat we de tuin opnieuw kunnen inrichten. 2. Omdat het grondwater behoorlijk hoog staat, willen we een drainageslang met afvoer naar de sloot laten plaatsen. 3. Het terras bij het tuinhuis moet met 1 of 2 tegels worden verbreed. Het betreft grindtegels, maar vanwege de onkruidgroei wil ik die met de grindkant naar beneden plaatsen 4. Er is een klein terras achter in de tuin dat groter moet worden en op een andere plek moet komen. Graag willen we het grondwerk in ieder geval uitbesteden. Er zal vanaf de parkeerplaats(grind) niet met een vrachtwagen kunnen worden gereden 5. We hebben drainage-zand (hermoesvrij) nodig voor inbedding drainage slang 6. We hebben (zwarte)grond nodig voor het ophogen van de tuin. Eerder kregen we advies dat 40 m3 grond nodig was- toen was er echter nog geen sprake van de wens om drainage aan te leggen. Graag willen we dat iemand ter plekke komt kijken naar de benodigdheden en mogelijkheden.
 • Vlonderplanken leggen op het terras

  Over mijn terras van 5 bij 7 meter wil ik graag vlonderplanken laten leggen. Grotendeels over grindtegels.
 • Tuin ophogen en tuintegels leggen

  Grindtegels verwijderen, ophogen met zand, worteldoek en nieuwe tegels leggen. Tegels en zand zijn nog niet besteld, eerst graag een offerte van de werkzaamheden. Het is in totaal 29 vierkante meter.