Grindtegels leggen in wildverband? (199983)


Offertes aanvragen

Stratenmaker

Titel van uw aanvraag
Vraag nu gratis offertes aan:

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor grindtegels leggen in wildverband:

Grindtegels leggen in wildverband

Een plaatsje van ongeveer 27m2 is nu betegeld in een wildverband met grindtegels. Ik wil dit nu graag laten betegelen met nieuwe gladde tegels wederom in wildverband gelegd. Graag ook het afvoeren van de oude tegels. Ik schaf de nieuwe tegels zelf aan. Het te bestraten plaatsje is goed bereikbaar.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindtegels leggen in wildverband uit heel Nederland:

 • Terras leggen

  Ik wil graag een terrasje van ongeveer 3 bij 3 meter laten maken. Het is nu aarde, dus het zal iets afgegraven moeten worden en vervolgens ophogen met geel zand. We hebben langwerpige grindtegels van 30 bij 40 cm welke vervolgens geplaatst moeten worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
 • Terras opnieuw leggen met andere tegels

  Wij zijn eigenaar van een chalet op recreatiepark de Boschhoek in Voorthuizen. Het bestaande terras van 72 m2 ligt thans belegd met grindtegels. Het terras moet opnieuw op hoogte worden gebracht en belegd worden met nieuwe tegels. De tegels zoeken we in principe zelf uit tenzij u een goede deal kunt doen. De bestaande terrastegels moeten verwijderd en afgevoerd worden.
 • Straatwerk oprit vervangen door andere stenen

  Ik wil de bestrating van onze oprit van ongeveer 32 m² laten vervangen. Er liggen nu grindtegels die verwijderd en afgevoerd moeten worden. Daarna wil ik er een bestrating laten leggen die niet verzakt. Het maakt mij niet uit of dit klinkers of tegels worden. Er zal ook wat ophoogzand moeten worden geplaatst. Ik ontvang graag een offerte.
 • Achtertuin betegelen

  Wij hebben een achtertuin waar nu oude grindtegels liggen. Wij zullen die zelf verwijderen en willen er dan nieuwe tegels laten leggen van bijvoorbeeld 60 x 40 of 60 x 60 cm. We willen nog wel een strook groen houden, dus er zal tussen 30 en 35 m² worden betegeld. Wij ontvangen graag een offerte voor de plaatsingskosten. Er mag ook een aparte aanbieding worden gedaan inclusief de levering van de tegels. De achtertuin is goed bereikbaar via een poort.
 • Nieuw tegels in voor- en achtertuin leggen

  In de voor- en achtertuin zou ik graag nieuwe tegels laten leggen. De grindtegels in beide tuinen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er geëgaliseerd moeten worden en de tuinen opnieuw bestraat. Er zijn nog geen nieuwe tegels uitgezocht. De voortuin is ongeveer 5 m2 en de achtertuin 25 m2 en heeft een achterom.
 • Tuin afgraven en eventueel aanleggen

  Onze achtertuin van 40 m2 bevat 2 grote struiken, geen bomen en verder kleine begroeiing en ongeveer 10 m2 grindtegels. Graag zou ik weten wat de kosten zijn om dit te laten afgraven. Als aparte post zou ik willen weten wat de kosten zijn om een egaal zandbed voor een nieuw terras en schuur (ongeveer 20 m2) neer te leggen. Als laatste wil ik weten wat de kosten zijn (buiten de kosten van de stenen) om het terras en paadjes aan te laten leggen. Ontwerp is beschikbaar. Tuin is bereikbaar met een kleine graafmachine.
 • Terras op afschot leggen

  Betreft 2 terrassen met gewassen grindtegels: 5 bij 3 en 9 bij 3 meter. Deze liggen momenteel waterpas, maar ik zou ze op afschot willen op aangetrilde ondergrond.
 • Tuin met grindtegels bestraten

  In de achtertuin moet een vierkant vak opnieuw worden bestraat met grindtegels van 40 x 60 centimeter groot. In het midden komt 1 steen van 20 x 20 centimeter te liggen. Graag uw offerte voor het leggen van 10.5 m2 bestrating met grindtegels. Het zal in totaal om 42 grindtegels gaan.